View Full Version : Добри или лоши момчета?
thespark
04-05-2008, 22:45
Немога да разбера жените, говорят постоянно колко сме лоши и ,че ги лъжем е аз несам такав нелъжа неизневерявам и пак сериозна приятелка немога да си намеря. Само за по 1 - 2 нощи ,а тея пичове ,които се даржат с момичетата като с боклук имат по 2-3 около тях и друго немога да разбера ревете че се даржат с вас като с боклуци а си седите прИ ТЯХ !!!!! ПС пуснах темата с някаква цел не се отклоняваите от нея !!!
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
nali :razz: "KAKVO ISKAT JENITE?" :razz:
pi4 da ti kaja sega seriozno ako si mi nablizo te vzimam za edin fr :grin: :D 6toto az pak po takiva kato tebe si padam ne po tiq deto se darjat gadno s men :?
RAZLI4NI HORA-RAZLI4NI PREDPO4ETANIQ
nqkoi obi4at da se darjat milo s tqh-drugi pak obi4at da gi tretirat kato bokluci :lol: :lol:
thespark
04-05-2008, 23:09
epa zimai me :D svoboden sam :P
samo mi kaji na kolko si ? :D
thespark
04-05-2008, 23:13
skoro praim 18 :D
BRAVO- AZ SAM TI KAKA NA4I :grin: :grin: :grin: :lol:
the spark, аз казАх ли ти, къде требе се нАучиш на българо да говориш, а после да пишеш? А па ние немом да сфанем как така, бе, да го еба, не се научИхте да говорите на прав български язик. Е па колку-толку .... ама не си за овой раздел дури, бе, да го еба.... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Ех, имаме да се учиме още на сафийски язик :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Селяния до шия, бе, да го еба! :D
Az Si padam poveche romantichen :) (uvajavam jenite kolkoto bikovete (lubimoto mi jivotno :D ) ) mrazq tiq det se darjat s jenite kat s bokluci tova sa muje (mom4eta) koito imat golqm strah ot izostavqne i za tova se darjat taka s momichetata (predpolagam :D ) 8)
Ou7taControL
04-06-2008, 01:36
аз харесвам момчето да е лошо по принцип 8) ама с мен да се държи адски мило... точно с такъв ходя.. :)
psychopath
04-06-2008, 02:23
Аз съм Мел Гибсън...на лс мога да ви кажа какво искат :-D
alex_devv
04-06-2008, 05:58
:smt046
Оп минутки за реклама :grin: Ако всички бяха ,като теб щеше да бъде супер,но не са,за да може да е по интересно 8)
glezenata
04-06-2008, 06:54
аз обичам миличките и внимателни момчета,но в леглото обичам по грубата страна,защото е по яко и въбуждащо :P Моя мъж е такъв :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Приятел и аз имам същия проблем.Доскоро имах гадже което което е с една година по малка от мен,та нали видяхме се запознахме се,излязохме няколко пъти и тръгнахме,тва некъде прдължи 1месец и не6то и онзи ден ми в скайп мисля 4е тряба да скъсаме аз ами ок,ама 6то?Нейният отговор бе6е ами ти просто не ми казва6 оби4ам те!След това много се изнервих за6тото как иска да й казвам оби4ам те като се познаваме от 2месеца ?!А на мен ми е проблем да лъжа хората в о4ите
Извиняваите малко за спама,но ми се иска6е да си го кажа :)
Явно просто жените искат да бъдат лъгани и да ги псуват и аз нз то4но :-o
CataclysmicAbyss
04-06-2008, 09:30
Definitely... the good boys :smt007
Хаха .. супер грешно схващане .. сега по ред на номерата ..
към авторът : Моето момче, научи се да пишеш ( а може би и да говориш) на български и после се дръж както искаш с девойките ..
Аз мога да ти кажа следното - 99% от жените обесняват, че искат мил, романтичен мъж , който да им ходи по гъзовете. В действителност обаче се хващат с човек пълна противоположност на това.. Което е лесно обяснимо - има тръпка .. с другият би било скучно!
Печелившата комбинация , според мен, е както {{SlaDka^6maTka}} каза - лош по принцип (което е относително ) - добър към нея (също така )
Моят личен опит ме е научил на следното - дръж се с хората така, както те се държат с теб , а именно - ако някой се заяжда и можеш да го пребиеш - направи го - ако искаш да си лош ...
но ако някой те обича и не ти е безразличен .. не се прави на пън :) Щото ще загубиш .. и после ако знаеш колко ще те е яд :-)
Тия за по 1-2 нощи (дето с начина ти на изразяване се чудя по колко им плащаш на нощ .. ) са курволяци .. тва не е жена .. а парцал ;-)
аре, успех! :razz:
към авторът : Моето момче, научи се да пишеш ( а може би и да говориш) на български и после се дръж както искаш с девойките ..
Аз мога да ти кажа следното - 99% от жените обесняват, че искат мил, романтичен мъж , който да им ходи по гъзовете. В действителност обаче се хващат с човек пълна противоположност на това.. Което е лесно обяснимо - има тръпка .. с другият би било скучно!
Печелившата комбинация , според мен, е както {{SlaDka^6maTka}} каза - лош по принцип (което е относително ) - добър към нея (също така )
Моят личен опит ме е научил на следното - дръж се с хората така, както те се държат с теб , а именно - ако някой се заяжда и можеш да го пребиеш - направи го - ако искаш да си лош ...
но ако някой те обича и не ти е безразличен .. не се прави на пън :) Щото ще загубиш .. и после ако знаеш колко ще те е яд :-)
Тия за по 1-2 нощи (дето с начина ти на изразяване се чудя по колко им плащаш на нощ .. ) са курволяци .. тва не е жена .. а парцал ;-)
Първо, няма нищо, което да ми е по-неприятно, от това да видя как някой се държи зле с хората около себе си. Искам мъж, не полуидиот - мъж, който да държи на думата си, да се отнася с уважение към околните и да прави разлика между правилно и грешно. Първото, което забелязвам в един човек, е ценностната му система.
Следователно - не деля мъжете на лоши и добри...а на зрели хора и на лигльовци. Също така в една интимна връзка искам мъжът до мен да се отнася така, както аз с него - да дава в отношенията ни толкова, колкото получава. Нещата винаги са взаимни - когато и двамата партньори са готови на нежност, разбиране и компромиси един за друг - всички са доволни. Колкото по-добре се държи приятелят ми с мен, толкова по-щастлива се чувствам и толкова повече го обичам (и толкова по-добре се държа аз с него).
Освен това, за мен има значение и как се държи с останалите хора. Съжалявам, ама аз някой слабоумен кретен не бих могла да изтърпя.
Относно края на поста ти - момичето за една нощ е парцал - а момчето, което спи с нея за същата тая една нощ - то какво е? За мене ако момичето е курва, то и момчето е курва. Все пак, в леглото са и двамата.
Много е относително това добри и лоши.
Лоши къде? - в обществото или с мен? Е, ако е с мен , определено избирам добрия!!
Първо, няма нищо, което да ми е по-неприятно, от това да видя как някой се държи зле с хората около себе си. Искам мъж, не полуидиот - мъж, който да държи на думата си, да се отнася с уважение към околните и да прави разлика между правилно и грешно. Първото, което забелязвам в един човек, е ценностната му система.
Следователно - не деля мъжете на лоши и добри...а на зрели хора и на лигльовци. Също така в една интимна връзка искам мъжът до мен да се отнася така, както аз с него - да дава в отношенията ни толкова, колкото получава. Нещата винаги са взаимни - когато и двамата партньори са готови на нежност, разбиране и компромиси един за друг - всички са доволни. Колкото по-добре се държи приятелят ми с мен, толкова по-щастлива се чувствам и толкова повече го обичам (и толкова по-добре се държа аз с него).
Освен това, за мен има значение и как се държи с останалите хора. Съжалявам, ама аз някой слабоумен кретен не бих могла да изтърпя.
Относно края на поста ти - момичето за една нощ е парцал - а момчето, което спи с нея за същата тая една нощ - то какво е? За мене ако момичето е курва, то и момчето е курва. Все пак, в леглото са и двамата.
отзад напред :-) ..
--> Да! Права си .. има доста мъжки курви и тва никой не го отрича :)
--> Ако не забеляза - казах , че основното е да се държиш с хората. така както те се държат с теб
или иначе казано , извинявай че съм слабоумен кретен, затова че когато някой се държи като идиот с мен бих го пребил :)
А между лошо държание и лошо държание - разлика от земята до небето :) Под лошо имам впредвид следното :
- арогантност , по оригинален начин
- самочувствие
- превъзходство и показването му
Сори, но ако живееш в парка .. някои сме в джунглата ;)
отзад напред :-) ..
--> Да! Права си .. има доста мъжки курви и тва никой не го отрича :)
--> Ако не забеляза - казах , че основното е да се държиш с хората. така както те се държат с теб
или иначе казано , извинявай че съм слабоумен кретен, затова че когато някой се държи като идиот с мен бих го пребил :)
А между лошо държание и лошо държание - разлика от земята до небето :) Под лошо имам впредвид следното :
- арогантност , по оригинален начин
- самочувствие
- превъзходство и показването му
Сори, но ако живееш в парка .. някои сме в джунглата ;)
Не виждам причина на тъпото държане да се отвръща с още по-тъпо държание. Зрели хора сме, би трябвало да можем да проявяваме някакво елементарно достойнство и себеуважение.
Самочувствието не е "лошо държание" - става неприятно, когато се превърне в арогантност. Не съм била свидетел на "оригинална арогантност" - затова пък познавам сума ти глупаво и безмислено арогантни хора. Превъзходство. Не сществува - твърде различни сме, за да може един човек да превъзхожда друг (а дори и да е така, не знам коя ще да е тая всевиждаща и всезнаеща сила, която да отсъди кой кого "превъзхожда"...). Но пък е смешна картинка, да наблюдавяш някого, който си въобразява, че е нещо повече от всички останали смъртни...Винаги дълбоко ме е забавлявало.
Поздрави от парка.
amatorium
04-06-2008, 12:22
Jenite ne haresvat dobri ili loshi a silni i interesni. Budi gotin i blagoroden. Silen i ocharovatelen. Da si dobur ili losh e mnogo individualna precenka. Samo ne budi tup gashnik ili jaluk dalaveradjiq. Tiq vurvqt pred nqkoi momicheta, no kato se sreshtnesh posle s nqkoi pechen shte go qdesh golemiq. :lol:
По принцип всички жени си мечтаят да са принцеси ухажвани от рицари на бели коне,но тъй като живеем в 21 век според мен добрите момчета за повечето момичета са като лесно достижима близалка и колкото повече се дърпа едно момче,толкова по-интересен обект става той... и в един прекрасен миг вече се е побъркала от любов,а той си клати ку*а с други жени!Такива сме идиотки... (не всички)
bebe_s_bazuka
04-06-2008, 19:20
Аз лично си падам по миличките момчета много ме кефят такива.Ако ми поподне в рачичките такова бижу лично не бих го изпуснала, но все пак това е въпрос на личен избор.Явно има момичета, които обичат да се държат лошо с тях.Абе разни хора, разни идеали. :)
Аз лично си падам по миличките момчета много ме кефят такива.Ако ми поподне в рачичките такова бижу лично не бих го изпуснала, но все пак това е въпрос на личен избор.Явно има момичета, които обичат да се държат лошо с тях.Абе разни хора, разни идеали. :)
Дрън дрън дрън . .. така говорите всички а когато попадне бижуто се чудите как да се отървете от него ... нали пробвах и да съм миличък и добричък .. файда никаква .... а когато съм си лудия идиот който реже на месо и не спестява нищо и на никого ... развитията са в съвсем противоположна посока ...
Така че само лошите момчета оцеляват .. добрите лъскат бастуна щото всички жени са гадни кучки ... айде не всички по голямата част .... :grin: :grin: :grin: :grin: :P :P :P
Когато не съм с приятелка правя квото си искам с жените (играя си с тях , секс за по един път и после да се оправят и т.н. ) попринцип съм доста луд ....
НО ако се хвана с момиче , държа на нея до краЙ ! Единствената ми цел е да и е добре и да е щастлива !
Верно страннен съм , но е така ....
Абе няма добър или лош....има просто глупави момичета и също толкова глупави момчета! НЕ ВИЗИРАМ НИКОГО!
sex_igra4ka
04-06-2008, 19:57
Не знам защо постоянно вместо да се отговаря на темите,се издребнява със 'зависи...'
АМи аз отговарям директно на зададения въпрос.Като цяло обичам 'лошите момчета'-интересно е с тях,не те търсят мн често,не ти пишат романтични смс-и ->не досаждат излишно. Обаче са ми интересни докато не хлътнат-и тогава се вижда кой къв е и има доста разминавки.
А добрите - вярно,на всички жени им е приятно да се държат с тях културно,кавалерски,да излязат с възпитан мъж,а не с такъв,който го е страх от ресторант с ислински покривки и платнени салфетки и бяга като дявол от тамян,ноооо....става скучно.
И ,хайде де ,от сума ти време се знае,че момичетата си припадат по 'лоши' момчета (в добрия смисъл)
Thuglife
04-06-2008, 20:03
Аз бях добричък до към 18-19...после станах почнах да се държа тип "все ми е едно" ..такива ме правят жените ! Те са виновни за всичко...глобалното затопляне пак е по тяхна вина !
Аз бях добричък до към 18-19...после станах почнах да се държа тип "все ми е едно" ..такива ме правят жените ! Те са виновни за всичко...глобалното затопляне пак е по тяхна вина !
:smt043 :smt042 :smt043 :smt042 :smt043 :smt042
По темата:Автора изглежда е мило момче...Та хубаво щеше да ги има повече такива :)
Тия като тебе са твърде малко...да не кажеме че почти ги няма.
partychild
04-06-2008, 20:39
Аз съм Мел Гибсън...на лс мога да ви кажа какво искат :-D :lol:
steffa4ko
04-07-2008, 15:39
аз харесвам момчето да е лошо по принцип 8) ама с мен да се държи адски мило... точно с такъв ходя.. :)
Аз полудявам ли, или от вчера до днес си написала 412 мнения?! :-o
CataclysmicAbyss
04-07-2008, 19:49
Хаха .. супер грешно схващане ..
Ми за тебе ако е грешно за мен не е :)
nali :razz: "KAKVO ISKAT JENITE?" :razz:
pi4 da ti kaja sega seriozno ako si mi nablizo te vzimam za edin fr :grin: :D 6toto az pak po takiva kato tebe si padam ne po tiq deto se darjat gadno s men :?
RAZLI4NI HORA-RAZLI4NI PREDPO4ETANIQ
nqkoi obi4at da se darjat milo s tqh-drugi pak obi4at da gi tretirat kato bokluci :lol: :lol:
adi gotov si brat;] :D
Много си прав, братле :) Всеки минал 20 е така .. влюбваш се , преебават те и ставаш непукист :) И си връщаш на момичета, които не са го заслужили .. а си го отнасят ;) кофти бът тру :)
amatorium
04-08-2008, 10:16
A zashto trqbva da pree*avash kato sa te pree*ali!?
Забелязал съм нещо много интересно, като стана дума за тази тема.
Първо - добрите, милите момчета които се държат добре с хората биват зачитани за "nerd"-ове, неудачници и "путки"...И в повечето от случаите си карат без приятелка.
Докато при "лошите момчета", момичетата припадат от кеф и се редят на опашка за тях...
И точно поради това, може истинският ти характер е да си мил, добър, културен - но когато това те кара да оставаш на "ръчна" и без приятелка, човека се променя и става "лошо" момче, за да се харесва на момичетата...
Така, че тези които се оплакват, че имало все по-малко свестни, добри момчета - момичета, вие го правите такова.
Знам как стоят нещата, и аз съм от добрият тип, мили момчета, но вече ми става ясно, че това не е начинът - така, че се старая да се променя...
И ако питате каква е представата ми за лошо момче - "gangsta" като цяло, вулгарен в границите на допустимото, с "мачо" поведение, но не да се прекалява, предпочитана музика - рап, да лъха мъжественост и т.н.
Докато при едно мило и добро момче, какво лъха от него на пръв поглед - нищо мъжествено, "путка" с една дума (за повечето момичета е така).
MakeMeLaugh
04-08-2008, 13:30
Позна от първия път!!
За жалост е така, за жалост и аз съм го изпитвал... като се правя на по-лош... то вместо да бягат - те тичат към теб.. пф
Treselle
04-08-2008, 20:08
az pyk iskam da e mn dobar s men i lo6 s ostanalite.... za6toto obi4am da me glezqt no prekaleno dobrite mom4eta sa sku4ni :)