View Full Version : Доволни ли сте от родителите си?
sladkъ_mackъ
04-06-2008, 12:59
Темата е ясна.Харесвате ли ги,дават ли ви свобода,бихте ли ги заменили :)
Luda_do_poluda
04-06-2008, 13:30
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
И да искаш да ги замениш - не можеш !
така ами ... не съм доволна или поне от майка ми :-o не бих я заменила просто бих я променила ....!преди като нямах 18 татко никаде не ме пускаше най-много до 22 ама сега въобще не ме пита :) :grin: :grin: :grin: :grin:
sladkъ_mackъ
04-06-2008, 13:33
mi int mi e za6toto pri men polojenieto s maika mi e neturpimo :? ako imah vuzmojnost ne bih gi zamenila a bih gi razkarala da sam si sama 8)
аз си ги харесвам моите родители за нищо не ме спират така че .... не бих ги заменил
ToySoldier
04-06-2008, 13:39
Аз лично харесвам родителите си, и ги уважавам много.Единственото нещо , което ме дразни в тях е, че са прекалено загрижени за мен (с кой излизам, какво правя бла бла бла...)
VerryBerry
04-06-2008, 13:42
Абе и да ги харесвам,и да не ги харесвам-това са си моите родители :) Ако не бяха някои техни натяквания,всичко щеше да е идеално,но идеални неща няма..затуй-да,харесвам ги
mumiikataa
04-06-2008, 14:08
Бих променила само майка ми.Тя е няква...Луда...Иде ми да я убия на моменти(почти винаги) иначе с татко много добре си се разбираме.
NightGuardian
04-06-2008, 14:18
И двамата ми родители са супер пекани , няма нещо което да ми забранят! :oops: Гордея се с тях , даже аверите викат въри във вас да си лафим с вашия... :) За нищо и никой не бих ги заменил!
Miss_Perfekt
04-06-2008, 14:34
Не бих ги заменила дават ми огромна свобода :grin: бих само леко променила мама
alex_devv
04-06-2008, 14:44
и да те спират за нещо не мисля, че това може да е основателна причина да замениш хората които са те създали и дали живот...
Pedigree
04-06-2008, 17:30
О,да,не съм доволна,защото цял живот са ме гледали,хранили,обличали,о насяли са се с обич и никога нищо не ми е липсвало.
Разбира се,че съм доволна.Свобода си имам,прекалено достатъчна дори.И да можех,нямаше да ги заменя! :)
sladkъ_mackъ
04-06-2008, 17:46
Бих променила само майка ми.Тя е няква...Луда...Иде ми да я убия на моменти(почти винаги) иначе с татко много добре си се разбираме. dam i pri men e taka :-x
xxDeeDeexx
04-06-2008, 18:04
Дали съм доволна?Ако става въпрос за дрехи,пари,обувки абе материалните неща..винаги съм получавала това,което искам..рано или късно.Мислят си, че могат да ме купят.Не пожелавам на никого такива родители..да,гадно звучи,но т'ва е истината.Става въпрос за това, че те не общуват с мен по никакъв начин..оо,да..общуване за тях е сутрин да ми дадат пари и да ми кажат "вдигни си панталоните и не се заяждай с никой в училище" /и в др тема съм го казвала/ .. и тва е.Мн завиждам на всичките ми приятелки,които говорят с майките си..сещате се хах женски раути.. :oops: а моята е пълна истеричка..пуши цигари и трева :-x прибира се от раута и почва да крещи супер злеееееееее..разбирам я,че работи и пр,обаче аз к'во съм виновна..ае да не почвам съчинения да пиша, че мога да карам така до утре :) таа разбрахте ме ;]
Seducti0n
04-06-2008, 18:10
Хмм, получавам свобода, но винаги ми се иска още и още/нормално/.
Общо взето сме в добри отношения, но не крия че има и моменти в които се изяждаме с парцалите. :D
Като цяло баща ми е по-печен и либерален.Мама има малко по-консервативно мислене и гледа на мен като на"малкото и момиченце".Понякога загрижеността и, ми идва в повече.За разлика от нея, тати е по-умерен и деликатен.Ама за баланс, това.
Обичам си ги, каквото и да става.Дават ми всичко, на което са способни, както от материална гледна точка, така и от към ползи на общуване в семейството. :)
MemoRieS
04-06-2008, 20:49
Много съм доволна от родителите си! Не желая да ги заменям за нищо на света!! :grin: :)
Разбира се, но всъщност какво означава да съм доволна от тях...Аз не трябва да съм доволна - трябва да съм им благодарна, та нали ако не бяха те и мен нямаше да ме има...Обичам ги и им се прекланям, че са ме възпитали и отгледали, че са ми показали посоката в живота, защото има много деца, които са лишени от това да имат родители...
всеки си има родители освен адам и ева : )
Да!Мн си обичам родителите и мн ги уважавам.Смятам,че са направили всичко възможно да израстне в мен един добър човек,дават ми свобода в рамките на нормалното (по-скоро маика,защото живея с нея).
И никога не бих ги заменила-те са си моите мама и тате :)
Доволна съм, разбира се :)
Slave4You
04-07-2008, 18:28
Такам .. плюсове и минуси :
+мн се гордея с тях
+мн са пекани
+мн са умничкииии
+мн ме обичат
+мн се грижат за мен (това може да е и минус :D )
+биха направили абсолютно всичко за мен!!!!!
- мн мн се притесняват
- като са ми ядосани имат проблеми с говоренето на нисък глас :D
- звънят ми през 2 сек
- понякога честно казано не ме разбират (нз колко пъти съм чула израза "Как ще не те разбирамеее")
Извод: Супер саааааааааа :grin: :-P Не бих ги заменила за нищо не светаааа:)))))
Exothermic
04-07-2008, 18:48
От майка ми съ си доволна, по-яка от нея няма!!!!!
Супер мама!!!!!!!!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin:
sweet_baby_cool
04-07-2008, 23:43
Ami mama me e maltretirala kato malka postoqnno me e biela bez da spre po4ti i daje sam bila mn dobra no tq si nastoqva6e i me podlaga6e na tormoz vseki den. Tate ne vzima u4astie toi e ot neina strana.
Sega vsi4kite mi fr sa do kasno na van az - razbira se NE s opravdanie "to predi nie izlizahme do 23.00 4asa v 11 klas". I postoqnno mi natqkvat v o4ite 4e bez tqh sam ni6to i 4e me izdarjat. postoqnno kazvat kato stane6 na 18 te izhvarlqme ot ka6tata. Dvamata sa koaliciq i sa sre6tu men.
A az ni6to ne pravq i sam im zlato : ne gi laja , ne sam se napivala, ne pu6a, ne se drogiram , az 4istq ka6tata, otli4ni4ka sam ..... i t.n.(ne mi se obqsnqva) eeeeeeeeeee ok kakvo iskat i 6to o6te me maltrtirat?????????????
I vapreki tav 6te mi e mn tajno ako tr da gi zamnqm
Тц не бих ги заменил и да дават ми свобода..
psychopath
04-08-2008, 00:49
все едно дали питаш дали съм доволен от компютъра си...
Майка ми е невероятен човек и й се възхищавам, успя да отгледа едно толкова вироглаво дете като мен 8-) и да ме направи силен, отговорен и може би най-важното -мислещ, човек. Биологичният ми баща е пълен провал, и като баща, и като личност, но пък човек не може да има всичко. Радвам се, че имам такава майка, другото е без значение.
Wrathchild
04-08-2008, 13:23
^ Да не би да имаш моето 'татенце'? :D Макар, че като го знам какъв е, не бих се изненадала.
А майка ми - ами лапешки акъл, на моменти имам чувството, че аз съм по-сериозната от двете. Но пък за сметка на това от години не сме имали проблеми с нея, успя да ме отгледа, да ме възпита и да ми покаже страните на живота. Има недостатъци, разбира се, заради които сме имали много кавги навремето, но пък перфектен човек няма... така, че и да искам не мога да я заменя за нищо по-добро.
MaD BuNnY
04-08-2008, 15:07
Dovolna sym ot tqh ma kogato se namirat dale4 edin ot dr, ma ako se syberat ne se izdyrja .. 8-) :D
Sweet_Play_F
04-11-2008, 21:42
Mn mn mn me draznqt ! kat bqh po malka ne be6e taka ama sqqqqq...i si mislq 4e pri po4ti vsi4ki m/u 13-20 e taka (ot puberteta :D )
beautiful_f
04-12-2008, 10:38
От майка ми съ си доволна, по-яка от нея няма!!!!!
Супер мама!!!!!!!!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin:
И аз обичам мойта мама НОГуууууууууу . Обичам те мамуууууууууууууууууууууу уууууууу 8) :mrgreen:
BeB0_UlTrA_KiSs
04-12-2008, 13:27
мии...доволна съм .... :D и не бих ги заменила
Auuuuu ujas s ba6ta mi sa neturpimi -ni6o ne me puska da praq samo me tormozi za u4ene, iskam edin bike ,ama toi ne iska da mi go kupi ,naredil sam 4 6esti4ki v belejnika i ne sum mu kazal misli si 4e pove4eto u4iteli 6e me ostaqt na popravka :D 8-) .Ma ne bih go smenil !
ThunderGoddess
04-13-2008, 07:56
Стават. Не са прегрешили толкова много, че да ги уволнявам. Майка ми си пада малко истерична, а баща ми малко заспал, но какво да правиш? Приемам го като техния чар :D :D :D :D
devil4e_kiss4e
04-13-2008, 18:56
mN sI gI obi4kAm....i sum mN dOvOlna oT tQh :-)
Gothique♫
04-13-2008, 21:11
Доволна съм не ми дават много свобода но се радвам,че ги иам те се грижат за мен хранят ме плащат сметките ми харча техните пари а тези които се оплакват от родителите си като пораснат ще осъзнаят,че са на тоя свят благодарение на тях...Има толкова неблагодарни хора на тоя свят обаче.Обичайте родителите си и се радвайте,че ги имате.
unfaithful1234
04-14-2008, 07:12
Ми аз никога няма да ги заменя.И тати и мами ме разбират (най-важното),не съм лишена от нищо.Супер са си,а аз с мама си споделям всичко,така че тя ми е и приятел,много добър! :)
kuklichka_bg
04-14-2008, 07:56
em davat mi pari seki den puskat me do kasno samo det maika mi me kara da si podrejdam staqta postoqno ina4e :}
emi to i da sam dovolen i da ne sam dovolen se tas nqma da doidat drygi de :)
FaLleNAngeLFroMHelL
04-15-2008, 19:49
Аз искам само маика ми да променя като и сложа патрон в главата :smt070
umrqlabubole4ka
04-15-2008, 20:03
Общо взето сме в добри отношения, но не крия че има и моменти в които се изяждаме с парцалите. :D
Като цяло баща ми е по-печен и либерален.Мама има малко по-консервативно мислене и гледа на мен като на"малкото и момиченце".Понякога загрижеността и, ми идва в повече.За разлика от нея, тати е по-умерен и деликатен.Ама за баланс, това.
Обичам си ги, каквото и да става.Дават ми всичко, на което са способни, както от материална гледна точка, така и от към ползи на общуване в семейството. :)
Ммм и моите са така МНОГО СИ ГИ ОБИЧАМ :smt007 :smt007 :smt007
Мии да доволна съм от тях! :) Само,че постоянно викат по мене, все не са доволни, за най-малкото нещо ми се карат...Не че ми пука,не че им обръщем внимание кат ми се карат-казвам "ох добре де" и излизам от стаята :-D
Хм доволен ли си от родителите си... :-x това да не ви е крем за лице? Моите родители са хора с недостатъци и не са идеални, но то такива няма де. Обичам ги, благодарна съм им, с майка ми сме приятелки. Започнах да ги ценя много повече откакто не живея вече с тях.
Между другото забелязах, че повечето пишат че са "доволни" от родителите си защото им дават свобода и не ги лишават от нищо... три пъти хм.
Аз съм доволна от моите.Нямам основания да не съм просто.
HAGVXSXVH
04-16-2008, 17:19
ем супер са си :-)
Обичам си ги, каквото и да става.Дават ми всичко, на което са способни, както от материална гледна точка, така и от към ползи на общуване в семейството. :) Така е и пре мен! :)
simonchety
04-17-2008, 18:34
..
zaetasum
04-17-2008, 19:25
PO PRINCIP...roditelite sa dosta trydna tema!trudno i konfuzno e vseki put kogato govorq s tqx!opredeleno ne sum kato vrusnicite mi koito vinagi kogato imat svobodno vreme izlizat navun,po diskoteki,na kopon ili PROSTO SE ZABAVLQVAT!redki sa sly4aite v koito az se prisuedinqvam kum tqx :cry: ne vinagi moga da govorq na dadena tema s tqx i te da si pozvilqt da me izsly6at...prosto kogato se pribra v nas nastroenieto mi se skapva...4yvstvam se kato :booooomb: i az samata nz koga 6te izbuxna! no puk imala i sum i xybavi i zabavni momenti stqx! :D ne bix iskala da gi zamenqm makar da mi sum go mislila...se pak sa roditelite mi...i me obi4at!kakto az tqx vupreki nedorazymeniqta i kavgite!
pepita87
04-17-2008, 20:24
Za nishto na sveta ne bih gi zamenila!!!Te sa si moite mama i tate,te ne drug sa davali vsi4ko ot sebe si i produljavat da go davat-za MEN!!!Tui kato sum samo dete i sum leko...egoist4e,vinagi sum se molila da nasledq tazi vseotdainost,koqto i dvamata pritejavat!I sega,kogato sa dale4e ot men(veche sum samostoqtelna i ne jiveq pri tqh)osuznavam vsqka edna jertva sprqmo men,koqto do predi vreme mi se e struvalo ne6to suvsem neznachitelno... :)
Mademoiselle
04-26-2008, 04:40
opredeleno
Много съм доволна от родителите си. Преди ги смятах за твърде строги, сега се радвам, че са ме възпитавали така. Никога не ми е липсвало нещо, нито материално и винаги, когато съм имала проблем са ми помагали.
MiSs_DioR_CheRiE
04-28-2008, 07:05
Hich ne sum dovolna daje :-D Nqkaksi s tqh jiveeme na razlichni planeti i mi e mn trudno da obshtuvam :x te sa sus stari vijdaniq i razbiraniq a az tochno obratnoto .. az iskam da opitam vsichko ot jivota i se stremq kum tova maika mi (osobeno tq) se opitva nqkaksi da smachka tova moe jelanie :-x
nicolepcd
04-28-2008, 09:45
Доволна съм, но има какво още да се желае 8-)
sladkъ_mackъ
04-28-2008, 10:53
Hich ne sum dovolna daje :-D Nqkaksi s tqh jiveeme na razlichni planeti i mi e mn trudno da obshtuvam :x te sa sus stari vijdaniq i razbiraniq a az tochno obratnoto .. az iskam da opitam vsichko ot jivota i se stremq kum tova maika mi (osobeno tq) se opitva nqkaksi da smachka tova moe jelanie :-x +1 като че ли става въпрос за моята майка :)
elichkaaa
04-28-2008, 11:24
доволна съм
ANTIHUMAN
04-28-2008, 11:39
Hich ne sum dovolna daje :-D Nqkaksi s tqh jiveeme na razlichni planeti i mi e mn trudno da obshtuvam :x te sa sus stari vijdaniq i razbiraniq a az tochno obratnoto .. az iskam da opitam vsichko ot jivota i se stremq kum tova maika mi (osobeno tq) se opitva nqkaksi da smachka tova moe jelanie :-x
+1 При мен е баща ми и брат ми! :-x
falloutgirl92
05-10-2008, 08:10
Maika mi e super pe4ena :grin: za razlika ot ba6ta mi... :?
sladka_no_opasna
05-10-2008, 21:00
майка ми има невероятно остарели разбирания за живота, постоянно не е доволна от нещо и по4ти всеки ден се караме .Веднага бих я заменила ако можех.Баща ми не би го заменила оба4е,защото се разбирам добре с него и когато се караме с майка ми той по4ти винаги застава на моя страна
dazzling_girl
05-10-2008, 22:57
Майка ми понякога е супер,понякога отврат.Как да го разбереш тоя човек?Всичко при нея зависи от това в какво настроение е и от това дали сестра ми я е ядосала. :D Иначе с баща ми се разбирам просто перфектно.Общо взето съм доволна от родителите си и от това,че ми позволяват доста неща. Повече ми позволява баща ми,естесвено.Майките са по-стиснати... :D
Като цяло съм доволна,с баща ми нямам проблеми-пуска ме навън до късно,не ми забранява нищо 8) но майка ми е по-консервативен човек,ама кво да праи жената и тя ми угажда :)
Бих променила само майка ми.Тя е няква...Луда...Иде ми да я убия на моменти(почти винаги) иначе с татко много добре си се разбираме[u]
и при мен е така 8-)
Аз съм много доволна от родителите ми :)
_FaShIoN_
05-11-2008, 14:46
Получавам свобода,до толкова,колкото е нормално за годините ми,даже бих казала много повече...не бих заменила родителите си,защото много им се кефя,въпреки че понякога ми се карат,но то не е безпричинно... :)
Ама направо не мога да ги трая.. ей сега си търсех подходящо място където да се оплача и попаднах тук.. :x
Просто ми писна от редовните скандали за какви ли не глупости.Патрио - фамалиолюбната ми майка ударена от начални фази на климактериума и баща ми, който кара втори пубертет комбиниран с непокрито самочувствие + селски разбирания.Въпреки, че те май и двамата карат..Омръзнаха ми с тези глупави разсъждения, които ги правят ужасно смешни..омръзна ми редовно да вадят някакви бисери, които отиват на средностатическото просташко българско население...направо вече ми се повръща.Ама нищо мое вече не се зачита.Всичко мое за тях са глупости.За майка ми съм животно за разплод...от мен не знам какво друго очаква.Имам някакви сериозни интересни, които тех въобще не ги интересуват.Ние живеем не на различни планети, а в различни галактики и сме организми базирани на различни хим. елементи...е то ми писна..боже нямам търпение да дойде момента, в който да се махна от тях...
kakaomen
05-13-2008, 14:53
Ама направо не мога да ги трая.. ей сега си търсех подходящо място където да се оплача и попаднах тук.. :x
Просто ми писна от редовните скандали за какви ли не глупости.Патрио - фамалиолюбната ми майка ударена от начални фази на климактериума и баща ми, който кара втори пубертет комбиниран с непокрито самочувствие + селски разбирания.Въпреки, че те май и двамата карат..Омръзнаха ми с тези глупави разсъждения, които ги правят ужасно смешни..омръзна ми редовно да вадят някакви бисери, които отиват на средностатическото просташко българско население...направо вече ми се повръща.Ама нищо мое вече не се зачита.Всичко мое за тях са глупости.За майка ми съм животно за разплод...от мен не знам какво друго очаква.Имам някакви сериозни интересни, които тех въобще не ги интересуват.Ние живеем не на различни планети, а в различни галактики и сме организми базирани на различни хим. елементи...е то ми писна..боже нямам търпение да дойде момента, в който да се махна от тях...
И при мен е така...
cinderellaa
05-13-2008, 16:22
Понякога им се дразня обаче като се замисля какви деца има по този свят просто нямам друг избор освен да благодаря че си имам такива родители.Дават ми свобода-ограничението на нашата възраст е много лошо, децата се озлобяват.Естествено има и контрол :)
tItEufFf
05-13-2008, 16:26
Аз лично харесвам родителите си, и ги уважавам много.Единственото нещо , което ме дразни в тях е, че са прекалено загрижени за мен (с кой излизам, какво правя бла бла бла...)
+1 :P
metalist91
05-13-2008, 16:41
Да,доволен съм
Не знам каква е ситуацията при другите семейства, но мога да кажа, че страшно много обичам майка ми и баща ми!! НИКОГА НЕ БИХ ГИ ЗАМЕНИЛА!! (а и да исках, просто няма как.) :)
sodomicdream
05-13-2008, 21:25
Предоволна съм от родителите си. За 19 години (почти) ме отгледаха и ме възпитаха. Въпреки трудностите, които са имали от финансова гледна точка, не съм лишавана от нищо. Дадоха ми една, бих казала стабилна основа за предстоящия ми живот.
Като бях по-малка ме спираха да ходя по някои мероприятия и не ми даваха да седя до много късно, защото винаги на следващия ден имах рано сутрин някакъв ангажимент. Но... сега, ако трябва да бъда искрена съм им благодарна за тези работи.
Съжалявам само, че осъзнах късно факта, че имам невероятни родители - със съвременни разбирания, толерантни, открити и честни с мен и винаги са се отнасяли като с възрастен член на семейството, а не като с хлапе!!
Никога не са ми посягали, дори когато съм викала едва ли не "ела ме набий" :-D
Преди две седмици осъзнах и факта, че само те и никой друг не се радва истински за моето щастие и на успехите ми... (Бога ми, яд ме е, че пак късно го осъзнавам това).
Не бих ги заменила за нищо на света!!
Само бих казала на този етап едно огромно БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКО! ЩЕ ВИ СЕ ОТПЛАТЯ СЛЕД ВРЕМЕ!!! =)
mizantrope
05-14-2008, 06:33
Az sashto en moga ds e opla4a ot moite roditeli - prevazhodni hora sa i dvamata. Istinski shtastlivci sme az i brat mi, 4e roditelite ni sa takiva. Vinagi sa davali vsi4ko za nas i sa se stremqli da ni datat tova, koeto na tqh ne sa mogli da imat te. Zavinagi shte sam im zadaljen.
Pepincetyy
05-16-2008, 11:28
горе-долу , не са от най-добрите,но не са и най-лошите :)
SunShinePearl
05-16-2008, 11:32
ToySoldier
i az sam taka prekaleno se pritesnqvat osobenno mama...
MidnightCreep
05-16-2008, 18:49
Осигурено ми е всичко,от което имам нужда.
Carmen_Kass
05-16-2008, 21:38
Еми...не мога да се оплача
chocoleptic
05-16-2008, 21:46
Те трябва да са доволни от мен ..
Да! Либерални са, а в същото време и достатъчно строги - когато се налага. :)
blufer_1
05-27-2008, 19:06
НЕ сменям ги :Д :razz:
Дали съм доволна?Ако става въпрос за дрехи,пари,обувки абе материалните неща..винаги съм получавала това,което искам..рано или късно.Мислят си, че могат да ме купят.Не пожелавам на никого такива родители..да,гадно звучи,но т'ва е истината.Става въпрос за това, че те не общуват с мен по никакъв начин..оо,да..общуване за тях е сутрин да ми дадат пари и да ми кажат "вдигни си панталоните и не се заяждай с никой в училище" /и в др тема съм го казвала/ .. и тва е.Мн завиждам на всичките ми приятелки,които говорят с майките си..сещате се хах женски раути.. :oops: а моята е пълна истеричка..пуши цигари и трева :-x прибира се от раута и почва да крещи супер злеееееееее..разбирам я,че работи и пр,обаче аз к'во съм виновна..ае да не почвам съчинения да пиша, че мога да карам така до утре :) таа разбрахте ме ;]
+1 :(
ANTIHUMAN
05-29-2008, 08:47
+1 :(
+1 Oт къде ли ми е познато?При мен е почти същото обаче майка ми не пуши трева!Баща ми ми няма доверие ,за него съм някаква пречка в апартамента.Брат ми е копие на баща ми ,а аз съм сам.Нямам си никого.Баща ми не пропуска случай на който да каже пред гостите ни ,че от мен нищо не става и съм боклук ,а аз само се усмихвам иронично,какво мога да направя?Казвал ми е ,че съм наркоман и то не само един път ,че като се съберем в един приятел сме правили оргий и така.Накратко всичко най-лошо от негова страна е запазено за мен! Майка ми като се прибере от работа крещи ми като луда ,макар и да няма защо ,но причини винаги си намират.Опитал съм се да говоря с тях ,но те просто казват: ,,Не ни занимавай с глупости!'' ,ако детето ти ,усеща ,че го мразиш и е наранено психически и не издрържа е глупост ,незнам кое не е ! Нищо не мога да направя ще търпя :( Остават ми още две години мъчения с тези животни! Какво искат от мен?
П.П. Пожелавам да няма никой от вас като мойте родители както и на petet и на xxDeeDeexx
Най-яките!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :grin:
soul1199
05-30-2008, 16:26
az haresvam roditelite si,osobenno maika,golqma manq4ka,tati -ne 4ak tolkova,6ot me komandva vseki den da my zvanq i kat ne sa setq mi mranka,no maika e syper :) :grin:
_InSaNe_
06-01-2008, 10:56
Никога не бих ги заменила!! Правят всичко за мен и ми осигуряват всичко от което имам нужда.. и винаги ме подкрепят :) ее.. разбира се и те си имат недостатъци и по някога се караме.. ама въпреки тфа мн мн си ги обичам и 2мата :-) :)
HAGVXSXVH
06-01-2008, 11:40
пф нямат равни,никога не бих ги заменила :-) :-) :-) :smt049
gothic_angel
06-01-2008, 12:05
Дамм..особено от мама :grin:
FiRe_LaDy
06-01-2008, 12:13
Е някой път ми се иска да ги заменя,но общо взето съм доволна от тях ....
4eere6ka_kiss
06-01-2008, 13:23
Не ги харесвам ! ДА, бех ги заменила веднага за кило домати , ако можех !А майка би бих я подарила ,ако не ми е твърде мъчно за горкия човек на който ще я дам :D
vesito13
06-01-2008, 15:39
да , доволна съм от родителите си , понякога са прекалено строги , но все пак са готини хора :grin:
soul1199
06-01-2008, 16:58
Не ги харесвам ! ДА, бех ги заменила веднага за кило домати , ако можех !А майка би бих я подарила ,ако не ми е твърде мъчно за горкия човек на който ще я дам :D
:razz: tva ma nakefi :razz:
Не мога да кажа дали бих ги заменила, но не съм мн доволна от отношението им към мен. Никога не ми е липсвало нищо и са полагали грижи за мен, но се дразня че никога не ме подкрепят и никога не правя достатъчно. Винаги ме сравняват с най-добрата ми фр която за тях е "идеална" и понякога си мисля че биха искали тя да им бъде дъщеря вместо мен. :(
sladko_teenche_v
06-02-2008, 09:48
Вчера се прибрах в 10,30!и преди6ните дни се прибирах някъде по тъмно и наще не искат да ме пуснат да излезна!напраооо......а имам мноо важна среща с момче :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Плс какво да направя!казах им че няма да закъсняв и че е много спешно-те НЕ!какво да правя?как да ги убеда??
soul1199
06-02-2008, 10:00
Вчера се прибрах в 10,30!и преди6ните дни се прибирах някъде по тъмно и наще не искат да ме пуснат да излезна!напраооо......а имам мноо важна среща с момче :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Плс какво да направя!казах им че няма да закъсняв и че е много спешно-те НЕ!какво да правя?как да ги убеда??
kagi na maika si,4e 6e izliza6 s mom4e,kat go kazah na maika,tq vednaga se saglasi,no my iska6e nomera
sladko_teenche_v
06-02-2008, 10:05
Късно!казах че ще излизам с фр ;(:(
И двамата страшно ги обичам,макар че да се караме.
Не бих ги заменила.
soul1199
06-02-2008, 13:02
Късно!казах че ще излизам с фр ;(:(
i izleze li?
MoonAngel
06-02-2008, 13:22
Да. Може да се каже, че съм доволна.
malk0_sladur4e
06-20-2008, 18:21
Да доволна съм от тях :grin: :grin:
chocoleptic
06-20-2008, 18:33
НЕ
volleYgirl
06-20-2008, 19:04
Da super sa :)
ami bashta mi umrq kogato bqh na 7 (ne iskam saboleznovaniq mrazq gi ) :) ta s maika mi se razbirame, makar da se karame chesto, vseki put stava na moita :] nqma neshto koeto da ne pravq ili da nqmam :P moga da i kaja shte spa v edi si koi si priqtel i tq shte mi kaje " dobre, no vnimavai " i tova e :) tq znae vsichko za men (naistina vsichko ) s neq si govorim za dosta ludi neshta - vse edno mi e priqtelka ... dori ponqkoga ne se oseshtam i pochvam da i govorq " kak mojesh da si vzemesh teq botushi mnogo sa qki az gi iskah kuchka takava :] " kogato e na kef ne i pravi vpechatlenie nqkakvo takova obrashtenie ... ako e kriva stava skandal ama ne mi puka, zashtoto nakraq pak si se obichame :P
Не бих ги заменил дават ми огромна свобода :P :grin:
eveto_xx
06-23-2008, 14:24
Никога не бих си заменила родителите! Майка ми е единствената ми близка приятелка, единствения човек, на когото мога да споделя всичко (за училище, приятеля ми) , и тя винаги ми е споделяла всичко, пък и двете сме луди глави, и чат пат отпрашваме на кръчма по женски :D Тя просто ме приема за нейна равна, и за голям човек...Иначе за татето ще си остана неговото малко момиченце цял живот :) Като съм била малка , той ме е гледал по цял ден...От година някъде не се засичаме обаче, защото аз отидох да уча в София,той лятото все е на работа на морето ... Просто и двамата си ги обичам много!
strangezone
06-23-2008, 14:41
не съм доволен няма и причина да съм ще гледам да се махна по-бързо от тях и това е ,но е жалко че ме изнуждат с това че уж няма да ме издържат изглежда че ще трябва да ги търпя поне до 20 и няколко преди да се изнеса което ще бъде доста зле...
Isabelle
06-23-2008, 15:35
не бих ги заменила за нищоо :o :o
Как нема да съм доволен като се виждаме 1 пат на месец...
Как нема да съм доволен като се виждаме 1 пат на месец...
Щаастливец! Да можеше и аз така...
amazonkata90
06-24-2008, 18:04
Абе не са от най - прекрасните, ама не са и съвсем за изхвърляне :D :D :D
не бих ги заменила за нищоо :o :o
gothic_angel
06-24-2008, 19:12
Да,особено от мама :grin:
the_beautiful_smile
06-24-2008, 20:09
еми общо взето са си екстрас малки изключения които съществуват почти при всички даже да не кажа при всички. получавам всичко което поискам е разбирасе случвало се и да искам разни работи дето никой ги няма и естествено не съм ги получавала.отношенията ни са що годе добри разбираме се (най-важното) отвреме на време се караме но то си е нормално !за нищОо на света не си заменЯмм !!!!!!!!!!!!!
Escarina
06-25-2008, 22:17
От някои неща съм доволна, от други не...
bobo_kaulitz
11-27-2008, 12:25
амиии понякога :)
AvRiLFaN95
11-27-2008, 12:29
Разбира се.
Biskfitka
11-27-2008, 16:09
От някои неща съм доволна, от други не...+1
crazyteengirl
11-27-2008, 18:08
Даааа!Доволна съм!Супер са!!!! :grin: :grin: :grin:
ThePowerOfLove
11-27-2008, 18:38
Да, много съм доволна ! :grin:
Vednaga bih smenil maikami i bih promenil bashtami - AMA NEMOJE !!!
Да, харесвам си ги :) Не ми забраняват нищо.От време на време се караме, но това е нормално :)
mynichka
11-29-2008, 12:44
не бих ги заменила ..защото всеки родител си има нещо лошо в характера ..да дават ми сводоба ..тоест дават ми всичко на което са способни и съм много доволна от тях ...не мога и да мечтая за по- добри. Понякога много се караме ..ама къде има семейство без скандал ?
__SuNshInE__
11-29-2008, 20:13
Обичам родителите си и не бих ги заменила. :)
Дават ми свобода и имам всичко от което имам нужда и всичко което поискам :grin:
Sensuality
12-01-2008, 15:02
Доволна съм да,е да понякога си имаме дразги,но това е нещо съвсем нормално.Мога да кажа,че са ми дали всичко от което се нуждая и никога не са ми отказвали нищо.Пекани са :D
Обожавам родителите си. Вярно...понякога се караме, но не сме имали чак толкова големи скандали. Разбират ме, не ми забраняват нищо, изобщо- много си ги обичам, за нищо на света не бих ги заменила :-)
Jumbie483
12-01-2008, 16:54
Не бих ги заменила. Но бих ги променила в положителна насока :-o
Дават ми толкова свобода, колкото съм показвала и все още показвам, че заслужавам. Възпитали са ме със строги правила, за което им благодаря...
Научиха ме от малка, че живота не е игра и всичко се постига с пот на челото...
Не бих ги заменила..за мен те са всичко, нищо че имам безброй други неща. Все пак ако не бяха те, мен също нямаше да ме има. И това е най-малкото нещо за което съм им длъжница. Срамота е да говоря лошо за хора, които са ми дали живот :-)
Доволна съм от двамата разбира се,кой не би бил доволен от тях .. много ги оби4ам ..баща ми каза 4е съм го мразела .. надявам се не го мисли всъщност .. щото няма повод да мисли така :(
Що годе съм доволен.Баща ми е много пекан, а майка ми леко ме дразни ,защото не спира да бърбори
доволен съм на 1000% :-) :-)
temari1785
12-21-2008, 17:55
Да , много. Дават ми свобода , но не бих ги заменила. Обичкам си ги :P
BoCupycake
12-21-2008, 18:00
И да има нещо което да не ми харесва в тях,като се сетя к'во изродче са отгледали сърцето не ми дава да кажа нещо,против тях. :?
Иначе ми дават да правя к'вото си искам..и в т'ва им е грешката. 8-)
офф нз. баща ми понякога ме изнервя много :@ но иначе съм доволна. дори снощи направи мн тъпо нещо и преди няколко мин. ми каза "трябва да вземеш един прът и да биеш по главата на баща си!" и ми стана некво хуаво, че се съжалява :-D
Ou7taControL
12-22-2008, 07:50
ne bih gi zamenila est.. i kato cqlo sa si super.. s nqkolko izklu4eniq, ama ako bqha perfektni nqmahs eda ni e tolkova interesen jivota.. sheshe da e prekaleno sku4no..
НЕ НЕ искам да ги заменям.Обичам ги.И щом Бог ме е пратил при точно тези родители,явно точно при тях е трябвало да се родя.НЕ бих ги заменила за НИЩО на света.
разбира се :grin: много си ги обичам :-P
много ясно ,че съм доволна от тях и не бих ги заменила за нищо . Но пък дори и да не ги харесвах щях ли да имам някакъв избор ?! :? :D
InnchetO
12-23-2008, 18:26
Ne.
супер са си хората,ама те с такава напаст като мене незнам още колко години ще издържат :d
BlaCkMoOn
12-24-2008, 00:03
Да, харесвам родителите си такива, каквито са, въпреки, че понякога много ме дразнят. Дават ми нужната свобода, нищо не ми забраняват и от нищо не ме лишават.Не бих ги заменила за нищо на света. :grin:
Свобода ми дават защото сам съм се погрижил за това 8-) ... ами понякога ми харесва как се държат,понякога не...70% от времето ме дразнят... :?
InVic7us
12-25-2008, 23:48
Доволна...меко казано..обичам ги адски много..искам и аз някога да съм такъв родител като тях..нито определят час в който да се прибирам, нито нищо, искат само да знаят къде съм :) Ебати, като се замисля дори не ми се карат, ако не ги предизвикам аз с някоя реплика, колкото до наказания, никога не са ме наказвали или били, не тва е начинът..според мен така се озлобява и става агресивно още повече едно дете, когато му посягат..Обичам ги и не си ги заменям за нищо на света :-) !!!
KpucuTo0o92
12-25-2008, 23:58
ммммммммммм аз много си ги харесван наще,мн са печени :grin: радвам се че имам таккива готини родители,само че рядко им го казвам :D Не бих си ги замениал за нищо на света :-)
MakeMeFeel
12-26-2008, 06:21
Доволна , недоволна не мога да ги сменя, не съм си ги избирала така че .... :-P
мм да доволен съм големи пичове са :D
__SuNshInE__
12-27-2008, 19:20
Харесвам родителите си и то много, макар че много рядко им го казвам. Много са печени тоя хора много ги обичам :D :-)
hot_girlll
12-27-2008, 21:54
Maika mi e super vupreki che ponqkoga se karame :)
sladur4etyYy
12-27-2008, 23:26
доволни ли сте от родителите си :lol: как звучи само.... като ''доволни ли сте от новата ХИПЕР МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА четка за тоалетна'' 8-) 8-) 8-) ми да, общо взето съм доволна от наще, ама се пак имам забележки... :D
Master_88
12-28-2008, 10:07
Да,доволен съм. Не са ми давали никакъв повод да се оплаквам от тях.
LoweIsGone
12-28-2008, 17:43
Да! Страшно много са пекани! :d И двамката много си ги обичкам! :-)
alwaysnforever
12-28-2008, 21:03
ами да доволна съм..получавам нужната свобода , макар че понякога се караме за излизания и прибирания,но... 8-) не бих ги променила..разбирам,че се притесняват когато съм на вън до късно и се ограничавам,за да са спокойни :D иначе се разбираме..баща ми мн ни глези със сестра ми и когато например се прибера по-късно от обещаното ми прави забележка.. вкарва лошия поглед :lol: и спира...после идва и ме целува и ме пита кво правя и къде ходих...и така...майка ми е мн яка,макар понякога да имаме различия в мненията,се разбираме идеално :grin: :grin: и си ги харесвам родителите и не бих ги заменила с други ,ако имах възможност 8-) 8-)
И аз съм доволна никога не са ме спирали или ограничавали и мисля че съм много добре възпитана :) :grin:
ne ne sam dovolna nito ot maika mi nito ot ba6ta mi mamka mu da vzemat da se stegnat malko i dvamata :-x (li4no moe mnenie) :x
carinaNebula
12-29-2008, 13:45
не!няма да ги заменя за нищо на света,те са ебати готините.
понякога не оценявам,че съм такава късметлийка.
bibanchetyyy
12-29-2008, 14:13
мойте са супер винаги ми дават всичко което поискам :smt001
LittleSunshine
01-06-2009, 19:08
Моите са супер и не искам да ги заменям :)
Дали ги харесвам?Нямам представа.
За свободата-дават ми.
За замяната-това е дълга история,която никога няма да забравя.
Мразя ги ! :?
Нашите по принцип са разведени и живеа със втория ми баща (отвратителен човек ,интригант и пияница)
,майка ми е няква шибана...просто не мога да ги понасям повече от 2 минути :D
Щом навърша 18 шЪ бягам :P
SoFarSoG00d
01-20-2009, 20:27
Да.Винаги сме на едно и също мнение относно важните неща.Харесва ми това,че са и моите най-добри приятели и нямам тайни от тях.Винаги са ме предразполагали да споделям,това което ме тормози и да им имам довери.Съвсем честно мога да кажа,че те са моите най-добри приятели.Понякога сме имали леки недоразумения относно по-маловажни неща,но това е нормално,нали все пак са родители.....