.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Когато правите секс по бързата процедура...

Интересувам се когато правите секс по бързата процедура и гаджето ви свършва във вас как след това най-бързо спермата да изтече от влагалището?
    Онзи ден ми се случи доста неприятна случка. Направихме ме го в тоалетната на дискотеката и той свърши в мен. След това клекнах за 1-2 мин за изтече каквото има. Но след това вече в дискотеката се оказало,че останало още.... Направи ми петно на дънките добре, че никой не видя.

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Повече от фен

Аз съм все още в шок и ще се включа като се посъвзема от този пост.
    [img] [/img]

Тоя сцена я бях гледал по една телевизия скоро , ама не мога да се сетя по коя
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

abe ti luda li si ???????? 1vo kak she svarshva v tebe, 2ro kvi sa teq glyposti nqma kak da iste4e i 3to, izvinqvai ama kak nqma da polzvash prezervativ....ne ne ne nqkoi hora naprao me shokirat tyka...parvo se obrazovaite malko i togava se e**te

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Цитирай Първоначално написано от sex_igra4ka

Аз съм все още в шок и ще се включа като се посъвзема от този пост.
    +111111
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Няма проблем за свършването-пия противозачатъчни и отдавна го правим така.
    Знам, че в такива случвай е добре да се ползва презерватив, като се бърза, но тогава просто нямахме подръка...

Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    abe ti luda li si ???????? 1vo kak she svarshva v tebe, 2ro kvi sa teq glyposti nqma kak da iste4e i 3to, izvinqvai ama kak nqma da polzvash prezervativ....ne ne ne nqkoi hora naprao me shokirat tyka...parvo se obrazovaite malko i togava se e**te

Друсаш ли бе, с тия презервативи само ти се ебава кефа, 1 живот живееш.

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Naprotiv.. spermata izti4a...kak ina4e 6te stoi vutre mirna i krotka???

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Naprotiv.. spermata izti4a...kak ina4e 6te stoi vutre mirna i krotka???
    Абе тя вагината има гърло и стомах ... като се изцепи момчето в нея, вагината преглъща и след тва няма опасност да изтече .... Най вероятно мацката е повредена
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

hahahah kak 6te izte4e spermata sled kato e svar6il v teb ti luda li si tva da ne ti e pi6kane 4e da si te4e prosto taka.......nqkoi hora naistina nz kvo pravqt i kvo govorqt verno parvo pone malko se obrazovaite i togava go pravete
    mackata na RAFO

Голям фен Аватара на &amp;ILoveU2
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Mortal

Един живот живееш и едно бебче не когато го искаш или някоя венерическа болест доста благоприятстват за пълноценното му изживяване
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Re: Едно въпросче?

Цитирай Първоначално написано от mira_bg
    Интересувам се когато правите секс по бързата процедура и гаджето ви свършва във вас как след това най-бързо спермата да изтече от влагалището?
    Онзи ден ми се случи доста неприятна случка. Направихме ме го в тоалетната на дискотеката и той свърши в мен. След това клекнах за 1-2 мин за изтече каквото има. Но след това вече в дискотеката се оказало,че останало още.... Направи ми петно на дънките добре, че никой не видя.

Ti me zakopa v gradinata !!She pripadna !!

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от glezenata
    hahahah kak 6te izte4e spermata sled kato e svar6il v teb ti luda li si tva da ne ti e pi6kane 4e da si te4e prosto taka.......nqkoi hora naistina nz kvo pravqt i kvo govorqt verno parvo pone malko se obrazovaite i togava go pravete
    Ама ти на истина не мислиш много ясно че изтича бе .... малоумни ли сте нормално е да изтече! Спермата все пак е течност а вагината е вертикално обърната ... за гравитация чували ли сте не едва ли кво ви говоря на китайски братче вие тук сте от тъпи по тъпи!!!!!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Супер фен
    тъй като ти гледам комента ти не го "правиш" хахахах и май скоро няма да го "правиш"
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Ама ти на истина не мислиш много ясно че изтича бе .... малоумни ли сте нормално е да изтече! Спермата все пак е течност а вагината е вертикално обърната ... за гравитация чували ли сте не едва ли кво ви говоря на китайски братче вие тук сте от тъпи по тъпи!!!!!
    +11111 (naistina ima dosta ogranicheni hora TUK !)

Re: Едно въпросче?

Цитирай Първоначално написано от mira_bg
    Mnogo qsno,4e izti4a,govorq ot opita si ,no pri men petnoto be6e ot dypeto mi. Naistina nee priqtno da stane petno,no se sly4va,za6toto neizti4a tolkova barzo,a tova v kenefa na diskoteka yjas -bez komentar.
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Хахаха не не някои коментари са просто уникални!

И аз още се опитвам да намеря начин спермата да изтича по-бързо че става доста неприятно... Ама ако си с ежедневна превръзка вероятността да се изцапаш не е толкова голяма...

1.dobre be 21-vi vek higiena ne6o
    a vsu6nost da: ``v kenefa na diskotekata`` i higiena sa dve vzaimno izklu4va6i se ponqtiq
    2.dam moq savet e da izpoljva6 ejednevkiq a tva 4e spermata ne izti4a ne e vqrno,izti4a no sled 5 do 10 min ,4e ina4e kak be
    3.da ostavim fakta 4e 6om ste stignali do diskotekata za vas seksa e prosto 4ukane
    4.i ne moga da se sdurja :
    polse na ga6i4kite zape4enko li be6e

dai izmisli neshto po umno che tova e mn typo ne sym chuval do sega da izteche ...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от adidas
    dai izmisli neshto po umno che tova e mn typo ne sym chuval do sega da izteche ...
    А не бе остава си вътре! Ставате смешни като говорите за неща които не знаете...

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от &ILoveU2
    Цитирай Първоначално написано от Mortal

Един живот живееш и едно бебче не когато го искаш или някоя венерическа болест доста благоприятстват за пълноценното му изживяване
    +1
    OnLy God CaN Judge Me !

а бе хора вии на цяло се побаркахте аз тука 6е умра 6тот ми закаснява и си напраех 2 тест и то отрицателни о6те не мии до6ло хем с презаржатив пак вии напрауууууууууу нее не моа повярвам

ne ne tukave4e na kakvo li ne se na4etoh nqma kak da izte4e kakto kazvat nqkoi tq pogl16ta ve4e drug e v1prosa za otzad ako se sv1r6i xahaxhxa az imah taka edin slu454ai s endo mom4e otzad kato be6e sv1r6ilo pribiram se v nas vednaga sled tva smsi1l 6oto smaos e 4ukahme s nego ni6to pve4e i ko se nag1zih pred ogledaloto i tyo si izleze si4ko kot ima6e v1tre ma ot vlagali6teto tva sa nqkvi bolni istorii

Град
    софия
    Dam kato 4eta i se skasvam ot smqh. Ta naistina izti4a golqma 4ast ot spermata. A otnosno za tova ne moja li priqtelq ti da go izvadi i da svar6i nqkade drugade v toaletnata naprimer sled kato ne e za parvi pat znae6 4e te4e ti moloumna li si da mu kaje6 ne svar6vai v men ili pone v ustata da ti se be izpraznil vinata si e tvoq 4e ne misli6
    Рано или късно всички си отиваме от този свят

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от slaveto1989
    1.dobre be 21-vi vek higiena ne6o
    a vsu6nost da: ``v kenefa na diskotekata`` i higiena sa dve vzaimno izklu4va6i se ponqtiq
    2.dam moq savet e da izpoljva6 ejednevkiq a tva 4e spermata ne izti4a ne e vqrno,izti4a no sled 5 do 10 min ,4e ina4e kak be
    3.da ostavim fakta 4e 6om ste stignali do diskotekata za vas seksa e prosto 4ukane
    4.i ne moga da se sdurja :
    polse na ga6i4kite zape4enko li be6e
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си