.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    там където мечтите стават реалност

Лицемер със старите приятели!Как?

Значи налага ми се да поддържам привидно добри отношения със старите си приятел,интересите ни са се променили вече малко,но ми се налага да запазя някои от общите интереси с които се забавлявам.Вече се виждам рядко с тях,но определено имам полза от тях,а и не обичам да няма с кой да пия 1 бира.Та как мога да бъда лицемер с тях,да им се правя още на приятел въпреки,че те ме прецакаха и не мога и не искам да им прощавам.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    In Devil's Castle
    не разбирам защо изобщо трябва да поддържаш някакви отношения с тях,щом не можеш да ги понасяш...и за каква точно полза става дума
    someone else...

к`во????
    Момиче съм

Град
    Цитирай Първоначално написано от Ивалинка
    не разбирам защо изобщо трябва да поддържаш някакви отношения с тях,щом не можеш да ги понасяш...и за каква точно полза става дума
    налага ми се!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Пич и на мене ми се налага така с едни "приятелки". Ем значи ти много ясно си го каза-тряя да си лицемер. Прави се,че не те е*е кфо е ставало и си бъди супер позитивен и некфо не се сдухвай пред тях. Да не ти пука-приятели са като си с тях,като си заминат вече..

Това е супер гадно,тъпо и безсмислено!Налагало ти се е ...глупости.Търсиш си причина ,едва ли не ,за да им отмъстиш за нещо старо.Забрави ги и по-добре не бъди лицемерен със старите,а истински с новите,които се надявам,няма да те разочароват.
    Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика

Град
    Цитирай Първоначално написано от анонимка
    Това е супер гадно,тъпо и безсмислено!Налагало ти се е ...глупости.Търсиш си причина ,едва ли не ,за да им отмъстиш за нещо старо.Забрави ги и по-добре не бъди лицемерен със старите,а истински с новите,които се надявам,няма да те разочароват.
    Не наистина ми се налага!Дълго е за обяснение и не трябва,но да кажем не искам старите приятели да са ми нови врагове.Освен това да,искам да им отмъстя,освен това имам изгода от тях!!!Правя всичко заради себе си!Така трябва!

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Цитирай Първоначално написано от анонимка
    Не наистина ми се налага!Дълго е за обяснение и не трябва,но да кажем не искам старите приятели да са ми нови врагове.Освен това да,искам да им отмъстя,освен това имам изгода от тях!!!Правя всичко заради себе си!Така трябва!
    Не съм съгласна с твоето мислене,но всеки си е различен типаж човек...
    Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика

Град
    In Devil's Castle
    аз със сигурност не бих правила подобно нещо....
    someone else...

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Пхахахааха...

И за какво?Намери си нови.

Град
    Едва ги издържам тия тъпаци,идва ми само да ги псувам,но едва се сдържам.Имам полза от тях!

E за какво ти е ??

Град
    Цитирай Първоначално написано от Co0kIe
    E за какво ти е ??
    Налага се,трябва да отстоявам интересите си и да докажа пред всички и пред себе си,че съм по-добър!

Честно казано и аз не одобрявам такъв тип поведение, но щом толкова искаш - твоя си работа. Когато излизаш с тях, се прави, че нищо не е станало, дръж се привидно добре и не споделяй лични неща с тях.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на Blab
    Не си струва.

Ако всеки "се прави" докъде ще стигнем?

ее и на мене ми се налага така защото истината боли и рядко акзвам в очите
    таа така с една фрка тя говори зад гърба ми но и аз също а като се видим тя почва да се мазне и да ме прегръща ау коет пак си е некфо ебати тъпото >.<
    таа един ден й казах истината че нещо ме тфари ала бала ии тя извика да ме бият след даскало хаха а беше казала че обича да й казват истината в очите .. и аз кво казах я ,а тя извика да ме бият
    се тая вече .. та твоя работа и аз незнам какво да правя но щом не ги трая не бих излизала с тях както аз правя с тази приятелка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си