Влез

View Full Version : М..Проблем

Blo0dG1rl
04-05-2008, 22:56
Много съм объркана.Имам си приятел с който не сме заедно от много време (3 месеца). Но последните седмици немога да спра да мисля за бившия ми приятел (който също си има приятелка). Той ми звъни всеки ден. Пием кафе играем карти.Идва да ме взима и така нататък.. Неискам да късам с приятеля ми по простата причина че ще го заболи много(а в същото време искам заради бившия ми) Който впрочем незнам дали има чуства към мен. Ходили сме преди 2 години.. :( :( :( Незнам просто какво да направя.Последните дни не се виждам с приятеля ми за да може да виждам бившия ми. Помощ :? :? :?

Ou7taControL
04-06-2008, 01:41
говори с приятеля си, за да се разберете за чувствата ви, той може да те обича завинаги, а ти него не, и цял живот така ще си траеш ли? Просто подходи по тактично, но едва ли ще има начин да се разделите без да го боли... и говори с бившия си за чувствата си... и се опитай да разбереш или направо го попитай дали той има чувства към теб.. Защото може да обича приятелката си и да не иска да се раздели с нея, но пък може да има и той чувства към теб...

BlueFace
04-06-2008, 06:15
Ми първо разбери какво искаш!!!!

jujulinkaa
04-06-2008, 06:52
неразбирам как може да си с човек от съжаление !?

Sintya
04-06-2008, 07:21
Ако бившия те харесва, положението се променя.. поговори с него и си изяснете чувствата си и ако той не те харесва, оставаш със сегашния...

ToySoldier
04-06-2008, 07:28
Изхода е ясен....

GameMaster
04-06-2008, 07:44
:? Emi razberi pyrvo kakvo iskash posle pravi kakvoto trqbva nie ne mojem da dadem mnogo syveti.Lichno az ako bqh shtqh da si ostana sys segashnoto si gadje.Pyk i za kakvo ti e da se zanimavash s bivshiq si pri polojenie che i toi si ima priqtelka??? Prodyljavai napred nikoga nazad!

PeSh000
04-06-2008, 08:16
Един въпрос :x Как смяташ приятелят ти от кое ще го заболи повече : 1 да знае че имаш чувства към бившия си или 2 да знае че го правиш на глупак и вместо да излизаш с него излизаш с бившия :smt119

prettyIdeath
04-06-2008, 08:45
Определено според емн трябва да скъсаш с приятела си, дори и да не тръгнеш с бившия.. защото това което правиш никак не е хубаво. Не трябва да си с един човек защото трябва или защото ако скъсаш с него би го наранила; а защото имаш чуства към и него и така искаш!
Разбери първо какво искаш всъщност, но по-добре недей се бърка пак с бившия... Все пак доколкото разбрах той си има приятелка..

evelinka1122
04-06-2008, 08:45
ти сама не знаеш кой от двамата искаш... няма как да ти помогнем... не може да си с двамата!

Fagile
04-06-2008, 09:05
kagi na biv6iq ti 4e taka ne moge da produlgava no rabira se ako ima 4uvstva kum teb vs 6te se promeni...ako nqma ostani s priqtelq ti i go zabravi drugiq!nooo ako biv6iq ti ima i iskate da ste zaedno....budete!!! :)

MiSs_DioR_CheRiE
04-06-2008, 09:35
ти сама не знаеш кой от двамата искаш... няма как да ти помогнем... не може да си с двамата!

+1 :?

Sharpay
04-06-2008, 09:53
ьахьа позната история :D :D :D разбери кой обичаш и с кой би ти било по-добре

Beatifica
04-06-2008, 10:08
Първо реши кого искаш и тогава говори и с двамата.

TheNewReligion
04-06-2008, 12:55
Hem si imash priqtel , hem ne ste zaedno ... :-o

mese4ka
04-06-2008, 13:45
неразбирам как може да си с човек от съжаление !? бъди с някой две години той да прави всичко за теб,да те обича страшно много,да е готов да умре за теб и заради теб (ако го оставиш) и тогава питай ...

soulja_girl4e
04-06-2008, 13:48
ok vs qsno NO...
Biv6iqt ti si ima gadjeeeeee!
Kyde otiva6 ti moje bi? :?

koalka
04-06-2008, 16:22
Връщаш се към миналото, защото той е започнал да те търси, нали?
Не искаш да го късаш само заради това, че ще го заболи, но именно затова го скъсай, защото си от съжаление с него.
А бившия ти - ти ще се разделиш с твоя, а той дали ще направи същото за теб?Помисли малко...Може да иска просто развлечение.

MiMcHeToOo
04-06-2008, 17:32
Две години не се забравят така лесно.. Избирай си един, не можеш все така.

LeDeNa^pRiNcEsKa
04-06-2008, 18:19
pitai biv6iq si dali ima 4uvstva kam teb ako ima govori s avera si obqsni mu kak stoq ne6tata (A ako avera ti e ot nervnite badi s bronirana jiletka ;))

Blo0dG1rl
04-06-2008, 21:23
бившия ми приятел непрекъснато ми повтаря.. как тя започва да му умръзва.Аз не съм с приятеля ми от съжеление харесвам си го но чуствата ми към бившия ми приятел са по силни.Все пак са от 2001г.Той ми е детската любов.Странно ми е че не мога да го забравя пък и честно казано понякога неискам

jujulinkaa
04-07-2008, 04:48
неразбирам как може да си с човек от съжаление !? бъди с някой две години той да прави всичко за теб,да те обича страшно много,да е готов да умре за теб и заради теб (ако го оставиш) и тогава питай ...

като си била в такава ситуация що не си скъсала с момчето по на време няма лесен начин да му го кажеш ама в крайна сметка щом би умрял за теб поне бъди искрена..подходи някак кажи че ти си виновна в теб е проблема или нещо такова.. :)

slun4ice_90
04-07-2008, 06:07
Ми първо разбери какво искаш!!!!Opredeleno ne si igrai i s dvamata,ne go zaslujavat. :? Po-dobre kaji istinata,kolkoto i bolka da ti donese.

Alabalaportokala
04-07-2008, 07:38
Абе аз ви се чудя как може да осъществявате връзка с дадено лице при положение че нищо не изпитвате към него ? Как го правите и как толкова месеци сте "щастливи"? Чудя ви се на лапешкия акъл...Потресен съм

Iv4eTy
04-07-2008, 08:38
Амии 3 месеца не са чак толкова дълго време и според мен щом не обичаш сегашния си приятел го остави сега, защото с времето той ще хлътва повече и тогава ще го боли повече. Пък и в момента ти лъжеш както него така и себе си... Тъпо е да си с него от съжаление :?
Дори и да не стане нищо м/у теб и бившия ти поне ще си чиста пред себе си и няма да се измъчваш със сегашния ти приятел...

h0t_bAbE
04-07-2008, 10:59
неразбирам как може да си с човек от съжаление !?
не ти и трябва да разбираш[!]