.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Заслужава ли си ?

Съжелявам че съм писал такова заглавие просто не знам какво да пиша вече... та момичето в което съм влюбен ми е казвала че ме обича че съм бил перфектен и прочие,обаче много мой приятели които се познават по добре с нея ми казват че тя се е*е с братовчед и колкото и да ви прозвучи смешно/трагично съм сиг. че няма да ме излъжат и за това вярвам та вие как бихте постъпили бихте продължили да се борите или да се спра защото не си заслужава ? Съжелявам че пиша толкова зле просто не мога си намера място надявам се да сте ме разбрали. Благодаря ви.

samo ne mi stana qsno s tvoq bratov4ed li se ebe ili s neiniq
    a po temata ne si zaslujava nai dobre q jareji
    Живей така,че като умеш гаргите да грачат,
    курвите кръв да храчат,а яките пичове за теб да плачат!!!

Ами ако си чак толкова влюбен нз... ама тя едва ли е толкова влюбена в теб, щом го прави с друг... А тя преди го е правила или продължава да го прави?

BoRiTo > Нейният братовчед о0 ;[
    TaZaDaR > Преди време го е правила.

Не знам като цяло съм шокиран

4esno da ti kaja i az sam 6okirana kakto kazah i v prednoto mi mnenie ZAREJI Q
    Живей така,че като умеш гаргите да грачат,
    курвите кръв да храчат,а яките пичове за теб да плачат!!!

Не знам просто толкова много искам да съм с нея и тя намира неща в мен които в другите момчета не може обаче е на виж кво става "праска" се с братовчед и ... ще последвам моя инстинкт и ще поизчакам малко време ако не станат нещата черта.Мерси и лека вечер. Дел

Цитирай Първоначално написано от Take1nlov3
    BoRiTo > Нейният братовчед о0 ;[
    TaZaDaR > Преди време го е правила.

Не знам като цяло съм шокиран
    1-2-3.... то няма значение де... ти ше кажеш или 1 или 2.... еми ако толкова много я обичаш, по - добре поговори с нея! Това какво тя е правила си е нейна работа (колкото и кофти работа да е), а и е минало... Та както казах поговори с нея и успех

Град
    Там, където е сърцето...
    Тая явно е абсолютна к*рва... Ще ти казва, че те обича, а ще се е*е с някой друг( няма значение дали е обикновено момче или братовчед й..) .. Просто най-добре спри да се занимаваш с нея.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

приказки от 1001 нощ...

кой к'во чул, кой к'во разбрал, кой к'во казал...
    аз така на слухове не вярвам. Може да си имам едно на ум, ама точно за такива неща.... според мен са глупости...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

браво на нея. ако има брат да се проебе и с него

а не се ли замисляш и за това, че може би приятелите ти не искат да сте заедно и да си измислят

Мда може би ме лъжат за да ме скарат с нея много правилно се обади sh3_1s_7h3_0n3 за което съм и благодарен ще продължавамда се боря Благодаря ви!

Според мен не трябва да се влияеш само от думите на приятелите си. Но по-добре не говори и с нея, едвали ще те излъжат за такова нещо. Иначе не се учудвам от ситуацията, аз също знам за такъв случай в моя град. Давай напред и не се занимавай с това момиче!

За мом иче без морал няма смисъл да се бориш ! Но по-добре я питай дали е вярно и , ако се притесни от въпроса ти я зарежи !

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Ако това е вярно,тя е луда :P
    Но има и вероятност и да те лъжат.

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Зарежи я ... и аз до 1 седмица бях в почти същата ситуация. Това момче ми падна в очите тотално. Моят съвет е да скъсаш с нея. Заслужаваш нещо по-добро... Тая е абсолютна кур*а.

яяя сега ще пишем на червено Аз лично съм на мнение ,че трябва да поговориш с нея, да разбереш до колко са сериозни нещата и да прецениш кое е правилното , все пак не е 1ствена
    Количеството интелект на планетата е константа, а населението расте...;[

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Баси изродката остави ги да си родят дете и ми прати снимка.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на koalka
    Не знам как би могъл да бъдеш сигурен, освен ако твоите приятели наистина го знаят, а не просто да са чули някакъв слух, не истината...
    Иначе естествено, че не трябва да се занимаваш.Пък и е глупаво да твърди, че те обича и да прави секс с него...Не може и двете да са.
    А как така те обича, а не сте заедно, при положение, че и ти имаш чувства?Какво ви спира?

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Не се доверявай на 100 процента
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Ако е влюбена в теб не би постъпвала така! Можеш да я попиташ направо, но много ще я обидиш, ако не е вярно. Помисли над варианта да те лъжат останалите!
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си