Влез

View Full Version : Да се тревожа ли?

just_dream
04-02-2008, 22:38
съжалявам ако има други такива теми, но нямам време да търся...приятеля ми има най-шибания навик да си го вкарва без презерватив в първите минути на начия акт..питам.. да се тревожа ли? :? :?

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

pitan4icata
04-02-2008, 22:41
napravi mu zabelejka ili se otdrapni .. i mo qizqvqva takiva jelanie no kato go pogledan lo6o ili se stegna ili se drapna ,se use6ta i si slaga kondom4e ;)

amatorium
04-02-2008, 22:44
Ami to si zavisi ot priatelq ti.

BoSSMan
04-03-2008, 04:37
bez prezervativ mu e kef na 4uvek :D

jujulinkaa
04-03-2008, 05:57
bez prezervativ mu e kef na 4uvek :D

нормално ама последствията после въобще не са весели :)

s3x_0n_th3_b3aCh
04-03-2008, 06:15
Emi kef mu e na 4oveka,aama ako ima nqkoq bolest i na tebe mn "kef" 6ti stane :D Otdrupni se ili mu kaji da si go sloji..az taka pravq.... Sled kato ti gleda onaq rabota nai nqma ni6to sramno v tova da mu kaje6 , 4e iska6 s prezervativ da go pravite

SneJna_
04-03-2008, 08:12
Ако няма никакви болести,проблем няма спокойно..Правя секс от 3 години и винаги съм го правила така,също така майка ми е акушер-гинеколог и много добре знае,че го правя така.Спокойно няма проблем.Има една течност,която се отделя през цялото време на акта и съдържа количество сперматозоиди,но не се притеснявай,защото за да стигнат сперматозоидите до яйцеклетката трябва да бъдат "изстреляни" :) Спокойно не се притеснявай :)

beb4ety94
04-03-2008, 09:35
Ami az li4no ne se pritesnqvam i s moqt prqtel go pravim bez prezervativ :) :)

alex_devv
04-03-2008, 09:59
Ако няма никакви болести,проблем няма спокойно..Правя секс от 3 години и винаги съм го правила така,също така майка ми е акушер-гинеколог и много добре знае,че го правя така.Спокойно няма проблем.Има една течност,която се отделя през цялото време на акта и съдържа количество сперматозоиди,но не се притеснявай,защото за да стигнат сперматозоидите до яйцеклетката трябва да бъдат "изстреляни" :) Спокойно не се притеснявай :)

Полезно!
Не е зле повече хора да го прочетат това, а не да питат простотии дали като я е пипнал с ръка и е имало преди 10 мин сперма и се е изтрил може да забременее :x
Пълни простотии :)

+1

_|_LolipOp_|_
04-03-2008, 10:01
Ami to si zavisi ot priatelq ti.

To4no!!! kaji mu 1 2 pati i 6te se seti...az li4no go pravq bez.....

PoLiToOo
04-03-2008, 12:31

+1 :)

elab
04-03-2008, 12:47

-103355465

Това е пълна глупост разбира се. Бременност е напълно възможна при такъв полов акт. Има много за какво да се притесняваш.

Моят съвет е да поговориш с приятелят ти, че това те притеснява. Или просто му кажи, че ако иска да стане тати ще продължите по този начин.

SneJna_
04-03-2008, 14:09

-103355465

Това е пълна глупост разбира се. Бременност е напълно възможна при такъв полов акт. Има много за какво да се притесняваш.

Моят съвет е да поговориш с приятелят ти, че това те притеснява. Или просто му кажи, че ако иска да стане тати ще продължите по този начин.

напротив не е напълно възможна..хахахахахах

TopTa
04-03-2008, 19:54
dali da se trevoji6?! mi as bih se za6toto dori malkite 6ansove za gaf su6testvuvat! ili mu napravi zabelejka ili po4ni hap4eta! :?