PDA

View Full Version : Bokluci li sa jenite? Ima li nqkakva polza ot tqh

danakis
04-04-2008, 08:31
Bokluci li sa jenite? Ima li nqkakva polza ot tqh?

NightGuardian
04-04-2008, 08:32
Полза никаква , но без тях неможем да живеем! :oops: Както и те без нас де , който каже противоположно на това начи е тъп!(според мен)

kifla
04-04-2008, 08:33
как може да кажеш ,че сме боклуци!?!?!?!??!?!?!??!?!?!?1
Изобщо не е така.Това ,че няква дрисла те е нарънила не означава ,че всички сме такива.И мен са ме нарънявали момчетата ,но не казвам че са боклуци нали.Я по-ведро! След като ги има жените значи има полза някаква от нас 8-)

freak.doll
04-04-2008, 08:36
Това, че са те зарязали, не значи че сме боклуци... или ти просто си нещастен от живота ти... сорка ако е така

AFT
04-04-2008, 08:37
Докато не намерят начин мъжете да раждат, жените са много важни. =)

BaBy_bS
04-04-2008, 08:43
аман от хора,които си избиват комплексите в този сайт ...

ioancheto
04-04-2008, 08:52
аман от хора,които си избиват комплексите в този сайт ...

+1 :?

VerryBerry
04-04-2008, 08:56
Докато не намерят начин мъжете да раждат, жените са много важни. =)

Така е :D

ToySoldier
04-04-2008, 09:03
В днешно време аз лично не намирам много голяма полза в повечето жени,поради простата причина, че са лигли и мислят само за себе си!

suantito
04-04-2008, 09:05
За репродукция. За друго не се сещам 8-)

B3B0K
04-04-2008, 09:10
ааре да не ви почнем вас щот и за репородукция вече не сте толко важни

danakis
04-04-2008, 09:13
xaxa ne sa me zarqzvali nikoga za6toto ne sam iaml gadje. Prosto m ise povdiga ot momi4etata palni bokluci sa. ma6i ot vsqkade

NightGuardian
04-04-2008, 09:15
xaxa ne sa me zarqzvali nikoga za6toto ne sam iaml gadje. Prosto m ise povdiga ot momi4etata palni bokluci sa. ma6i ot vsqkade

Ако не си на повече от 14 тана!Ти според мен си едно недораслно лапенце ,което обича по цял ден да цъка "Кънтър страйК" и да се филмира там. :razz: Вземи излезни да видиш колко е хубав живота стига с тея компютри.Жените са супер мога да ти кажа просто не си видял подходящото за теб момиче!

Да си кажа аз ! На хубавите жени съм ценител!

krisi_bep
04-04-2008, 09:16
Абе боклуци.....аман....Да не те е изритала някоя дама,че задаваш толко' тъп въпрос?Без нас няма да има свят,хора :-D Вие не сте толкова незаменими.Преди известно време четох,че е намерен начин да се извличат сперматозоиди от нещо(не се сещам какво беше) и по този начин жените да забременяват ,без ваша помощ скъпи мъже :-D

GameMaster
04-04-2008, 09:19
Kak moje da ni narechesh bokluci be ?!? ....Ide mi da nahranq po nai-brutalniq nachin toq deto e napisal temata ama aide....Ave zle takova kakvo te e rajdalo be jena mnogo qsno??? I kvi sa tezi vyprosa kva bila polzata ot nas??? .....Lele kolko ste typi chesno vi kazvam....To i nie imame da vi se chudim kakva e polzata ponqkoga ot vas ama ne pishem takiva temi nali??? BOJE!!!

NightGuardian
04-04-2008, 09:19
Абе боклуци.....аман....Да не те е изритала някоя дама,че задаваш толко' тъп въпрос?Без нас няма да има свят,хора :-D Вие не сте толкова незаменими.Преди известно време четох,че е намерен начин да се извличат сперматозоиди от нещо(не се сещам какво беше) и по този начин жените да забременяват ,без ваша помощ скъпи мъже :-D

Не си прочела правилно... :) А ако може, ще се получи нещо наподобяващо на човек! :razz:

Roiroi
04-04-2008, 09:20
Умрете си девствени тогава ...
Аз не съм много доволен от момичетата в нашия град - К'во да правиш като няма други ... ОБИЧАМ ВИ :-) :-) :mrgreen: =P~ :smt007 :smt008

NightGuardian
04-04-2008, 09:21
Умрете си девствени тогава ...
Аз не съм много доволен от момичетата в нашия град - К'во да правиш като няма други ... ОБИЧАМ ВИ :-) :-) :mrgreen: =P~ :smt007 :smt008

+1 !~

alek200
04-04-2008, 09:22
1. Жените не са боклици
2. Имаме голяма нужда от тях
3. Ако нямахме полза от тях нямаше да ги има....
Автора вземи се прегледай !!!!
Това че си на 22 год. и досега не си имал момиче не значи че са боклуци !!!! :-x

krisi_bep
04-04-2008, 09:23
xaxa ne sa me zarqzvali nikoga za6toto ne sam iaml gadje. Prosto m ise povdiga ot momi4etata palni bokluci sa. ma6i ot vsqkade :lol: еми ето няколко начина за спасение:
да отидеш в някои манастир(без монахини) и да се отдадеш изцяло на Бог.
Или да станеш гей,но отново ще виждаш женски екземпляри :?

Но каквото и да мислиш за жените рано или късно ще се намери някоя,която да ти грабне сърцето и ума :P

alek200
04-04-2008, 09:24
Това че си на 22 год. и досега не си имал момиче не значи че са боклуци !!!! :-x

nikinkaa
04-04-2008, 09:27
Dokolkoto znam jenite mogat da zabremeneqt bez da sa se 4iftosvali s muje-invitro.V takuv sly4ai ne sa ni obhodimi mujete :-P

krisi_bep
04-04-2008, 09:27

Не си прочела правилно... :) А ако може, ще се получи нещо наподобяващо на човек! :razz:не,не така си беше,спомням си :-D Сега не знам до колко полученото от този вид оплождане ще е добро,но да си работят там учените... А и едва ли някоя дама или мъж биха се лишили от удоволствието на половия акт :-D

Coki
04-04-2008, 09:28
2 и 7 точка от правилата.

/closed