View Full Version : срокове
някой може ли да ми каже че ми е мн важно нещо за Лозаровинарския техникум в Плевен . 10 клас съм и искам да се преместя от профилирана паралелка в Анасталията в Автото или в Лозаровинарския. някой може ли да ми каже до кога са сроковете и дали може въобще да стане .мерси за отговорите
Може да стане по всяко време.Миналата година 11 клас се преместиха към края на 2ри-я срок.Точно за ЛВТ-то бъди спокойна,там срокове няма..гледат да си набавят бройката. (Имам приятелка,която учи там)
ама имам предвид без да си направил отсъствия за да те гонят сам да се преместиш? и ако си наясно да ми кажеш пак някой сносен вариант за даскало и ако можеш и да ми кажеш къде по точно се намира . защото аз не ги знам мн мн . и ако знаеш как е в Леветето ще сам ти благодарна. и нали трябва да държиш изпити ? а и ако се сещаш какво се предаваше в даскалата до автото освен математическата.мерси мн правиш ми голяма услуга :)
ама имам предвид без да си направил отсъствия за да те гонят сам да се преместиш? и ако си наясно да ми кажеш пак някой сносен вариант за даскало и ако можеш и да ми кажеш къде по точно се намира . защото аз не ги знам мн мн . и ако знаеш как е в Леветето ще сам ти благодарна. и нали трябва да държиш изпити ? а и ако се сещаш какво се предаваше в даскалата до автото освен математическата.мерси мн правиш ми голяма услуга :)
Така значи карам въпросите един по един.Искаш да кажеш,че искаш доброволно да се преместиш преди да са те изключили? Добре става,точно,за ЛВТ-то предполагам,че веднага ще те запишат без изпити.Ако си 10ти клас към 11ти се подготви за някоя дълга и скучна практика в някое село./приятелката ми сега е на практика в Куиловци/ Ако това не те устроива като вариант ами..автото там май има паралелки с информатика влезли са по дипломи,едва ли ще те карат да държиш някакъв изпит.Христо Смирненски също е вариант ще те вземат веднага..ама я драсни едно лично и ме питай какво още ти трябва,че тука само разтягам локуми... :)