Влез

View Full Version : Наглост

Deni4kaa
04-08-2008, 10:18
Какво да направя ако някоя нахалница праща целувки на гаджето ми???Аз и казах да спре,а тя пак продължи и на всичкото отгоре ме изкара тъпа...аз като и кажа нещо и тя ми се хили ехидно,апф нахалница такава.та какво да и кажа,че да спре???

MaRiYa_86
04-08-2008, 10:19
Не си ти човекът,които трябва да направи нещо.Би трябвало гаджето ти да се дръпне,а ако на него му харесва,то ти се замисли по въпроса :)

Deni4kaa
04-08-2008, 10:21
Не си ти човекът,които трябва да направи нещо.Би трябвало гаджето ти да се дръпне,а ако на него му харесва,то ти се замисли по въпроса :) той се дръпна и й каза да спре да ме тормози,а тя му каза :"хахахахха O.o разбирам,мацката се е притеснила :D :D"

SINDEL
04-08-2008, 10:22
Бой по такива докато не им размажеш физиономията

MaRiYa_86
04-08-2008, 10:25
Абе майната и на тази.Тя е злобна,ревнива вещица :grin:

psihqsala
04-08-2008, 10:28
Оу аз тая бих я изяла,на нищо щях да я напрая 2-3 шамара да видим чие гадже ше пипа тая мърша. Пък гаджето ти ако не й доразбие мутрата нз. ...

Deni4kaa
04-08-2008, 10:29
Оу аз тая бих я изяла,на нищо щях да я напрая 2-3 шамара да видим чие гадже ше пипа тая мърша. Пък гаджето ти ако не й доразбие мутрата нз. ... е да,ама в интернет как да и забия шамар?

Barbie
04-08-2008, 10:30
Оу аз тая бих я изяла,на нищо щях да я напрая 2-3 шамара да видим чие гадже ше пипа тая мърша. Пък гаджето ти ако не й доразбие мутрата нз. ... е да,ама в интернет как да и забия шамар?

Аве какви сте всичките такива агресивни. Ти на нея не си й никаква - нищо не й пречи да праща целувки, на когото си пожелае. Той ако вижда, че това те дразни, би трябвало да направи нещо по въпроса - да не контактува с нея и да я държи настрана от себе си.

Тя може да прави каквото си иска. Ако го харесва, то е сравнително нормално да му го показва.

Единствено приятелят ти може да поговори с нея и да й обясни, че няма смисъл да си губи времето с него.

Не й обръщай внимание.

psihqsala
04-08-2008, 10:33
ОМГ..тя целувки по скайп ли му праща и ти се смее 'ехидно' пак в скайп ли? Хахаха кво се връзваш пък и ти? Аз викам,че наживо го прави..Ако е така просто като я видиш ,отиваш при нея и й казваш с най-язвителния тон:"виж престани да се занимаваш с гаджето ми и да му пишеш глупости за да не ти се налага да се запознаеш отблизо с мен' или караш гаджето ти да я нареди и да я постави на мястото й и готово.

superlative_baby
04-08-2008, 10:42

Аве какви сте всичките такива агресивни. Ти на нея не си й никаква - нищо не й пречи да праща целувки, на когото си пожелае. Той ако вижда, че това те дразни, би трябвало да направи нещо по въпроса - да не контактува с нея и да я държи настрана от себе си.

Тя може да прави каквото си иска. Ако го харесва, то е сравнително нормално да му го показва.

Единствено приятелят ти може да поговори с нея и да й обясни, че няма смисъл да си губи времето с него.

Не й обръщай внимание.

хахаха ТОЧНО ТАКА Е!!! Тая може да си прави каквото иска..това че ти ревнуваш е твой проблем :grin: аз пък им са кефя на такива..

Deni4kaa
04-08-2008, 10:44

Не й обръщай внимание.

хахаха ТОЧНО ТАКА Е!!! Тая може да си прави каквото иска..това че ти ревнуваш е твой проблем :grin: аз пък им са кефя на такива.. апф,тва е супер тъпо и нагло

mhmhmhmhm
04-08-2008, 10:48
Като гледам 'праща' ще рече по скайп
фо ти пука тогава?

mickelangelo
04-08-2008, 10:55
ееее ? Гаджето ти няма ли си глава на раменете ... ? Ако той подаде просто не трябва да си с него .. 8)

GameMaster
04-08-2008, 10:59
Kaji mi koga i kade da q chakam i shte q schupq tazi murla :o ....

Deni4kaa
04-08-2008, 11:00
Kaji mi koga i kade da q chakam i shte q schupq tazi murla :o .... хахах мерси за съдействието

SpiDer__GirL
04-08-2008, 11:01
Моят съвет е да забравиш, че изобщо съществува ... нека му праща целувки нека му се натиска след като той е с тебе какво се палиш :) ... Попадала съм в такава ситуация и знам как се чустваш. Спри да и обръщаш внимание. А пък ... ако продължи нищо не ви пречи (на теб и на гаджето ти) да и чукнете една среща. Тя ще отиде като си мисли, че е откраднала гаждето ти, а ще идете и двамата. След тоя срам би трябвало да спре. :)

Enjoy_yourself
04-08-2008, 11:30
щом се държи така кажи и възможно най нагло :
"Уф мила ако мисли, че гаджето ми ще ти обърне внимание Ок, но мисля, че е по-добре да си намериш някой от твоята категория.. :-x :D "
това определено ще я засегне или пък просто се прави ,че не ти пука това са двата варианта за действие :) е успех ако създава пак проблеми само ми call :o :P

n1ght_shadow
04-08-2008, 11:31
Какво да направя ако някоя нахалница праща целувки на гаджето ми???Аз и казах да спре,а тя пак продължи и на всичкото отгоре ме изкара тъпа...аз като и кажа нещо и тя ми се хили ехидно,апф нахалница такава.та какво да и кажа,че да спре???
гръмни я

comics
04-08-2008, 11:46
настъпи я по опашката :D

A_JoLiE
04-08-2008, 11:48
Моят съвет е да забравиш, че изобщо съществува ... нека му праща целувки нека му се натиска след като той е с тебе какво се палиш :) ... Попадала съм в такава ситуация и знам как се чустваш. Спри да и обръщаш внимание. А пък ... ако продължи нищо не ви пречи (на теб и на гаджето ти) да и чукнете една среща. Тя ще отиде като си мисли, че е откраднала гаждето ти, а ще идете и двамата. След тоя срам би трябвало да спре. :)

+1

sladku_bebzi
04-08-2008, 12:01
Защо трябва да й правиш нещо... нали той е твое гадже и му имаш доверие.Пък ако толкова ти се прави нещо вземи я набий едно хубаво и си готова :-D

NightGuardian
04-08-2008, 12:09
Ами приятелят ти да я блокира в Skype толкова ли е сложно?!

Deni4kaa
04-08-2008, 12:22
Ами приятелят ти да я блокира в Skype толкова ли е сложно?! не става въпрос за skype,но не ви казах,защото няма значеие,то се едно и също като е в нета

Ivalinka
04-08-2008, 18:12
не мисля,че трябва да я спираш.той трябва да го направи..иначе може да се оттегли и просто да гледа как се бориш за него с нея и да му стане приятно или пък точно обратното-да не остане особено очарован :?

MiMcHeToOo
04-08-2008, 18:13
Бой по такива докато не им размажеш физиономията

+1 :o

alex_devv
04-08-2008, 18:19
Не си ти човекът,които трябва да направи нещо.Би трябвало гаджето ти да се дръпне,а ако на него му харесва,то ти се замисли по въпроса :)

+1

той да я направи закашмер 1,2 пъти и тя като види, че той я отблъсква ще се махне. замисли се и за гаджето ти, а не само за нахалницата. може пък на него да му харесва...