Влез

View Full Version : За оралната любов [към момичетата]

Take*me*away
04-06-2008, 13:46
Zdraveite.
Iskam da vi popitam.. kogato pravite oralna na priqtelq si.. dostavq li vi udovolstvie? zashtoto az ot skoro vodq polov jivot i samo 2 puti sym go pravila, no ne mislq 4e mi dostavq udovolstvie..dori naprotiv.. i predeakulacionnata te4nost glavno me otbluska... na vkus :oops:
I dori ne mi se iska da mu go pravq, a znam, 4e toi jelae... i kofti se polu4ava. E.. spodelete... :oops:

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

ELFIQ
04-06-2008, 13:50
mili4ka 6tom ne ti haresva ne go pravi,nikoi ne moje nasila da te nakara,a za te4nosta ima na4ini da stane po priqtna taka da se kaje :oops: ,kaji mu da qde mentovi bonboni,ili 6okolad,abe ne6to sladko sa6to pomaga,no 6tom ne ti dostavq udovolstvie-PROSTO NE GO PRAVI-obqsni mu i si pogovorete :)

soulja_girl4e
04-06-2008, 13:53
lol... ima novo izobretenie nare4eno... i vnimanieeeeee...
PREZERVATIVI S VKUS NA 6OKOLAD! (4estito na pe4eliv6ite)

sadsad
04-06-2008, 14:42
emi kato vidq che na nego mu e hubavo mi dostavq udovolstvie :)

Kanela
04-06-2008, 14:46
Хм..не знам защо така :-o
Аз пък МЕКО КАЗАНО обожавам..... :-) :-) :-) И сокчетата,и бялото кремче хихи :D :grin:
Според мен не се отпускаш.Ако се отпуснеш и всичко,за което мислиш е - на кого го правиш(на човека,когото обичаш),ще започне да ти харесва.И на мен в началото ми беше малко странно,но никога - гадно... :)
Та...опитай се още няколко пъти - виж дали ще се променят нещата и като не ти харесва...не го прави :(
Презерватив с някакъв вкус е вариант само че почти нищо не се усеща а и тогава пък(лично мое мнение) е много ГАДНО да лапаш...гума :? Но всеки сам си решава....

MiSs_DioR_CheRiE
04-06-2008, 15:34
Аз пък МЕКО КАЗАНО обожавам..... :-) :-) :-) И сокчетата,и бялото кремче хихи :D :grin:
Според мен не се отпускаш.Ако се отпуснеш и всичко,за което мислиш е - на кого го правиш(на човека,когото обичаш),ще започне да ти харесва.И на мен в началото ми беше малко странно,но никога - гадно... :)
Та...опитай се още няколко пъти - виж дали ще се променят нещата и като не ти харесва...не го прави :(
Презерватив с някакъв вкус е вариант само че почти нищо не се усеща а и тогава пък(лично мое мнение) е много ГАДНО да лапаш...гума :? Но всеки сам си решава....

+1 :P

sexita
04-06-2008, 16:18
:D :D :D

sex_igra4ka
04-06-2008, 16:24
Ами щом не ти харесва вкуса-лапай му за кратко-като пусне неприятното за теб сокче-минавай по-нататък

GameMaster
04-06-2008, 16:31
OMG!!! Poredniq vypros za svirki....Momicheta ukrotete se!!! Emi kato ne shesh nedei da go pravish be momiche..... :? Boje,boje.

ANTIHUMAN
04-06-2008, 16:38
Stiga ste spameli s tez temi! Dneska napisah 100 komentara i 12 ot tqh bqha to4no za oralna liubov! ILi mu LAPA6 ili NE!!!!!!!!!Tolkova li si typa! Pfff pisna mi ot kurvi smotani!!!!!!!

aanitogb
04-06-2008, 16:50
Zdraveite.
Iskam da vi popitam.. kogato pravite oralna na priqtelq si.. dostavq li vi udovolstvie? zashtoto az ot skoro vodq polov jivot i samo 2 puti sym go pravila, no ne mislq 4e mi dostavq udovolstvie..dori naprotiv.. i predeakulacionnata te4nost glavno me otbluska... na vkus :oops:
I dori ne mi se iska da mu go pravq, a znam, 4e toi jelae... i kofti se polu4ava. E.. spodelete... :oops:
nz kak e pri teb ,no men svirka predi sex me vazbujda syper mnogo i mi dostavq ydovolstvie i po vreme na sexsa i sled sexsa,mojibi nesi sviknala da go pravi6 znam li.

DevilWish
04-06-2008, 16:58
Emi i na men ne mi dostavq6e ,za6toto go pravih bez jelanie ,a sega go napravq ot sobstveno jelanie ,za6toto iskam da mu dostavqm udovolstvie i daje i na men mi haresva ;)

hottie
04-06-2008, 17:16
Много обичам да правя свирки, по което и да е време. Дори и без повод.Може и само това да правя :)
Може би ти трябва време,нужно ти е да се отпуснеш, да си имате и по-голямо доверие.Поговорете за нети неща.Понякога помага.

GameMaster
04-06-2008, 17:24
:shock: :shock: :shock: Da ti e sladko!!! ..... :smt078

GameMaster
04-06-2008, 17:29
Az mnogo obicham da pravq svirki.Pravq svirki po 3 pyti na den....Kolko ste zle chesno vi kazvam.Napravo si osnovete 1 firma s moto : ELA I SHTI DUHAM! .....Shtom tolkova vi haresva i samo tova mojete da pravite eto 1 dobra idea :D :D :D .........

gavro64eto
04-06-2008, 17:35
az nikoga ne sam pravila tova na priqtelq si za6toto o6te ne se 4uvstvam gotova

Qneto_Ludi4ka_92
04-06-2008, 18:18
Abe kato ne ti haresva ne go pravi.Puk ako priqtelqt ti te kara nasila zna4i tolkova mu puka za teb i kak 6e se po4uvstva6!!

ANTIHUMAN
04-06-2008, 18:20
Az mnogo obicham da pravq svirki.Pravq svirki po 3 pyti na den....Kolko ste zle chesno vi kazvam.Napravo si osnovete 1 firma s moto : ELA I SHTI DUHAM! .....Shtom tolkova vi haresva i samo tova mojete da pravite eto 1 dobra idea :D :D :D .........

Moni az li4no podkrepqm Kaka mi the_hottie 8) Moje bi 6toto kazva istinata!
Super si e ! Kakto i Milena_pld 8)

Respect ama ne stavaite kurvi!!!!!!!!!

hottie
04-06-2008, 18:25

Що курви :) Това, че обичам да правя не значи че обичам да го правя на всеки срещнат. В случая говорих за сегашнят ми партньор.

Kanela
04-06-2008, 18:25
Много обичам да правя свирки, по което и да е време. Дори и без повод.Може и само това да правя :)
Може би ти трябва време,нужно ти е да се отпуснеш, да си имате и по-голямо доверие.Поговорете за нети неща.Понякога помага.
+1

gergana_sweet
04-07-2008, 15:48
+1

+1

Pliok0019
04-07-2008, 16:02
Аз също обичам да духам на приятеля ми. Харесвам ми да гледам какво удоволствие му доставям. А и не ме боли, като от секса... :D

princesa_viki
04-07-2008, 16:16
И на мен не ми харесва заради същата причина :?

princesa_viki
04-07-2008, 16:18
lol... ima novo izobretenie nare4eno... i vnimanieeeeee...
PREZERVATIVI S VKUS NA 6OKOLAD! (4estito na pe4eliv6ite)
Само да е светна,че някои момчета нищо не усещат с презерватив-не само при орална любов,ами дори и при секса :wink:

pyfpaff
04-07-2008, 19:08
mi..na men mi haresva..v smisal ne che mi dostavq koi znae kakvo udovolstvie,no kato go gledam na nego kolko mmu e hubavo.. :)

vesuuu
04-07-2008, 19:12
в началото мисля че на никои не му е приятно но с времето се свиква няма нищо .. лошо
и даже след време ти става готино ...

ANTIHUMAN
04-08-2008, 11:23

Що курви :) Това, че обичам да правя не значи че обичам да го правя на всеки срещнат. В случая говорих за сегашнят ми партньор.

Az te razbrah we The_hottie :) ama da kaja za nerazbralite :oops: 8)
Ina4e ako ima ne6to za sex tebe 6te pitam 6toto gledam ima6 po golqm opit ot men 8) :-x Ako nqma6 ni6to protiv! Ami kato pravi6 svirki na gadjeto ti ne ti li e gadno?Dea nam ako gadjeto mi iska da mi pravi 6te i dam da GO opita ama ina4e ne! Posle 6te q celuvam ne za drugo 8)

WhiteWolF
04-08-2008, 13:11
[quote="the_hottie"][quote=ANTIHUMAN]
Ina4e ako ima ne6to za sex tebe 6te pitam 6toto gledam ima6 po golqm opit ot men 8) :-x Ako nqma6 ni6to protiv! Ami kato pravi6 svirki na gadjeto ti ne ti li e gadno?Dea nam ako gadjeto mi iska da mi pravi 6te i dam da GO opita ama ina4e ne! Posle 6te q celuvam ne za drugo 8)
i kakvo ot tva kato 6te e celuva6 4e az kato svar6vam v ustata na priqtelkata mi kakvo da ne e prokajena ve4e e estestveno ne q celuvam dokato ne e glatnala ili ne si e izmila liceto ot "sira4eta" to poglednato realno ili da se celuvame ili da si pravim oralna. a ti bi li pravil oralna na gadjeto si

Sasha2k8
04-08-2008, 13:18
На мен пък ми харесва да доставям удоволствие на приятеля ми по този начин.. Дали със или без презерватив няма значение,въпреки, че без и на двамата ни харесва повече.. , на както и да е - да харесва ми

hottie
04-08-2008, 13:36

Е как да ме е гнус :) не ме е разбира се. После и да се целуваме пак не ни е гнус. Това е много естесвено. От нищо не ме е гнус. Защо мислиш, че е гадно?Същото ли мислиш спрямо лизането? :)

krem4et0
04-08-2008, 14:15
О, да! Така се подмокрям.........

ANTIHUMAN
04-09-2008, 19:22
[quote=the_hottie][quote=ANTIHUMAN]
i kakvo ot tva kato 6te e celuva6 4e az kato svar6vam v ustata na priqtelkata mi kakvo da ne e prokajena ve4e e estestveno ne q celuvam dokato ne e glatnala ili ne si e izmila liceto ot "sira4eta" to poglednato realno ili da se celuvame ili da si pravim oralna. a ti bi li pravil oralna na gadjeto si

Ou neznam :-o

ANTIHUMAN
04-09-2008, 19:24

Е как да ме е гнус :) не ме е разбира се. После и да се целуваме пак не ни е гнус. Това е много естесвено. От нищо не ме е гнус. Защо мислиш, че е гадно?Същото ли мислиш спрямо лизането? :)

Sprqmo lizaneto ne! Emi neznam! :-o :oops: 4esno kazano :oops:

paranoia
04-09-2008, 21:38
ako ne te kefi da lapa6-idva6 i lapa6 na men,ako te kefi-pak lapa6 na men

sexy_sladuranka___
04-10-2008, 16:01
На мен ми доставя огромно удоволствие да гледам как приятеля ми се гърчи от кеф докато му правя орална любов . :) Мисля че просто не си свикнала още , и з бях гнуслива първият път . Успех

FieRy_GirL
05-04-2008, 19:04
mi v slu4aq na nas momi4etata nqma kakvo da ni dostavq koi znai kfo udovolstvie..no kato zn 4e na priqtelq mi mu e gotino i na men mi e gotino :P

purple__love
05-04-2008, 19:15
emi men li4no mnogo me kefi...ponqkoga ne moga da se nasitq...kato znam kolko mu e kef i az nqkak se 4uvstvam 6tastliva....i to tova e 4ast ot vruzkata ni i ni sblijava i e...prosto neveroqtno hubavo pone za men....kolkoto do te4nostta...da solena e....no na men adksi mn mi haresva.....i duma ne moje da stava daje 4e me e gnus! :P

princesa_viki
05-04-2008, 19:17
И мен точно предеякулационната течност ме отблъсква.
Не ме възбужда.. :( :?

beb4eto0o
05-04-2008, 19:53
na men da daje mnogo i me vazbyjda mnogo kato e predi sexsa :-) gotino e

rame
05-04-2008, 20:19
emi men li4no mnogo me kefi...ponqkoga ne moga da se nasitq...kato znam kolko mu e kef i az nqkak se 4uvstvam 6tastliva....i to tova e 4ast ot vruzkata ni i ni sblijava i e...prosto neveroqtno hubavo pone za men....kolkoto do te4nostta...da solena e....no na men adksi mn mi haresva.....i duma ne moje da stava daje 4e me e gnus! :P+1. :)

rame
05-04-2008, 20:27
[quote=ANTIHUMAN]
Хах май и аз трябва да почвам да разсъждавам като вас-ако ме лиже,няма да го целувам,щото ми е гадно....от мен.... :lol:
Омг добре,че приятеля ми осъзнава,че няма нищо гнусно да ме целува след свирка! :D

Daniel4eto
05-04-2008, 20:34
Не знам защо но имам странното чувство че половината които дават много важни съвети дори не са правили свирки :P

cicaaa
05-04-2008, 20:39
Мн хубави коментари обожавам да ми правят свирки после иаз съм мн див и игрив и са дволни жените !

търся жената на живота сиу може някоя от вас да е пишете ми на скайпа teoxarov приличнп момче съм може да си направим един общ чат и да си ланкаме яко за тая тема

Meri_007
05-23-2008, 16:20
Харесва ми ,доставя ми някакво удоволствие ,състоящо се в това ,че виждам как момчето се гърчи от кеф и ми паднал в ръцете.Имам чувствто че тогава мога д аправя всичко с него.

beb4eto0o
05-23-2008, 19:12
Zdraveite.
nz kak e pri teb ,no men svirka predi sex me vazbujda syper mnogo i mi dostavq ydovolstvie i po vreme na sexsa i sled sexsa,mojibi nesi sviknala da go pravi6 znam li.
+1

Virtuallll
05-23-2008, 20:36
Щом не ти е приятно не му прави... никой не те кара на сила #-o Е това ли е цялата философия???

pampers
05-23-2008, 20:42
ми на някои момчета ми харесва на други не.. ама на сегашния ми харесва особено да го гледам как се гърчи от кеффф :D :grin: :-D

bazzil
05-23-2008, 20:48
Намажи му главата с мед и ще ти хареса :)

Hrdcore`Lady
05-23-2008, 22:03
Не си го направила за правилния човек, щом не ти е харесало да доставяш удоволствие на него.

Sladyranka14
08-28-2008, 23:37
+1

Love0nlyMyself
08-29-2008, 08:21
оралната любов не е за да ти доставя на самия теб удоволствие а ти да доставяш на партньора ти :)

LovelyGirl
08-29-2008, 08:53
На мен ми доставя огромно удоволствие да го правя :P

И ми харесва предеякулационната течност,отначало ми се струваше странна просто(не гадна),но сега мн си ми харесва.

Може да се чувстваш така просто,защото не си свикнала още.
Според мен като видиш какво удоволствие доставяш и на теб ще ти хареса :)

Wrathchild
08-29-2008, 11:41
Харесва ми на мен. А когато видя, че и на него му харесва, оставам още по-доволна.

GabisiTa
08-29-2008, 12:02
Харесва ми на мен. А когато видя, че и на него му харесва, оставам още по-доволна.

:grin: :grin: :grin:

pampers
08-29-2008, 19:59
и да не ти харесва особено ще се прежалиш не се умира.. нали и той трябва да се кефи , а не само ти като те лиже.. 8)