View Full Version : Защо?
kateto_sladkata
04-06-2008, 07:40
Защо не мога да накарам една приятелка да излезе с мен на дискотека?Казва че не обича да ходи но на мен ми стана много чудно как може в днешно време да има млади хора които да не обичат да ходят на дискотека.Някой има ли идея как да е накарам да излезеем?
lovetanya
04-06-2008, 07:45
Има много хора, които не обичат да ходят на дискотека, не обичат шумотевиците. Може би и твойта приятелка е на това мнение.
Мисля, че ако си поговорите откровено, тя ще ти каже защо не иска. А ти може да успееш да я убедиш да отидете. Пробвай! :)
RoyTheReaper
04-06-2008, 07:52
но на мен ми стана много чудно как може в днешно време да има млади хора които да не обичат да ходят на дискотека.
Ебати странното, честно. ](*,)
LipSoFAnAnGel
04-06-2008, 07:58
Защо не мога да накарам една приятелка да излезе с мен на дискотека?Казва че не обича да ходи но на мен ми стана много чудно как може в днешно време да има млади хора които да не обичат да ходят на дискотека.Някой има ли идея как да е накарам да излезеем?И аз не обичам да ходя на дискотека!!!!
MiSs_DioR_CheRiE
04-06-2008, 08:10
offf ima tolkova mn hora , koito ne obichat da hodqt na disco ... ti bash tema puskash
ToySoldier
04-06-2008, 08:12
Аз също не обичам да ходя....
еми ак0 не й са слуша гадна чалга
....
мм да и аз не обичам особенно на чалга парти...
и що никога няя метал :? :grin:
kateto_sladkata
04-06-2008, 08:28
кофти е че ми е най-добрата приятелка и като не иска аз ходя с едни лиглички от даскалото каде напрао не мога да ги понасям :D :D :D
Emi i moita best frka ne obi4a da hodi ama ponqkoga uspqvam da q naviq...btw i az se 4uda kak moje da ima tolk0va mladi hora na koito ne im se hodi na disko...
Po temata...kato ne iska q ostavi nameri si dr hora s koito da hodi6...pa nqkoi den moje da ima6 kasmet da doide s teb :)
kateto_sladkata
04-06-2008, 08:35
мерси за бързите отговори :)
TinkyWinky
04-06-2008, 08:47
и що никога няя метал :? :grin:
шот как ше денсиш на тая музика :lol:
кфато и музика да пускат, всичко се обръща на кючек шот само тфа се знае :lol:
а иначе наистина мн хора не обичат да ходят на диско, даже и аз скоро не съм ходила щото не ми удисват на акъла
iveto__91
04-06-2008, 08:50
emmi kato ne i se hodi ne moje6 na silq da q nakara6.. 8-)
nameri si nqkoi dryg za disko :D
Казва че не обича да ходи но на мен ми стана много чудно как може в днешно време да има млади хора които да не обичат да ходят на дискотека.
...btw i az se 4uda kak moje da ima tolk0va mladi hora na koito ne im se hodi na disko...
Аз ненавиждам дискотеките ...
Ако имаше по свесни дискотеки може да им се приходи и на повече хора ... сега със скромния избор от тея дупки - амор и дабъл вижън как да им се ходи ...
Гадно е ,че за доста български деца и тийнове върховете в техния живот са съботната дискотека и запиването в неделя...Има хора които нямат желанието за реализация и мислят само кога ще им е следващото напиване ...
Ако във дескотеките пускаха музика нямаше да е никак зле ... Защото аз под музика определено не разбирам чалгата в чийто текстове присъстват точно 3-4 думички (любов,раздяла,щастие,сълзи ) и няма един текст който да не е взет от сръбски или гръцки изпълнители ... то няма и песен в който да не се пее за любов ,но това е отделен въпрос ... вярно любовта е хубаво нещо ама тея вече се излагат ... :/То направо как да ти се ходи на дискотека :-x Доста се отклоних от темата де ...
kateto_sladkata, по добре не насилвай приятелката ти да ходи на места ,които не са и приятни ;]]
Аз също не обичам да ходя....
+1
Не можеш да насилиш приятелката си да отиде след като просто не и харесва.Тя какво е виновна,че на теб ти се ходи,а хората с който ходиш не са ти приятни? Намери си нова компания,за дискотека и готово.С това егоистично държание от твоя страна и мисленето ти много ясно,че няма да иска..
sexa_na_kompleksa
04-06-2008, 09:29
Лилиии колко странно - на младите не им се ходи на дискотека!!!
Ами разбира се, че няма да им се ходи! И по-добре! За какво да ходят? В днешно време под ходене на дискотека се разбира да се напише така, че да не можеш да си кажеш името и да тънцуваш на чалга!
А твоята приятелка щом не й се ходи, защо искаш да я накараш да прави нещо на сила? И после като не иска сигурно се правиш и на обидена...
И аз не обичам дискотеките, бахти пумията.. -_________-
insomnia2008
04-06-2008, 10:07
И аз не ходя по дискотеките-тия дупки особено в България
Голема шумотевица вдигат там пък и някви лайнари гледат закво да се заядат и да се направят на голяма работа пред компанията си. Тъпа работа общо взето...
InTheRain
04-06-2008, 22:23
На мене ми се ходи на дискотека ама като стане 12 часа и като трябва тогава да изляза.. ехее предпочитам да изгледам едно филмче вместо да са завра в някоя дупка..
А за твоята фр. ем не я карай, тя ако иска ще дойде пък и на дискотека винаги ще намериш с кой да отидеш.. и компанията не е особено важна, защото в тая лудница нищо не можиш да си кажиш, а само денсаш 8)
Aз рядко помна ако съм бил на дискотека, щото съм в едно странно състояние :evil: :evil: :evil:
NightGuardian
04-07-2008, 01:08
2 вариянта.Не я пускат!Неможе да танцува и да се притеснява.
Seducti0n
04-07-2008, 08:28
Като не иска момичето да ходи на дискотека какъв е смисълът да я караш на сила?
Може да си има лични съображения и да не иска да ги сподели с теб.Просто уважи желанието и толкова. :wink:
Ако не и се ходи,значи хич не е глупава :) Мене никога не могат да ме накарат да стъпя в дискотека били те приятели или не.Просто вече тези места са пълни с нещастници,убиващи времето и не е приятно да киснеш в задимена зала,където всички пушат,докато не колабираш.А относно музиката няма спор-най-лошата се пуска именно в дискотеките :D
Предполагам,че има други начини да се забавлявате-много по-приятни при това :)
zvezdichka777
04-07-2008, 08:50
Еми не и се излиза на момичето бе ... кфо ще я караш,иди ти у тях .. :D
prettyIdeath
04-07-2008, 08:55
Еми като пускат кофти музика .... :-P
ThunderGoddess
04-07-2008, 09:04
MRAZQ da hodq n diskoteka i nz kakav ti e problema. Ostavi momi4eto namira, deiba - izlizaite si dvete zaedno otdelno kato ne moje da se spogajdash s kompaniqta i i tq ne iska da hodite na disko. Razhodete se, izmislete n6 drugo. A muzikata v diskoto e adski protivna.
mhmhmhmhm
04-07-2008, 09:20
И аз не обичам :D
Ms.Lonely
04-07-2008, 09:35
Хм , мисля , че е излишно да я навиваш да излезете на дискотека , при положение , че тя не желае. Не я питай защо не иска . Може да е преживяла нещо , което да е оставило отпечатък в съзнанието и , и поради тази причина да не желае да стъпи на това място отново . Защо те учудва това , че има млади хора , които не обичат да ходят на дискотека . Има естествено . И аз не обичам , защото там винаги има много хора и рядко са трезвени . Под влияние на алокохола правят глупости , което не е никак хубаво . :?
Chrissie
05-05-2008, 18:05
Щом твоята приятелка не иска да ходи на дискотека,тогава не я карай и не се опитвай да я навиваш по никакъв начин.Ако опиташ,само ще я накараш да се отдръпне и ще се скарате.Опитай да поговориш с нея,попитай я защо не иска.Но ако откаже да ти каже,по-добре не упорствай.Само ще влошиш нещата.Трябва да се научиш да я харесваш такава,каквата е и да свикнеш с нейните странности(ако има такива),защото всеки човек е различен,но най-важното е да се чувства добре с приятелите си.А ако я насилиш да я накараш да излезе или да ти каже,ще постигнеш само обратен ефект и тя ще започне да се чувства неудобно и неловко в компанията ти.Това ли искаш?Ако е така,добре.Но ако искаш да запазиш приятелството ви,по-добре остави тя да прецени дали е готова и дали иска да ти каже.