View Full Version : Момичета,как бихте реагирали,ако друга ви целуне?
psihqsala
04-04-2008, 22:27
Та става въпрос. Привлечена съм от друго момиче от доста време, не сме приятелки,смисъл знаем се,познати сме си,лафим си отвреме-навреме,но не се познаваме много добре. Въпреки това,не ми пречи много да си я харесвам. Някак си,когато е наблизо,се чувствам по различен начин и ...и все ми се иска да я целуна. Таа....как бихте реагирали вие,ако някоя го направи това? Аз не съм убедена,че аз й допадам,ама как бих разбрала...освен наистина да го направя. Ама ако ме отблъсне? Де да знам,много объркващо е едно такова чувството,като е до мен само ми иде да я гушна или целуна,ама малко или много ме е страх от реакцията й. И така де,не знам дали да се осмеля. :?
Peteto633
04-05-2008, 07:58
4akai malko ne6to ne razbrah ti obratna li si li prosto q 4uvstva6 blizka kato priqtelka i da q celune6 :o
SweetDead
04-05-2008, 08:14
ооо разбирам те.. и аз съм така с една приятелка .. много се обичаме и сме страшно близки в даскало се целуваме обарваме, но не сме лезбийки просто ни харесва :lol:
S_L_A_D_U_R_K_A
04-05-2008, 08:19
ооо разбирам те.. и аз съм така с една приятелка .. много се обичаме и сме страшно близки в даскало се целуваме обарваме, но не сме лезбийки просто ни харесва :lol:
То така се почва, а по темата ми бих е отблъснала и бих е питала какво става!
sweet_bebok
04-05-2008, 08:33
:shock:
kasiopea
04-05-2008, 09:11
Щях да се уплаша или пък казано по друг начин :Бягане три дена в три различни посоки. :razz:
Няма нищо лошо да си харесваш човек от същия пол,но и да я целунеш.... Май е малко прекалено,освен ако чувствата ви не са взаимни :?
sexa_na_kompleksa
04-05-2008, 09:19
Зависи за каква целувка става на въпрос и от кого е. Примерно с най-добрата ми приятелка се целуваме по бузата и се прегръщаме, но да дойде някоя дето не ми е толкова близка и ми пусне един език, определено бих се стреснала. 8-)
GameMaster
04-05-2008, 09:19
Emi tq ako ne e obratna 1vata i reakciq sled kato q celunesh shte e tazi fizionomiq :shock: .....Az lichno ne bih pravila razni neshta ako ne sym sigorna v daden chovek. :?
Лезбийки сте!
RaZcAkVa6tIq
04-05-2008, 09:55
ооо разбирам те.. и аз съм така с една приятелка .. много се обичаме и сме страшно близки в даскало се целуваме обарваме, но не сме лезбийки просто ни харесва :lol: :shock: :shock: :shock: :shock: Az sam mom4e i ako nqkoe drugo mom4e dori si pomisli da me celune 6e izbqgam v nqkoq druga galaktika.
•._.•No_NaMe•._.•
04-05-2008, 10:07
+1...i az i moite fr sme taka, no prosto bezobidni celuv4ici po buzkata ili po ustata, ne sme lezbiiki, mom4etata ni mislqt za mn izvrateni, no nie prosto se ligavim :D
evelinka1122
04-05-2008, 10:14
е то и аз с моите приятели се прегръщам и се целувам по бузката, но това са безобидни работи :) то е ясно че ние не сме лизбийки, но при теб нещата нз как са... зависи каква целувка искаш да и дадеш... само не пускай езици... тая щи избие зъбите :lol:
GetNasty
04-05-2008, 10:24
първо се сприятелете достатъчно, иначе ще те отблъсне 100% :)
Lov3_!s_7h3_anSw3r
04-05-2008, 10:28
Ми първо разбери това момиче дали те харесва в този смисъл, в който ти казваш и ако да - действай!!! :)
Mementomori
04-05-2008, 11:02
А ти къде точно искаш да я целунеш?Зависи от коя приятелка е,но не бих се учудила,ако ме целуне по бузата,виж по устните е по-така,не бих се изумила само от 1-2 приятелки,ако го направят!
AngelFace
04-05-2008, 13:43
На мен пък все ми се нахвърлят момичета.
Веднъж бях на диско и най-добрата ми приятелка кат се нахварли да ме целува,уж само за снимките,а то отиде цяла вечер :D
Ама аз се забавлявах.Не се чувствам лезбийка,правя го за кефа.
И други такива случаи съм имала.
BlueFace
04-05-2008, 13:54
Ами ако бях момиче щях да я намляскам едно хубаво!!! :grin: :grin: :D :razz:
FuCk.YoUr.RuLeS
04-05-2008, 15:05
Ами ако бях момиче щях да я намляскам едно хубаво!!! :grin: :grin: :D :razz:
+111111111 :grin: :grin: :grin:
Aз по принцип мн обичам лесбийките :D
LitTlE_BeBsIiI
04-05-2008, 15:59
Ами съмнява ме чувствата ви да са взаимни...лесбийки се срещат рядко...пък и баш тя да те харесва...мнн малко вероятно.Ако я целунеш ще я уплашиш :)
psihqsala
04-05-2008, 18:02
Сега разбрах,че си има и приятел(момче) иии нз,съвсем се озадачих. Освен да я хвана,като е някво весело. Ама пак,сигурно заради тва би се отдръпнала от мен. Пффф. Тъпа работа. Аз да я харесвам,пък да не мога да го покажа. ;/
psihqsala
04-19-2008, 21:45
Мдааа,мдаааа и се побърквам вече. Не мога така. Хора,кво ме съветвате? Не мога да я забравя е офф ;( Все ми е в главата,а като я видяяя... :oops: Между другото,едва ли е от възрастта(на 18 съм). Хах.....така де....нещата са малко по-сериозни....
Мене ако ме целуне момче , па дори и по бузата направо ... :smt067 :smt068 :smt070 :smt068 :smt067 :smt065 :smt063 :smt071 :smt074 :smt075 :smt097 Отивай си при момчетата ей ... женските нямат с какво да те радват щом си женско и ти ... Тя може да те разбира , обича и какво ли не ,но по добре ... Фани си момче което също може да те разбира , обича , да си те гушка , целува , да прави секс с теб ( нещо което едва ли ще правиш с нея)... "Дървото се изправя дорде е младо" !!!
Ou7taControL
04-19-2008, 23:00
Щях да се уплаша или пък казано по друг начин :Бягане три дена в три различни посоки. :razz:
:grin: :grin: :grin: аз лично бих се стреснала, но ако и тя чувства, каквото и ти.. няма лошо тогава :)
То така се почва, а по темата ми бих е отблъснала и бих е питала какво става! + 1 8-)
Miss_Perfekt
04-20-2008, 09:32
Лесбийки :grin:
А по темата да една приятелка само ми скача :razz: :razz: :razz:
fuck_me_pls
04-20-2008, 09:37
ГОСПОДИ.....!!!ЕМИ АЗ ЛИЧНО ОТ МОМИЧЕ КОЕТО НЕ ПОЗНАВАМ МНОО ДОБРЕ БИХ СЕ ОТВРАТИЛА...ПФФФ НЗЗ...ДА СЕ ЦЕЛУВАТЕ МОМИЧЕ С МОМИЧЕ..МАЛКО ЛЕЗБИЙСКО :shock: :shock: :shock:
fuck_me_pls
04-20-2008, 09:38
ИИИИ.....КЪДЕ СЕ ОБАРВАТЕ?????? :shock:
На мен ми звучи доста sexy. :oops:
Al3ksandra
04-20-2008, 10:09
Аз се питам защо четейки тези коментари и други момичета се целуват по между си :shock: макар че признавам си че и аз съм се целувала с една приятелка, която беше почти в шок когато се басирахме че ще я целуна с език пред 20 човека щото ми беше нещо много такова целуваше ми се не момиче ама и това ставаше.. та.. от тогава незнам кво мислят за мене но тва стана случайно.. не че имам някфи чуства просто се кефя на самата целуфка хах ;]не съм лезбийка , но ако пак дойде такъв бас пак ще се целуна пред колкото човека иска с нея... иначе съм си нормална и си падам по момчета.. а й т'ва беше преди 2 3 години ;] така че мила може би просто не си срещнала момчето за теб и затова търсиш по момичетата... лол.. но внимавай че повечето или ще те пребият или ще бягат от тебе а и ще си развалят мнението за теб. такова нещо може да направиш само с момиче което се познавате ототдавна и се разбирате перфектно но преди тва и обясниш как се чустваш най-малкото.... това е съвета ми.. айде успех и дано да намериш на края мъжко , не женско , но ако не успееш и момиче става, поне ще е романтична и няма да ти е скучно никога ;){}
Ми аз не бих се отдръпнала :-D яко е,защо всички се впрягате толкова? :( Аз непрекъснато се целувам с приятелките си по устата..обарваме се.Това да не е неписан закон,че сме лесбийки? :grin: Ми яко,тогава съм щастлива лесбийка :razz:
Както и да е..ако просто ти се иска да я целунеш..супер,нормално е(според мен) но ако си говориш за привличане вече..е тогава е little strange :?
еми ще отвърна :grin: в крайна сметка какво толкова
FOREVAR_ALONE
04-20-2008, 14:57
ispolzvai momenta kato e piqna,na nqkoi kypon primerno.posle ako te otblasne 6te se opravdae6 4e e bilo zaradi alkohola v kravta ti :) :-P
SweetDead
04-29-2008, 18:44
Комплексари тъпи! веднага.. че сме били лезбийки с моята фр. Въобще не е така! + това тя си има приятел?! (хаха) ние се лигавим, а както казаха преди мен "момчетата ни мислят за много извратени" е това си е така.. извратени сме си и кво от това? ние сме си нормални, не ни интересува мнението на другите.. апак особенно на вас - ХИЧ!
gPa3HuTeJl
04-29-2008, 18:45
Нищо по хубаво от 2 лесбиики, залуващи се на тротуар край месарница..
i'm so excited!
04-29-2008, 21:21
ако ми е симпатична ще отвърна. нататък ще видим.. :D
във всеки случай няма да й отвърна...
moon_flower
04-29-2008, 21:27
Епа нищо нема да направя...кво кат ме е целунала,няма да го повтори,няма да и дам,ма кво ме грее? :D
Sawyer_94
04-29-2008, 21:46
Е,че то т'ва си е ежедневие и при мен. :grin: Но не се привличам от момичета.. :? :? :?
Sawyer_94
04-29-2008, 21:47
Комплексари тъпи! веднага.. че сме били лезбийки с моята фр. Въобще не е така! + това тя си има приятел?! (хаха) ние се лигавим, а както казаха преди мен "момчетата ни мислят за много извратени" е това си е така.. извратени сме си и кво от това? ние сме си нормални, не ни интересува мнението на другите.. апак особенно на вас - ХИЧ!
+1 :grin: :-)
alex_devv
04-29-2008, 21:53
добре си и ти...
Felis_Dirus
04-29-2008, 21:54
Пробвай с "детска цунка".. просто, ако се смеете нещо и й се израдваш я гушни и я цункай, както се цункаме ние, жените, за здрасти примерно или чао.. и в един момент тя ще почне да свиква с едно такова поведение и ще го възприема съвсем нормално.
Или просто й кажи "цункай ме" пак вместо здрасти или чао.. разбираш за какво говоря, предполагам.
Иначе, когато най-добрата ми приятелка ме прегърна, каза ми, че ме обича и си напъха езика в устата ми, бяхме и двете твърде пияни, за да го осмисляме.
SweetDead
04-30-2008, 08:26
Sawyer_94 така си е .. :P все пак ти е приятелка.. по бузката по устата кво прече .. пфф :?
miss_ludataa
04-30-2008, 08:34
awe kak moje da strqska6 taka momi4eto.....purvo trea kajeej kfo 4ustva6 puk posle da q celu8va6 i to MOMI4E.....ot kude da znae6 dali e lesbiika ili ne taka 4e po4akai i nedei da go rpai6 ,4e mislq nqq da i haresa :d ;) kusmet
Ъъъъ, сваляли са ме обратни... определено се бях шашнала :shock: . Те направо си ме поканиха у тях да се... ъъъ 8-) . Ама ако някоя ми беше налетяла да ме целува щеше да изяде някой юмрук.
С женски се целувам само по мое желание 8-) .
Korni_ReSeRvE
04-30-2008, 09:16
ako mackata e qka i sum q zakusala ot kum celuvki 6to da ne :lol: :razz: :lol: :lol:
TheMaggie
04-30-2008, 09:37
Ами бих се стреснала..Въпреки че в старото ми даскало,когато две момичета се поздравяват се целуват о устата ... Абе странно е. :)
SweetDead
05-05-2008, 08:00
Ами бих се стреснала..Въпреки че в старото ми даскало,когато две момичета се поздравяват се целуват о устата ... Абе странно е. :)
Какво му е странното.. аз така си се поздравявам с много фр в даскало или по устата или по бузката, ако не сме в настроение една [hug] понякога даже и едно здр няма, а само се поглеждаме и се гледаме, гледаме и някой като изцепи нещо и всички "абее ти луд ли сии, бясна ли си" после пак всичко мълчи и аз като почна да се хиля с моя смях.. оправам настроението :D
shpaniolche
05-05-2008, 08:12
Нищо не г :evil: убиш, ако рискуваш. Давай смело :smt057
p0is0n{f}
05-05-2008, 08:45
хаха и аз бих я награбила ако ме целуне :D тей де вече съм го правила няколко пъти .. така че не ми е проблем , но си мисля,че при теб може да се получи доста сконфузено ;) .. така че по-добре 1во й кажи как се чувтсваш ;)
DjuDjiTo
05-05-2008, 09:02
ako mackata e qka i sum q zakusala ot kum celuvki 6to da ne :lol: :razz: :lol: :lol:
+1
Wrathchild
05-05-2008, 09:07
Сега бих се дръпнала, тъй като съм обвързана, но ако ми харесва момичето - защо не?
asslikethat
05-05-2008, 09:14
mi i ako tq e s takiva naklonnosti moji i da ne te otblasne :-D
fuck_me_pls
05-05-2008, 09:46
Ше и плесна един шамар да се сети къде е !
:shock: :shock: :shock: <--- Това ще е реакцията ми
А иначе ти знаеш ли дали и тя е лесбийка??? Едва ли, щом си има приятел....Според мен просто се откажи, нищо няма да стане :? .
Aз по принцип мн обичам лесбийките :D зашо ли и аз сам на това мнение ако ми паднат две незнам ко ше ги правя :D :grin: :razz:
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-05-2008, 13:16
Сега бих се дръпнала, тъй като съм обвързана, но ако ми харесва момичето - защо не?
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
SHOCK !! PANIC !! STRESS !!
BrokenInnocence
05-05-2008, 13:49
Не можеш да я целунеш изненадващо и да се надяваш на много добра реакция, още повече, че тя си има приятел.
А девойките, които си се целуват и обарват с приятелки из училищните коридори... не, не сте лесбийки, позьорки сте.
cS_LaMeRkA
05-05-2008, 14:51
По зададеното заглавие... бих и счупила черепа :D ,а иначе заради тфа което даваш като инфо в постати... (демек проблема ти) бих те посаветвала... стани и приятелка.... и си я гушкаи колко искаш... а ако след тфа.. пак чустваш някви такива желания... значи.... с InLovee....