Влез

View Full Version : Аман

mizantrope
04-08-2008, 16:15
Bre da mu se ne vidi, mai tvardenieto, 4e jenata e zagadka ne razgadaema, e vqrno. Sajelqvam, dami, ne iskam da vi postavqm pod obshta kategoriq, no sled prejivqvaniqta, koito imah s predstavitelki ot vashiq pol, stigam do nqkoi gadni zakliu4eniq.

Zapoznah se s edno momiche, ochevidno si dopadnahme, ala-bala, svalki i vsi4kite ostanali neshta. Ta edna vecher po ste4eniqta na obstoqtelstvata dvamcata ostanahme sami v moqta kvartira. Tq zapochna parva da mi se natiska ida me celuva, ta... i az ne i ostanah dlajen :D . Neshtata stignaha do tam,4e prekarahme noshta v moeto leglo. Vsi4ko tip-top, daje q izpratih do neinata kvartira na sutrinta, otnovo celuvki, vsi4ki shtastlivi, dovolni - idiliqta golqma. Obache... sledvashtite dni se zasichame itq se darji vse edno nishto ne e stanal, po edin tolkova distanciran nachin, 4e se pitam, "Bre m*mka mu, 'shto stana?!" Pitam delikatno, ima li problem, neshto da ne sam q obidil - nikakav otgovor. :?

Ta si vikam nakraq - ai, siktir, pisna mi ot takiva nomerca! To ne za parvi pat podobni prejivqvaniq mi idvat na glavata, no mai e kraino vreme da si vzema edno na um. Ve4e se zamislqm dali da predpriemam vaobshte nqkakvi otnosheniq s momicheta - postoqnno popadam na edni... S izvinenie, no s 80 % ot jenskiq pol po-dobre da nqma6 nishto obshto v intimen plan. :x

MartyParty
04-08-2008, 16:21
Миличък тая маймуница ме затруднява...Отивам да измия само малко чиниики и ще се опитам да помогна после. :smt110

mizantrope
04-08-2008, 16:27
Sajalqvam za shliokavelnicata, no v momenta sam v chujbina na komp, kadeto kirilica nqma pak i ne e moi li4en da instaliram kirilizator illi BDS.

MartyParty
04-08-2008, 16:38
Такам....Ти не мисля,че имаш вина за случилото се.Предполагам обаче,че си и се доверил твърде много.Все пак не е било момиче,което познаваш отдавна.Има такива момичета...Има всякакви момичета и точно за това не мисля,че трябва да отписваш нашия пол така рязко.Не си попаднал на мимиче-на много (да не кажа на всички) им се случва.резултът от недообмислени действия и незаслужено доверие.Тази случка не показва нищо друго,освен че за напред трябва да си по-внимателен.
За шльокавицата си извинен. :smt045

mizantrope
04-08-2008, 16:54
I az taka smqtam, hem gledam vinagi da ne se hvarlqm s glavata napred, no kakto pod4erath, tq se natiskashe, pak i q haresah (daje vse oshte ne mi e bezrazli4na - kolko sam zle,nali?). Znam li,no takiva prejivqvaniq malko ili mnogo te sduhvat po nqkakav nachin.

MartyParty
04-08-2008, 16:58
Сдухват ,ама бързо минават...Особено на тия години хич да не ти пука. :-D

Ivalinka
04-08-2008, 18:07
вярно е,че ние момичетата сме неразбираеми.понякога и аз сама не мога да се разбера :-D всеки ден мисля по различен начин и понякога давам неволно надежди на някои хора,а после все едно нищо не се е случило...при мен само флиртчета оба4е :? и така..загатка

liberty
04-08-2008, 18:13
Не разбра ли че просто е искала да спи с теб :D

alex_devv
04-08-2008, 18:16
:-o :-o :-o

heartless*charm
04-08-2008, 18:20
еми как да ти кажа...попаднал си на женския еквивалент на курвар

hanovete
04-08-2008, 18:24
тва жената 5 дена у месъца да кърви и да не умира по-голем дзвер от нея нема

-вариянтите са много,но след тази постъпка явно е било еднонощно преживяването
иначе може да иска да провери дали я обичаш-ама тва толко бързо да го прави не ми се струва логично,но при жената логично няма

marilyn
04-08-2008, 18:37
Има мн такива момичета, наистина... Явно тя е искала само да спи с теб...друга причина не виждам за да се държи така....

Но не си мисли, че всички са еднакви, зашото аз мога да кажа, че също съм се парила мн жестоко само че от момче (аз съм момиче и са само пример ти давам).

Еми кфо др да ти кажа айде успех и дано намериш някоя по- свестна! :) :-)

GameMaster
04-08-2008, 18:42
Emi samo e iskala da spi s teb kaot gledam.Ama moje da ti pravi nomerca che da razbere dali neshto iskash da se poluchi mejdy vas ala bala....Takiva ti razni.....

NightGuardian
04-08-2008, 18:48
Т'ва е живота брат ми , добре дошъл!

Miss_Perfekt
04-08-2008, 18:53
Не разбра ли че просто е искала да спи с теб :D
Искала е да те пробва и тва е :D

CfEtii
04-08-2008, 19:08
Може за мацката да не си бил това,което е тя за тебе

sh3_1s_7h3_0n3
04-08-2008, 19:15
Ето едно 'мъжко' момиче... държи се като 'достоен' представител на вашия пол и вече си готов да се откажеш от женската половина на човечеството. ^^

Ти вместо да се радваш, че някоя яка мадама те е забърсала и не се е правила на 2 и половина да чака ти да започнеш... се самосъжаляваш... пхах... :)
Може да е искала само да спи с теб и да не си й изглеждал 'годен' за връзка или просто изобщо да не й е минавало и през ума за такава.
А пияна ли беше? ^^ ...алкохол + ПМС/предменструален синдром/... озверяваме за секс... :-D

scanadal
04-09-2008, 10:18
Добре дошъл на планетата Реалност.Ами така де,мацето е искала просто секс и си го е получила.Съжалявам,че сте се разминали в очакванията си.