View Full Version : Лицемер със старите приятели!Как?
Значи налага ми се да поддържам привидно добри отношения със старите си приятел,интересите ни са се променили вече малко,но ми се налага да запазя някои от общите интереси с които се забавлявам.Вече се виждам рядко с тях,но определено имам полза от тях,а и не обичам да няма с кой да пия 1 бира.Та как мога да бъда лицемер с тях,да им се правя още на приятел въпреки,че те ме прецакаха и не мога и не искам да им прощавам.
Ivalinka
04-07-2008, 12:47
не разбирам защо изобщо трябва да поддържаш някакви отношения с тях,щом не можеш да ги понасяш...и за каква точно полза става дума :-o
trittico
04-07-2008, 13:01
к`во???? :lol:
не разбирам защо изобщо трябва да поддържаш някакви отношения с тях,щом не можеш да ги понасяш...и за каква точно полза става дума :-o
налага ми се!
_SmiLe_FoR_yOu_
04-07-2008, 13:28
Пич и на мене ми се налага така с едни "приятелки". Ем значи ти много ясно си го каза-тряя да си лицемер. Прави се,че не те е*е кфо е ставало и си бъди супер позитивен и некфо не се сдухвай пред тях. Да не ти пука-приятели са като си с тях,като си заминат вече..
анонимка
04-07-2008, 13:49
Това е супер гадно,тъпо и безсмислено!Налагало ти се е ...глупости.Търсиш си причина ,едва ли не ,за да им отмъстиш за нещо старо.Забрави ги и по-добре не бъди лицемерен със старите,а истински с новите,които се надявам,няма да те разочароват.
Това е супер гадно,тъпо и безсмислено!Налагало ти се е ...глупости.Търсиш си причина ,едва ли не ,за да им отмъстиш за нещо старо.Забрави ги и по-добре не бъди лицемерен със старите,а истински с новите,които се надявам,няма да те разочароват.
Не наистина ми се налага!Дълго е за обяснение и не трябва,но да кажем не искам старите приятели да са ми нови врагове.Освен това да,искам да им отмъстя,освен това имам изгода от тях!!!Правя всичко заради себе си!Така трябва!
анонимка
04-07-2008, 19:21
Не наистина ми се налага!Дълго е за обяснение и не трябва,но да кажем не искам старите приятели да са ми нови врагове.Освен това да,искам да им отмъстя,освен това имам изгода от тях!!!Правя всичко заради себе си!Така трябва!Не съм съгласна с твоето мислене,но всеки си е различен типаж човек...
Ivalinka
04-08-2008, 06:59
аз със сигурност не бих правила подобно нещо....
Pedigree
04-08-2008, 07:10
Пхахахааха... :lol:
И за какво?Намери си нови.
Едва ги издържам тия тъпаци,идва ми само да ги псувам,но едва се сдържам.Имам полза от тях!
:lol: :lol: E за какво ти е ??
:lol: :lol: E за какво ти е ??
Налага се,трябва да отстоявам интересите си и да докажа пред всички и пред себе си,че съм по-добър!
sexa_na_kompleksa
04-09-2008, 13:03
Честно казано и аз не одобрявам такъв тип поведение, но щом толкова искаш - твоя си работа. Когато излизаш с тях, се прави, че нищо не е станало, дръж се привидно добре и не споделяй лични неща с тях.
Не си струва.
Ако всеки "се прави" докъде ще стигнем?
ее и на мене ми се налага така защото истината боли и рядко акзвам в очите
таа така с една фрка тя говори зад гърба ми но и аз също а като се видим тя почва да се мазне и да ме прегръща ау коет пак си е некфо ебати тъпото >.<
таа един ден й казах истината че нещо ме тфари ала бала ии тя извика да ме бият след даскало хаха а беше казала че обича да й казват истината в очите .. и аз кво казах я ,а тя извика да ме бият :smt104
се тая вече .. та твоя работа и аз незнам какво да правя но щом не ги трая не бих излизала с тях както аз правя с тази приятелка :)