View Full Version : Има ли начин да превърнем една кучка в..
нормално изпитващо чувства момиче ?
Някои ако има опит или нещо ако може да каже по темата , ще се радвам да чуя положителни отговори :)
bonbon4e__f
04-08-2008, 07:08
ako e ku4ka malko trudno :?
абе вс може да се пречупи :D :D :D :D
ей го моя мъжо уж беше голям купонджия и пиянка ама вече е му остава време от това да се занимава с мен :)
Просто трябва да и влезеш под кожата
ToySoldier
04-08-2008, 07:37
Няма начин, това е част от характера и, и винаги ще бъде
не може,кучката си е кучка,ако усети че се опитваш това,ще бие шута,ясни са ми :x
Кучка в смисъл на секси недостъпното маце, което всеки иска да има, но не може или на злобарка, която се интересува само от себе си и й доставя удоволствие да наранява другите? Има разлика между двата типа - между това, само да се прави на кучка и наистина да е такава. За единия тип не е невъзможно да се пречупи, за другия ще е по - трудно...
Аве кучка. Глупости. Девойче на 15 - кучка. Може да е лигла и да се прави на интересна, но нищо повече. Всяко момиче (и момче) изпитва всевъзможни чувства, без значение ние даваме ли си сметка за това или не. И колкото по-добре го/я опознаеш, толкова лесно виждаш, че така. Не знам какво е това момиче твойто, но бих те посъветвала просто да й станеш приятел. Да спечелиш доверието й и да я опознаеш по-добре.
boriana_borislavova
04-08-2008, 07:55
ima na4in , stiga da nameri6 pravilniq podhot kam neq .
prettyIdeath
04-08-2008, 08:40
Да си намери майстора! Някой момче което ще и дърпа юздите и да видиш как ще се опитоми набързо :-D
Ms.Lonely
04-08-2008, 08:50
Незнам . Не съм си имала работа с кучки , но предполагам , че за пореден път тук важи изречението :"Вълкът козината си мени , но нрава- не !"
ако си нямаш друга работа, прав ти път. Може и да е възможно, но ще е и трудоемко, и консумиращо време...а одоколко ще е и ефективно е много отвлечен въпрос.
partychild
04-08-2008, 10:12
ne moje..dori i ako popadne v sreda na :kuchki: 6te stava vse po gadna i po licemerna.. ot lichen opit go znam ... :?
ne moje..dori i ako popadne v sreda na :kuchki: 6te stava vse po gadna i po licemerna.. ot lichen opit go znam ... :?
точно от това ме е страх, че приятелки те й пълнят главата с простотии най-вероятно.... начина и на мислене е .... катастрофален, особенно ценностите.... въпреки това има надежда да се оправят нещата ама трябва някои да и отвори очите .... освен аз да се жертвам.... но може и да я загубя...
mickelangelo
04-08-2008, 11:03
Какво имаш предвид под кучка ?
SpiDer__GirL
04-08-2008, 11:06
Всеки може да се промени. Въпросът е дали тя го иска и дали ти си достатъчно силен и търпелив най-вече... :o
жена...мм хаиде момиче, което като си хареса някои се лепва за него, и след време като и омръзне или нещата ако почнат да стават сериозни тя се отдръпва.... и така един омагьосън кръг... нещо от сорта
Всеки може да се промени. Въпросът е дали тя го иска и дали ти си достатъчно силен и търпелив най-вече... :o
тя ще се промени сигорен съм, но се иска време .... и нерви, а аз почнах да се изчерпвам и от към двете .... и търпението ми взе да свършва.... последния път когато си изтървах нервите си строших ръката в един контеинер... не се фукам с това нито се гордея, напротив знам, че ми трябва помощ и за това се обръщам към вас........ :(
SpiDer__GirL
04-08-2008, 11:28
жена...мм хаиде момиче, което като си хареса някои се лепва за него, и след време като и омръзне или нещата ако почнат да стават сериозни тя се отдръпва.... и така един омагьосън кръг... нещо от сорта
Ам... питал ли си я защо се одръпва? Знаеш ли... причината може да е, че някога тя е била влюбена и момчето да я е наранило, за това сега когато усети, че нещата стават сериозни да се одръпва. Обясни и, че ти я обичаш и не си като другите.
Ам... питал ли си я защо се одръпва? Знаеш ли... причината може да е, че някога тя е била влюбена и момчето да я е наранило, за това сега когато усети, че нещата стават сериозни да се одръпва. Обясни и, че ти я обичаш и не си като другите.
Първия път когато направи горе споменатото с мен няколко седмици след като се запознахме сле случи, останад до нея като приятел няколко месеца.... бях винаги до нея, дори когато тя е бягала и се е отдръпвала винаги съм бил мил и нежен и съм я разбира и съм и имал доверие на 100%, макар да съм осещал, че понякога ме лъже.
Подари и подарък за коледа, тя също , макар моя да бе малко по... голям да речем(пантофки с формата на кучета :) Тя ми подари малка плюшена играчка.
За 14-ти мислех да и подаря роза и да и кажа как стоят нещата, неуспяхме да се видим и така и така неможах да и дам розата. Изхвърлих я.
След това намерихш някак си сили и просто и казах как стоя нещата, това стана по скаип, но след час и нещо отидох и до тях и я измъкнах едва ли не от вкъщи , баба й имаше ден ден, и пак поговорихме за това наживо. Разбрахме се да говорим на кафе спокоина след няколко дена. Отказа ми под предтекст, че щяла да ходи в друг град на квартира и неискала да си развали и прителството с мен , и тем подбни глупости и неиска да почва връзка сега.... дрън дрън. Добре за 2-ри път приех приятелство, неможех да и се разсърдя нито да я оставя.
Обещах си че ще докарам това до край! 1-ви вариант е това което искам аз или поне което се надявам да стане - да ми даде шанс, макар и малък. 2-ри е - да спрем да си говорим ако трябва, до такава степен ще бъда настоятелен и постоянен и верен на чуствата си.
Преди няколко дена бяхме на кафе. Попитах я дали след кафето иска да идем в нас да гледаме филм, тя поиска да направим това на другия ден щото обещала на майка и дасе прибра рано и .... дълга история. Пак се съгласих. Нестана това и другия ден. Поиска да отменим за някои ден в който и двамата сме свободни.
Тя знае, че аз имам чуства към нея и че ако продължава да ме реже рано или късно ще си отида без да и кажа и думичка. Казва, че и е приятно с мен и нищо повече. Страх я е да изпитва чувства сякаш. И неиска да говори много много за тях...
как да я обедя в постоянството си и търпението си какво още да направя?
А да и трябва да се редя на опашка за излизането с нея, понякога имало и други приятели с който излизала.... това вече ме дразни, но немога да и кажа защото не сме нищо повече от близки приятели.................................. ............
страх ме е че май пак е почнала да се зарибява с някои както обикновенно прави след като остави някое момче което е наранила....
пппппфпфпфпфпфпфпфп
Някои ако има опит или нещо ако може да каже по темата , ще се радвам да чуя положителни отговори :)
Да има!Даваш и всичко което иска,но всеки ден си мил с нея,тя се влюбва в теб,ти обаче в миг се отдръпваш,почваш да се държиш хладно и гадно с нея и тя започва да те пита "Какво стана,какво направих,къде сбърках",а ти не и казваш,тя се побърква,опитва се да разбере,открива всичките си грешки и може и да се оправи,обаче не се знае.В тоя свят е пълно с боклуци!
Другия вариант е да я спукваш от бой и да й обясняваш всеки път,че го правиш,защото я обичаш и да и напомняш,че не може без теб.
Втория начин работи по-добре,като,че ли...
Първия път когато направи горе споменатото с мен няколко седмици след като се запознахме сле случи, останад до нея като приятел няколко месеца.... бях винаги до нея, дори когато тя е бягала и се е отдръпвала винаги съм бил мил и нежен и съм я разбира и съм и имал доверие на 100%, макар да съм осещал, че понякога ме лъже.
Подари и подарък за коледа, тя също , макар моя да бе малко по... голям да речем(пантофки с формата на кучета :) Тя ми подари малка плюшена играчка.
За 14-ти мислех да и подаря роза и да и кажа как стоят нещата, неуспяхме да се видим и така и така неможах да и дам розата. Изхвърлих я.
След това намерихш някак си сили и просто и казах как стоя нещата, това стана по скаип, но след час и нещо отидох и до тях и я измъкнах едва ли не от вкъщи , баба й имаше ден ден, и пак поговорихме за това наживо. Разбрахме се да говорим на кафе спокоина след няколко дена. Отказа ми под предтекст, че щяла да ходи в друг град на квартира и неискала да си развали и прителството с мен , и тем подбни глупости и неиска да почва връзка сега.... дрън дрън. Добре за 2-ри път приех приятелство, неможех да и се разсърдя нито да я оставя.
Обещах си че ще докарам това до край! 1-ви вариант е това което искам аз или поне което се надявам да стане - да ми даде шанс, макар и малък. 2-ри е - да спрем да си говорим ако трябва, до такава степен ще бъда настоятелен и постоянен и верен на чуствата си.
Преди няколко дена бяхме на кафе. Попитах я дали след кафето иска да идем в нас да гледаме филм, тя поиска да направим това на другия ден щото обещала на майка и дасе прибра рано и .... дълга история. Пак се съгласих. Нестана това и другия ден. Поиска да отменим за някои ден в който и двамата сме свободни.
Тя знае, че аз имам чуства към нея и че ако продължава да ме реже рано или късно ще си отида без да и кажа и думичка. Казва, че и е приятно с мен и нищо повече. Страх я е да изпитва чувства сякаш. И неиска да говори много много за тях...
А да и трябва да се редя на опашка за излизането с нея, понякога имало и други приятели с който излизала.... това вече ме дразни, но немога да и кажа защото не сме нищо повече от близки приятели.................................. ............
страх ме е че май пак е почнала да се зарибява с някои както обикновенно прави след като остави някое момче което е наранила....
пппппфпфпфпфпфпфпфп
Ей пич,с риск да не ме послушаш и да прозвучи банално,аз съм правил същите грешки като теб.Знаеш ли как само можеш да докараш нещата до край???Като спреш да мислиш за нея и да се зарибяваш,да си вкарваш филмите,че я обичаш и тя теб и ще сте щастливи.ТОВА НЕ Е ТАКА!!!Повярвай ми,месеци страдах по същия начин,като,чета историята ти,виждам своята история като,че ли през пречупването на вода.Всичко е същото с малки измения.Бягай далеч от тая смотанячка,тя не те обича,само те наранява и си играе с теб.Сигурен съм,че никога не си я накарал да страда и ти за нея си просто доброто момче което и е опора в трудните моменти и се забавлява с теб,но когато не и трябваш е с другите си многобройни "приятели".Тая не те заслужава!!!Набий си го в главата!Отношенията между 2-ма влюбени не трябва да са такива,то не е война,тука няма да мерим сили с момичето което обичаме,кой е по-силен и кой е по-гаден.На мен ми предложиха приятелство преди време и аз бях много обиден,"приех" и после веднага отказах,обясних още същия момент как стоят нещата и че ако иска да бъде с мен,ще бъде,няма да се подиграва с мен.После тя поиска да бъде с мен,но каза,че не може,после ми обеща нещо и не го изпълни,сега аз не искам да съм с нея.Защото любовта не е вечна,а всеки път когато те нараняват любовта си отива малко по малко и остават само спомените,хубавите,след време изчезват хубавите спомени защото лошите са повече,а след време срещаш друга и лошите спомени избледняват.Спомняш си само "А ако беше с мен колко щях да я обичам,но само тя загуби,сега обичам моето момиче(новата която ще срещнеш)"Това е мой човек,спри да страдаш,нека всичките гадни кучки се научат,че не приемат ли любовта и не позволят ли да ги обичат после всичко изчезна!
Не можеш да промениш човек, ако той сам не го желае...
пппппфпфпфпфпфпфпфп
Ей пич,с риск да не ме послушаш и да прозвучи банално,аз съм правил същите грешки като теб.Знаеш ли как само можеш да докараш нещата до край???Като спреш да мислиш за нея и да се зарибяваш,да си вкарваш филмите,че я обичаш и тя теб и ще сте щастливи.ТОВА НЕ Е ТАКА!!!Повярвай ми,месеци страдах по същия начин,като,чета историята ти,виждам своята история като,че ли през пречупването на вода.Всичко е същото с малки измения.Бягай далеч от тая смотанячка,тя не те обича,само те наранява и си играе с теб.Сигурен съм,че никога не си я накарал да страда и ти за нея си просто доброто момче което и е опора в трудните моменти и се забавлява с теб,но когато не и трябваш е с другите си многобройни "приятели".Тая не те заслужава!!!Набий си го в главата!Отношенията между 2-ма влюбени не трябва да са такива,то не е война,тука няма да мерим сили с момичето което обичаме,кой е по-силен и кой е по-гаден.На мен ми предложиха приятелство преди време и аз бях много обиден,"приех" и после веднага отказах,обясних още същия момент как стоят нещата и че ако иска да бъде с мен,ще бъде,няма да се подиграва с мен.После тя поиска да бъде с мен,но каза,че не може,после ми обеща нещо и не го изпълни,сега аз не искам да съм с нея.Защото любовта не е вечна,а всеки път когато те нараняват любовта си отива малко по малко и остават само спомените,хубавите,след време изчезват хубавите спомени защото лошите са повече,а след време срещаш друга и лошите спомени избледняват.Спомняш си само "А ако беше с мен колко щях да я обичам,но само тя загуби,сега обичам моето момиче(новата която ще срещнеш)"Това е мой човек,спри да страдаш,нека всичките гадни кучки се научат,че не приемат ли любовта и не позволят ли да ги обичат после всичко изчезна!
През целия си мизерен живот се опитвам да намирам правилните решения на проблемите в живота си, било като чужди съвети или базирани на личния ми опит. Нещо като в шаха - най-правилния ход. Мисля да я оставя наистина да порасне малко. Няма смисъл наистина. Това не е любов. Мисля да я отрежа от живота си, ще разваля приятелството и това е. Мерси на всички.
Е Джими,както и ти сам забеляза съдбите ни са сходни,забрави я човече,поне не мисли толкова за нея и не я идеализирай така,тя не го заслужава,не е и вярно,че ако някой го оставиш той ще се върне при теб,понякога трябва да напъваш непрекъснато човека и когато го оставиш той чак тогава разбира колко много те обича и не може без теб.Обаче нещата няма да са същите,ти винаги ще помниш миналото,а забравиш ли го ще бъдеш наранен както преди.И само ти си виновен човече,ако не беше така добър с теб,тя нямаше да ти се качи на главата и да се ебава с теб,да се гаври така с личността ти и да ти обяснява колко много те обича.
Бившата ми вече ми се извинява за какво ли не,но каква полза?Все едно мога да забравя всичко до сега.Не човече,сега не бих и простил ако не ми се обади по телефона,да поиска да излезем,да ми каже колко много ме обича,да ме прегърна,аз да я целуна и когато и се обадя след това,да знам,че когато имам нужда от някой,тя винаги ще е до мен.Неее,това никога няма да стане!Знаеш ли защо?Защото е егоистка,не е пораснала и не ме обича...Да това е истината,това става когато чувствата не са споделени или не са на време.Така става когато изпуснеш момента...
Остави я мой човек,твоята е много по-гадна от моята,много повече те разиграва и 100% не те обича,повярвай ми.Хвани си друга,губи си времето с нея,ако заслужава обичай я,бъди щастлив,но не страдай заради тази която не заслужава!
sexy_sladuranka___
04-08-2008, 13:08
Като и изравниш самочуствието с земята
Е Джими,както и ти сам забеляза съдбите ни са сходни,забрави я човече,поне не мисли толкова за нея и не я идеализирай така,тя не го заслужава,не е и вярно,че ако някой го оставиш той ще се върне при теб,понякога трябва да напъваш непрекъснато човека и когато го оставиш той чак тогава разбира колко много те обича и не може без теб.Обаче нещата няма да са същите,ти винаги ще помниш миналото,а забравиш ли го ще бъдеш наранен както преди.И само ти си виновен човече,ако не беше така добър с теб,тя нямаше да ти се качи на главата и да се ебава с теб,да се гаври така с личността ти и да ти обяснява колко много те обича.
Бившата ми вече ми се извинява за какво ли не,но каква полза?Все едно мога да забравя всичко до сега.Не човече,сега не бих и простил ако не ми се обади по телефона,да поиска да излезем,да ми каже колко много ме обича,да ме прегърна,аз да я целуна и когато и се обадя след това,да знам,че когато имам нужда от някой,тя винаги ще е до мен.Неее,това никога няма да стане!Знаеш ли защо?Защото е егоистка,не е пораснала и не ме обича...Да това е истината,това става когато чувствата не са споделени или не са на време.Така става когато изпуснеш момента...
Остави я мой човек,твоята е много по-гадна от моята,много повече те разиграва и 100% не те обича,повярвай ми.Хвани си друга,губи си времето с нея,ако заслужава обичай я,бъди щастлив,но не страдай заради тази която не заслужава!
Леле мале, не ви блазя на всичките... Четох ся всичките коменти и взе, че ми стана мъчно... :( :smt085
:)
Не няма начин, освен ако тя го искам ама малко се съмнявам :?
Приятел съчуствам ти. И ти бия евала, че си събрал сили да я оставиш и да се настроиш психически срещу нея. Не е лесно признавам. Но наистина това е най-правилното решение. И един извод, до който сам стигам - не винаги най-хубавото е и най-добро за нас самите....
mizantrope
04-08-2008, 16:24
Tova e osoben "sort" jeni, otnosheniqta s koito ne vodqt do nishto dobro - eto predi nqkolko podobno prejivqvane mi se sluchi. Prosto nqkoi jeni sa takiva - a dali sa poddatlivi na promqna, ne znam, no li4no smqtam,4e ne si struva. Samo shte si habite nervite i chuvstvata. Otdavna ne sam imal vazmojnostta da bada sas svestno momiche i zanapred smqtam da go davam bez momicheta, pisnalo mi e ot gluposti i prostotii, za koito po4ti vinagi ne sam imal vina ili zasluga. T'va e ot men po vaprosa. ;)
Ivalinka
04-08-2008, 18:02
според мен ако се влюби истински ще се промени :)
MiMcHeToOo
04-08-2008, 18:07
Всеки човек изпитва чувства не зависимо дали е кучка, овца, сдухано момиченце и т.н..
heartless*charm
04-08-2008, 18:23
дръж се като зло куче с нея и готово
дръж се като зло куче с нея и готово
освен да я ухапя.... някъде 8-)
или да и тегля едно ебане и да я пратя да си ходи :D
Не. Има твърде съществена биологична разлика. Момичето си е човек. А кучката си е.... женско куче.
За всичко си има начин, пък и напоследък т.н. "кучки" са просто малки лигли, които са чули че е модерно ся да си кучка и давай всички сме кучки.... :razz: Направо са смешни...
А по принцип,защо да не може. Всеки човек си има слаби места и ако оцелиш някое такова и успееш да и влезеш под кожата.... 8)
SpiDer__GirL
04-09-2008, 10:33
Знаеш ли какво ... Остави я. Въобще не се занимавай с нея. Не и звъни, навънка ако се видите кажи и само едно ЗДРАВЕЙ и си продължи. Колкото повече тичаш след едно момиче, толкова повече тя ти се надува. Като види, че вече не си заинтересован сама ще намери път към теб. Все пак и аз съм момиче ... :) :P
Знаеш ли какво ... Остави я. Въобще не се занимавай с нея. Не и звъни, навънка ако се видите кажи и само едно ЗДРАВЕЙ и си продължи. Колкото повече тичаш след едно момиче, толкова повече тя ти се надува. Като види, че вече не си заинтересован сама ще намери път към теб. Все пак и аз съм момиче ... :) :P
Mai trqbva da q nakaram da me uvajava malko, shtoto neshto dosta svoboda i dadoh. Taka shte e ....
slun4ice_90
04-09-2008, 10:45
Всеки човек изпитва чувства не зависимо дали е кучка, овца, сдухано момиченце и т.н..Няма как да не се съглася с нея,винаги дава много интересни и полезни мнения.Всеки човек изпитва чувства,когато е тъжен плаче,когато е щастлив, се смее и се радва на живота.Едвали тя е "статуя" и прави изключение.Това,което твърдиш,че е кучка не я прави най-лошата.И тя е човек. :-P :grin: И да мисля,че ако тя намери човек,който да й преобърне живота,защо да не се промени? :wink:
Alabalaportokala
04-09-2008, 13:38
ne :)
Не, ама да. Имах си работа с кучка. Искаше да ми отнеме гадже което беше илюзорно, плод на моята фантазия. За отрицателно време с няколко правилни подхода я накарах да ме желае максимално много, влюби се и тогава сложих край. И досега (година по късно) продължава да ме занимава и още не ме е забравила. Всъщност що е то кучка ? Слабохарактерно момиче което се прави на силно и твърдо, но всъщност от прекалените нараняванки е мн крехка. Как да се справим с кучка ? Лесно. Смята се че 1 такова момиче има гордост и голямо его. Погалваш и го,но съвсем леко. После...разбери намеренията и. Играй си с нея. Манипулираш я, караш я да те мисли за глупак. Недостъпността е задължителна. Това е момиче което иска да наранява момчетата на всяка цена затова върви по следите ти. Накрая не се усеща как се влюбва от всичките игрички. И когато това стане it's showtime. Скачате върху сърцето и максимално много, докато не го стъпчете. Това ще го помни цял живот, да видим дали ще иска да наранява. Ъхъхъх, кучките са елементарни и са като прочетена книга. Акъл се иска...
за какво ти е кучка?красива ли е ,за да я искаш толкова и какво изобщо може да ти хареса в една кучка ,за да искаш да я промениш освен външния вид?
fire_cat
04-09-2008, 15:07
Може, но това зависи само и единствено от нея.
ARToftheDEVIL
04-09-2008, 15:11
може любовта е нещо силно
.......
но трябва да е истинска
neshtata otivat na tam che poveche iskam da q naranq za da i vkaram malko akyl v glavata , otkolkoto da q spechelq s lubovni obqsneniq i tem podobni....neznam mai mi mina meraka.... igrata vze da zagrubqva prekaleno mnogo a az ne iskam tova... iskah prosto malko lubov i razbirane...
neshtata otivat na tam che poveche iskam da q naranq za da i vkaram malko akyl v glavata , otkolkoto da q spechelq s lubovni obqsneniq i tem podobni....neznam mai mi mina meraka.... igrata vze da zagrubqva prekaleno mnogo a az ne iskam tova... iskah prosto malko lubov i razbirane...
Пич разбий и курвенското сърце!Нека страда пиклата!Направи го и заради мен!
Да, пич, давай!
Направи го за всички мъже, с които някога си е играла жена!
С теб сме !!!
CuRly_Doll
04-10-2008, 17:24
Всеки може да се промени-тази "кучка" може да се промени според мен ако изпита истински чувства към някой.Ако този някой харесва свестни момичета,тя ще спре да се лигави според мен.Просто всеки може да се промени,стига да има причина,желание и воля! :)
Ch0c0la73
04-10-2008, 18:30
tva ka4ili priqtelq mi vi zadava toq vapros :D
:-o Това зависи от харектера на момичето.Доста трудно ще стане да превърнеш кучката в нормално момиче,но не е невъзможно
Всеки може да се промени-тази "кучка" може да се промени според мен ако изпита истински чувства към някой.Ако този някой харесва свестни момичета,тя ще спре да се лигави според мен.Просто всеки може да се промени,стига да има причина,желание и воля! :)
i samo istinskata celuvka na lubovta moje da sabudi spqshtata krasavica ... kato v prikazkite nali ? dryn dryn pylni gluposti na tyrkaleta 8-)
Neon Black
04-11-2008, 15:36
Кучката е кучка, само защото има мъже, които й го позволяват. Дори се съмнявам, че правилната дума в случая е "мъже". По-скоро мекотели, които през целия си живот са слушали приказките на майка си как да бъдат "мили и нежни" с всяка жена в живота си.
Жалко, че днешното общество е осакатило мъжете. Превърнало е повечето от нас в скопци, на които им трябват безброй съвети, статии, "тактики" и сайтове като този, които да ни учат как да се отнасяме с нежния пол, какво да им купуваме на всеки мизерен празник, как да ги държим за ръчичка, как да ги целуваме и как да "правим любов" с тях.
Мъжът трябва да бъде Завоевател. Трябва да бъде Воин. Него не го избират, той е този, който избира. Той притежава силата да вземе онова, което пожелае.
Така че, млади приятелю, спри да гониш ветровете, спри да превръщаш кучките в добри момичета, а превърни себе си в истински Мъж. Тогава ще можеш да постигнеш всичко на този свят. А кучките.. те сами ще идват да скимтят в краката ти.
Кучката е кучка, само защото има мъже, които й го позволяват. Дори се съмнявам, че правилната дума в случая е "мъже". По-скоро мекотели, които през целия си живот са слушали приказките на майка си как да бъдат "мили и нежни" с всяка жена в живота си.
Жалко, че днешното общество е осакатило мъжете. Превърнало е повечето от нас в скопци, на които им трябват безброй съвети, статии, "тактики" и сайтове като този, които да ни учат как да се отнасяме с нежния пол, какво да им купуваме на всеки мизерен празник, как да ги държим за ръчичка, как да ги целуваме и как да "правим любов" с тях.
Мъжът трябва да бъде Завоевател. Трябва да бъде Воин. Него не го избират, той е този, който избира. Той притежава силата да вземе онова, което пожелае.
Така че, млади приятелю, спри да гониш ветровете, спри да превръщаш кучките в добри момичета, а превърни себе си в истински Мъж. Тогава ще можеш да постигнеш всичко на този свят. А кучките.. те сами ще идват да скимтят в краката ти.
Spored men za da izrastnesh myj trqbva i se nalaga da prijiveesh dosta takiva razocharovaniq. Tova po nqkakyv nachin te uchi i predpazva. Az ne sym vinoven che sym izrastnal taka. Vse pak nemoje da si podbirash roditelite ili da si izberesh haraktera. Ti si takyv kakyvto si si. Ako namerish nqkoi koito da te razbira - super , ako ne si ostaash sam ... tva e.
Prosto spored men tq beshe chovek zaradi kogoto si zaslujavashe da napravish malka jertva, no qvno sym sgreshil. Priemam che sym napravil greshka i nemislq da q povtarqm za napred.
Да си намери майстора! Някой момче което ще и дърпа юздите и да видиш как ще се опитоми набързо :-D +1
абе вс може да се пречупи :D :D :D :D
ей го моя мъжо уж беше голям купонджия и пиянка ама вече е му остава време от това да се занимава с мен :)
Просто трябва да и влезеш под кожата
Ак0 това на аватара си ти, ...... аз не бих ставал 0т масата, само и само да ст0я по-надалеч 0т теб :grin: :grin: :grin: