Влез

View Full Version : С какво мога да си скъсам химена, преди да съм правила секс?

boriana_borislavova
04-08-2008, 12:54
s kakvo moga da si skusam devstvenata cipa predi da sam pravila sex ? i ako q skusam 6te me boli li po malko purviq put ?
kajete mi si4kite ne6ta s koito moga da q skusam ? :-) :-) :-)

т.7
krem4et0

CragHack
04-08-2008, 12:56
Вибратор.

nejnaDROGA
04-08-2008, 12:58
А защо искаш да я скъсаш :shock: :shock: :shock:

WhiteWolF
04-08-2008, 13:01
ela az 6te te :-D 6eguvam se ta s vsi4ko koeto ti izglejda podhodq6to s himikal ako iska6

BaD_GirL ™
04-08-2008, 13:01
Zashto iskash da q sk1sash?? Deistvai napravo sEx ;)

Sasha2k8
04-08-2008, 13:02
hvashtash edna krastavica i q puhash... i tva e ... :lol:

04-08-2008, 13:09
Ебати кви сте тъпи...

Едно е да нямаш химен, друго е да нямаш мозък
пф

CragHack
04-08-2008, 13:22
Много ясно що иска да я скъса. Защото иска първия път да не се притеснява от болка, кръв и т.н. Иска като е с момчето да прави секс, а не да се мъчат и да се чудят как да се отворят.

И ако тръгнете да ми обяснявате, колко специално нещо било девствеността за приятеля и, и как трябвало да я пази за него - пълни глупости. Освен ако той не е много опитен, девствеността и само ще го притесни, затрудни и ще му падне възбудата докато се мъчи и чуди кво да направи.

Щом е решило момичето - нека го направи. Само да внимава всичко да е безопасно и хигиенично.

CragHack
04-08-2008, 13:26
Тоя па отворен - от къде реши, че е тъпа? Само защото е задала подобен въпрос ли?

Може и да е малка, но това няма как да се разбере от тази тема.

А ти престани да се правиш на големия, умен батко, защото вече почваш да ставаш сърдития, мърморещ чичко...

Water_lili
04-08-2008, 13:28
пробвай с бирена бутилка :shock: а иначр дори и да успеш по някакъв начин да я скъсаш (в което силно се съмняван,защото при някои момичета дори след първия път не се разкъсва напълно...), при всички положения ще боли поне няколко пъти след това.Да не говорим пък ако си си самонанесла някакви наранявания в тази зона :o Аз лично смятам за тъпо да правиш секс с някого на когото не можеш да се довериш за първия път :?

alek200
04-08-2008, 13:29
спортувай.....физкултурата помага :D

hottie
04-08-2008, 13:30
Знаеш как ако се замислиш. Няма да ти давам примери само и само да те насърчавам. Решението си е твое, но си помисли :)

vamp
04-08-2008, 13:40
Много ясно що иска да я скъса. Защото иска първия път да не се притеснява от болка, кръв и т.н. Иска като е с момчето да прави секс, а не да се мъчат и да се чудят как да се отворят.

И ако тръгнете да ми обяснявате, колко специално нещо било девствеността за приятеля и, и как трябвало да я пази за него - пълни глупости. Освен ако той не е много опитен, девствеността и само ще го притесни, затрудни и ще му падне възбудата докато се мъчи и чуди кво да направи.

Щом е решило момичето - нека го направи. Само да внимава всичко да е безопасно и хигиенично.

Донякъде съм съгласен с теб!

Karamel4e_to
04-08-2008, 13:42

ili povecheto momicheta sega si mislqt che kato ne sa devstveni sa koi znai kfo i tq iska da se naprai tochno na takava pred nqkoe momche mai a

boriana_borislavova
04-08-2008, 13:45
az iskam da skusam himena po nqkav na4in za6toto skoro 6te pravq sex i iskam da me boli po malko , da nqma kruv i t.n.t. . :o

Lovage
04-08-2008, 13:48
Боже. :shock:
девствен си ,ако не си правил секс.С ЧОВЕК!
та иначе,ще те боли и да си я скъсала ,и да не си ще боли при самото проникване на пениса. :)

hottie
04-08-2008, 13:48
Ами като не знаеш как да си го скъсаш самичка къде си тръгнала секс да правиш :)

unfaithful1234
04-08-2008, 13:52
Са се сетих за една дето си беше пъхала дезодорант и капачката останала вътре... :D Емиии,мен ако питаш нека те отвори момчето,с което ще си за пръв път. :)

krem4et0
04-08-2008, 13:52

Всъщност болката и дискомфорта не идват от късането на ципата, а от разпъването за 1-ви път на влагалището. Аз правя над 2 години секс, а още при вкарване ме боли.

sex_igra4ka
04-08-2008, 13:57
Ами прочетох ти и др менения и не мисля,че е правилно това,което искаш да направиш...Ако няма наистина някаква др причина ,а просто за да не те боли после и да не тече кръв...не мисля,че е удачно.Приятелят ти знае ли за плановете ти?Ккакво мисли?АКо не знае и си мисли,че си девствена няма ли да стане кофти ситуация като види ,че не си.Абе ако го правиш,поне му кажи ,за де не стане тъпо момчето да се чуди какво става...

wersa4e
04-08-2008, 13:57
Виж какво само да не е бутилка щото ако се получи вакуум ще ходиш разкрачена до болницата :lol: НЕ БЕ :-o краставицата е добър вариант но да е със същия размер на пениса на гаджеето ти. Тва е най - якия вариант :-o 8)

princesa_viki
04-08-2008, 14:00
az iskam da skusam himena po nqkav na4in za6toto skoro 6te pravq sex i iskam da me boli po malko , da nqma kruv i t.n.t. . :o
Ама да те светна нещо,това,че няма да имаш девствена ципа,не значи че няма да те боли.Болката е също,защото се разширява влагалището ;)

iveto__91
04-08-2008, 14:24
pri ypotreba na tamponi su6o moje da se skusa.pone taka sam 4ela no ne e zaduljitelno da stane.zavisi ot razmeraa i tn.s

sweet_dream13300
04-08-2008, 14:32
emi nali iska6e da izbroqvam -vibrator,debel marker,banan (vupreki 4e moje da ti se razka6ka v rukata)ama nai dobre si e mom4e da te otvori :P

amatorium
04-08-2008, 15:07
Ami za sluchaq mojesh da si kupish edno dildo pone. I malko lubrikantche. No zashto lishavash ot tozi kef nqkoe momche!? :-)

aanitogb
04-08-2008, 15:35
Ami za sluchaq mojesh da si kupish edno dildo pone. I malko lubrikantche. No zashto lishavash ot tozi kef nqkoe momche!? :-)
+1 :-)

Pliok0019
04-08-2008, 15:40
На 13 и аз се разделих с химена си по собствено желание и със собствени усилия. Тогава си мислех, че няма да намеря някой толкова специален за тази дейност, пък и не исках за в бъдеще да има кръв в началото и т.н.

Всъщност..3 години по-късно след 1вия ми, 2рия ми и 3тия ми полов контакт продължи да има кръв и болки... Карма.

zvezdichka777
04-08-2008, 15:47
1-Тфа което искаш да направиш е АДСКИ тъпо..
2-Дори и сега като се отвориш сама да не те боли толкова много,то когато го направиш със МОМЧЕ ще те боли така или иначе.
3-След време ти давам гаранция че ще съжеляваш
Но както и да е,ти вече си си го решила и тфа е ... може би със два или три пръста (трудно ще ти е) или краставица .. ддз :D :D :D :D

Treselle
04-08-2008, 15:49
tva sas sobstvenora4noto otnemane na devstvenostta vinagi mi se izglejdalo.... adski tapo :razz:
otidi si pri tozi deto si re6ila 4e e podhodq6t i prosto go napravi.
e... 1na pritelka posledva saveta mi i pi4a vze 4e i go tikna direktno... taka 4e trqbva da si sigurna 4e ima mozak v glavata si i nqma da ti go pri4ini. :?

ghostwisper
04-08-2008, 16:12
апф абе поколението тотално изтрещя ве..щяла да си къса девствената ципа..а майкооо..кога беше като четох,че жени иксали да си възтановяват химена.. :-x :-x :-x :? :?
По темата: вибратор,по голям и продълговат предмет,който да ти влезе удобно(всякакви плодове и зеленчуци,по твой избор..)ааа да и бях чула,че една се беше отворила с телефона си и с шише от мин вода 500 мл.. айде успех :? :? :? :shock: :shock: :shock: :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

Treselle
04-08-2008, 16:20
ааа да и бях чула,че една се беше отворила с телефона си и с шише от мин вода 500 мл.. айде успех :? :? :? :shock: :shock: :shock: :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

s telefon? s 6i6e ot mineralna voda? vij za 6i6eto se dose6tam ama telefona kakva rolq igrae? :-o

ludata90
04-08-2008, 16:22
ааа да и бях чула,че една се беше отворила с телефона си и с шише от мин вода 500 мл.. айде успех :? :? :? :shock: :shock: :shock: :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

s telefon? s 6i6e ot mineralna voda? vij za 6i6eto se dose6tam ama telefona kakva rolq igrae? :-o
Вибрира :D :grin: Това според мен е меко казано.. тъпо. Един ден ще съжаляваш много. Т'ва пубертета е голямо нещо :?

sexy^^^
04-08-2008, 17:28
1-Тфа което искаш да направиш е АДСКИ тъпо..
2-Дори и сега като се отвориш сама да не те боли толкова много,то когато го направиш със МОМЧЕ ще те боли така или иначе.
3-След време ти давам гаранция че ще съжеляваш
Но както и да е,ти вече си си го решила и тфа е ... може би със два или три пръста (трудно ще ти е) или краставица .. ддз :D :D :D :D ......naistina shte sujalqvash i to mnogo .. da znaesh

kuklichka_bg
04-08-2008, 17:51
i sled vreme nqkoi kato te pita s kogo ti be6e za prav pat i ti ami s krastavicata s butilkata s trite prasta xaxa qK spomen :)

alex_devv
04-08-2008, 18:35
до къде стигна света...

CfEtii
04-08-2008, 18:40
Мии ти сама можеш да измислиш с кво,някфа си беше бръкнала с четка за зъби...смисъл с дръжката :razz: ама по-добре недей.

soulja_girl4e
04-08-2008, 19:12
s dezodorant... no vnimavai s kapa4kata :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

DevilWish
04-08-2008, 19:19
Emi kvo da kaja . . . za men ne e pravilno ,za6toto taka i taka 6te ti e sy6tata bolka ;) nqma smisyl ;) ako nyama6 doverie na priyatelya si ,4e 6te se spravi tova ve4e e drug vypros.

natalitoo
04-08-2008, 19:47
ostavi tova na mom4e da go napravi ... vse pak 6te ti e za pyrvi pyt .. sled vreme kato se zamisli6 koi ti e bil pyrviq .. kakvo 6te se seti6 .. krastavicata ili banana .. xihaixhaixh .. nakyde otiva sveta .. no tova si e tvoe re6enie .. i vse pak uspexx

LadyDi
04-08-2008, 19:48
Нищо недей да късаш..

Та ти си толкова малка и глупава, че дори не можеш сама да се сетиш с кво да я скъсаш...пък камо ли да мислиш за секс. пф
Стой си на гъза още 2 години

+1

MakeMeLaugh
04-08-2008, 20:16

То може пак да те боли и пак да има кръв ;) така че сама се замисли дали има смисъл...

Hilary_
04-09-2008, 04:15
добре тва е ядски тъпо...за какво да лишаваш някое момче в което по нататък ще се влюбиш да те отвори та трябва с некви всевъзможни неща да се отваряш...тва е мн тъпо!!! :? :? :? не мисля че ще спре да те боли а и ако го обичаш и ти е кеф няма да мислиш за болката...лелеееее на къде отива света!!! :? земи се осъзнай малко...!!! :?

dydka
04-09-2008, 07:21
ima nqkoi ne6ta koito kazvate i sa nepravilni koqto i da e jena momi4e ne moje da si sk1sa cipata s himikalka ili kakvoto i da e drugo trqbva da e ili vibrator ili istinski hui okolo tazi cipa ima razstoqnie prez koeto minavat kakvito i predveti dasi sloji dori i nqkolko pr1tsa da si navre no ako naistina ima smelost sama da q sk1sa blaze ti ne ti zavijdam xahxahxa za6toto nqkoi ne use6tat nikakva bolka a drrugi......

beautiful_f
04-09-2008, 07:27
Мисля, че от цялата работа с късането няма никакъв смисъл.... ако е за болката... ти ако се възбудиш добре.. и ако той е по внимателен и ако парво пробва с пръст и след това.. започнете , ще ти е по добре и няма да те боли много :? просто няма смисъл да се отваряш сама :?

sex_igra4ka
04-09-2008, 10:21
Абе мен ако питаш,кво тоолкова удоволствие е за момчето точно да отваря...Мисля,че от гледна точка на това,че ще ти е оърви ще се радва,ама точно пък от това,че ще ти разкъса ципата...извинявайте,ама някой да ми обясни кефа от това...

Макар че пак казвам,че е безсмислено да го правиш...

MiSs_DioR_CheRiE
04-09-2008, 18:48
da si q skusash i da ne si q pak shte te boli purviq put ot samoto pronikvane 8)

Spider4eto
04-09-2008, 19:10
сама не може да се сети с кво, па тръгнала да се отваря, недорасла чифутка

urgent
04-09-2008, 20:30
недей само с чупливи работи като краставици . една приятелка веднъж нейна прятелка я вика щото е зела наденица ОБЕЛИЛА Я Е и и се е счупила :D :D

sonyglobe
04-09-2008, 20:33
Еми с крик от ГОЛФ3 :razz:

AngelXrisi
04-09-2008, 20:46
Абе момиче,като пораснеш дотолкова,че да вразумееш и да получиш сведения какъв предмет има формата на пенис,тогава мисли за самоотваряне...
И да те светна,че можеш да си причиниш множество инфекции,какъвто и да е предмета,можеш да се разраниш,а оттам нататък да се заразиш с какви ли не болести НЕ САМО по полов път...Така че ако искаш наистина да загубиш девственността си и обичаш или най-малкото харесваш човека до себе си,позволи на него да го направи.Ще боли,но поне ще е по-малко безопасно и ще бъде нормален секс.

meds15
04-09-2008, 20:49
Абе момиче,като пораснеш дотолкова,че да вразумееш и да получиш сведения какъв предмет има формата на пенис,тогава мисли за самоотваряне...
И да те светна,че можеш да си причиниш множество инфекции,какъвто и да е предмета,можеш да се разраниш,а оттам нататък да се заразиш с какви ли не болести НЕ САМО по полов път...Така че ако искаш наистина да загубиш девственността си и обичаш или най-малкото харесваш човека до себе си,позволи на него да го направи.Ще боли,но поне ще е по-малко безопасно и ще бъде нормален секс.
+1

So unbelievable love..
04-09-2008, 20:50
+1

+2

sonyglobe
04-09-2008, 20:50
+1

urgent
04-09-2008, 20:55
+1

+2
+много :D

bibiqna_fut
04-10-2008, 15:59
хмм.. излъгала си някое момче,с което искаш да го направиш,че няма да ти е за пръв път .. дошъл е момента ,ти си се панирала и се чудиш как да се измъкнеш от лъжата си като сама си забучиш краставица долу .. права ли съм ..

бай дъ уей кфото и да е Не Го ПрАвИ .. просто е по-добре за теб

punkarkata
04-13-2008, 15:02
ami slu4valo se e na momi4eta kogato sportuvat pravat aerobika ne6to s razstqgane no i s masturbirane su6to ako puha6 predmeti i tka staa :D a za 1qt put ti ve4e si q skusala 1 put dr put nqma se kusa nanovo :P tka 4e mislq 4e nqma da boli kakto kogato pravi6 sex 2 put :-)

upstream
04-13-2008, 16:00
az shti go skusam 8-)