PDA

View Full Version : Съвет за едно момиче

delstam
04-04-2008, 18:56
Вчeра се видях с едно много хубаво момиче,най-после :D някаде 2 месеца вечe си чaтим по скайп та вчера се видяхме.Дадох всичко от себе си и успях през цялото време да я забавлявам,разсмивах е много.Като се видяхме в началото на срещата се здрависахме,същото направихме и като си тръгнах.Понеже съм от друг град (на около 15км.разстояние) ,тя ме изпрати до някъде вместо аз да я изпратя до тях.Незнам,може би тук съм сгрешил.Според вас как да действам на втората среща и за нататък?Наистина харесвам това момиче супер много макар че за първи път я видях.След коя среща да я целуна и по какъв начин да го направя?Благодаря ви предварително за помощта :)

Sintya
04-04-2008, 18:59
След като я изпращаш, някой път, или тя теб... не бързай, гледай кога мацката е готова :grin:
Щом си се държал сладко, това сигурно и й е харесало...
Кажи й за чувствата си и я покани на 2ра среща, сигурно ще приеме.
Успех :)

soulja_girl4e
04-04-2008, 19:06
dryj se estestveno tq qvno te haresva zaradi samiq ti... ;) a za celuvkata... nz kogato se po4uvstva6 gotov (i tq sy6to est) ama gledai da e malko po-romanti4no :-)

delstam
04-04-2008, 19:20
Благодаря ви много на всички :) Иначе преди малко й писах едно смс-че ама само ми прати стрела,аз забравих,че ми каза вчера,че няма пари в телефона,а има само за стрелички.На мен по начало ме е срам да говоря по телефона с момиче,a у нас като съм все ще се намери някой от семейството да ме прекъсне иначе като съм навън няма проблеми.Но ще изчакам да седне на пс-то и да си чатим :)

nikoll111
04-04-2008, 20:23
4ovek moje da e mn mn mn tupo i izturkano no trea de vnimava6 1 vata celuvka e mn vajna i ot neq zavisqt mn ne6ta za natam ... i dano ima6 kusmet i da se polu4i :P:P:P:P:P:P :oops: :oops: :oops: :oops: :) :grin: :-)

suantito
04-04-2008, 20:53
Не залагай много на тая връзка да не се разочароваш, защото 15 km не са малко, но както се казва любовта няма граници

SaYoNaRa
04-04-2008, 22:14
Добре си направил брат, ся само гледай да я целунеш най-късно до 3тата срещата, защото иначе най-мн да си останете само приятели :?

Айде успех братле :smt023

alex_devv
04-04-2008, 22:24
След като я изпращаш, някой път, или тя теб... не бързай, гледай кога мацката е готова :grin:
Щом си се държал сладко, това сигурно и й е харесало...
Кажи й за чувствата си и я покани на 2ра среща, сигурно ще приеме.
Успех :)

+1

Sladinka_f
04-05-2008, 10:21
Това,че тя те е изпратила не е грешка.Напротив!Показва,че по някакъв начин си я впечатлил,пък и незнам да има някакъв закон кой кой трябва да изпраща!Приеми го като плюс за теб!Относно първата целувка...ми когато видиш,че тя е готова,предполагам ще ти даде някакъв знак и ти ще действаш!Направи я специална за нея! Успехчета!!! :)

evelinka1122
04-05-2008, 10:26
поне две три срещи да минат, но не закъснявай много ся... момичето няма да те чака :P пък с малко късмет тя ще те целуне още на втората :-D

Sladinka_f
04-05-2008, 10:30
поне две три срещи да минат, но не закъснявай много ся... момичето няма да те чака :P пък с малко късмет тя ще те целуне още на втората :-D

Ми да,има ги и такива,но са много малко.Така,че да не се надява на това,а той самият да действа :)

Простак
04-05-2008, 10:39
Покани я да излезете още 1-2 пъти и на края на срещата действаш.

_wait_and_bleed_
04-05-2008, 11:18
15 км са нищожно разстояние.аз си чатих с едно момче 5 месеца(живее на 290км от моя гр)след като ми дойде нагости за няколко дни не само ,че се целувахме а ми други неща правихме.според мен ако искаш да се получи не чакай с целувката защото така ще стане по-трудно и ще ви е спекано.

Mementomori
04-05-2008, 11:31
Не смятам,че трябва да се избързва с интимностите,всичко ще се нареди спонтанно,защо трябва да се предизвиква насила?Бъди естествен и се дръж и на следващата и на по-следващата,така както се държиш винаги,не е нужно да се правиш на човек без никакви недостатъци,защото не е възможно да си такъв и няма смисъл да я заблуждаваш в това.Успех!

neshty
04-05-2008, 11:41
Добре си направил брат, ся само гледай да я целунеш най-късно до 3тата срещата, защото иначе най-мн да си останете само приятели :?

Айде успех братле :smt023
Даммм и аз така мисля :-P и успех :P

delstam
04-05-2008, 17:10
Мерси много на всички.Наистина тези 15км. не ми са проблем,защото учa в този град и всеки делничeн ден съм там.

vilinanova
04-06-2008, 13:11
Ami togava ne ti e problem da q vijda6 vs den!Prosto deistvai!i ne se zdravisvaite,a se celuvaite,tva e tupo! :-P

plamenka
04-06-2008, 14:07
Не знам защо, но когато прочетох за какво става въпрос ми стана някакво много мило. :)
По принцип бих искала да ти дам няколко съвета /ако нямаш нищо против/, защото си е личен опит /аз съм се срещала с момче от чата/.

1.По никакъв начин не закъснявай!!! :?
2.Дръж се напълно естествено и така тя ще си сигурен, че те е харесала заради това, което си ти всъщност.
3.Не й казвай нещо от рода : ''Става ли утре към еди колко си часа да се видим, ще ти пиша смс да се доуговорим'' и на следвашия ден изобщо да не се сетиш за нея! :?

Това е от мен. Пожелавам ти много успех и всичко най-най!

delstam
04-06-2008, 18:47
Изникна един проблем-този месец тя е 2-ра смяна и ми каза,че няма как да се виждаме,а аз цяла година съм си 1-ва смяна :? . Дали това е оправдание или наистина не може момичето?

MiMcHeToOo
04-06-2008, 19:47
Не залагай много на тая връзка да не се разочароваш, защото 15 km не са малко, но както се казва любовта няма граници

Нищо не са! :)

FantaMen
04-06-2008, 19:49
Ами ако не иска да се срещате повече щеше да ти го каже!Според мен не е оправдание но ако наистина те харесва ще намери време.Успех!! :)

sexi_lady_666
04-06-2008, 20:42
ami vij koga e gotova i primerno sled 3 sre6ta q celuni :-D :)