PDA

View Full Version : Дразните ли се...

lilit_666
04-05-2008, 09:34
...когато гаджето Ви си има най-добър приятел/ка от противоположния си пол, мн държи на нея/него, като се видят се гушват, излизат заедно и така нататък.
Пускам темата, защото забелязах, че мои приятели, като си хванат гадже и се държат мн по-дръпнато, момичетата също и някак си мн ревност има.
До пред 2 год имахме компания(сега не са в БГ) и това изобщо не ни пречеше, въпреки 4е понеже имаше двойки.Вс като се видим се гушкахме и вс беше мн хубаво...имахме си доверие и така :-o

Sintya
04-05-2008, 09:52
Зависи, в повечето случаи ми е неприятно, но щом той е щастлив не се дразня.
Но ако виждам, че отношенията им са по близки, отколкото на приятели, много ясно, че няма да стоя със скръстени ръце, все пак ми е гадже ;)
Но, ако няма нищо повече от приятелство, не се дразня, щом е щастлив...

sexa_na_kompleksa
04-05-2008, 09:53
Ами до сега не съм изпадала в така ситуация - гаджето ми да си има много добра приятелка и да се гушкат, но сигурно не би ми било много приятно да го гледам в прегърдките на друга, макар тя да му се само приятелка. По-принцип съм малко ревнива, но винаги се опитвам да давам свободата на половинките си.

Sladinka_f
04-05-2008, 09:58
Ами до сега не съм изпадала в така ситуация - гаджето ми да си има много добра приятелка и да се гушкат, но сигурно не би ми било много приятно да го гледам в прегърдките на друга, макар тя да му се само приятелка. По-принцип съм малко ревнива, но винаги се опитвам да давам свободата на половинките си.

Аз съм същата,но ако наистина са само приятели..какво пък толкова...

comics
04-05-2008, 10:12
аз не съм ревнив, не ми пука особено ;)

MartyParty
04-05-2008, 11:11
Най-добрата приятелка на гаджето ми ми е братовчедка.Тя ни запозна и до голяма степен е виновна за дългото просъществуване на връзката ни. :smt048 Нямаше да се оправим без нея-това е сигурно.Той си има и една приятелка в училище,от която аз в началото ревнувах,щото му беше бивша,но с времето свикнах.

Naughty_
04-05-2008, 11:15
приятелка или не..ако прегръща друга ( изключваме родата) ще вдигна ебати скандала...от къде на къде ще прегръща друга???не не..ако ми се наложи да търпя..много трудно бих го понесла :-x

alex_devv
04-05-2008, 12:53
да ви имам мисленето...

Wapper
04-05-2008, 13:18
Няма нищо лошо в това,аз всички гушкам ;) Разбира се,ако на приятелката ми видя,че не и е много приятно ще бъда малко по-отдръпнат,както и обратното ;) Снощи имаше малко сконфузна ситуация... Бяхме на парти и седим отвън и идва една мацка от парти компанията,с която много си се обичаме(приятелски) при което връхлита такава и ме целува по устата и на мен някакво ми стана много тъпо,щото все пак гаджето ми е до мене,а и не можах да видя реакцията й,но все пак после като мина и през другите по същия начин ми олекна...Та не се стегнирай толкова ;)

vesito13
04-05-2008, 13:21
лично аз не се дразня от това че гаджето ми си има негова много добра приятелка , не ми пречи , а и аз имам доста приятели момчета, така че при мен няма никакви проблеми :wink:

Sharpay
04-05-2008, 16:35
вярно че и аз си имам доста приятели момчета с които излизам често,но адски се дразня като някоя негова приятелка му звънне за да го пита някоя простотия или просто ей така да се чуят. Бившия го бях научила ама и за тоя има време... :D :D :D :D :D

ghostwisper
04-05-2008, 17:16
еми аз съм г/д запозната с момичетата около моя приятел,мислех си,че не съм ревнива,докато не започнах да се замислям колко мн държа на него и как не искам да го загубя..Аз не се дразня като гушка приятелките си,защото повечето си имат сериозни всръзки(поне аз така знам,макар че и това не е гаранция..)Пък и той не се вижда мн с тях,така че :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: е изцяло мой :P :P :-P :-P

CuRly_Doll
04-05-2008, 17:30
Ако е само приятелство нямам нищо против,но ако забележа,че има и по-близки и по-интимни отношения няма да стоя и да гледам!Иначе нямам нищо против :)

GabisiTa
04-05-2008, 17:45
Едва ли ще ми е много приятно да гледам как гушка друга, дори и приятелка да е.... :?

BWald0rf
04-05-2008, 17:45
Ами може да ме чопли нещо отвътре обаче докато не усетя нещо повече от приятелски отношения ще си мълча ... Няма начин да не е дразнещо,ама все пак не можеш да правиш нервни изблици за такова нещо .. най много да се скарате и да го изгубиш ...

SINDEL
04-06-2008, 09:54
Хмм.. определено не е най-приятното нещо на света да си гледаш гаджето как се гушка и зака4а с други, ама аз му имам доверие и не ми пре4и :) Да не говорим, 4е и аз имам такива приятели мъже и няма за какво да му държа сметка - знам много добре как стоят нещата

04-06-2008, 10:24
...когато гаджето Ви си има най-добър приятел/ка от противоположния си пол, мн държи на нея/него, като се видят се гушват, излизат заедно и така нататък.

въобще не ми е проблем

MoHuTo
04-06-2008, 11:17
Ами той си има една приятелка от женски пол и като ми каже примерно, че ще излиза с нея, естествено, че ми става тъпо... няма как, но си премълчавам, за да не се караме. Както казаха и другите докато виждам само приятелско отношение ще си трая :) все пак в 1 връзка трябват компромиси :)

ANTIHUMAN
04-06-2008, 12:50
Emi moq nai dobyr fr si ima gadje! I az s gadjeto sym mu mnogo dobyr priqtel! Ligavim se , gu6kame se ,no samo da go draznim :lol: :lol: :lol:
Ina4e nqma ni6to pove4e mejdu nas ot Mnogo dobri priqteli!A i to4no na nai-dobriq mi fr nqma da zabiq noj v gyrba! Emi 4ovyrka se ama kvo da pravi tyrpini! Ina4e toi si znae 4e nqma ni6to mejdu men i neq ama e gotino da drazni6 :lol: :lol: :lol: :-P

sladkъ_mackъ
04-06-2008, 13:27
nqma tokova polojenie nqma i da ima :? sled kato edno mom4e ti e gadje trqbva da si edinstvenata ot jenski pol v jivota mu (s izklu4enie na maika,sestra..) ne moje primerno gadjeto mi vmesto da e s men da si izliza i da se gu6ka s dr momi4e bilo to samo "priqtelka" :? tfa 6e e super naglo

S_L_A_D_U_R_K_A
04-06-2008, 14:00
Ооо много е дразнещо наистина, защото като си с един човек можеш да му кажеш всичко и той трябва да ти е приятела от другия пол, не някой друг :?

Miss_Perfekt
04-06-2008, 14:47
От вътре ще ме изяжда :D

koalka
04-06-2008, 16:21
Да, той има приятелки момичета, но аз му вярвам абсолютно, а и ми е ясно какви са отношенията.Да сте приятели не означава постоянно да се прегръщате, а наистина да сте приятели.Колко лицемери се целуват и прегръщат, а после си говорят зад гърба.Той не се прегръща с тях и спазва някаква дистанция, нормално е.

MiMcHeToOo
04-06-2008, 17:49
Аз съм толкова ревнива, че просто ще му е невъзможно да има такава приятелка.. :o

poison`girl
04-06-2008, 17:51
Ще се подразня поне малко,факт.Но ако му вярвам не мисля че е такъв проблем.Но все пак 100 процентово доверие на мъж нямам няма и да имам!!!

PiNk_GiRl
04-06-2008, 19:56
Ами може да ме чопли нещо отвътре обаче докато не усетя нещо повече от приятелски отношения ще си мълча ... Няма начин да не е дразнещо,ама все пак не можеш да правиш нервни изблици за такова нещо .. най много да се скарате и да го изгубиш ...

Gadjeto mi ima piqtelka s koqto sa o6te ot 9 godini nai-dobri priqteli..Te sa kato brat i sestra..Zvanqt si redovno..Hodqt si daje na gosti..po kafeta..Predi me drazne6e,no razbrah 4e ne moga da popre4a na tva priqtelstvo..Misleh si predi mn ne6ta za tqh i poneje sam malko revniva mi be6e stra6no gadno,no se skarahme na nqkolko pati za tova i mi stana qsno 4e te prosto taka sa sviknali otdavna ..i moga da kaja 4e ve4e sviknah.Daje mi e piqtno da sam s neq za6toto e zabavna(kato nego :) ) Mislq 4e s neq moga da bada dobra priqtelka taka 4e ve4e kato ne q vijdam mn i az samata zapo4vam da pitam za neq :)
Vsi4ko e do doverie :)

sexi_lady_666
04-06-2008, 20:24

emi i az sum na tova mnenie... a puk az su6to si imam best fr mom4e i nqma ni6to lo6o az si go pregru6tam,celuvam si go i negovoto gadje revnuva6e po 1 vreme no se useti 4e sme prosto bliski priqteli ni6to pove4e :) moite gadjeta su6to sa revnuvali i kolkoto i da im obqsnqva6 ne ti vqrvat i tva e...tupo e :-D :grin: :)

Ivalinka
04-07-2008, 15:02
ако са много момичета не бих се дразнила,но ако е само едно :smt065 на дуел :-D

sladku_bebzi
04-07-2008, 19:56
Ми моя май си няма чак толкова добра, но бих се радвала ако има :)

Pliok0019
04-07-2008, 20:04
Ми аз попринцип мразя да го виждам около момичета, просто с бившия ми винаги сме излизали предимно с момчета. Сега като го видя с някоя негова приятелка... Мисля си само как я убивам. Тази ревност е наистина непоносима. Опитвам се да се прикривам пред него, но не винаги успявам. Не бих му вдигнала скандал, но бих се нацупила.

HePeAJIeH
04-07-2008, 20:05
Много съм ревнив но докаже ли ми че наистина и е просто приятел към който нява някакви по-специални симпатии няма проблем :)

boriana_borislavova
04-08-2008, 07:49
приятелка или не..ако прегръща друга ( изключваме родата) ще вдигна ебати скандала...от къде на къде ще прегръща друга???не не..ако ми се наложи да търпя..много трудно бих го понесла

bravo +1 :-) :-) :-) i az sam na sa6toto mnenie !!!

partychild
04-08-2008, 10:08
pozvolila sam mu da si ima priqtelki ... ne mi e pre4elo za6toto mu vqrvam ... :)