Влез

View Full Version : Лицемер със старите приятели!Как?

vamp
04-07-2008, 12:43
Значи налага ми се да поддържам привидно добри отношения със старите си приятел,интересите ни са се променили вече малко,но ми се налага да запазя някои от общите интереси с които се забавлявам.Вече се виждам рядко с тях,но определено имам полза от тях,а и не обичам да няма с кой да пия 1 бира.Та как мога да бъда лицемер с тях,да им се правя още на приятел въпреки,че те ме прецакаха и не мога и не искам да им прощавам.

Ivalinka
04-07-2008, 12:47
не разбирам защо изобщо трябва да поддържаш някакви отношения с тях,щом не можеш да ги понасяш...и за каква точно полза става дума :-o

trittico
04-07-2008, 13:01
к`во???? :lol:

vamp
04-07-2008, 13:03
не разбирам защо изобщо трябва да поддържаш някакви отношения с тях,щом не можеш да ги понасяш...и за каква точно полза става дума :-o

налага ми се!

_SmiLe_FoR_yOu_
04-07-2008, 13:28
Пич и на мене ми се налага така с едни "приятелки". Ем значи ти много ясно си го каза-тряя да си лицемер. Прави се,че не те е*е кфо е ставало и си бъди супер позитивен и некфо не се сдухвай пред тях. Да не ти пука-приятели са като си с тях,като си заминат вече..

анонимка
04-07-2008, 13:49
Това е супер гадно,тъпо и безсмислено!Налагало ти се е ...глупости.Търсиш си причина ,едва ли не ,за да им отмъстиш за нещо старо.Забрави ги и по-добре не бъди лицемерен със старите,а истински с новите,които се надявам,няма да те разочароват.

vamp
04-07-2008, 14:22
Това е супер гадно,тъпо и безсмислено!Налагало ти се е ...глупости.Търсиш си причина ,едва ли не ,за да им отмъстиш за нещо старо.Забрави ги и по-добре не бъди лицемерен със старите,а истински с новите,които се надявам,няма да те разочароват.

Не наистина ми се налага!Дълго е за обяснение и не трябва,но да кажем не искам старите приятели да са ми нови врагове.Освен това да,искам да им отмъстя,освен това имам изгода от тях!!!Правя всичко заради себе си!Така трябва!

анонимка
04-07-2008, 19:21

Не наистина ми се налага!Дълго е за обяснение и не трябва,но да кажем не искам старите приятели да са ми нови врагове.Освен това да,искам да им отмъстя,освен това имам изгода от тях!!!Правя всичко заради себе си!Така трябва!Не съм съгласна с твоето мислене,но всеки си е различен типаж човек...

Ivalinka
04-08-2008, 06:59
аз със сигурност не бих правила подобно нещо....

Pedigree
04-08-2008, 07:10
Пхахахааха... :lol:

И за какво?Намери си нови.

vamp
04-08-2008, 12:43
Едва ги издържам тия тъпаци,идва ми само да ги псувам,но едва се сдържам.Имам полза от тях!

Co0kIe
04-08-2008, 19:24
:lol: :lol: E за какво ти е ??

vamp
04-09-2008, 12:45
:lol: :lol: E за какво ти е ??

Налага се,трябва да отстоявам интересите си и да докажа пред всички и пред себе си,че съм по-добър!

sexa_na_kompleksa
04-09-2008, 13:03
Честно казано и аз не одобрявам такъв тип поведение, но щом толкова искаш - твоя си работа. Когато излизаш с тях, се прави, че нищо не е станало, дръж се привидно добре и не споделяй лични неща с тях.

Blab
04-09-2008, 13:04
Не си струва.

Ако всеки "се прави" докъде ще стигнем?

tochka
04-09-2008, 14:58
ее и на мене ми се налага така защото истината боли и рядко акзвам в очите
таа така с една фрка тя говори зад гърба ми но и аз също а като се видим тя почва да се мазне и да ме прегръща ау коет пак си е некфо ебати тъпото >.<
таа един ден й казах истината че нещо ме тфари ала бала ии тя извика да ме бият след даскало хаха а беше казала че обича да й казват истината в очите .. и аз кво казах я ,а тя извика да ме бият :smt104
се тая вече .. та твоя работа и аз незнам какво да правя но щом не ги трая не бих излизала с тях както аз правя с тази приятелка :)