PDA

View Full Version : редно или не, разговор с нея за секс

Glezlata__
04-02-2008, 21:41
Imam adskiq problem taka de ne tochno problem no sys sigurnost e neshtu koeto me glavozamaiva... :| nachi imam si fr ot dosta vreme ispitvam silni chuvstva kym nego i adski me privlicha no oshte ne sme imali intimni vzaimootnosheniq predpolagam che e zaradi men zashtoto ne go dopuskam a prichinata e maika mi :d taka de neinite prikazki adski mn mi vliqqt dvete rqdko govorim za seksa no kogato tq zagovori se mychi da me ubedi che ne e redno za vyzrasta { 16-17} ... az tykmo bqh reshila da govorq s fr mi za sledvashto nivo i bam neinite dumi mi se nacepvat v glavata nz... adski sym obyrkana mama kazva po-dobre ne dei a tqloto mi kazva iskamm .... iii napravo nz molq spodelete neshtu po vyprosa shtoto shte se pobyrkam ... :lol:

7 точка от правилата
moderated by Coki

kuklichka_bg
04-02-2008, 21:43
dobre kakvo tolkova ti kazva maika ti?!?!
I sorry no si na 16-17 taka 4e e na palno normalo ve4e pak i shtom go iskash :}

_|_LolipOp_|_
04-02-2008, 21:46
Mi ako si sigorna 4e si gotova.....tqloto ti go iska.....ima6 mu doverie..... mi deistvai 16-17 e savsem normalno !!!

ubuntu
04-02-2008, 21:46
А майкати на колко е :grin: :grin: :P И на колко се е отворила тя ...

malkata_shmatka
04-02-2008, 21:48
viz kvo mila, maika ti ve4e trqq razbere 4e ne si malka i da ne ti natqkva nekvi gluposti!!!!!!!!! davai!!! tvoi e zivota ne nein! kato iska6 napravi go! ne se kolebai! ne namesvai maika si vuv va6ta vruzka! :-) :-) :-) :-) :-)
sry ma momi4eta na 13-14 ve4e ne sa devstveni a ti na 16-17!!!!!!!! :-) :-) :-) :-) :-)

CaSsPeR
04-02-2008, 21:50
Абе какво слушаш майка си ... ти глава нямашли си на раменете ..

amatorium
04-02-2008, 22:01

Imenno. Hubavo e da se slushat roditelite, no ima nqkoi neshta, koito se diktuvat ot surceto i tqh vseki chovek trqbva da gi reshi sam. :-)

GerSity
04-02-2008, 22:17
не е баш така...ако тя има предвид 18 и нататък я послушай ,пък и поговорете по задълбочено...
зависи и от нея а и от твоето мнение

pitan4icata
04-02-2008, 22:47
Mi ako si sigorna 4e si gotova.....tqloto ti go iska.....ima6 mu doverie..... mi deistvai 16-17 e savsem normalno !!!
naplyno saglasna

ne spomenava6 ot kolko vreme ste zaedno no 6tom mu ima6 doverie i smqta6 4e toi e 4oveka davai smelo...

i moita maika mi govore6e da ne mu puskam a u..ama az ne isdarjah bqh sigurna v 4oveka ,tqloto mi si go prose6e (na 16god i 8-9 meseca bqh, a vrazkata ni be6e v 4-q mesec .. sega o6te sme zaedno ..)i mislq 4e nikoga nqma da sajalqvam 4e e bil toi a i znam 4e sam go iskala!-tva mi stiga, maika i tatko.. nqmat dumata tuka

Nik4o_Spain
04-03-2008, 00:20
I ku4etata kato napravqt 1 godina i ne slu6at maika si ami moje i na neq da go na4ukat :D taka 4e 16 god .... zakasnqla si tvoite vrasni4ki na godina i polovina maksimum ve4e i deca imat :)

Hilary_
04-03-2008, 06:41
ем принципно е добре да се вслушваш в съветите на майка си...ама не и за това...разбирам да беше на 13 години-да!!! ама щом се чувстваш готова и го искаш...сигурна си в човека тогава не виждам проблем...тва че майките са живели в едни времена дето са го направили на по 18 години от там се почва и "Щом аз го направих на толкова и ти трябва да постъпиш така!" не мисля че е правилно...никой не трябва в това отношение да зависи от друг...сега ти е времето на теб и това си е... така че аз мисля че след време ще те разбере действай си смело и умната...Успех! :wink: :wink: :wink: :smt003

xXxScreamxXx
04-03-2008, 07:01
ti si na 16-17 tai 4e mislq 4e si dostat14no golqma da moje6 sama da re6i6 kakfo da pravi6 i kakfo ne ;)

Stela90
04-03-2008, 07:36
ama ti luda li si??? :D xaaxax i na men maika samo mi opqva6e kolko trqbva da vnimavam,i ko stana nakraq parviq pat troika,i to s nepoznati,taka,4e deistvai,6om ti se ebe kav e problema,kato go napravi6 samo 6te sajelqva6,4e tolkova vreme si otlagala.vrazka bez sex e tapo mnoogo tapo :)

zvezdichka777
04-03-2008, 07:44
ми ти и нА 20 да станеш пак майка ти ще ти го казва,ще бъде притеснена за теб .. незнам,според мен тая възраст е съвсем нормална за такова нещо пък и щом го искаш и се чувстваш сигурна в приятеля си-Давай!

hottie
04-03-2008, 07:55
Дали е правилно, че ти влияе по този начин или не..не знам.Но очевидно това,коети ти е казала ти пречи и дори да го искаш няма да можеш да се отпуснеш. А в секса е нужно да се чувстваш комфортно и да се отпуснеш.
Не знам колко сте близки, но аз на твое място бих си поговорила с нея.Индиректно, но бих си поговорила. Просто да и споделиш отношенията ти с това момче, че държиш на него, че е мил и грижовен. Ако не се познават да ги запознаеш, защото очевидно тя изпитва някакъв страх. Просто по някакъв начин да й покажеш, че може да ти има доверие. Че си отговорна. Одобри ли момчето и запознае ли се с него ще се чувства по-сигурна и ще види, че не си вечецонова малко момиче, за което тя те мисли.

Undying
04-03-2008, 08:54
Живеем в 21 век,хубаво е че майка ти си казва мнението,но ти в крайна сметка решаваш какво ще правиш.Щом ти се прави секс-прави го.

VinDiesel
04-03-2008, 09:20
За една майка детето и винаги ще бъде малко и ще гледа да го пази :) сама си прецени в този случай

gavro64eto
04-03-2008, 09:33
6tom ti go iska6 napravi go,i moqta maika govori takiva ne6ta no az go napravih bez tq da znae i ne se vliqeh ot neinite prikazki

beb4ety94
04-03-2008, 10:17
Направи го! Изобщо не слушай маикати,щом се чувстваш готова даваи!!! :) :) :) И мойта маика ми казваше да не го правя ама кой я слуша :)

Glezlata__
04-21-2008, 15:58
Mnogo vi blagodarq che otkliknahte pomognahte mi mnogo se pak ostava malko kolebanie... no e hubavo chovek da chue i drugo mnenie blagodarq :-)

Lady_Chocolight
04-21-2008, 16:42
Аз пък съм на мнение, че е необходимо да се изчака. :)

Virtuallll
04-21-2008, 20:28
Мисля че маика ти ти навлиза твърде много в личното пространство и ти се бърка в личния живот :) Пълни ти главата с глупости, защото се съмнява да не стане някой каф ако приятеля ти е несериозен :)

cMon
04-21-2008, 20:32
аз казвам по добре да отидеш в девически манастир . тка ще е наи сиг и маика ти ще е спокоина..... ако ли пък не ..... еми Еб* му маааата

hahavteen
04-21-2008, 20:36
Аз пък смятам че когато човек почва да води полов живот преди да навърши 18 трябва да има подкрепата на родители си защото ако нещо се случи(бременност,болест,...) те ще те оправят защото все още ще си тяхна отговорност. Мисля че и сама осъзнваш че не ти е времето още щом не можеш просто така да се оставиш по течението...Защо не се задоволявате само с ръце и уста?

favor_91
04-21-2008, 21:14
viz kvo mila, maika ti ve4e trqq razbere 4e ne si malka i da ne ti natqkva nekvi gluposti!!!!!!!!! davai!!! tvoi e zivota ne nein! kato iska6 napravi go! ne se kolebai! ne namesvai maika si vuv va6ta vruzka! :-) :-) :-) :-) :-)
sry ma momi4eta na 13-14 ve4e ne sa devstveni a ti na 16-17!!!!!!!! :-) :-) :-) :-) :-)
Да дава..ок...а после като се пуснат теми от типа на :"О не бременна съм ! ПОМОЩ" ти ли ще си виновна ?(говоря за малка шматка )
Съвета на майка ти е напълно нормален ! Все пак тя ти е майка и не ти желае злото !

AceXe
04-22-2008, 05:26
Дали е правилно, че ти влияе по този начин или не..не знам.Но очевидно това,коети ти е казала ти пречи и дори да го искаш няма да можеш да се отпуснеш. А в секса е нужно да се чувстваш комфортно и да се отпуснеш.
Не знам колко сте близки, но аз на твое място бих си поговорила с нея.Индиректно, но бих си поговорила. Просто да и споделиш отношенията ти с това момче, че държиш на него, че е мил и грижовен. Ако не се познават да ги запознаеш, защото очевидно тя изпитва някакъв страх. Просто по някакъв начин да й покажеш, че може да ти има доверие. Че си отговорна. Одобри ли момчето и запознае ли се с него ще се чувства по-сигурна и ще види, че не си вечецонова малко момиче, за което тя те мисли.

Мисля, че това е много добър съвет. :)

alex_devv
04-22-2008, 05:49
много ясно, че ти е рано...
или ти май бързаш да преминеш от страната на малолетните курви

alex_devv
04-22-2008, 06:00

и примерно дъщеря ми на 16 год. да земе да ми го обяснява тва нещо - любов, чувства, простотии, тъпотии, иска да прави секс с гаджето си заради купищата причини, той просто е мъжа на живота и, грабнал и е сърцето ( :smt078 :smt078 ), направо ше я изфърла.
подяволите кво им разбира главата на 12,13,14,15,16,17 год. от любов?
я фанете слезнете малко на земята! тва са детските прищявки на подрастващите на тая възраст дето за тях е модерно да си имат гадженце и да се шибат с него щото гледат, че връстниците им правят същото и те никога не трябва да останат по назад разбирасе....
omg... :smt078 :smt078
на 15 години и ми се чувствала готова да прави секс и на 17 вече е родила :shock: :shock: :smt017
кво става от нея ?
става поредната пумия дето не е завършила училище, няма никаква диплома и ше гледа дете още когато тя самата е дете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thuglife
04-22-2008, 06:10
и примерно дъщеря ми на 16 год. да земе да ми го обяснява тва нещо - любов, чувства, простотии, тъпотии, иска да прави секс с гаджето си заради купищата причини, той просто е мъжа на живота и, грабнал и е сърцето ( :smt078 :smt078 ), направо ше я изфърла.
подяволите кво им разбира главата на 12,13,14,15,16,17 год. от любов?
я фанете слезнете малко на земята! тва са детските прищявки на подрастващите на тая възраст дето за тях е модерно да си имат гадженце и да се шибат с него щото гледат, че връстниците им правят същото и те никога не трябва да останат по назад разбирасе....
omg... :smt078 :smt078
на 15 години и ми се чувствала готова да прави секс и на 17 вече е родила :shock: :shock: :smt017
кво става от нея ?
става поредната пумия дето не е завършила училище, няма никаква диплома и ше гледа дете още когато тя самата е дете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ей за това ще станеш много лош баща! Значи едно дете трябва да се разбира и да се изслушва. Когато му дадеш повече свобода ще се чувства по отговорна. Според мен когато един родител забранява , нищо не постига , а само узлобява детето си . Колкото повече говориш с детето си и като му казваш -така и така според мен е правилно еди си кво , но все пак твой си е избора БЪДИ ВНИМАТЕЛНА! Така ме възпитава майка ми ,макар и да съм момче аз знам ,че тя ме е научила на това как трябва да се държа ! Всичко е в възпитанието. Опичайте си ъкъла

alex_devv
04-22-2008, 06:15
Всичко бих и раздешил, но не и да се ебе на 15 год!
Ще я изслушам и ще му обясне много работи...
В предишния ми пост реагирах малко остро, сорка :)
Всеки ден като гледам кви теми на 14 годишни бебешори се пускат ми става зле.
Неможе да ми кажеш, че може да ме убеди, че е готово за секс и му се прави на тези години.

Thuglife
04-22-2008, 06:17
Всичко бих и раздешил, но не и да се ебе на 15 год!
Ще я изслушам и ще му обясне много работи...
В предишния ми пост реагирах малко остро, сорка :)
Неможе да ми кажеш, че може да ме убеди, че е готово за секс и му се прави на тези години.

Да, но може само да го осъзнае и то благодарение на теб. Това да му забраниш си е фатална грешка..ето гледай кво пишат в постовете си "майка ми ми каза да не го правя - ама кой е слуша" :x :x . Просто не става с забрани .

alex_devv
04-22-2008, 06:24
Знам, че не става!
То си има една приказка - забранения плод е най-сладък!
Едва ли бих го направил със забрана, всичко ще стане по мирен начин и благодарение на наливане на акъл в главата чрез обяснения и примери :)

Просто като ги гледам колко са пропаднали тези деца ми се гади...
Всеки път някое такова лапе на по 16,17 год. идва да ми се предлага по дискотеките и баровете...
И що така?
Щото вече му е време за полов живот и се чуди кой батко да забърше :-o

Thuglife
04-22-2008, 06:26
Знам, че не става!
То си има една приказка - забранения плод е най-сладък!
Едва ли бих го направил със забрана, всичко ще стане по мирен начин и благодарение на наливане на акъл в главата чрез обяснения и примери :)

Просто като ги гледам колко са пропаднали тези деца ми се гади...
Всеки път някое такова лапе на по 16,17 год. идва да ми се предлага по дискотеките и баровете...
И що така?
Щото вече му е време за полов живот и се чуди кой батко да забърше :-o
И какво..ти да не се правиш на съвестен и да отказваш :) :-D . Някоя мацка да ти дойде 16-17 годишна дето мяза на 25 гледай кфо става :) .

rUffLes
04-22-2008, 06:30
+1

jjjjjj6363
04-22-2008, 06:35
koftito e 4e za maikite ni nii vinagi shte budem malki
dva puti poslushah maikasi i sega sajelqvam
ve4e ne q slusham i sum mnogo po dobre
vupreki 4e sa ni maiki i se opitvat da ni dadut dobri savete ponqkoga sus tqh ni vredqt pove4e ot kolkoto ni pomogata
moq savet e slushai sebesi slushai sarceto si kakto se kazva