- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С какво мога да си скъсам химена, преди да съм правила секс?
s kakvo moga da si skusam devstvenata cipa predi da sam pravila sex ? i ako q skusam 6te me boli li po malko purviq put ?
kajete mi si4kite ne6ta s koito moga da q skusam ?![]()
![]()
т.7
krem4et0
Вибратор.
ela az 6te te6eguvam se ta s vsi4ko koeto ti izglejda podhodq6to s himikal ako iska6
Zashto iskash da q sk1sash?? Deistvai napravo sEx![]()
And you need me, like I need you.. And you can be without me like I can be without you.. Its too love.. And I never ever hurt you, never maked you cry.. Love, love, love.. Its too love.. I`ve give my life for you.. Its to0 love.. ;[[
Ебати кви сте тъпи...
Едно е да нямаш химен, друго е да нямаш мозък
пф
Много ясно що иска да я скъса. Защото иска първия път да не се притеснява от болка, кръв и т.н. Иска като е с момчето да прави секс, а не да се мъчат и да се чудят как да се отворят.
И ако тръгнете да ми обяснявате, колко специално нещо било девствеността за приятеля и, и как трябвало да я пази за него - пълни глупости. Освен ако той не е много опитен, девствеността и само ще го притесни, затрудни и ще му падне възбудата докато се мъчи и чуди кво да направи.
Щом е решило момичето - нека го направи. Само да внимава всичко да е безопасно и хигиенично.
Тоя па отворен - от къде реши, че е тъпа? Само защото е задала подобен въпрос ли?
Може и да е малка, но това няма как да се разбере от тази тема.
А ти престани да се правиш на големия, умен батко, защото вече почваш да ставаш сърдития, мърморещ чичко...
пробвай с бирена бутилкаа иначр дори и да успеш по някакъв начин да я скъсаш (в което силно се съмняван,защото при някои момичета дори след първия път не се разкъсва напълно...), при всички положения ще боли поне няколко пъти след това.Да не говорим пък ако си си самонанесла някакви наранявания в тази зона
Аз лично смятам за тъпо да правиш секс с някого на когото не можеш да се довериш за първия път
![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
спортувай.....физкултурата помага![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Знаеш как ако се замислиш. Няма да ти давам примери само и само да те насърчавам. Решението си е твое, но си помисли![]()
Донякъде съм съгласен с теб!Първоначално написано от Crag Hack
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Първоначално написано от Crag Hack
ili povecheto momicheta sega si mislqt che kato ne sa devstveni sa koi znai kfo i tq iska da se naprai tochno na takava pred nqkoe momche mai a
az iskam da skusam himena po nqkav na4in za6toto skoro 6te pravq sex i iskam da me boli po malko , da nqma kruv i t.n.t. .![]()
Боже.![]()
девствен си ,ако не си правил секс.С ЧОВЕК!
та иначе,ще те боли и да си я скъсала ,и да не си ще боли при самото проникване на пениса.![]()
The good you make today,people will often forget tomorrow.Do good anyway!
Ами като не знаеш как да си го скъсаш самичка къде си тръгнала секс да правиш![]()
Са се сетих за една дето си беше пъхала дезодорант и капачката останала вътре...Емиии,мен ако питаш нека те отвори момчето,с което ще си за пръв път.
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Всъщност болката и дискомфорта не идват от късането на ципата, а от разпъването за 1-ви път на влагалището. Аз правя над 2 години секс, а още при вкарване ме боли.Първоначално написано от Crag Hack
Ами прочетох ти и др менения и не мисля,че е правилно това,което искаш да направиш...Ако няма наистина някаква др причина ,а просто за да не те боли после и да не тече кръв...не мисля,че е удачно.Приятелят ти знае ли за плановете ти?Ккакво мисли?АКо не знае и си мисли,че си девствена няма ли да стане кофти ситуация като види ,че не си.Абе ако го правиш,поне му кажи ,за де не стане тъпо момчето да се чуди какво става...
Виж какво само да не е бутилка щото ако се получи вакуум ще ходиш разкрачена до болницатаНЕ БЕ
краставицата е добър вариант но да е със същия размер на пениса на гаджеето ти. Тва е най - якия вариант
![]()
![]()
Ама да те светна нещо,това,че няма да имаш девствена ципа,не значи че няма да те боли.Болката е също,защото се разширява влагалищетоПървоначално написано от boriana_borislavova
![]()
offline forever!
pri ypotreba na tamponi su6o moje da se skusa.pone taka sam 4ela no ne e zaduljitelno da stane.zavisi ot razmeraa i tn.s
I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
All I have to do is think of me and I've peace of mind
emi nali iska6e da izbroqvam -vibrator,debel marker,banan (vupreki 4e moje da ti se razka6ka v rukata)ama nai dobre si e mom4e da te otvori :P
Ami za sluchaq mojesh da si kupish edno dildo pone. I malko lubrikantche. No zashto lishavash ot tozi kef nqkoe momche!?![]()
Eating isn't cheating - Arnold