View Full Version : я кажете някакви идеи
Значи проблема е такъв: едно момиче в началото те харесва, но когато почнеш ти да преовяваш инициатива тя сякаш вече не техаресва без видима причина. Дали наистина е така или не е , защото някой казват че просто се надува и се прави на интересна и недостъпна, но пак та харесва. Вие как мислите за това явление, щото мой приятел е попаднал в такава ситуация а само се мъчи човека, а на мене вече ми е жал.
Нещо много не те разбрах, но ако наистина "човекът" харесва даденото момиче, ще отиде да поговори с нея и за връзката ( ако иска да има такава ) и за държанието й. Успех :)
еми докато не си нейн си някаква трръпка(не знае дали ще те иа или не ), а вече като и ти започнеш да се интересуваш от нея няма такава тръпка.
Имам предвид че в началото тя го харесваще или поне така изглеждаше, но когато той почна да я "зарибява" тя се отдръпна от него и ся той не знае какво да прави. Значи искам да разбера дали тя го харесва и просто не надува и се прави на недостъпна за да.. и аз не знам защо или вече не го харесва. Но той казва че нищо лошо не е направил за да я обиди а обратното. На сичкото от горе и го домързя да си напраи рег тука :D
еми докато не си нейн си някаква трръпка(не знае дали ще те иа или не ), а вече като и ти започнеш да се интересуваш от нея няма такава тръпка.
туй значи ли че не го харесва
еми не че не го харесва ами проооосто не е 4ак толкова заинтригувана,когато знае че го има. Прави се на недостъпен или не показвай цялата си същност в началото, за да си и интересен. Намерете начин д асе отпуснете,когато сте заедно ( бъзикайте се)
+1 aa ponqkoga minava mn vreme dokato momcheto sybere kuraj i momicheto e zagubilo interes
lookatme
04-06-2008, 12:16
хах... според мен се прави на интересна.
а между другото сиг ли си че момичето знае че тоя твой фр проявява интерес към нея или е намекнато по такъв начин какъвто само той и ти си го разбирате... 8-)
а в трети случай.... тя е просто лигла
vilinanova
04-06-2008, 12:24
Ами от ли4ен опит знам,4е тя не се прави на интересна!ПРосто наи-хубавия момент от една връзка,дори и за мен,е флиртът!Аз,като моми4е, 6те ти кажа,4е минели този момент и ние губим интерес!Да де,но не винаги :D Съвсем те обърках,а?Така да обобщя!Хубаво ни е да ни харесват,да ни зака4ат,но стане ли нещо по-сериозно и се отдръпваме!А ако харесваме наистина 4овека,тогава му се отдаваме напално! :oops:
Ами май да, и той се пита дали иа шанс тя кат се параи на интересна.
lookatme
04-06-2008, 12:32
е след кат се праи на интересна значи има шанс => ако е сигурен че тя се прави на интересна,значи няма за какво да се притеснява
ANTIHUMAN
04-06-2008, 12:52
е след кат се праи на интересна значи има шанс => ако е сигурен че тя се прави на интересна,значи няма за какво да се притеснява
Spored men e porednata kurva tva momi4e ,no tva si e mnenie ne go nalagam na nikogo :)
P.P. Nadqvam se da gre6a USPEHHHHHHHHH 8) :) 8)
alex_devv
04-06-2008, 14:22
има някои дето обичат да им тичаш по гъза и когато ти писне се сещат и почват те да ти тичат, но се случва така, че ти вече си изгубил интерес
ihopeulikepain
04-06-2008, 16:31
има някои дето обичат да им тичаш по гъза и когато ти писне се сещат и почват те да ти тичат, но се случва така, че ти вече си изгубил интерес
+1 :?
Да кажем че се преви на интересна, а той иска да стане нещо между дях, как трябва да постъпи че тя пак да му обръща внимание?
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
04-06-2008, 18:57
Da zapochne da se pravi na nedostupen i da spre da i obrushta vnimanie, kakto tq na nego. ;) I ako go haresva - shte dopripka. I ako moge, vidi li, che tq naistina nqma interes - da zapochne da se zaribqva s dr momicheta - da vidi kakuv uspeh shte ima. :) Nai mn da si hvane nqkoq po - svestnichka i da e shtastliv. A dano. :)