View Full Version : Заслужава ли си ?
Take1nlov3
04-07-2008, 19:48
Съжелявам че съм писал такова заглавие просто не знам какво да пиша вече... та момичето в което съм влюбен ми е казвала че ме обича че съм бил перфектен и прочие,обаче много мой приятели които се познават по добре с нея ми казват че тя се е*е с братовчед и колкото и да ви прозвучи смешно/трагично съм сиг. че няма да ме излъжат и за това вярвам та вие как бихте постъпили бихте продължили да се борите или да се спра защото не си заслужава ? Съжелявам че пиша толкова зле просто не мога си намера място надявам се да сте ме разбрали. Благодаря ви.
BoRiTo0o
04-07-2008, 20:07
samo ne mi stana qsno s tvoq bratov4ed li se ebe ili s neiniq
a po temata ne si zaslujava nai dobre q jareji
Ами ако си чак толкова влюбен нз... ама тя едва ли е толкова влюбена в теб, щом го прави с друг... А тя преди го е правила или продължава да го прави?
Take1nlov3
04-07-2008, 20:14
BoRiTo > Нейният братовчед о0 ;[
TaZaDaR > Преди време го е правила.
Не знам като цяло съм шокиран :(
BoRiTo0o
04-07-2008, 20:17
4esno da ti kaja i az sam 6okirana :shock: kakto kazah i v prednoto mi mnenie ZAREJI Q
Take1nlov3
04-07-2008, 20:20
Не знам просто толкова много искам да съм с нея и тя намира неща в мен които в другите момчета не може обаче е на виж кво става "праска" се с братовчед и ... :( ще последвам моя инстинкт и ще поизчакам малко време ако не станат нещата черта.Мерси и лека вечер. Дел
BoRiTo > Нейният братовчед о0 ;[
TaZaDaR > Преди време го е правила.
Не знам като цяло съм шокиран :(1-2-3.... то няма значение де... ти ше кажеш или 1 или 2.... еми ако толкова много я обичаш, по - добре поговори с нея! Това какво тя е правила си е нейна работа (колкото и кофти работа да е), а и е минало... Та както казах поговори с нея и успех :)
Тая явно е абсолютна к*рва... Ще ти казва, че те обича, а ще се е*е с някой друг( няма значение дали е обикновено момче или братовчед й..) .. Просто най-добре спри да се занимаваш с нея.
sh3_1s_7h3_0n3
04-07-2008, 20:27
приказки от 1001 нощ...
кой к'во чул, кой к'во разбрал, кой к'во казал...
аз така на слухове не вярвам. Може да си имам едно на ум, ама точно за такива неща.... :-o според мен са глупости... :)
alex_devv
04-07-2008, 21:48
браво на нея. ако има брат да се проебе и с него :?
RiseGirl
04-07-2008, 21:52
а не се ли замисляш и за това, че може би приятелите ти не искат да сте заедно и да си измислят :)
Take1nlov3
04-08-2008, 08:40
Мда може би ме лъжат за да ме скарат с нея много правилно се обади sh3_1s_7h3_0n3 за което съм и благодарен ще продължавамда се боря :) :-) Благодаря ви!
MemoRieS
04-08-2008, 08:47
Според мен не трябва да се влияеш само от думите на приятелите си. Но по-добре не говори и с нея, едвали ще те излъжат за такова нещо. Иначе не се учудвам от ситуацията, аз също знам за такъв случай в моя град. Давай напред и не се занимавай с това момиче! :)
Ms.Lonely
04-08-2008, 08:58
За мом иче без морал няма смисъл да се бориш ! Но по-добре я питай дали е вярно и , ако се притесни от въпроса ти я зарежи ! :?
MaRiYa_86
04-08-2008, 10:24
Ако това е вярно,тя е луда :P
Но има и вероятност и да те лъжат.
SpiDer__GirL
04-08-2008, 11:16
Зарежи я ... и аз до 1 седмица бях в почти същата ситуация. Това момче ми падна в очите тотално. Моят съвет е да скъсаш с нея. Заслужаваш нещо по-добро... Тая е абсолютна кур*а. :-x
FuckWithTheNight
04-11-2008, 16:35
яяя сега ще пишем на червено :) Аз лично съм на мнение ,че трябва да поговориш с нея, да разбереш до колко са сериозни нещата и да прецениш кое е правилното , все пак не е 1ствена :o :o
Баси изродката остави ги да си родят дете и ми прати снимка.
Не знам как би могъл да бъдеш сигурен, освен ако твоите приятели наистина го знаят, а не просто да са чули някакъв слух, не истината...
Иначе естествено, че не трябва да се занимаваш.Пък и е глупаво да твърди, че те обича и да прави секс с него...Не може и двете да са.
А как така те обича, а не сте заедно, при положение, че и ти имаш чувства?Какво ви спира?
S_L_A_D_U_R_K_A
04-11-2008, 17:36
Не се доверявай на 100 процента
Obsession
04-11-2008, 18:43
Ако е влюбена в теб не би постъпвала така! Можеш да я попиташ направо, но много ще я обидиш, ако не е вярно. Помисли над варианта да те лъжат останалите!