.

Виж резултатите на анкетата: ходите ли с гим на училище

Гласували
520. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

245 47,12%
  • понякога

83 15,96%
  • не винаги

29 5,58%
  • много рядко

70 13,46%
  • не

93 17,88%
Отговор в тема
Страница 1 от 13 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 321
    Град
    Л о В е Ч

Ходите ли с грим на даскало?

Понеже почти всички от моя клас момичета ходях с грим и някоя даскалка каже взели са сутринта да се гримирват а не да си научат урока и го бяха казали на една родителска среща и на повечето им бяха забранили да се гримирват за даскало.Та вие ходите ли с грим и какво е отношението на даскалите?

Супер фен Аватара на bEbsI
    Мисля че интелектуалните ми възможности не зависят от това,дали съм си изляла една кофа грим или не.По темата: случвало ми се е да ходя и без и със,не е голяма болка за умиране,ако не се нагримирам.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Град
    Where streets have no name

Re: Ходите ли с грим на даскало?

Цитирай Първоначално написано от fUcK_LoF
    Понеже почти всички от моя клас момичета ходях с грим и някоя даскалка каже взели са сутринта да се гримирват а не да си научат урока и го бяха казали на една родителска среща и на повечето им бяха забранили да се гримирват за даскало.Та вие ходите ли с грим и какво е отношението на даскалите?
    Ми аз ходя с грим. Ако ми се спи или не съм в настроение не се гримирвам,но попринцип съм с. Даскалите нямат нищо против,щом те ходят с грим,пушат и пият кафета защо и ние да не можем? В нашето даскало яко затапваме учителите и те не ни закачат.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Аз винаги съм със. Дали само с молив или и с фондъотен няма значение.
    Пък и от червилото не зависи дали ще си знаеш урока или не.

Град
    дупката на геврека
    ne

Град
    {}град на мечтите{}
    ами аз много рядко ходя с грим на училище, но нямам нищо против тези, които се гримират, а и до сега никой учител не е направил забележка за такова нещо(поне в моето училище)
    HoPiNg FoR tHe BeSt,
    BuT eXpEcTiNg ThE wOrSt...

Град
    Русе
    По принцип си слагам фондьотен и гланц като съм на даскало ама някой път като ми се спи или ме мързи ходя и без
    ...

ми при мен е различно главно ако ми се занимава то не че пада голямо мазане максимум молив и спирала , но не ми се е случвало да ми правят проблем.. споделям мнението на хората по горе ,че от това дали съм с грим независи дали съм учила и т.н....

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Аз винаги съм със. Дали само с молив или и с фондъотен няма значение.
    Пък и от червилото не зависи дали ще си знаеш урока или не.
    Да, по принцип е така, от това дали си с червило или не, не зависи дали
    си знаеш урока, но прави адски лошо впечатление, когато наистина не си знаеш урока, а си се наконтила като за бал...
    Освен това се казва гримирам, мили хора....

Give me your best shot motherfucker!

Миии когато се сетя хода със ,ако забравя съм без ... То не ,че е големия гим де ... един молив само

Да, всеки ден съм поне със спирала и пудра Ако не ме домързи слагам и молив. Гримирам се от 5-6 клас и до сега никога не са ми правили проблеми учителите. Но пък и рядко ходя с ненаучени уроци. За това не мисля, че външният ми вид може да повлияе на знанията ми
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

amii stavam v 6 i se grimiram.nqma den v koito da sam propusnala.prosto taka sam sviknala.slagam si lek grim z6t vse pak e sytrin-moliv,spirala i fon dio ten,no ot vsi4ko slagam po-mnogo malko.
    nikoi ne mi prai problem za tova.
    I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
    All I have to do is think of me and I've peace of mind

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Според мен няма нищо лошо в това едно момиче да подчертава естествената си красота с грим в умерени количества.
    За съжаление много млади дами, идея си нямат от естететика и стил.Трупан пласт подир пласт декоративна козметика.Крайният ефект е меко казано ужасяващ.
    Идеята е да умеете да се гримирате, в зависимост от мястото на което отивате да можете да преценявате какъв грим да си сложите.Въобще нещата са комплексни.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Deathland
    Ам аз попринцип съм си свикнала сутрин като стана да се гримирам-слагам фон дьо тен, гланц за устни и понякога спирала. До сега никой не ми е правил проблем, а и не само на мен, ами и на която и да е съученичка (щото те повечето слагат тонове грим ).
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
    LoVe YoU sOoOoOo MuCh...

Единственият грим, който нося в даскало е гланц/червило и то защото иначе много ми се пукат устните и ме болят. Иначе имам съученички, които са с 2 слоя спирала и фон-дьо-тен и когато някой път ги видя без грим ми става лошо. Това е една от причините да нося изключително рядко грим - хората свикват с вида ти докато си с грим и после им изглеждаш грозна в очите. Слагам повече грим само за някой купон и той пак е само спирала и сенки. Пудра и фон-дьо-тен слагам само на изключително официални събития. Поне в даскало нямам грижа дали ще ми се размаже грима или не.... И пак се отплеснах....

Да,ходя и никой не ми прави проблем!Само майка ми по едно време ме беше наказала и ми беше взела гримовете,ама вече не...
    С усмивка на лице,аЗ съм ебаси якото Хлапе...!

Аз зависи от това колко време имам ( колко съм се успала ) ако имам време се гримирам .. и не ме притеснява мнението на даскалите .., ако нямам .. не ми пука особено .. не е болка за умиране дали ще съм със или без грим ..

Ami balsam za ustni haha... ako tfa e grim ... i mnoooooooooogo rqdko moliv
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Град
    СофиЯ
    Никога не ходя на училище без да съм си научила уроците...Не мисля,че това дали съм с грим или без е от значение,отивам на даскало,не на дискотека...Понякога и аз се гримирам,но понякога ме мързи и ходя без...
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

mi men vsi4ki poznati mi kazvat da ne se grimiram,4e sam si krasiva i bez grim no kato se nagrimiram mi se povdiga nastroenieto,4uvstvam se po dobre i taka sum si sviknala :P zatova se grimiram sveki den,dori da zakusnqvam tova mi e malko lo6 navik za6toto priznavam si ponqkoga poprekalqvam,a ne sam grozna i nqma za6to,noo dobre pone 4e daskalite se interesuvam ot uspeha i znaniqta mi i ne mi pravqt problemi,puk i 6e e tupo ako e obratnoto za6toto vseki ima pravo da si izbira kak da izglejda vse pak
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Цитирай Първоначално написано от blueberry_14
    ами аз много рядко ходя с грим на училище, но нямам нищо против тези, които се гримират, а и до сега никой учител не е направил забележка за такова нещо(поне в моето училище)
    + 1
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Град
    Ha MopeTo (sun)
    аз слагам крем за лице,спирала и гланц.фон дъо тен вече не слагам .преди ходех доста по-гримирана от сега,но вече започна да ме мързи
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Град
    варна
    Ходя само с черен молив --> винаги :P

Не се гримирам, когато излизам навън, пък камо ли като ходя на училище ... Иначе учителите нямат нищо против гримирането и никога не се правили забележки.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Черен молив и спирала .. всеки ден
    Даскалите нямат думата
    >>> House Music <<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си