- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заслужава ли си ?
Съжелявам че съм писал такова заглавие просто не знам какво да пиша вече... та момичето в което съм влюбен ми е казвала че ме обича че съм бил перфектен и прочие,обаче много мой приятели които се познават по добре с нея ми казват че тя се е*е с братовчед и колкото и да ви прозвучи смешно/трагично съм сиг. че няма да ме излъжат и за това вярвам та вие как бихте постъпили бихте продължили да се борите или да се спра защото не си заслужава ? Съжелявам че пиша толкова зле просто не мога си намера място надявам се да сте ме разбрали. Благодаря ви.
samo ne mi stana qsno s tvoq bratov4ed li se ebe ili s neiniq
a po temata ne si zaslujava nai dobre q jareji
Живей така,че като умеш гаргите да грачат,
курвите кръв да храчат,а яките пичове за теб да плачат!!!
Ами ако си чак толкова влюбен нз... ама тя едва ли е толкова влюбена в теб, щом го прави с друг... А тя преди го е правила или продължава да го прави?
BoRiTo > Нейният братовчед о0 ;[
TaZaDaR > Преди време го е правила.
Не знам като цяло съм шокиран![]()
4esno da ti kaja i az sam 6okiranakakto kazah i v prednoto mi mnenie ZAREJI Q
Живей така,че като умеш гаргите да грачат,
курвите кръв да храчат,а яките пичове за теб да плачат!!!
Не знам просто толкова много искам да съм с нея и тя намира неща в мен които в другите момчета не може обаче е на виж кво става "праска" се с братовчед и ...ще последвам моя инстинкт и ще поизчакам малко време ако не станат нещата черта.Мерси и лека вечер. Дел
1-2-3.... то няма значение де... ти ше кажеш или 1 или 2.... еми ако толкова много я обичаш, по - добре поговори с нея! Това какво тя е правила си е нейна работа (колкото и кофти работа да е), а и е минало... Та както казах поговори с нея и успехПървоначално написано от Take1nlov3
![]()
Тая явно е абсолютна к*рва... Ще ти казва, че те обича, а ще се е*е с някой друг( няма значение дали е обикновено момче или братовчед й..) .. Просто най-добре спри да се занимаваш с нея.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
приказки от 1001 нощ...
кой к'во чул, кой к'во разбрал, кой к'во казал...
аз така на слухове не вярвам. Може да си имам едно на ум, ама точно за такива неща....според мен са глупости...
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
а не се ли замисляш и за това, че може би приятелите ти не искат да сте заедно и да си измислят![]()
Мда може би ме лъжат за да ме скарат с нея много правилно се обади sh3_1s_7h3_0n3 за което съм и благодарен ще продължавамда се боря![]()
Благодаря ви!
Според мен не трябва да се влияеш само от думите на приятелите си. Но по-добре не говори и с нея, едвали ще те излъжат за такова нещо. Иначе не се учудвам от ситуацията, аз също знам за такъв случай в моя град. Давай напред и не се занимавай с това момиче!![]()
За мом иче без морал няма смисъл да се бориш ! Но по-добре я питай дали е вярно и , ако се притесни от въпроса ти я зарежи !![]()
Ако това е вярно,тя е луда :P
Но има и вероятност и да те лъжат.
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Зарежи я ... и аз до 1 седмица бях в почти същата ситуация. Това момче ми падна в очите тотално. Моят съвет е да скъсаш с нея. Заслужаваш нещо по-добро... Тая е абсолютна кур*а.![]()
яяя сега ще пишем на червеноАз лично съм на мнение ,че трябва да поговориш с нея, да разбереш до колко са сериозни нещата и да прецениш кое е правилното , все пак не е 1ствена
![]()
![]()
Количеството интелект на планетата е константа, а населението расте...;[
Баси изродката остави ги да си родят дете и ми прати снимка.
Не знам как би могъл да бъдеш сигурен, освен ако твоите приятели наистина го знаят, а не просто да са чули някакъв слух, не истината...
Иначе естествено, че не трябва да се занимаваш.Пък и е глупаво да твърди, че те обича и да прави секс с него...Не може и двете да са.
А как така те обича, а не сте заедно, при положение, че и ти имаш чувства?Какво ви спира?
Не се доверявай на 100 процента
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Ако е влюбена в теб не би постъпвала така! Можеш да я попиташ направо, но много ще я обидиш, ако не е вярно. Помисли над варианта да те лъжат останалите!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...