.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

За оралната любов [към момичетата]

Zdraveite.
    Iskam da vi popitam.. kogato pravite oralna na priqtelq si.. dostavq li vi udovolstvie? zashtoto az ot skoro vodq polov jivot i samo 2 puti sym go pravila, no ne mislq 4e mi dostavq udovolstvie..dori naprotiv.. i predeakulacionnata te4nost glavno me otbluska... na vkus
    I dori ne mi se iska da mu go pravq, a znam, 4e toi jelae... i kofti se polu4ava. E.. spodelete...

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Град
    На края на дъгата :)
    mili4ka 6tom ne ti haresva ne go pravi,nikoi ne moje nasila da te nakara,a za te4nosta ima na4ini da stane po priqtna taka da se kaje ,kaji mu da qde mentovi bonboni,ili 6okolad,abe ne6to sladko sa6to pomaga,no 6tom ne ti dostavq udovolstvie-PROSTO NE GO PRAVI-obqsni mu i si pogovorete
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    lol... ima novo izobretenie nare4eno... i vnimanieeeeee...
    PREZERVATIVI S VKUS NA 6OKOLAD! (4estito na pe4eliv6ite)
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

emi kato vidq che na nego mu e hubavo mi dostavq udovolstvie

Хм..не знам защо така
    Аз пък МЕКО КАЗАНО обожавам..... И сокчетата,и бялото кремче хихи
    Според мен не се отпускаш.Ако се отпуснеш и всичко,за което мислиш е - на кого го правиш(на човека,когото обичаш),ще започне да ти харесва.И на мен в началото ми беше малко странно,но никога - гадно...
    Та...опитай се още няколко пъти - виж дали ще се променят нещата и като не ти харесва...не го прави
    Презерватив с някакъв вкус е вариант само че почти нищо не се усеща а и тогава пък(лично мое мнение) е много ГАДНО да лапаш...гума Но всеки сам си решава....

Град
    ... Some happy place ...
    Цитирай Първоначално написано от Канела^
    Хм..не знам защо така
    Аз пък МЕКО КАЗАНО обожавам..... И сокчетата,и бялото кремче хихи
    Според мен не се отпускаш.Ако се отпуснеш и всичко,за което мислиш е - на кого го правиш(на човека,когото обичаш),ще започне да ти харесва.И на мен в началото ми беше малко странно,но никога - гадно...
    Та...опитай се още няколко пъти - виж дали ще се променят нещата и като не ти харесва...не го прави
    Презерватив с някакъв вкус е вариант само че почти нищо не се усеща а и тогава пък(лично мое мнение) е много ГАДНО да лапаш...гума Но всеки сам си решава....
    +1 :P
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Повече от фен
    Ами щом не ти харесва вкуса-лапай му за кратко-като пусне неприятното за теб сокче-минавай по-нататък
    [img] [/img]

Град
    Shumen
    OMG!!! Poredniq vypros za svirki....Momicheta ukrotete se!!! Emi kato ne shesh nedei da go pravish be momiche..... Boje,boje.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Супер фен
    Град
    България
    Stiga ste spameli s tez temi! Dneska napisah 100 komentara i 12 ot tqh bqha to4no za oralna liubov! ILi mu LAPA6 ili NE!!!!!!!!!Tolkova li si typa! Pfff pisna mi ot kurvi smotani!!!!!!!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Re: Za oralnata lubov.. [ for the girls..]

Цитирай Първоначално написано от Take*me*away
    Zdraveite.
    Iskam da vi popitam.. kogato pravite oralna na priqtelq si.. dostavq li vi udovolstvie? zashtoto az ot skoro vodq polov jivot i samo 2 puti sym go pravila, no ne mislq 4e mi dostavq udovolstvie..dori naprotiv.. i predeakulacionnata te4nost glavno me otbluska... na vkus
    I dori ne mi se iska da mu go pravq, a znam, 4e toi jelae... i kofti se polu4ava. E.. spodelete...
    nz kak e pri teb ,no men svirka predi sex me vazbujda syper mnogo i mi dostavq ydovolstvie i po vreme na sexsa i sled sexsa,mojibi nesi sviknala da go pravi6 znam li.
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Emi i na men ne mi dostavq6e ,za6toto go pravih bez jelanie ,a sega go napravq ot sobstveno jelanie ,za6toto iskam da mu dostavqm udovolstvie i daje i na men mi haresva

hottie
    Guest
    Много обичам да правя свирки, по което и да е време. Дори и без повод.Може и само това да правя
    Може би ти трябва време,нужно ти е да се отпуснеш, да си имате и по-голямо доверие.Поговорете за нети неща.Понякога помага.

Град
    Shumen
    Da ti e sladko!!! .....
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,

Град
    Shumen
    Az mnogo obicham da pravq svirki.Pravq svirki po 3 pyti na den....Kolko ste zle chesno vi kazvam.Napravo si osnovete 1 firma s moto : ELA I SHTI DUHAM! .....Shtom tolkova vi haresva i samo tova mojete da pravite eto 1 dobra idea .........
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,

az nikoga ne sam pravila tova na priqtelq si za6toto o6te ne se 4uvstvam gotova

Abe kato ne ti haresva ne go pravi.Puk ako priqtelqt ti te kara nasila zna4i tolkova mu puka za teb i kak 6e se po4uvstva6!!

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
    Az mnogo obicham da pravq svirki.Pravq svirki po 3 pyti na den....Kolko ste zle chesno vi kazvam.Napravo si osnovete 1 firma s moto : ELA I SHTI DUHAM! .....Shtom tolkova vi haresva i samo tova mojete da pravite eto 1 dobra idea .........

Moni az li4no podkrepqm Kaka mi the_hottie Moje bi 6toto kazva istinata!
    Super si e ! Kakto i Milena_pld

Respect ama ne stavaite kurvi!!!!!!!!!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^

Moni az li4no podkrepqm Kaka mi the_hottie Moje bi 6toto kazva istinata!
    Super si e ! Kakto i Milena_pld

Respect ama ne stavaite kurvi!!!!!!!!!
    Що курви Това, че обичам да правя не значи че обичам да го правя на всеки срещнат. В случая говорих за сегашнят ми партньор.

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Много обичам да правя свирки, по което и да е време. Дори и без повод.Може и само това да правя
    Може би ти трябва време,нужно ти е да се отпуснеш, да си имате и по-голямо доверие.Поговорете за нети неща.Понякога помага.
    +1

hi

Цитирай Първоначално написано от Канела^
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    +1

+1
    Russian Aerospace Agency

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз също обичам да духам на приятеля ми. Харесвам ми да гледам какво удоволствие му доставям. А и не ме боли, като от секса...

И на мен не ми харесва заради същата причина
    offline forever!

Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    lol... ima novo izobretenie nare4eno... i vnimanieeeeee...
    PREZERVATIVI S VKUS NA 6OKOLAD! (4estito na pe4eliv6ite)
    Само да е светна,че някои момчета нищо не усещат с презерватив-не само при орална любов,ами дори и при секса
    offline forever!

Град
    sofiq
    mi..na men mi haresva..v smisal ne che mi dostavq koi znae kakvo udovolstvie,no kato go gledam na nego kolko mmu e hubavo..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си