PDA

View Full Version : НЕ правим секс!

Everlasting
04-06-2008, 19:46
Моля помогнете ..
С гаджето ходим от 5 месеца.Но... след 3 и половина изведнъж спряхме да правим секс както преди!Преди иначе всеки ден,през ден или изобщо когато имаме възможност по 1-2 или повече..но тва няма значение.
И изведнъж ..нищо.Сега не сме правили от 15 дена.С бившия ходихме 4 години и го правехме нон стоп.Не че секса е най-важен но за една връзка е прилично и хубаво да е нормално или често..за хора които се обичат.Питам го - искаш ли да си с мен,да се разделим? не обожавам те,обичам те ,въобразяваш си!..
Почвам да си мисля дали не го възбуждам..ама ако беше така щеше да скъса с мен нали?
Иска да е с мен ..какво става за бога :(

Thuglife
04-06-2008, 19:56
Моля помогнете ..
С гаджето ходим от 5 месеца.Но... след 3 и половина изведнъж спряхме да правим секс както преди!Преди иначе всеки ден,през ден или изобщо когато имаме възможност по 1-2 или повече..но тва няма значение.
И изведнъж ..нищо.Сега не сме правили от 15 дена.С бившия ходихме 4 години и го правехме нон стоп.Не че секса е най-важен но за една връзка е прилично и хубаво да е нормално или често..за хора които се обичат.Питам го - искаш ли да си с мен,да се разделим? не обожавам те,обичам те ,въобразяваш си!..
Почвам да си мисля дали не го възбуждам..ама ако беше така щеше да скъса с мен нали?
Иска да е с мен ..какво става за бога :(

Ей Здравей! Защо питаш нас това.... :) мисля ,че най разумното, което може да направиш е да отидеш СМЕЛО и да го питаш какво става с връзката ви ! Повярвай ми най добре е да си поговорите с него така ще се чувсваш много по добре след разговора .

miteto
04-06-2008, 20:05
ахахаха да ти имам проблемите :razz:

я по-споко... какво се шашкаш :) няма да се спичаш за глупости ;) бъди позитивна и всичко ще бъде наред.

п.с. може и да не слушаш тоя над мене... такива разговори едва ли не да ходиш и да го разпитваш не са много на добре.

и гаджето ти НЯМА да ти каже нещо различно от това, че те обича и иска да е с теб.

BE POSITIVE, AS I SAID....................... :-)

literbebe
04-06-2008, 20:06
Съгласна съм,поведението му може да се дължи на редица при4ини,но за да разбереш какви са те трябва да проведеш с него един сериозен и мн смел разговор,в който да си кажеш вси4ко,което ти е на главата.Успех!

Thuglife
04-06-2008, 20:10
Митето ли къф си незнам , но ако наистина мислиш ,че това са прости неща може да отидеш да си пишеш в някой друг форум . Тук става върпос за сериозни взаимоотношения и само сериозен разговор с партньора може да постигне нещо!

miteto
04-06-2008, 20:14
Добре бате бъди си сериозен, пък после като я заебе пак ходи да съветваш момичето ;)
ае успех в живота и тн...

BaBy_bS
04-06-2008, 20:16
не се притеснявай,надали ти си причината в това.замисли се-може да има проблеми,с тяхните,с работа,с даскало (незнам на каква възрасте ).но И АЗ съм на мнението,че разговорът ще помогне :)

HaPySHeH
04-06-2008, 20:17
xD нас кфо ни топли,че гаджето ти нете чука ела те чукним нийй ьх.. ем кфо да напрайте.. нейскам ти вкарвам некфи мухи в главата,но според мен или има др. или ддз.. нещо не е както трябва неможе.. секи ден да сте прайли секс.. и накрая изведнаж спирате без.. обеснение.. :o

Thuglife
04-06-2008, 20:18
Това е нещо от рода "бий ме обичам те" . Като ще страда от тази връзка защо да е с него? Семействата като не се разбират се развеждат масова практика в България и вече не само тук :) .

CfEtii
04-06-2008, 20:39
Я ходи и си поговорете като нормалните хора.Нали затова сте заедно,да си вярвате,да си споделяте.Какаво те притеснява просто да го питаш?

hottie
04-06-2008, 20:40
1. Може да сте изпаднали в рутина --> разнообразете секса(пробвай със стриптийз,направете го на необикновено място,играчки и пр...)

2. Може да има проблеми,които го тормозят --> поговорете си.

3. Може да си има любовница, но да не иска да те напусне защото е привързан към теб.

4. Обичка те, но не те обича. Липсва му тръпката.

5. Може да му е изникнал здравословен проблем, от който се срамува.

Горе посочените примери са за проблеми, за които аз се сещам и са най-често срещани - не значи че спадат към твоя случай. Но ние не можем да ти кажем категорично какъв е проблема.Само вие можете да го разрешите като си поговорите честно очи в очи.
Успех.

Iv4eTy
04-06-2008, 20:41
Ами или се опитваш да го съблазниш, или да му намекнеш по някакъв начин за секс или го питаш какво му има...
Може пък да иска ти да поемеш инициативата... т.е. да го предразположиш по някакъв начин...

Thuglife
04-06-2008, 20:49
Потъркай го по члена? Само да не излезе духчето джин :-D

_|_LolipOp_|_
04-06-2008, 20:59
1. Може да сте изпаднали в рутина --> разнообразете секса(пробвай със стриптийз,направете го на необикновено място,играчки и пр...)

3. Може да си има любовница, но да не иска да те напусне защото е привързан към теб.

Горе посочените примери са за проблеми, за които аз се сещам и са най-често срещани - не значи че спадат към твоя случай. Но ние не можем да ти кажем категорично какъв е проблема.Само вие можете да го разрешите като си поговорите честно очи в очи.
Успех.

+100 ....TOVA E ! ! !

jjjjjj6363
04-06-2008, 21:00
spi s druga po4ti sum sigoren na 99.9%

aanitogb
04-07-2008, 07:10
Nai prostoto moje dasi e nameril dryga da go zadovolqva po dobre.

aanitogb
04-07-2008, 07:13
spi s druga po4ti sum sigoren na 99.9%
+1

alex_devv
04-07-2008, 08:59
праска некоя друга и за тва така :-P

_|_LolipOp_|_
04-07-2008, 09:38
праска некоя друга и за тва така :-P

mn e vuzmojno !!!

amatorium
04-07-2008, 09:43
Ami obicha te, no sexa mu e pisnal. Normalno. Ne moje s godini da hodite i sexualniq vi jivot da e vse edno sega trugvate. Tova, koeto mojete da napravite e da pribegnete do raznoobrazie ili da napravite neshtata po-pikantni. 8)

hahavteen
04-07-2008, 11:38
Ами и приятеля ми беше така преди месец. Питах го какво що и все ми казваше че нищо му няма и си въобразявам. Предполагам че просто е бил мн изморен пък и напрегнат защото имаше проблеми у тях а трябваше да организира и купон за рожденния си ден...Щом ти казва че всичко е наред и отношението му към теб не се е променило не мисля че има нужда да се притесняваш и да се вкарваш във филми.Не сме роботи и всеки може да има нужда от малко почивка особено ако има някакви проблеми.

etnies
04-07-2008, 11:55
Еми като неиска ела ние с теб да правим... :-) :D

Everlasting
04-07-2008, 12:25
Ходим САМО от 5 месеца..
и не не съм качила килца,точно обратното..
и не ми изневерява..поне вс около нас са убедени,аз самата се надявам/все пак не мога да съм на 100% сигурна/
имаше едно мнение на горе и най-добрата ми фр каза че може да е това - да иска аз да поема инициативата.ама ме е срам..срам ме е хора.не мога още да се отпусна.
ще видя ще опитам да говоря..въпреки че 1 опитах и /понеже си и беше заради други неща нервен / и ми изцепи : кво,нон стоп ли да се ебем като животни? .. а преди го правехме,дори се хвалеше че е нимфоман :x

neshty
04-07-2008, 12:30
Да не да си качила некое килце?
:lol: :lol: :lol: :lol:
А по темата и аз мисля,че трябва да си поговорите :P Успех :-P

{Sweety_f}
04-07-2008, 12:30
явно има някакъв проблем между вас и трябва да говориш с него за да го разрешите...

Xtuning
04-07-2008, 12:41
Върни се при бившия ! ....

hahavteen
04-07-2008, 13:09
Ходим САМО от 5 месеца..
и не не съм качила килца,точно обратното..
и не ми изневерява..поне вс около нас са убедени,аз самата се надявам/все пак не мога да съм на 100% сигурна/
имаше едно мнение на горе и най-добрата ми фр каза че може да е това - да иска аз да поема инициативата.ама ме е срам..срам ме е хора.не мога още да се отпусна.
ще видя ще опитам да говоря..въпреки че 1 опитах и /понеже си и беше заради други неща нервен / и ми изцепи : кво,нон стоп ли да се ебем като животни? .. а преди го правехме,дори се хвалеше че е нимфоман :x

Тогава го остави малко намира. Аз мн мразя като не съм в настроение той да настоява защото още повече ми се отщява. :? Мъжете не са като нас да обсъждат проблеми и да си казват винаги какво им е. Дай му време и той сам ще поиска секс и ще ти сподели какво му е(ако изобщо му има нещо). Ходете на разходка,на кино,излизайте с приятели,гушкайте се,целувайте се не го карай да се чуства неспособен да те задоволи защото му подбиваш самочуствието и така съвсем ще го откажеш.

miteto
04-07-2008, 13:29
Ами с това мнение на слънчицето :-) мисля, че темата се изчерпа. По добре едва ли някой би обяснил ситуацията.

Доста доста правилни разсъждения, явно добре познаваш мъжката психика :P

amatorium
04-07-2008, 13:51
Ами с това мнение на слънчицето :-) мисля, че темата се изчерпа. По добре едва ли някой би обяснил ситуацията.

Vuobshte ne sum suglasen... Na tqh ne im lipsvat gushkaneto i razhodkite, a sexa. V tozi sluchai trqbva chisto sexualno raznoobrazie. 8)

miteto
04-07-2008, 13:57
на мен па ми липсват :grin:

hahavteen
04-07-2008, 13:59

Vuobshte ne sum suglasen... Na tqh ne im lipsvat gushkaneto i razhodkite, a sexa. V tozi sluchai trqbva chisto sexualno raznoobrazie. 8)

Е да ама той като не иска и даже и се дразни че е толкова ненаситна какво да правят освен да си запълват времето с нещо друго докато на него му се прииска? Освен това аз давам съвети базирайки се на личния си опит. И между другото и аз имах проблем като нейния скоро и доста говорих с майка ми и тя ме посъветва същото и след 2-3 седмици нещата се нормализираха... Ти какво предлагаш? :)

vamp
04-07-2008, 14:38

Успех.

+100 ....TOVA E ! ! !

Може просто да е твърде зает и да не му се прави секс.А и тая рутина,извинявай обаче ако имаш какви ли не проблеми,с гаджето ти всеки път го правите по един и същ начин,писнало ти е ,изморен си и вече го чувстваш като задължение или пък няма терен къде да го правите,какъв секс,какви 5 лева :)

amatorium
04-07-2008, 14:40
Tq trqbva da subudi trupkata, ako tolkova durji na nego. Da si vdigne sexualnostta v ochite mu i jelanieto. Promqna v durjanieto. Navun, pred priateli. Malko da se otdrupne dori ot nego, no da se durji flirtadjiiski s drugi pred nego. Tova, koeto shte provokira sexualnoto mu ego da se subudi za neq i revnostta mu da vuzvurne starata vuzbuda. 8)

princesa_viki
04-07-2008, 14:46
Може да има еднообразие в секса и това просто да му е омръзнало.Може някой път да "го изненадаш" приятно.Направете това,което искате,но не сте имали куража да сторите.Например може навън някъде,където могат да ви хванат,някоя нова поза,или просто нещо,което знаеш,че ще му достави 100% удоволствие
Успех :-)

hahavteen
04-07-2008, 15:32
Добре де хора от 5 месеца са заедно не от 5 години! Според мен не е заради това че му е скучно. Тя сама каза че той реагира рязко когато го заговори на тая тема. Мисля че просто си има някакви лични проблеми и не му е до секс. Ако продължиш да го насилваш(дори и не пряко) само ще го изнервиш още повече. Бъди мила,опитвай се да го предразположиш но като видиш че се дърпа не настоявай за да не се чуства задължен да го прави.

hottie
04-07-2008, 18:30
Добре де хора от 5 месеца са заедно не от 5 години! Според мен не е заради това че му е скучно. Тя сама каза че той реагира рязко когато го заговори на тая тема. Мисля че просто си има някакви лични проблеми и не му е до секс. Ако продължиш да го насилваш(дори и не пряко) само ще го изнервиш още повече. Бъди мила,опитвай се да го предразположиш но като видиш че се дърпа не настоявай за да не се чуства задължен да го прави.

Не разсъждавай от женска гледна точка, а от мъжка. Не мисля, че е това причината,тази която посочваш.

hahavteen
04-07-2008, 18:43
Не разсъждавай от женска гледна точка, а от мъжка. Не мисля, че е това причината,тази която посочваш.

Oк де може би греша но според мен за да реагира остро(" кво,нон стоп ли да се ебем като животни?") явно просто не му се прави секс...Мъже мъже ама не са роботи и не са всички еднакви :D

Everlasting
04-07-2008, 19:36
Днес правихме секс.. не мога да опиша колко беше хубаво и диво и вс..все едно нищо не е имало.Обърках се тотално.Избазиках го :Добре защо ме държа на сухо? И той се изхили , но нищо не каза! И накрая изцепи : При мен се е случвало с месеци да не правя,не съм се оплаквал.

А беше така диво..пфф.. Мерси на вс за съветите.И все пак още няма да са излишни.
Но проблема не е понеже ни е скучно..

hottie
04-07-2008, 19:40

Oк де може би греша но според мен за да реагира остро(" кво,нон стоп ли да се ебем като животни?") явно просто не му се прави секс...Мъже мъже ама не са роботи и не са всички еднакви :D

Тогава ще е много странен мъж :-D

До авторката : радвам се за теб, ама да не му става навик така когато той реши и иска :( я да видим ако ти го оставиш на сухо какво ще стане,а? :)

amatorium
04-07-2008, 19:50
Sled 29 dni shte vidim :lol:

Ice_Queen_
04-07-2008, 19:51
Аз също не бих издържала..накрая просто ще му се нахвърля,пък каквото да ще да става ..

sh3_1s_7h3_0n3
04-07-2008, 19:51

Успех.

6. може да е изморен или да го мързи. :)

7. :-o

Barbie
04-07-2008, 20:01
Аз също не бих издържала..накрая просто ще му се нахвърля,пък каквото да ще да става ..

Когато съм си в България дори една вечер да не правим секс го обръщам на трагедия. Първите дни понеже не можем да се наситим, малко като ни мине първоначалният адреналинов шок, той някоя вечер уморен, след работа ми вика "Айде да се гушнем и да си говорим." Хубаво, говорим си, ама аз искам да му разкъсам дрехите и да го нападна. 8-) И той като каже, че няма сили...съм направо съкрушена. Край - не ме обича, не ме желае, не го привличам... Като ми мине, естествено, възмущението и възбудата го преживявам де. 8-) Ама до тогава го тормозя и му дуднааа... Милото ми момче, ужасна съм.

sh3_1s_7h3_0n3
04-07-2008, 20:03
Когато съм си в България дори една вечер да не правим секс го обръщам на трагедия. Първите дни понеже не можем да се наситим, малко като ни мине първоначалният адреналинов шок, той някоя вечер уморен, след работа ми вика "Айде да се гушнем и да си говорим." Хубаво, говорим си, ама аз искам да му разкъсам дрехите и да го нападна. 8-) И той като каже, че няма сили...съм направо съкрушена. Край - не ме обича, не ме желае, не го привличам... Като ми мине, естествено, възмущението и възбудата го преживявам де. 8-) Ама до тогава го тормозя и му дуднааа... Милото ми момче, ужасна съм.

Така е, но със сигурност не си еднствената. :D

hottie
04-07-2008, 20:13

И мен ако ми каже -сега съм гладен нямам сили много му дудна ама винаги побеждавам, защото знае че няма да мирясам :-P

Ice_Queen_
04-07-2008, 20:21
Добре,на мен лично винаги ми е било интересно има ли формула,"теоремка" за издивяване на мъжкото? 8-)

Barbie
04-07-2008, 20:48
Добре,на мен лично винаги ми е било интересно има ли формула,"теоремка" за издивяване на мъжкото? 8-)

Мрънкаш, докато не му писне и не се предаде? 8-) Шегичка...

И все пак, моят младеж би трябвало да е разбрал, че единственият начин да ми затвори устата е с целувка. :)

machoka
04-07-2008, 21:02
Много сте разгонени! И ние имаме нужда от сън :(

hottie
04-07-2008, 21:15

Няма по-хубав сън освен този след секса :-P не ни ги пускайте тези номера 8-)

Barbie
04-07-2008, 21:21

Даа, защото ме е изтощил и най-накрая може и да го оставя да спи (понеже аз преди да заспим искам да се гушкаме, да си говорим, и пак да се гушкаме...) 8-) Последният път с приятеля ми заключихме, че единственият начин да го оставя на мира да се наспи, е така да ми завърти главата и да ме разтрепери, че да нямам сили след това да му се лигавча и да го тормозя. :) Хубавият секс преди сън действа безотказно...

sh3_1s_7h3_0n3
04-07-2008, 21:48

"От сън спомени няма." :D :o

machoka
04-07-2008, 22:14

Валидно е и обратното - няма по-лош секс от този преди сън, ако много ти се спи :)

sh3_1s_7h3_0n3
Така е, добре че аз мога да изкарам без сън по цели нощи 8)

Pliok0019
04-07-2008, 22:21
Моят казва "При мъж няма отговор "Не" на въпроса "Искаш ли секс"

hottie
04-08-2008, 07:32

Даа, защото ме е изтощил и най-накрая може и да го оставя да спи (понеже аз преди да заспим искам да се гушкаме, да си говорим, и пак да се гушкаме...) 8-) Последният път с приятеля ми заключихме, че единственият начин да го оставя на мира да се наспи, е така да ми завърти главата и да ме разтрепери, че да нямам сили след това да му се лигавча и да го тормозя. :) Хубавият секс преди сън действа безотказно...

при нас е обратното. Той много бърбори. Лелее няма заспиване :-x Понякога трябва да му се скарам за да млъкне 8-)

Mis_Kapriz
04-08-2008, 08:14
Ne se pritesnqvai,moje da si ima problemi v rabotata,vkushti da e iznerven ili da e popadnal v dupka i prosto da nqma jelanie za sex.Opitai se da go razbirash i budi nejna,zapochni da go izkushavash savsem nevinno s leki i nejni celuvchici ili nevinni dokosvaniq.Nakraq shte se predade i she go razv.edrish.Uspeh

Ice_Queen_
04-08-2008, 13:14

Къв сън,кви 5 лева ?!?!
Ето заради такива сънливци,жените са измислили " Не скъпи,не сега,боли ме глава"! :x

WhiteWolF
04-08-2008, 13:19
dvoika v zoologi4eskata gradina izvednaj gorilata izko4ila i hvanala momi4eto i zapoznala da i kasa drehite.Momi4eto zapo4nalo da vika pomo6 milo pomogni mi 6te me iznasili a mom4eto otgovorilo ai sega da te vidq kak 6te i obesni6 4e te boli glava

Ice_Queen_
04-08-2008, 13:23
демек,да следваме примера на маймуната! 8-)

krem4et0
04-08-2008, 14:25

Обожавам секса, не мисля, че е скучен при мен НО понякога просто не ми се прави. Искам да се видим с хора, да пием по 1 кафе, да поиграем карти или федербал.......Не може 1 връзка да се изчерпва само и единствено със секса.

П.С.Блазе на всички ви дето нанкате с гаджетата си. Въпреки, че като нанкахме двамата 1 вечер пропуснахме секса, ама то беше по взаимно съгласие, имам чувството, че като заживеем заедно поне 1 месец няма да пропускаме вечер. Пък знам ли? Като знам, че трябва на 2 места да работя и да уча, малко няма да ми е до секс.

sh3_1s_7h3_0n3
04-08-2008, 20:20

Къв сън,кви 5 лева ?!?!
Ето заради такива сънливци,жените са измислили " Не скъпи,не сега,боли ме глава"! :x

Едно време мъжете се оплакваха, че жените не им пускали, сега пък, че не ги оставяли да спят. 8-)