View Full Version : Дразните ли се...
lilit_666
04-05-2008, 09:34
...когато гаджето Ви си има най-добър приятел/ка от противоположния си пол, мн държи на нея/него, като се видят се гушват, излизат заедно и така нататък.
Пускам темата, защото забелязах, че мои приятели, като си хванат гадже и се държат мн по-дръпнато, момичетата също и някак си мн ревност има.
До пред 2 год имахме компания(сега не са в БГ) и това изобщо не ни пречеше, въпреки 4е понеже имаше двойки.Вс като се видим се гушкахме и вс беше мн хубаво...имахме си доверие и така :-o
Зависи, в повечето случаи ми е неприятно, но щом той е щастлив не се дразня.
Но ако виждам, че отношенията им са по близки, отколкото на приятели, много ясно, че няма да стоя със скръстени ръце, все пак ми е гадже ;)
Но, ако няма нищо повече от приятелство, не се дразня, щом е щастлив...
sexa_na_kompleksa
04-05-2008, 09:53
Ами до сега не съм изпадала в така ситуация - гаджето ми да си има много добра приятелка и да се гушкат, но сигурно не би ми било много приятно да го гледам в прегърдките на друга, макар тя да му се само приятелка. По-принцип съм малко ревнива, но винаги се опитвам да давам свободата на половинките си.
Sladinka_f
04-05-2008, 09:58
Ами до сега не съм изпадала в така ситуация - гаджето ми да си има много добра приятелка и да се гушкат, но сигурно не би ми било много приятно да го гледам в прегърдките на друга, макар тя да му се само приятелка. По-принцип съм малко ревнива, но винаги се опитвам да давам свободата на половинките си.
Аз съм същата,но ако наистина са само приятели..какво пък толкова...
аз не съм ревнив, не ми пука особено ;)
MartyParty
04-05-2008, 11:11
Най-добрата приятелка на гаджето ми ми е братовчедка.Тя ни запозна и до голяма степен е виновна за дългото просъществуване на връзката ни. :smt048 Нямаше да се оправим без нея-това е сигурно.Той си има и една приятелка в училище,от която аз в началото ревнувах,щото му беше бивша,но с времето свикнах.
Naughty_
04-05-2008, 11:15
приятелка или не..ако прегръща друга ( изключваме родата) ще вдигна ебати скандала...от къде на къде ще прегръща друга???не не..ако ми се наложи да търпя..много трудно бих го понесла :-x
alex_devv
04-05-2008, 12:53
да ви имам мисленето...
Няма нищо лошо в това,аз всички гушкам ;) Разбира се,ако на приятелката ми видя,че не и е много приятно ще бъда малко по-отдръпнат,както и обратното ;) Снощи имаше малко сконфузна ситуация... Бяхме на парти и седим отвън и идва една мацка от парти компанията,с която много си се обичаме(приятелски) при което връхлита такава и ме целува по устата и на мен някакво ми стана много тъпо,щото все пак гаджето ми е до мене,а и не можах да видя реакцията й,но все пак после като мина и през другите по същия начин ми олекна...Та не се стегнирай толкова ;)
vesito13
04-05-2008, 13:21
лично аз не се дразня от това че гаджето ми си има негова много добра приятелка , не ми пречи , а и аз имам доста приятели момчета, така че при мен няма никакви проблеми :wink:
вярно че и аз си имам доста приятели момчета с които излизам често,но адски се дразня като някоя негова приятелка му звънне за да го пита някоя простотия или просто ей така да се чуят. Бившия го бях научила ама и за тоя има време... :D :D :D :D :D
ghostwisper
04-05-2008, 17:16
еми аз съм г/д запозната с момичетата около моя приятел,мислех си,че не съм ревнива,докато не започнах да се замислям колко мн държа на него и как не искам да го загубя..Аз не се дразня като гушка приятелките си,защото повечето си имат сериозни всръзки(поне аз така знам,макар че и това не е гаранция..)Пък и той не се вижда мн с тях,така че :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: е изцяло мой :P :P :-P :-P
CuRly_Doll
04-05-2008, 17:30
Ако е само приятелство нямам нищо против,но ако забележа,че има и по-близки и по-интимни отношения няма да стоя и да гледам!Иначе нямам нищо против :)
GabisiTa
04-05-2008, 17:45
Едва ли ще ми е много приятно да гледам как гушка друга, дори и приятелка да е.... :?
BWald0rf
04-05-2008, 17:45
Ами може да ме чопли нещо отвътре обаче докато не усетя нещо повече от приятелски отношения ще си мълча ... Няма начин да не е дразнещо,ама все пак не можеш да правиш нервни изблици за такова нещо .. най много да се скарате и да го изгубиш ...
Хмм.. определено не е най-приятното нещо на света да си гледаш гаджето как се гушка и зака4а с други, ама аз му имам доверие и не ми пре4и :) Да не говорим, 4е и аз имам такива приятели мъже и няма за какво да му държа сметка - знам много добре как стоят нещата
...когато гаджето Ви си има най-добър приятел/ка от противоположния си пол, мн държи на нея/него, като се видят се гушват, излизат заедно и така нататък.
въобще не ми е проблем
Ами той си има една приятелка от женски пол и като ми каже примерно, че ще излиза с нея, естествено, че ми става тъпо... няма как, но си премълчавам, за да не се караме. Както казаха и другите докато виждам само приятелско отношение ще си трая :) все пак в 1 връзка трябват компромиси :)
ANTIHUMAN
04-06-2008, 12:50
Emi moq nai dobyr fr si ima gadje! I az s gadjeto sym mu mnogo dobyr priqtel! Ligavim se , gu6kame se ,no samo da go draznim :lol: :lol: :lol:
Ina4e nqma ni6to pove4e mejdu nas ot Mnogo dobri priqteli!A i to4no na nai-dobriq mi fr nqma da zabiq noj v gyrba! Emi 4ovyrka se ama kvo da pravi tyrpini! Ina4e toi si znae 4e nqma ni6to mejdu men i neq ama e gotino da drazni6 :lol: :lol: :lol: :-P
sladkъ_mackъ
04-06-2008, 13:27
nqma tokova polojenie nqma i da ima :? sled kato edno mom4e ti e gadje trqbva da si edinstvenata ot jenski pol v jivota mu (s izklu4enie na maika,sestra..) ne moje primerno gadjeto mi vmesto da e s men da si izliza i da se gu6ka s dr momi4e bilo to samo "priqtelka" :? tfa 6e e super naglo
S_L_A_D_U_R_K_A
04-06-2008, 14:00
Ооо много е дразнещо наистина, защото като си с един човек можеш да му кажеш всичко и той трябва да ти е приятела от другия пол, не някой друг :?
Miss_Perfekt
04-06-2008, 14:47
От вътре ще ме изяжда :D
Да, той има приятелки момичета, но аз му вярвам абсолютно, а и ми е ясно какви са отношенията.Да сте приятели не означава постоянно да се прегръщате, а наистина да сте приятели.Колко лицемери се целуват и прегръщат, а после си говорят зад гърба.Той не се прегръща с тях и спазва някаква дистанция, нормално е.
MiMcHeToOo
04-06-2008, 17:49
Аз съм толкова ревнива, че просто ще му е невъзможно да има такава приятелка.. :o
poison`girl
04-06-2008, 17:51
Ще се подразня поне малко,факт.Но ако му вярвам не мисля че е такъв проблем.Но все пак 100 процентово доверие на мъж нямам няма и да имам!!!
PiNk_GiRl
04-06-2008, 19:56
Ами може да ме чопли нещо отвътре обаче докато не усетя нещо повече от приятелски отношения ще си мълча ... Няма начин да не е дразнещо,ама все пак не можеш да правиш нервни изблици за такова нещо .. най много да се скарате и да го изгубиш ...
Gadjeto mi ima piqtelka s koqto sa o6te ot 9 godini nai-dobri priqteli..Te sa kato brat i sestra..Zvanqt si redovno..Hodqt si daje na gosti..po kafeta..Predi me drazne6e,no razbrah 4e ne moga da popre4a na tva priqtelstvo..Misleh si predi mn ne6ta za tqh i poneje sam malko revniva mi be6e stra6no gadno,no se skarahme na nqkolko pati za tova i mi stana qsno 4e te prosto taka sa sviknali otdavna ..i moga da kaja 4e ve4e sviknah.Daje mi e piqtno da sam s neq za6toto e zabavna(kato nego :) ) Mislq 4e s neq moga da bada dobra priqtelka taka 4e ve4e kato ne q vijdam mn i az samata zapo4vam da pitam za neq :)
Vsi4ko e do doverie :)
sexi_lady_666
04-06-2008, 20:24
emi i az sum na tova mnenie... a puk az su6to si imam best fr mom4e i nqma ni6to lo6o az si go pregru6tam,celuvam si go i negovoto gadje revnuva6e po 1 vreme no se useti 4e sme prosto bliski priqteli ni6to pove4e :) moite gadjeta su6to sa revnuvali i kolkoto i da im obqsnqva6 ne ti vqrvat i tva e...tupo e :-D :grin: :)
Ivalinka
04-07-2008, 15:02
ако са много момичета не бих се дразнила,но ако е само едно :smt065 на дуел :-D
sladku_bebzi
04-07-2008, 19:56
Ми моя май си няма чак толкова добра, но бих се радвала ако има :)
Pliok0019
04-07-2008, 20:04
Ми аз попринцип мразя да го виждам около момичета, просто с бившия ми винаги сме излизали предимно с момчета. Сега като го видя с някоя негова приятелка... Мисля си само как я убивам. Тази ревност е наистина непоносима. Опитвам се да се прикривам пред него, но не винаги успявам. Не бих му вдигнала скандал, но бих се нацупила.
HePeAJIeH
04-07-2008, 20:05
Много съм ревнив но докаже ли ми че наистина и е просто приятел към който нява някакви по-специални симпатии няма проблем :)
boriana_borislavova
04-08-2008, 07:49
приятелка или не..ако прегръща друга ( изключваме родата) ще вдигна ебати скандала...от къде на къде ще прегръща друга???не не..ако ми се наложи да търпя..много трудно бих го понесла
bravo +1 :-) :-) :-) i az sam na sa6toto mnenie !!!
partychild
04-08-2008, 10:08
pozvolila sam mu da si ima priqtelki ... ne mi e pre4elo za6toto mu vqrvam ... :)