PDA

View Full Version : Малко притеснен

Smokk
04-08-2008, 08:01
Имам един въпрос...Значи правих секс с приятелката ми без презерватив ..Но аз имам късо гемче и немога да си заголя напълно главичката..Така де като го вкарам мисля че се забелва до половината най-много..Преди да се "източа" го изкарах около 5 секудни и така..Знам че има вероятност да съм пуснал малко дори преди да се източа,но голяма ли е вероятноста?На приятелката ми й закаснява малко..трябваше да дойде вчера,а още не и е дошло.Има ли вазможност да е забременяла?И правихме го в събота,а дали ще има значение ако днес пие противозачатъчни?

Mis_Kapriz
04-08-2008, 08:06
Do 72 chasa sled akta moje da pie protivozachatachni.A choveche ti se nauchi da q pazish i togava go pravete bez prezervativ,tova ne e shega ra bota.Hapcheto se kazva Eskapele i e 30 i nqkolko leva v aptekata. :oops:

Smokk
04-08-2008, 08:09
Е няма ли по ефтини ? :D

beautiful_f
04-08-2008, 08:12
Е няма ли по ефтини ? :D

Нестига, че може да си направил белята ами сега и по ефтини искаш :? Не мога да ви разбера вас мажете .. ако не ти се дават толкова пари си има презервативи... :x

МрънМрън
04-08-2008, 08:16
Хапчетата за спешна контрацепция имат много странични ефекти и не е препоръчително да се използват често. Но ако толкова много се притеснявате, може да си вземете за всеки случай. Но запомнете, че това е вредно и не бива да се използва повече от 2 пъти в годината. Тези хапчета са микс от хормони и могат да предизвикат изменения в цикъла, напълняване, окосмяване и други странични ефекти ако се прекали с употребата им. От един път нищо няма да ви стане, но гледайте да се ограничите. Другото хапче за спешна контрацепция се казва Постинор Дуо. Но нямам представа колко струва.

sex_igra4ka
04-08-2008, 08:20
постинорът беше по-евтин-към 13 лв някъде май ,но от последния път,когато ми се наложи да го пия (преди година някъде) знам,че беше спрян от производство и в общи линии рабирам защо... :?

Smokk
04-08-2008, 08:30
Ок..Аз мисля че има много малка вероятност това да е станало...И ако пробваме с тест ще покаже ли или трябва събота..

МрънМрън
04-08-2008, 08:38
На този етап е много рано за тест. Дори и в събота има вероятност теста да бъде отрицателен, а тя да е бременна, така че наистина намерете начин да закупите хапче. Теста няма да е излишен, но трябва да са минали най - малко 7 дни от евентуално зачеване. Не забравяй, че ако теста е положителен, вероятността да е грешен е под 1%, но ако е отрицателен, тази вероятност е към 30 %. С други думи на тестовете може да се вярва ако са положителни. Аз самата имаам дете на 6 месеца и първите тестове, които правих бяха отрицателни. А това беше месец и половина след като забременях.

Smokk
04-08-2008, 08:53
Добре ще опитаме с хапче :)

princesa_viki
04-08-2008, 08:58
постинорът беше по-евтин-към 13 лв някъде май ,но от последния път,когато ми се наложи да го пия (преди година някъде) знам,че беше спрян от производство и в общи линии рабирам защо... :?
Защо?И аз съм се чудила защо са го спряли...Ако може да ми отговориш :)

Kisses_P
04-08-2008, 09:00
Късно е за Eskapele. МИнали са повече от 72 часа

shy69
04-08-2008, 09:01
Късно е за Eskapele. МИнали са повече от 72 часа

Мда.. спести 30 кинта.. са ходи купи памперси за 10 :lol:

BaBy_bS
04-08-2008, 09:11
просто се научете да се пазите бе хора оффффф аман вече !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Smokk
04-08-2008, 09:13
Не е късно нали 72 часа ние го правихме събота към 6-7.. 3 дена до днеска 6-7 часа е ..А пък също е много малак шанса отново да кажа..който е да съм пуснал по време на това,но не съм усетил и не смятам че съм ..

shy69
04-08-2008, 09:17
Не е късно нали 72 часа ние го правихме събота към 6-7.. 3 дена до днеска 6-7 часа е ..

Бахти ! Много се дразня ! Можеш да е*еш без капут .. после се стискаш за 30 лв (10 кутии цигари!!! ) Аре не се цигани - ходи купи на момичето ескапелче .. после е по-лошо, вервай ми :)
наистина ли е заради 30-те лева ?! Да ти събереме по 1 лв тука във форума и да дойдеш да ти ги дадем .. да те видим къф си резил !!! :-x :shock: :-x :-x

Smokk
04-08-2008, 09:18
Заради парите ми било..я са опрай е веднага мога си ги намеря .. и ако не й е дошло ще ги намеря и ще купя ..