View Full Version : какво ме спира, девствена съм!
zdraweite moje bi towa e edna ot mnogoto temi no wse pak iaz 6te q postawq. Imam si seriozen priqtel s koito we4e iskame da prawim sex. Az sum dewstwena ne sum ot nai puzliwite momi4eta za bolka da kaje6 imam i piarsingi i operacii sam imala bolezneni i wsqkakwi takiwa. Waob6te ne mi e za towa. Problema e 4e pri nqkakwo pronikwane az se swiwam stra6no ama stra6no mnogo i nemoga da se otpusna prosto opitwam ama ne stawa i kato se stqgam nemoje da wleze i tka 2-riq opit we4e e prowal. Toi kaza 4e nqmalo problem da iz4akam da se uwerq waw wsi4ko, no az samata neznam kakwo me spira. Molq pomognete mi!! Izwinqwam se predwaritelno za prawopisnite gre6ki i molq bez mn kritika wse pak. Blagodarq predwaritelno :)
7 точка от правилата
moderated by Coki
S_L_A_D_U_R_K_A
04-03-2008, 17:34
Явно не си се отпуснала, отпусни се да видиш, че няма да имаш проблем, ако и това не стане, значи нещо момчето не може да те възбуди както трябва :?
LuCkY_YoU
04-03-2008, 17:38
na kolko godini si?trqbva da minesh i prez tova,prosto 6te go izrturpi6 vednuj.pri vsi4ki boli. prosto go pomoli da e nejen i vnimatelen.ako trqbva izpolzvaite lubrikant..i prosto iz4akai dokato si dostatu4no vuzbudena:) posle shte ti haresa mnogo:) men dori i sega me boli ponqkoga kogato ne sum ovlajnena(pravq seks ot godina i neshto). uspex.
na kolko godini si?trqbva da minesh i prez tova,prosto 6te go izrturpi6 vednuj.pri vsi4ki boli. prosto go pomoli da e nejen i vnimatelen.ako trqbva izpolzvaite lubrikant..i prosto iz4akai dokato si dostatu4no vuzbudena:) posle shte ti haresa mnogo:) men dori i sega me boli ponqkoga kogato ne sum ovlajnena(pravq seks ot godina i neshto). uspex.
na 15 godini sum.
bebeto0o
04-03-2008, 18:12
MI otpusni se i misli za tova, a ne za dr guposti i spoko :)
alex_devv
04-03-2008, 18:25
супер, че си на 15. даже незнам що още на 5 не си почнала
amatorium
04-03-2008, 18:27
Po vreme na sefteto e normalno da si napregnata i da se otpuskash trudno. Toi trqbva da se postarae maximalno. Zatova i defloraciqta si e moment, v koito momcheto trqbva da e gotovo na pulno razdavane i vnimavane. :-)
отпусни се и не се опитай да не мислиш за болката и че ти е за 1 път
и повечко лиубовна игра ще трябва за да си максимално възбудена 8)
sexy&crazy
04-03-2008, 18:49
emi az nz kfo da kaja
Nqq_Ti_Kaa
04-03-2008, 20:44
+1 :)
kirkolevka_love
04-03-2008, 21:50
При моя първи път адски мн ме болеше..може би и защото не бях вазбудена достатъчно и не бях мн мн готова..Щом ти си готова отпусни се и предай на желанието...Немога да ти кажа точно какво те спира..може би е страхът от какво ще стане после..с теб с него .. с двама ви..Не се притесняваи.. няма да ти е последният все пак..Ти си на 15..и между другото някои беше те критикувал че си била малка за секс.. Не е верно!Мове би е малко под нормите..Но извиняваите има лапенца които нямат още цикъл и се чукат като разпрани..За това действай щом си решила с него!Успех!
VinDiesel
04-03-2008, 21:57
Всичко е на психическа основа имай му доверие и се отпусни а и той малко да вземе да те предразположи да се отпуснеш :)
Miroslav__
04-04-2008, 06:59
+1 :)
+1
gavro64eto
04-04-2008, 07:50
trqbva da se otpusne6 maksimalno,ne misli za bolka i t.n.,partniora ti sa6to trqbva d ate predrazpoloji max,misli kolko 6te ti e hubavo i 6te vidi6 kakav 6te e rezultata uspeh :-)
blagodarq na wsi4ki mn za sawetite nadqwam se da se polu4i dobre stiskaite palci :) :)
s3x_0n_th3_b3aCh
04-14-2008, 17:24
na kolko godini si?trqbva da minesh i prez tova,prosto 6te go izrturpi6 vednuj.pri vsi4ki boli. prosto go pomoli da e nejen i vnimatelen.ako trqbva izpolzvaite lubrikant..i prosto iz4akai dokato si dostatu4no vuzbudena:) posle shte ti haresa mnogo:) men dori i sega me boli ponqkoga kogato ne sum ovlajnena(pravq seks ot godina i neshto). uspex. Absoliutno suglasna :P E , ne pri vsi4ki boli, no vse pak ako ne moej6 da se otpusne6 opitai sama vku6ti kogato si pone malko da si pomegne6(ako se zadovolqva6 zpo4ni s 1 pr1st ,prosle s dva...I ne go kazvam ,za da se otvori6 sama, a za da si pomogne6 malko,za6toto predpolagam , 4e si otpusnata ,kato si sama ;) aide uspeh
Carmen_Kass
04-14-2008, 18:44
Явно не си се отпуснала, отпусни се да видиш, че няма да имаш проблем, ако и това не стане, значи нещо момчето не може да те възбуди както трябва :?
+1
супер, че си на 15. даже незнам що още на 5 не си почнала
бе вие нещо много морални станахте сички а? вместо да пишеш по темата ти на интересен се правиш.. ми хубаво всички се трогнахме и вече момичето ни е пропаднало в очите чак ни е гнус от нея... бляяя ебати курволяка нали?
по темата - орална стимулация (винаги ще го повтарям.. много помага)
Virtuallll
04-14-2008, 20:46
Опитай се да се предразположиш ако той неможе , и да свикнеш с обстановката .
Успех! :)
Ха ха ха. Явно на момичето не му се прави секс. Тя си го усеща подсъзнателно че не е готова а курволяците веднага "давай, давай еби се, отпусни се, стани кат нас-курваааааа". Това че вие сте се проебали рано не означава че и тя трябва да го прави. Вместо да и кажете, че когато се влюби сама ще усети кога да преживее това удоволствие вие е бутате към пропастта. Ето защо има толкоз момиченца на нейната възраст, които се ебът за пари в италия доброволно. Защото те не са тръгнали правилно, а са се проебали ей така за да пробват. Те никога няма да усетят истинското удоволствие от секса и любовта заедно. Адски много се съмнявам някои от вас курволяци да сте изживявали наистина райските удоволствия от това да се любиш с човек когото обичаш със сърцето си а не с путката си. Шибани курви за нищо не ставате освен за ебане.
emi dobre tka ili ina4e sam se re6ila we4e wduhnahte mi wsi4ki mn kuraj za koeto mn mersi i za wtornika we4e stiskaite palci ako nqkoi ima da dobawi o6te ne6to do togawa e momenta :)
sh3_1s_7h3_0n3
04-19-2008, 19:47
Вземете си лубрикант... а ти не се съсредоточавай толкова върху това, което предстои.. Ясно - любопитно ти е, интересно ти, притесняваш се и т.н. но не се концентрирай върху самия акт като такъв. Мисли колко много го обичаш, колко го искаш, колко те възбужда и т.н. и забрави изобщо какво ти предстои, защото ти съвсем несъзнателно се свиваш. Не го искаш, но го правиш... :)
така като за начало трябва да си сигурна че го искаш...а иначе ако вече си се уверила...отпусни се...в този момент не мисли за нищо друго освен че си с любимия човек...наслади се...кажи му какво ти харесва...не бързайте с любовната игра...трябва да се възудиш максимално за да ти е приятно...просто се отдай... :wink: :smt001
PS: Само да ти кажа евалата че не си се е***а на 12...или по лошо на 10... :lol: =; :smt003 айде и го давай spox!!! :P
__hIlArY_dYfF__
04-20-2008, 09:31
MI otpusni se i misli za tova, a ne za dr guposti i spoko :)
+1
wsi4ki mn mi pomognahte wsi4ko be6e nared i mn ot was bqhte prawi, nqma smisal da go misli6 tolkowa mn :) TNX to all :P