View Full Version : постоянна излагация пред момчето, което харесвате?
lee_ryan_girl
04-02-2008, 06:13
zdr iskam da popitam nai-ve4e momi4etata slu4valo li vi se e da se izlagate neprekasnato pred mom4e koeto haresvate? Za povedenieto stava vapros - ot sram ili ne6to drugo
7 точка от правилата
moderated by Coki
момче съм
еми не ми се е случвало да ппадна на такова момиче, но мисля че ше е мн сладко :D , ше видя че наистина ме харесва
lee_ryan_girl
04-02-2008, 06:35
emi az v momenta sam v takava situaciq i imam 4uvstvoto 4e tova mom4e mi se podigrava i me misli za sme6na i tapa.....vapreki 4e ne go e pokazal s ni6to mai e svesten 4ovek, no az vinagi tova si mislq!
sexa_na_kompleksa
04-02-2008, 07:34
Преди сигурно ми се е случвало, сега вече гледам да не се излагам толкова пред момчетата, които харесвам. :)
А в твоя случай си зависи от самото момче и гледната му точка - дали това за него е смешно или сладко. Би трябвало да го познаваш и да можеш да си отговориш сама на този въпрос. :)
xXxScreamxXx
04-02-2008, 08:28
amm... v momenta mi se sly4va ne6ty takova :D :D :D viangi kato go vidq nav1n ii ... :oops: :oops: :oops:
takova e :grin: :grin: :D nqma kfo da se pravii :D
BlueFace
04-02-2008, 08:46
Момче съм и мисля че ще е сладко да попадна на такова момиче :) :)
Ами не ми се е случвало, но по принцип е нормално като харесваш някой да зацепваш в присъствието му.
zvezdichka777
04-02-2008, 08:49
еМИ дА Завчера ми се случи,нещо ме прихвана и през цялото време се държах адски тъпо и гадно.ама той е стабиляга и не ме срам ся.. той разбра че леко откачих тогава..
Magichkaa_
04-02-2008, 08:53
Постоянно :D Само се дъня пред него :o :oops:
Spider4eto
04-02-2008, 08:58
аве по принцип хората се дънят пред всички, ама надали ще ви пука ако направите простотия пред непознатата лелка на сергията, докато ако е пред човек който харесвате, и гледате да му се покажете в най-добрата си светлина, забелязвате всяка издънка която правите 8-)
GLeZoRanA
04-02-2008, 08:59
Ем случвало ми се е . Ама не ми прави впечатление :D
ToySoldier
04-02-2008, 09:27
За да избегнеш този проблем, може би трябва да се отпуснеш и да бъдеш себе си
MiMcHeToOo
04-02-2008, 09:30
Случвало се е обаче не съм го осъзнавала.
GLeZoRanA
04-02-2008, 09:37
За да избегнеш този проблем, може би трябва да се отпуснеш и да бъдеш себе сиЕм то горе долу тогава се получават най - безумните неща , но пък поне после е забавно :)
ToySoldier
04-02-2008, 10:31
За да избегнеш този проблем, може би трябва да се отпуснеш и да бъдеш себе сиЕм то горе долу тогава се получават най - безумните неща , но пък поне после е забавно :)
Ами от къде да знам :D мислех че проблема се получава заради напрежението на което е подложено момичето..Поне така ми изглежда отстрани
момче съм
еми не ми се е случвало да ппадна на такова момиче, но мисля че ше е мн сладко :D , ше видя че наистина ме харесва
Не съм съгласен,има чар да,но повечето пъти дразни!
ghostwisper
04-02-2008, 13:10
хахаха и на мен ми се е случвало,абе да ви кажа понякога е тъпо и доста гадно за момчетата,щот представи си и той я харесва и изведнъж приятелите му видят как горката от притеснение прави всевъзможни глупости..е няма да му е мн приятно,за това съм на принципа да не се забърквам мн в такива ситуации..по-скоро бягам 8-)
mickelangelo
04-02-2008, 15:29
и к'во ти пука ... нека да е забавно .. :)
Naughty_
04-02-2008, 21:42
преди много редовно ми се случваше :D
Да се излагам да, ама чак пък непрекъснато... :(
TheNewReligion
04-02-2008, 22:51
Nem ! Sega sum vlubena , govorila sum s nego mnogo puti i nikoga ne sum se izlagala ot gledna tochka na povedenieto kato cqlo .Samo edin put se spunah mnogo smeshno pred nego i toi se zasmq ! :-D Vidqh go , che idva s priqtelq si i trugvam nagore po stulbite za da ne me vidi , pri koeto se spuvam i plqs na stulbite .Kato me vidq pogledna stranno i se zasmq ... Kakvo da napravi momcheto :-D
NightGuardian
04-02-2008, 22:58
Мисля ,че момчето ако харесва момичето хич няма да му дойде на акъла , да се пресмее на изцепката на момичето...Пък и мисля ,че момичетата винаги повече се смеят на изцепките на момчетата от колкото момчетата на момичетата....С какво да се изцепят ? Като момчето винаги прави всичко , а те само седят мълчат и като ги питаш нещо тогава да помъмрят нещо, като гледа с мълчанието си да не се изцепят...!
TasteOfSin
04-02-2008, 23:11
Да се излагам да, ама чак пък непрекъснато... :(
+1
m3ch3ncee
04-03-2008, 07:13
Da sluchvalo mi se e..kato go vidq i neznam kakvo pravq zagubvam uma i duma i zapochvam da vursha gluposti.. :(
S_L_A_D_U_R_K_A
04-03-2008, 07:53
Хм понякога от старание да направиш добро впечетление, правиш обратното...или пък да се държиш напълно студено с каква идея нз :D
prettyIdeath
04-03-2008, 08:17
Ами да.. 1-2 пъти :-D
Ама сега вече и да се изложа не ми пука :D знам че не му дреме :-)
Ами да.. 1-2 пъти :-D
Ама сега вече и да се изложа не ми пука :D знам че не му дреме :-)
О_o върна се а ? :P