- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Когато правите секс по бързата процедура...
Интересувам се когато правите секс по бързата процедура и гаджето ви свършва във вас как след това най-бързо спермата да изтече от влагалището?
Онзи ден ми се случи доста неприятна случка. Направихме ме го в тоалетната на дискотеката и той свърши в мен. След това клекнах за 1-2 мин за изтече каквото има. Но след това вече в дискотеката се оказало,че останало още.... Направи ми петно на дънкитедобре, че никой не видя.
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Тоя сцена я бях гледал по една телевизия скоро , ама не мога да се сетя по коя![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
abe ti luda li si ???????? 1vo kak she svarshva v tebe, 2ro kvi sa teq glyposti nqma kak da iste4e i 3to, izvinqvai ama kak nqma da polzvash prezervativ....ne ne ne nqkoi hora naprao me shokirat tyka...parvo se obrazovaite malko i togava se e**te
+111111Първоначално написано от sex_igra4ka
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
Няма проблем за свършването-пия противозачатъчни и отдавна го правим така.
Знам, че в такива случвай е добре да се ползва презерватив, като се бърза, но тогава просто нямахме подръка...
Първоначално написано от ell_ownz
Друсаш ли бе, с тия презервативи само ти се ебава кефа, 1 живот живееш.
hahahah kak 6te izte4e spermata sled kato e svar6il v teb ti luda li si tva da ne ti e pi6kane 4e da si te4e prosto taka.......nqkoi hora naistina nz kvo pravqt i kvo govorqt verno parvo pone malko se obrazovaite i togava go pravete![]()
mackata na RAFO
Един живот живееш и едно бебче не когато го искаш или някоя венерическа болест доста благоприятстват за пълноценното му изживяванеПървоначално написано от Mortal
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Първоначално написано от mira_bg
Ti me zakopa v gradinata !!She pripadna !!![]()
![]()
![]()
![]()
Ама ти на истина не мислиш много ясно че изтича бе .... малоумни ли сте нормално е да изтече! Спермата все пак е течност а вагината е вертикално обърната ... за гравитация чували ли сте не едва ли кво ви говоря на китайски братче вие тук сте от тъпи по тъпи!!!!!Първоначално написано от glezenata
тъй като ти гледам комента ти не го "правиш" хахахах и май скоро няма да го "правиш"Първоначално написано от glezenata
![]()
![]()
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
+11111 (naistina ima dosta ogranicheni hora TUK !)Първоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
Mnogo qsno,4e izti4a,govorq ot opita si ,no pri men petnoto be6e ot dypeto mi. Naistina nee priqtno da stane petno,no se sly4va,za6toto neizti4a tolkova barzo,a tova v kenefa na diskoteka yjas -bez komentar.Първоначално написано от mira_bg
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
Хахаха не не някои коментари са просто уникални!![]()
И аз още се опитвам да намеря начин спермата да изтича по-бързо че става доста неприятно...Ама ако си с ежедневна превръзка вероятността да се изцапаш не е толкова голяма...
1.dobre be 21-vi vek higiena ne6o![]()
a vsu6nost da: ``v kenefa na diskotekata`` i higiena sa dve vzaimno izklu4va6i se ponqtiq![]()
2.dam moq savet e da izpoljva6 ejednevkiq a tva 4e spermata ne izti4a ne e vqrno,izti4a no sled 5 do 10 min ,4e ina4e kak be![]()
3.da ostavim fakta 4e 6om ste stignali do diskotekata za vas seksa e prosto 4ukane![]()
4.i ne moga da se sdurja :![]()
polse na ga6i4kite zape4enko li be6e![]()
dai izmisli neshto po umno che tova e mn typo ne sym chuval do sega da izteche ...
![]()
А не бе остава си вътре! Ставате смешни като говорите за неща които не знаете...Първоначално написано от adidas
![]()
+1Първоначално написано от &ILoveU2
OnLy God CaN Judge Me !
а бе хора вии на цяло се побаркахте аз тука 6е умра 6тот ми закаснява и си напраех 2 тест и то отрицателни о6те не мии до6ло хем с презаржатив пак вии напрауууууууууу нее не моа повярвам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne ne tukave4e na kakvo li ne se na4etoh nqma kak da izte4e kakto kazvat nqkoi tq pogl16ta ve4e drug e v1prosa za otzad ako se sv1r6i xahaxhxa az imah taka edin slu454ai s endo mom4e otzad kato be6e sv1r6ilo pribiram se v nas vednaga sled tva smsi1l 6oto smaos e 4ukahme s nego ni6to pve4e i ko se nag1zih pred ogledaloto i tyo si izleze si4ko kot ima6e v1tre ma ot vlagali6teto tva sa nqkvi bolni istorii
Dam kato 4eta i se skasvam ot smqh. Ta naistina izti4a golqma 4ast ot spermata. A otnosno za tova ne moja li priqtelq ti da go izvadi i da svar6i nqkade drugade v toaletnata naprimer sled kato ne e za parvi pat znae6 4e te4e ti moloumna li si da mu kaje6 ne svar6vai v men ili pone v ustata da ti se be izpraznil vinata si e tvoq 4e ne misli6
Рано или късно всички си отиваме от този свят