Влез

View Full Version : Много съжалявам!

Magichkaa_
04-01-2008, 16:55
Здравейте!Моя проблем е....преди време едно момче ми предложи!Аз му отказах,защото е по-малък от мен #-o !Ужасно тъпа постъпка...сега много съжалявам,че отказах,но той вече си има приятелка и...!Мисля,че още не ме е забравил,защото постоянно се върти около мен.Гледа ме с нежен поглед...!Кажете ми как да му намекна,че го обичам :(

Благодаря ! :)

Just_say_no
04-01-2008, 16:58
Кажете ми как да му намекна,че го обичам :(

Кога пък разбра, че го обичаш ? На колко си ? :-o

Magichkaa_
04-01-2008, 17:03
На 13 съм :o

Just_say_no
04-01-2008, 17:06
Еми потърси някакъв контакт с него... в смисъл заговаряй го, усмихвай му се, поискай да излезете... такива работи.

h0t_bAbE
04-01-2008, 17:10
Еми потърси някакъв контакт с него... в смисъл заговаряй го, усмихвай му се, поискай да излезете... такива работи.
ммм ... все пак е ходи с някаква...има опасност да й излезе име...просто му покажи,че имаш интерес към него...нека той да действа..и все пак внимавай,щом ходи с друга..

koalka
04-01-2008, 17:10
Карай да върви, вече нищо не можеш да направиш.Приеми, че така е трябвало да стане и го преглътни, не можеш постоянно за това да се измъчваш.

Magichkaa_
04-01-2008, 17:15
Това момиче,с което ходи е моя приятелка.Така,че найстина е по-добре да го забравя :smt087 !Голяма съм шматка...така ми се пада ,като му отказах му стана много гадно...сега е мой ред.Все пак всичко се връща :(

Just_say_no
04-01-2008, 17:17
ммм ... все пак е ходи с някаква...има опасност да й излезе име...просто му покажи,че имаш интерес към него...нека той да действа..и все пак внимавай,щом ходи с друга..

Еми да ама щом казва, че го обича (което малко ме съмнява да е вярно) да му покаже, че се интересува от него...

h0t_bAbE
04-01-2008, 17:34

Еми да ама щом казва, че го обича (което малко ме съмнява да е вярно) да му покаже, че се интересува от него...
и аз така мисля,но просто малко много директно ми се видя "поискай да излезете" затова...иначе и аз съм на същото мнение

Just_say_no
04-01-2008, 17:49
Това момиче,с което ходи е моя приятелка.Така,че найстина е по-добре да го забравя :smt087 ! Голяма съм шматка... така ми се пада ,като му отказах му стана много гадно...сега е мой ред.Все пак всичко се връща :(

Права си... :?

BlueMushroom
04-01-2008, 17:53
Na 13 si? :shock: Che toi kolko po-malak e ot tebe?Na 10?

punkrock
04-01-2008, 18:03
Да бе, на 13 си и вече знаеш какво е любов? :D
Ти просто го харесваш, ама вече си изпуснала шанса си...

comics
04-01-2008, 18:14
На 13 съм :o
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

CuRly_Doll
04-01-2008, 18:30
Да бе, на 13 си и вече знаеш какво е любов? :D
Ти просто го харесваш, ама вече си изпуснала шанса си...
И аз съм на тва мнение...Абе ти щом си на 13,то мочето на колко е? :D Стана ми много интересно :grin:

MiMcHeToOo
04-01-2008, 18:36
Това момиче,с което ходи е моя приятелка.Така,че найстина е по-добре да го забравя :smt087 !Голяма съм шматка...така ми се пада ,като му отказах му стана много гадно...сега е мой ред.Все пак всичко се връща :(

Така е.. ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА!

5StaR
04-01-2008, 18:44
Na 13 si? :shock: Che toi kolko po-malak e ot tebe?Na 10?

хахаха да и аз тва се чуда..

Простак
04-01-2008, 18:57
Деба ограничените лапетии...няк'ви пикли и пикльовци на по 12-13 се "гледали нежно" и вече си мислят, че са влюбени! Просто го харесваш. Като мислиш, че имаш шанс - пробвай, никой не те спира.

Magichkaa_
04-01-2008, 19:38
офф...и кво като съм на 13 :-x !Не съм ви писала за да питате на колко е!Въпросът ми беше съвсем друг.Лапе ще викаш на някой друг...не съм дошла в форума,за да ме опреквате!След като имате отрицателно мнение си го запазете за себе си!!! :-x :x

UnaBletoLoVeU
04-01-2008, 19:45
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Каква любов на 13?!

Простак
04-01-2008, 19:47
офф...и кво като съм на 13 :-x !Не съм ви писала за да питате на колко е!Въпросът ми беше съвсем друг.Лапе ще викаш на някой друг...не съм дошла в форума,за да ме опреквате!След като имате отрицателно мнение си го запазете за себе си!!! :-x :x Момиче, това е форум. Форумът служи, за да изразяваме мнения. Аз изразих моето, така че вместо да се репчиш ме опровергай! Дано съм го обяснил така че и ти да схванеш.

alex_devv
04-01-2008, 20:35
и кво като е по малък от теб ? тва ли трябва да е главния критерии по които си избираш гаджетата?

Just_say_no
04-01-2008, 21:28
и кво като е по малък от теб ? тва ли трябва да е главния критерии по които си избираш гаджетата?

не я тормози... тя е само на 13 :D там е сложно..