- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво ме спира, девствена съм!
zdraweite moje bi towa e edna ot mnogoto temi no wse pak iaz 6te q postawq. Imam si seriozen priqtel s koito we4e iskame da prawim sex. Az sum dewstwena ne sum ot nai puzliwite momi4eta za bolka da kaje6 imam i piarsingi i operacii sam imala bolezneni i wsqkakwi takiwa. Waob6te ne mi e za towa. Problema e 4e pri nqkakwo pronikwane az se swiwam stra6no ama stra6no mnogo i nemoga da se otpusna prosto opitwam ama ne stawa i kato se stqgam nemoje da wleze i tka 2-riq opit we4e e prowal. Toi kaza 4e nqmalo problem da iz4akam da se uwerq waw wsi4ko, no az samata neznam kakwo me spira. Molq pomognete mi!! Izwinqwam se predwaritelno za prawopisnite gre6ki i molq bez mn kritika wse pak. Blagodarq predwaritelno
7 точка от правилата
moderated by Coki
RWH
Явно не си се отпуснала, отпусни се да видиш, че няма да имаш проблем, ако и това не стане, значи нещо момчето не може да те възбуди както трябва![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
na kolko godini si?trqbva da minesh i prez tova,prosto 6te go izrturpi6 vednuj.pri vsi4ki boli. prosto go pomoli da e nejen i vnimatelen.ako trqbva izpolzvaite lubrikant..i prosto iz4akai dokato si dostatu4no vuzbudenaposle shte ti haresa mnogo
men dori i sega me boli ponqkoga kogato ne sum ovlajnena(pravq seks ot godina i neshto). uspex.
moq nevinnost i greh.....
na 15 godini sum.Първоначално написано от LuCkY^YoU
RWH
MI otpusni se i misli za tova, a ne za dr guposti i spoko![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Po vreme na sefteto e normalno da si napregnata i da se otpuskash trudno. Toi trqbva da se postarae maximalno. Zatova i defloraciqta si e moment, v koito momcheto trqbva da e gotovo na pulno razdavane i vnimavane.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
отпусни се и не се опитай да не мислиш за болката и че ти е за 1 път
и повечко лиубовна игра ще трябва за да си максимално възбудена![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
emi az nz kfo da kaja
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
+1Първоначално написано от pampers
![]()
При моя първи път адски мн ме болеше..може би и защото не бях вазбудена достатъчно и не бях мн мн готова..Щом ти си готова отпусни се и предай на желанието...Немога да ти кажа точно какво те спира..може би е страхът от какво ще стане после..с теб с него .. с двама ви..Не се притесняваи.. няма да ти е последният все пак..Ти си на 15..и между другото някои беше те критикувал че си била малка за секс.. Не е верно!Мове би е малко под нормите..Но извиняваите има лапенца които нямат още цикъл и се чукат като разпрани..За това действай щом си решила с него!Успех!
...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.
Всичко е на психическа основа имай му доверие и се отпусни а и той малко да вземе да те предразположи да се отпуснеш![]()
+1Първоначално написано от Nqq_Ti_Kaa
trqbva da se otpusne6 maksimalno,ne misli za bolka i t.n.,partniora ti sa6to trqbva d ate predrazpoloji max,misli kolko 6te ti e hubavo i 6te vidi6 kakav 6te e rezultata uspeh![]()
blagodarq na wsi4ki mn za sawetite nadqwam se da se polu4i dobre stiskaite palci :) :)
RWH
Absoliutno suglasna :P E , ne pri vsi4ki boli, no vse pak ako ne moej6 da se otpusne6 opitai sama vku6ti kogato si pone malko da si pomegne6(ako se zadovolqva6 zpo4ni s 1 pr1st ,prosle s dva...I ne go kazvam ,za da se otvori6 sama, a za da si pomogne6 malko,za6toto predpolagam , 4e si otpusnata ,kato si samaПървоначално написано от LuCkY^YoU
aide uspeh
+1Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
бе вие нещо много морални станахте сички а? вместо да пишеш по темата ти на интересен се правиш.. ми хубаво всички се трогнахме и вече момичето ни е пропаднало в очите чак ни е гнус от нея... бляяя ебати курволяка нали?Първоначално написано от alex_devv
по темата - орална стимулация (винаги ще го повтарям.. много помага)
Опитай се да се предразположиш ако той неможе , и да свикнеш с обстановката .
Успех!![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Ха ха ха. Явно на момичето не му се прави секс. Тя си го усеща подсъзнателно че не е готова а курволяците веднага "давай, давай еби се, отпусни се, стани кат нас-курваааааа". Това че вие сте се проебали рано не означава че и тя трябва да го прави. Вместо да и кажете, че когато се влюби сама ще усети кога да преживее това удоволствие вие е бутате към пропастта. Ето защо има толкоз момиченца на нейната възраст, които се ебът за пари в италия доброволно. Защото те не са тръгнали правилно, а са се проебали ей така за да пробват. Те никога няма да усетят истинското удоволствие от секса и любовта заедно. Адски много се съмнявам някои от вас курволяци да сте изживявали наистина райските удоволствия от това да се любиш с човек когото обичаш със сърцето си а не с путката си. Шибани курви за нищо не ставате освен за ебане.
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
emi dobre tka ili ina4e sam se re6ila we4e wduhnahte mi wsi4ki mn kuraj za koeto mn mersi i za wtornika we4e stiskaite palci ako nqkoi ima da dobawi o6te ne6to do togawa e momenta :)
RWH
Вземете си лубрикант... а ти не се съсредоточавай толкова върху това, което предстои.. Ясно - любопитно ти е, интересно ти, притесняваш се и т.н. но не се концентрирай върху самия акт като такъв. Мисли колко много го обичаш, колко го искаш, колко те възбужда и т.н. и забрави изобщо какво ти предстои, защото ти съвсем несъзнателно се свиваш. Не го искаш, но го правиш...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
така като за начало трябва да си сигурна че го искаш...а иначе ако вече си се уверила...отпусни се...в този момент не мисли за нищо друго освен че си с любимия човек...наслади се...кажи му какво ти харесва...не бързайте с любовната игра...трябва да се възудиш максимално за да ти е приятно...просто се отдай...![]()
![]()
PS: Само да ти кажа евалата че не си се е***а на 12...или по лошо на 10...![]()
![]()
айде и го давай spox!!! :P
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1Първоначално написано от bebeto0o
wsi4ki mn mi pomognahte wsi4ko be6e nared i mn ot was bqhte prawi, nqma smisal da go misli6 tolkowa mn :) TNX to all :P
RWH