View Full Version : Ходите ли с грим на даскало?
Да, ходя. Никога не са ми правили проблем.
Иначе гримът се състои в пудра, спирала, понякога и молив + балсам за устни.
Наща класна яко откача като види момиче с яркочервен лак :D
Иначе аз рядко ходя- с гланц за устни и крем за по-мека кожа :-)
us5_fenche
08-12-2008, 18:34
az si hodq s grim no ako nqmam vreme sytrinta ne e bolka za umirane ako sym bez grim :smt045
`SunFlower`
08-12-2008, 19:14
мм ходя с грим,когато не ме домързи да се гримирам :Д а на даскалите май мн мн не им дреме....
EverythingButTheGirl
08-13-2008, 08:52
хах може да си принцеса Рапунцел,но със грима не можеш да скриеш малкото ум,по темата слагам си само спирала и гланц .. достатъчно ми е =]
Bunny rabbit
08-13-2008, 11:07
аз попринцип винаги съм си ходила с грим на училище,но тая година малко се поизложих и майка ми ме наказа :( Да се надяваме,че тая година дето идва ще ми е разрешено пак,въпреки че не вярвам,защото съм в ново елитно училище и...трябва да правя добро впечатление :D :D :D
blue_ice
08-20-2008, 18:30
Където и да ида си слагам гланц за устни, пък на даскало често ходя гримирана - гланц, сенки, спирала и рядко молив за очи щот трудно се чисти после.
Haunted.
08-20-2008, 19:01
Попринцип ходя само с черен молив и гланц, даже понякога и без молив, ако не ми се слага xD Абе всеки може да си ходи, както иска и както се харесва.. друг е въпросът, че и от моя клас доста се гримират в час и си подхвърлят фон дъо тенчета и разни други боклуци..
SUNSHINEmags
08-20-2008, 19:24
Винаги съм с,освем ако не съм първа смяна и съм се оспала или ми се спи супер много но пък за тва в старото даскало имахме мн огледала :grin: :grin: и аз се гримирвах там ако не съм оспяла в нас ..
LovelyGirl
08-20-2008, 19:26
Ходя,но не винаги.
Когато съм 1ва смяна,хич не ми се занимава,а и не ми пречи,ако съм без.
Но като съм 2ра ми се играе повече :)
machineheadfan
08-20-2008, 20:07
тц аз никъв грим не слагам :)
Не...нема за кого да се глася там :-P Пък и де да знам....намирам го за тъпо :)
+1..
Извън даскало слагам само спирала,молив /мн рядко/ и гланц...само като излизам... ма съм излизала и без грим...всякак не се харесвам :)))
Да слагам, само когато закъснявам сутринта пропускам тази част. Някак ми е хубаво като видя моите съученички с грим, по-симпатични ми стават. :D :grin:
Sensuality
08-22-2008, 18:36
В старото даскало слагах чат пат като не ме мързи,ма ся в новото май ше слагам по често :-D
<Alexa>
08-22-2008, 18:47
Когато не ме домързи да си сложа
LiLeNc37o
08-23-2008, 21:11
mi...az se grimirvam..ama leko...ne slagam 2 tona grim....pone da ne mqzam na prizrak.......ne se haresvam bez grim :o
Vengeance
08-25-2008, 15:29
мдам,слагам си черен молив и очна линия.. :)
pitan4icata
08-26-2008, 09:43
v pove4eto slu4ai Da ,osobeno 1-va smqna bez edna spiralka pone sam kat zombi 6tot se ne se naspivam a mlko ili mn prikrivam tva s leki4ak grim(spiralka i moliv samo) ,ina4e 2-ra smqna po mi se zanimava ,ama zvisi ako sam na kef.. :)
a za zakasnqvaneto sys sigurnost ne sam ot tezi det zakasnqvat zardi stoene pred ogledaloto predpo4itam si sloja spiralata v kolata do u4ili6te ,no da si dremna 5 min pove4e :D pyk i do sq nikoi ne se e upla6il ako me vidi bez grim :D
Естествено..ии това далеч не ми пречи на успеха :)
ZAROSLAVA_babYyYY
08-26-2008, 09:46
Аз си слагам само спирала и безцветен балсам за устни, ако това се брои, и то не винаги
exclusive__16
08-26-2008, 10:07
apsalutno seki den sam SUS ..prosto ne se 4ufstfam qko kogato sam bez grim ..daje nqkoq sutrin poprekalqvam :D :D :D :D :D :D :D :D
Леле винаги съм се чудела как може да сме на училище от 7.30 или от 8 там,не си спомням вече :lol: и аз е така отивам полузаспала,едвам ставам
и заварвам някви мацки с пееерфектен грим,ебаси издокараната прическа..преса,лакове и не знам още кво...
Ебаси...
girls_aloud_
08-26-2008, 19:41
нее,не виждам смисъл :? се пак не съм тръгнала да впечатлявам учителите или някой друг :D а и като съм първа смяна само до тва ми е сутринта :D
girls_aloud_
08-26-2008, 19:43
нее,не виждам смисъл :? се пак не съм тръгнала да впечатлявам учителите или някой друг :D а и като съм първа смяна само до тва ми е сутринта :D
И да и не :) Понякой път си слагам,понякой път не,понякой път съм в ужас как изглеждам и веднага с грим крия сичко,а понякога направо не ме "ебе" как изглеждам :grin:
karamelche
08-27-2008, 10:09
Аз си слагам само спирала и безцветен балсам за устни, ако това се брои, и то не винаги
+1
По-скоро да ходя с гланц,но никога с грим. :)
Да,винаги съм с молив и понякога с гланц :)
it_ends_tonight_
08-27-2008, 12:38
Вие на модно ревю ли отивате или ?? Аз слагам само гланц и съм готова. За кво ми е да се мацам със химии, от които излизат още повече пъпки ;) И от които ще замязам на бабичка на 30 като стана :)
vilinanova
08-27-2008, 13:45
Ами слагам си гланц и понякога спирала. но внимавам да не прекалявам :-D
gab4eto_gr
08-28-2008, 11:26
Аз съм против фондьотените и пудрите, състаряват ни лицата още от сега, напълно ненужно!
Почти винаги съм с черен молив...
_LacrymoSa_
08-28-2008, 11:49
Слагам си само гланц и спирала-нищо друго. Фон дю тените съкс=}}
да важно е как изглеждаш защото ако си на плашило си за никаде,но има момичета които нямат нужда от много много грим а трупат на лицата си с "тонове",а може да минат просто с една лека спирала или със един лек молив :wink: А иначе аз ходя със грим да малко фондиотен малко молив и червило по светло или гланг и понякога със спирала :)
чуи са аз не питам на даскалите дали им изнася ходя си с грим и хич не ми пука ако искат се ми е 1 за даскалите...
miss_asi
08-29-2008, 11:29
Да но не прекалявам.Слагам си малко фон дю тен гланц черен молив и спирала.
Bella Swan
08-29-2008, 11:53
Вот -много рядко.
И да слагам,ще сложа много малко,изобщо не харесвам момичетата тип "чалга звезда" ... :-D :)
...ходя с грим когато стана на време и не закъснявам,но не отделям повече от 5-6 минути...пък и аз си слагам само молив и спирала но малко...не се шпакловам с 1 кило пудра и фон дю тен...понякога си слагам и гланц но с телесен цвят или прозрачен
swe7dream
10-25-2009, 08:47
Слагам само спирала , а понякога и молив ,ако имам някоя пъпчица я покривам с коректор , правя го всеки ден ,не ми отнема повече от 5 - 6 минути :)
баси сутрин толкова ми се спи че и да искам да си сложа спирала или черен молив няма да си нацеля окото, не знам вие как го правите :D :razz: Иначе си слагам коректор на някоя по голяма пъпка и балсам за напукани устни...Понякога си слагам и черен молив, ама рядко
elito0o0o0
10-25-2009, 08:57
Еми ,ако слагам то ще слагам малко фондьотен ... нищо друго... Аз попринцип не си слагам нищо. Много рядко ми се случва да сложа... По скоро НЕ .. Според мен няма смисъл да се кипря като първата курва с 5 кила грим... Аз не тръгвам за магистралата,а за даскало.. ;)
Само пудра, просто съм свикнала с нея.
+1
коректор, безцветен гланц и някой път молив
BlankInfinity
10-25-2009, 11:02
От време на време, но само спирала и гланц, и понякога молив, но много рядко, и в умерени количества.
LoveRetroMusic
10-25-2009, 11:37
нйЕ
по принцип слагам всеки ден,но какво зависи от времето с което разполагам... 8-) Но най-редовно фдт или пудра спирала ,сенки и някакъв гланц
smiirnoff
10-25-2009, 11:56
гримирват
:lol:
viksit0y
10-25-2009, 12:44
Не, ползвам само балсам за устни когато ми хрумне.. :D
Малко са момчетата харесващи момичета с 2 туби фон ди тен ли там квото е... :D
Ако момичето е сложило мъничко ей така колкото да не е без хич - става иначе няма смисъл ;)
xxCutMEOpenWhileSobbingxx
10-25-2009, 13:09
Мисля че интелектуалните ми възможности не зависят от това,дали съм си изляла една кофа грим или не.По темата: случвало ми се е да ходя и без и със,не е голяма болка за умиране,ако не се нагримирам.
petito93
10-25-2009, 13:35
Слагам само черен молив и рядко нещо повече :):)
AnIcHkAtA
10-25-2009, 13:56
Slagam, da.Ne mislq, che go pravq po smeshen ili po natrapchiv nachin.Na nikogo ne mu pravi vpechatlenie ili pone nikoi ne mi e pravil zabelejka dosega.
MadeOfWater
10-25-2009, 15:09
...ходя с грим когато стана на време и не закъснявам,но не отделям повече от 5-6 минути...пък и аз си слагам само молив и спирала но малко...не се шпакловам с 1 кило пудра и фон дю тен...понякога си слагам и гланц но с телесен цвят или прозрачен
Ами не по простата причина, че съм на 12, но и по - голяма да бях нямаше да слагам по 2 тона няк'ви изгъзици и тем подобни "красоти".. :D :)
Unendlich
10-25-2009, 18:43
Не, не се гримирам, кожата ми е чиста, пък и при положение, че е толкова свежа, защо да слагам ? Малки сме още и нямаме бръчки.. Искам да запазя кожата си, а не да я запушвам,зацапвам и т.н. Както и да е - мой избор. :)
P.S. ~> Като се ГРИМИРАТЕ, а не гримирвате, поне да знаехте как се пишат и гримовете, най-често бърканият - фон-дьо-тен. Тц-тц :lol: :lol:
По принцип се гримирам сутринта и то само спирала и гланц,а някой път ако ми се спи прекалено,просто не го правя :D
Да. Слагам си съвсем малко фон дъо тен ако имам нужда и спирала.
Гланц по - рядко. Друго не.
ioanamarcheva
10-26-2009, 11:39
появГа ,, :D :grin:
danibebi
10-26-2009, 15:00
По принцип не се гримирам за даскало..рядко се случва да си сложа спирала..иначе мн обичам да се гримирам и по принцип всеки ден съм с грим :lol:
mOBSCENE
10-27-2009, 17:07
Същото само че без фон дю тен :) нямам нужда ^^
tanch3t093
10-27-2009, 20:38
И аз съм така :grin:
Да, абсолютно всеки път - пудра, черен молив и спирала. :)
renateee
10-28-2009, 17:54
Винаги съм гримирана.. Даже почти всеки ден закъснявам точно заради това.. А иначе даскалите не са ми казвали фрази от този сорт.. Но са ми го казвали за дрехите :D
Не винаги :)
Понякога ме домързява друг път нямам време 8-)
petinkataaa
10-29-2009, 19:21
рядко ;) не намирам за нужно да се гримирвам за училище 8-)
не пък и те вече го забраниха ..
BePoHuKa
10-30-2009, 03:15
Еми да.. с лек грим, но все пак :D
Shadowsogirl
10-30-2009, 03:38
Ем, винаги се гримирам. Фон дьо тен, молив, спирала, гланц... Не е кой знае какво, понякога и без фдт ходя, че да си почива кожа за ден-два... И така. Не ни правят проблеми. Миналата седмица аз и още няколко момичета се ооправяме в тоалетните, влезе една учителка усмихнани се, поздраве и нищо.