PDA

View Full Version : Body Piercing&Tattoo раздел

SexYLipS
04-08-2008, 13:14
Мисля, че би било интересно ако направите раздел Body Piercing&Tattoo.В него всеки ще може да се похвали с пиарсинга или татуировката която има, да сподели мнението си, впечатленията си, да попита, да разбере повече за пиарсингите и татуировките... Също така запалените и разбиращи от пиарсинг и татоо ще могат да съветват и описват начина по който се манипулира дадено място и изобретателните ще могат да постват свой модели за татуировки.Мисля че ще се получат интересни дискусий :)

swords1010
04-08-2008, 13:49
Абсолютно против съм. Не смятам, че е нужно да се прави раздел само на една тема. Когато се създава нов рездел, той трябва да обобщава в себе си много теми за дискутиране. За пиърсинг е достатъчно подходящ и "Всичко тийн накуп"

bulgarche
04-08-2008, 15:40
http://www.piercing-bg.com/

Seducti0n
04-08-2008, 15:57
Абсолютно против съм. Не смятам, че е нужно да се прави раздел само на една тема. Когато се създава нов рездел, той трябва да обобщава в себе си много теми за дискутиране. За пиърсинг е достатъчно подходящ и "Всичко тийн накуп"

Подкрепям. :)

SexYLipS
04-08-2008, 21:12
Поне опитах.Мерси за отделеното време :)

Seducti0n
04-08-2008, 21:33
Принципно админите имат последната дума.
Ако, толкова държиш на това молбата ти да бъде разгледана, така да се каже на "висша инстанция", обърни се към Alex или Coki.
Мнението на потребителите е важно за нас.
Всичко добро. :)

XceSS
04-08-2008, 22:40

И раздел за наркотиците би бил идеален.

bulgarche
04-09-2008, 05:56
[quote=swords1010]И раздел за наркотиците би бил идеален.
До преди няколко месеца имаше такъв раздел, години наред ;)

XceSS
04-09-2008, 10:04
[quote=swords1010]И раздел за наркотиците би бил идеален.
До преди няколко месеца имаше такъв раздел, години наред ;)

Знам, заради него се регистрирах, но сега го няма нали... :x

ResidentEvil
04-09-2008, 10:40

Не се предавай толкова лесно бе! :D

Поткрепям идеята, може и да се комбинират примерно няколко теми в един разел!

Едни искат наркотици, други татоировки, аз пък искам професионален раздел за Софтуер и Хардуер, ама за сега няма!

Такаче може и да измислим нещо, щом сме заедно и не се отказваме от идейте си всичко можем да направим и да помогнем за развитието на сайта!

Seducti0n
04-09-2008, 16:04
Раздел за наркотици едва ли ще има някога отново. :)

swords1010
04-09-2008, 16:22

И раздел за наркотиците би бил идеален.
Такъв раздел допреди време имаше и определено не беше идеален. Счетохме, че злоупотребите станах твърде много и той беше премахнат. :)

rakiQ
04-09-2008, 17:49
bi bilo qko da ima takyf razdel!

SexYLipS
04-18-2008, 08:48

Едни искат наркотици, други татоировки, аз пък искам професионален раздел за Софтуер и Хардуер, ама за сега няма!

Такаче може и да измислим нещо, щом сме заедно и не се отказваме от идейте си всичко можем да направим и да помогнем за развитието на сайта!

Е не.Свикнала съм като каже някой не, значи не... ама ако си променят мнението ще е яко защото наистина ако имаше такъв раздел бих влизала в всяко свободно време.. :grin:

Ловеч тук надали има толкова професионалисти за Софтуер и Хардуер.. :wink:

tqnko1
04-18-2008, 11:04

Е не.Свикнала съм като каже някой не, значи не... ама ако си променят мнението ще е яко защото наистина ако имаше такъв раздел бих влизала в всяко свободно време.. :grin:

Повярвай няма такива но за разлика от това има професионалисти за GSM & SIMS 2 8-)

SexYLipS
05-02-2008, 06:29

Повярвай няма такива но за разлика от това има професионалисти за GSM & SIMS 2 8-)

Особенно за Симс 2 :-D

machoka
05-07-2008, 08:06
За сега не се предвижда създаването на такъв раздел. Ако тръгне дискусия по въпроса, ще ви уведомим чрез тема.

Приятен ден.