View Full Version : Когато правите секс по бързата процедура...
Интересувам се когато правите секс по бързата процедура и гаджето ви свършва във вас как след това най-бързо спермата да изтече от влагалището?
Онзи ден ми се случи доста неприятна случка. Направихме ме го в тоалетната на дискотеката и той свърши в мен. След това клекнах за 1-2 мин за изтече каквото има. Но след това вече в дискотеката се оказало,че останало още.... Направи ми петно на дънките :oops: добре, че никой не видя.
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
sex_igra4ka
04-05-2008, 10:34
:smt064 :shock: :shock: :shock: :-s :smt018 :smt018
Аз съм все още в шок и ще се включа като се посъвзема от този пост.
Тоя сцена я бях гледал по една телевизия скоро , ама не мога да се сетя по коя :?
ell_ownz
04-05-2008, 10:56
abe ti luda li si ???????? 1vo kak she svarshva v tebe, 2ro kvi sa teq glyposti nqma kak da iste4e i 3to, izvinqvai ama kak nqma da polzvash prezervativ....ne ne ne nqkoi hora naprao me shokirat tyka...parvo se obrazovaite malko i togava se e**te
:smt064 :shock: :shock: :shock: :-s :smt018 :smt018
Аз съм все още в шок и ще се включа като се посъвзема от този пост.
+111111
Няма проблем за свършването-пия противозачатъчни и отдавна го правим така.
Знам, че в такива случвай е добре да се ползва презерватив, като се бърза, но тогава просто нямахме подръка...
abe ti luda li si ???????? 1vo kak she svarshva v tebe, 2ro kvi sa teq glyposti nqma kak da iste4e i 3to, izvinqvai ama kak nqma da polzvash prezervativ....ne ne ne nqkoi hora naprao me shokirat tyka...parvo se obrazovaite malko i togava se e**te
Друсаш ли бе, с тия презервативи само ти се ебава кефа, 1 живот живееш.
Angel_Girl
04-05-2008, 11:25
:shock: :razz: :razz: :D Naprotiv.. spermata izti4a...kak ina4e 6te stoi vutre mirna i krotka???
:shock: :razz: :razz: :D Naprotiv.. spermata izti4a...kak ina4e 6te stoi vutre mirna i krotka???
Абе тя вагината има гърло и стомах ... като се изцепи момчето в нея, вагината преглъща и след тва няма опасност да изтече .... :grin: :grin: :grin: :grin: Най вероятно мацката е повредена :grin: :grin: :grin: :grin:
glezenata
04-05-2008, 12:30
hahahah kak 6te izte4e spermata sled kato e svar6il v teb ti luda li si tva da ne ti e pi6kane 4e da si te4e prosto taka.......nqkoi hora naistina nz kvo pravqt i kvo govorqt verno parvo pone malko se obrazovaite i togava go pravete :D
&ILoveU2
04-05-2008, 12:31
Един живот живееш и едно бебче не когато го искаш или някоя венерическа болест доста благоприятстват за пълноценното му изживяване
Miroslav__
04-05-2008, 12:31
Интересувам се когато правите секс по бързата процедура и гаджето ви свършва във вас как след това най-бързо спермата да изтече от влагалището?
Онзи ден ми се случи доста неприятна случка. Направихме ме го в тоалетната на дискотеката и той свърши в мен. След това клекнах за 1-2 мин за изтече каквото има. Но след това вече в дискотеката се оказало,че останало още.... Направи ми петно на дънките :oops: добре, че никой не видя.
Ti me zakopa v gradinata !!She pripadna !! :( :( :( :(
hahahah kak 6te izte4e spermata sled kato e svar6il v teb ti luda li si tva da ne ti e pi6kane 4e da si te4e prosto taka.......nqkoi hora naistina nz kvo pravqt i kvo govorqt verno parvo pone malko se obrazovaite i togava go pravete :D
Ама ти на истина не мислиш много ясно че изтича бе .... малоумни ли сте нормално е да изтече! Спермата все пак е течност а вагината е вертикално обърната ... за гравитация чували ли сте не едва ли кво ви говоря на китайски братче вие тук сте от тъпи по тъпи!!!!!
DarkAngelOfHope
04-05-2008, 12:48
тъй като ти гледам комента ти не го "правиш" хахахах и май скоро няма да го "правиш" :D :-P 8)
Untitled
04-05-2008, 12:51
Ама ти на истина не мислиш много ясно че изтича бе .... малоумни ли сте нормално е да изтече! Спермата все пак е течност а вагината е вертикално обърната ... за гравитация чували ли сте не едва ли кво ви говоря на китайски братче вие тук сте от тъпи по тъпи!!!!!
+11111 (naistina ima dosta ogranicheni hora TUK !) :-s :shock:
aanitogb
04-05-2008, 15:24
Mnogo qsno,4e izti4a,govorq ot opita si ,no pri men petnoto be6e ot dypeto mi. Naistina nee priqtno da stane petno,no se sly4va,za6toto neizti4a tolkova barzo,a tova v kenefa na diskoteka yjas -bez komentar.
hahavteen
04-05-2008, 16:44
Хахаха не не някои коментари са просто уникални! :razz: :razz:
И аз още се опитвам да намеря начин спермата да изтича по-бързо че става доста неприятно... :? Ама ако си с ежедневна превръзка вероятността да се изцапаш не е толкова голяма...
slaveto1989
04-05-2008, 16:52
1.dobre be 21-vi vek higiena ne6o :o
a vsu6nost da: ``v kenefa na diskotekata`` i higiena sa dve vzaimno izklu4va6i se ponqtiq :-o
2.dam moq savet e da izpoljva6 ejednevkiq a tva 4e spermata ne izti4a ne e vqrno,izti4a no sled 5 do 10 min ,4e ina4e kak be :?
3.da ostavim fakta 4e 6om ste stignali do diskotekata za vas seksa e prosto 4ukane :-x
4.i ne moga da se sdurja : 8-)
polse na ga6i4kite zape4enko li be6e :lol:
:D dai izmisli neshto po umno che tova e mn typo ne sym chuval do sega da izteche ... :D:D:D
hahavteen
04-05-2008, 18:02
:D dai izmisli neshto po umno che tova e mn typo ne sym chuval do sega da izteche ... :D:D:D
А не бе остава си вътре! Ставате смешни като говорите за неща които не знаете... :?
rashito0o
04-05-2008, 18:05
Един живот живееш и едно бебче не когато го искаш или някоя венерическа болест доста благоприятстват за пълноценното му изживяване
+1
siska_777
04-09-2008, 07:37
а бе хора вии на цяло се побаркахте аз тука 6е умра 6тот ми закаснява и си напраех 2 тест и то отрицателни о6те не мии до6ло хем с презаржатив пак вии напрауууууууууу нее не моа повярвам :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ne ne tukave4e na kakvo li ne se na4etoh nqma kak da izte4e kakto kazvat nqkoi tq pogl16ta ve4e drug e v1prosa za otzad ako se sv1r6i xahaxhxa az imah taka edin slu454ai s endo mom4e otzad kato be6e sv1r6ilo pribiram se v nas vednaga sled tva smsi1l 6oto smaos e 4ukahme s nego ni6to pve4e i ko se nag1zih pred ogledaloto i tyo si izleze si4ko kot ima6e v1tre ma ot vlagali6teto tva sa nqkvi bolni istorii
WhiteWolF
04-09-2008, 07:58
Dam kato 4eta i se skasvam ot smqh. Ta naistina izti4a golqma 4ast ot spermata. A otnosno za tova ne moja li priqtelq ti da go izvadi i da svar6i nqkade drugade v toaletnata naprimer sled kato ne e za parvi pat znae6 4e te4e ti moloumna li si da mu kaje6 ne svar6vai v men ili pone v ustata da ti se be izpraznil vinata si e tvoq 4e ne misli6
beautiful_f
04-09-2008, 08:00
a vsu6nost da: ``v kenefa na diskotekata`` i higiena sa dve vzaimno izklu4va6i se ponqtiq :-o
2.dam moq savet e da izpoljva6 ejednevkiq a tva 4e spermata ne izti4a ne e vqrno,izti4a no sled 5 do 10 min ,4e ina4e kak be :?
3.da ostavim fakta 4e 6om ste stignali do diskotekata za vas seksa e prosto 4ukane :-x
+1
Мале мале..мале просто нямам думи и аз наистина.. доста хора които не мислят много ясно че изтича спермата е течност !!!!!!! АКо това кадето не изтича го пишат момчета я си одарете по една и се изпразнете в чашка да видите след 5 мин спермата как се е втечнила,това че като я изхвърляме е по гъста и леплива не значи че си остава такава !!!! Оле много сте зле !!!!!!
+1
Какво й се смеете на момичето не знам... Някой ден като почнат да свършват във вас ще разберете.
До авторката : аз обикновено след това пишкам(да не е нужно да пояснявате, че не се пишка от същото място). Но като пишкаш и леко се напънеш до си изтича , но не винаги изцяло. Като се измиеш после допълнително и е екстра. Но на места като в дискотека е малко неудобо, факт.
+1
Много си ограничена с тази 3та точка !!!
soulja_girl4e
04-09-2008, 08:27
i posledno izti4a ili ne? edni kazvat da drugi ne... (az ako bqh na tvoe mqsto bih se doverila na the_hottie kato po-opitna 8) )
Разбира се, че изтича. Правя секс без презерватив от не знам кога. И и да не бях правила - то е логично.
Мерси за доверието soulja_girl4e. :oops:
Ох това го слагам към списъкът с бисерите :lol:
sex_igra4ka
04-09-2008, 08:29
Ах,леле ,така се забавлявам с такива дискусии,в които няма как и двете страни да са прави,защото може само едното твърдение да е вярно,но яко и двете страни държат на своето и се нервят чак!
Не било текло... а какво?Изпарява се може би? Получава се химическа реакция и БУМ, изчезва.
Е аз преди не съм се замислял, ама откакто го правих, опита показа че изтича. Като се изправи девойката и изтича малко по малко. Факт!
Е аз преди не съм се замислял, ама откакто го правих, опита показа че изтича. Като се изправи девойката и изтича малко по малко. Факт!
Благодяря ти ! Твоят коментар беше нужен !
amatorium
04-09-2008, 08:39
Probvai da go subirash v chasha ot shampansko i posle si go pii kato kokteilche v diskoto. Ako ne ti e dostatuchno moje napravo da izvikash 10-15 choveka da svurshat v tebe i shte suberesh cqla chashka. :lol: