View Full Version : Тест за бременност.
Shake_it
04-07-2008, 16:27
Здравейте,някой може ли да ми даде по голямо инфо за тестовете за бременност.На каква цена са и как точно се ползват.Мерси предварително. :-D
shady^baby
04-07-2008, 16:43
Здравей :) на мен скоро ми се наложи да ползвам тест..аз си купих Sure Check...струваше 3,20 и вътре в опаковката има подробно описание как се използва :).... само че в зависимост от това кога ще си правиш теста има различни видове тестове:
единият е този,които се прави 2-3 дни след акта (той струва 4,20-5) ;
а другият(като Sure Check) се прави когато ти закъснява цикъла ...надявам се да съм ти помогнала :)
Shake_it
04-07-2008, 17:10
Мерси все пак.Но моя проблем е друг,белята стана по-миналата седмица[събота],с приятелката ми пихме ескапеле в понеделник и й дойде цикала в събота или неделя не съм сигурен точно,трябваше принципно да и дойде на 14 април.Та минаха 2 седмици,а нея я е страх,че и е дошло толко рано и се притеснява от цветна бременност или нз кво.Ако има още мнения ще съм благодарен. :-D
sweet_angel666
04-07-2008, 17:53
няма от какво да се притеснявате, съесем нормално е след ескапел цикълът да и закъснее или даи дойде доста по-рано. споко вси4ко е ок :)
ей ти тест и инфо
цъкай тука!! (http://www.vbox7.com/play:32babe3c)
beautiful_f
04-08-2008, 07:10
Както каза nadeto0405 това кървене не е цикъл, а е кървене и е нормално след като го испие... а цикъла би трябвалода и дойде навреме, но може и да закъснее .. прочети повече в темата.. за ESCAPELLE