View Full Version : До вас момичета #2:-)
Задавам поредното питане към вас момичета :) и то е следното : Бихте ли отбягвали момчета/мъже който носят очила за корекция на зрението и защо? :P
aanitogb
04-06-2008, 13:18
Задавам поредното питане към вас момичета :) и то е следното : Бихте ли отбягвали момчета/мъже който носят очила за корекция на зрението и защо? :P
nebih go izbqgvala samo zarad tova :-)
tva e mn tapo da izbqgva6 nqkoi samo za6toto nosi o4ila ima tolkova seksapilni maje sas o4ila AZ NEBIH :grin:
mumiikataa
04-06-2008, 13:40
Абсолютно не бих го избягвала най-малко,защото знам какво е да носиш очила...
jim_beam
04-06-2008, 13:42
ne ne big... glupavo e :P
Тези, които отбягват представители на другия пол само заради това, че имат проблем с очите, нека първо да се поставят на неговото място и да видим как биха се почувствали тях да ги избягват. :?
hahavteen
04-06-2008, 13:48
Зависи от очилата.Ако са някакви от минялия век които изобщо не му отиват най-вероятно бих си помислила че е някой сдухан зубър и не бих тръгнала да се запознавам с него. Иначе нямам нищо против очилата и на някои хора (като на пастрока ми например) им стоят мн секси 8)
Уф...
Не, разбира се! А има хора, на които о4илата им отиват и без тях ми изглеждат дори странно. Простотии!..
неее ако им отивам може да е много яко !! И да не им отиват толкова пак не ме бърка особено.Не съдя по очилата.
mumiikataa
04-06-2008, 14:28
Уф...
Не, разбира се! А има хора, на които о4илата им отиват и без тях ми изглеждат дори странно. Простотии!..
при мен казват,че ми е много стеранно без очила... :-o
Не.Е стига да не са от ония големите кръглите с голям диоптър :lol:
Пък ако само едните очила са проблема...ще го накарам да си сложи лещи :) (примерно)
Очилата с квадратни рамки са много сладурски и ходят на всеки.
Пък ако само едните очила са проблема...ще го накарам да си сложи лещи :) (примерно)
Е да ама някак мисля че неможеш да го задължиш ако на него не му харесва ...Аз лично съм с очила приятелката ми казва че ми отиват прекалено много и другите приятели също но понякога ми се струва че пречат.... :(
MiSs_DioR_CheRiE
04-06-2008, 15:47
Ne estestveno ... ima nekvi super qki hora deto nosqt o4ila i kvo ot tva 8)
Wrathchild
04-06-2008, 15:48
Не.
Чудо голямо - едни очила...
Е да ама някак мисля че неможеш да го задължиш ако на него не му харесва ...Аз лично съм с очила приятелката ми казва че ми отиват прекалено много и другите приятели също но понякога ми се струва че пречат.... :(
То е ясно,че не мога да го задължа.Малко грубо прозвуча маи.:)
Нз.. мисля,че очилата не са проблем . :-P
Не,освен ако не е задръстен по природа.Но иначе само заради очилата-никога!Външния вид не е толкова важен,а и очилата не го развалят ама никак :) 8)
Rosenrot_f
04-07-2008, 09:33
tva e mn tapo da izbqgva6 nqkoi samo za6toto nosi o4ila ima tolkova seksapilni maje sas o4ila AZ NEBIH :grin:
+1 :)
Charmed_90
04-07-2008, 15:28
Egati vaprosa!Estestveno,4e tva nqma nikvo zna4enie.Ako mom4eto me kefi...... :?
princesa_viki
04-07-2008, 16:21
Разбира се,че не.
Мисля,че дори на някои им стоят много секси :)
Все едно да питаш дали момче няма да хареса някое момиче,защото носи очила.Същото е :)
+1 :grin: наистина има много мъже ,които са сексапилни с очила! :oops: