Влез

View Full Version : Как да се държа...

fifa
04-08-2008, 18:36
Здравейте... аз съм от Плевен и тази година правя бал... значи оказа се че ще имам дама която е невероятно красива и с високо самочувствие докато аз съм си тъпак така да се каже в смисъл си мисля че аз ще бъде няква изцепка до нея някаква дупка все едно ме няма и ще ми бъде подтиснато цяла вечер.. кажетее как да спра да мисля за тия глупости и да се радвам че съм с най-красивата дама...

tuzaro
04-08-2008, 18:40
кат си идиот как се уреди с нея?? пък щом е най-красивата прави повече снимки да имаш за спомен и нещо друго ако може да направиш си 6 точки 8-)

soulja_girl4e
04-08-2008, 18:41
кат си идиот как се уреди с нея?? пък щом е най-красивата прави повече снимки да имаш за спомен и нещо друго ако може да направиш си 6 точки 8-)
:P :P :P :razz: :razz: :razz:

MoonAngel
04-08-2008, 19:00
ПФ. Ако ви кажа, че аз съм в подобна ситуация, но с малки корекции. И аз правя бал, но аз съм дамата и съм с подобно явление за кавалер. И съм леко притеснена как ще изглеждаме на въпросния бал. Така че нз автора ко ще правиш. Всъщност нз аз ко ще правя! :(

tuzaro
04-08-2008, 19:06
Епа я да ви запитам и двамата, в 10 клас съм и не съм наясно с бала, ама си мисля, че се избират кавалери/дами от хора които познаваш и са ти приятели или ако имаш гадже което е годно за показване него, а вие що сте така?

CfEtii
04-08-2008, 19:06
И как я хвана като си тъп?

MoonAngel
04-08-2008, 19:10
М нз за автора, при мен се получи поради простата причина, че броя на външните е ограничен, а от забележителните екземпляри от класа това е едно от най-добрите предложения!

mediata
04-08-2008, 19:18
ами ние сме се разбрали с едно момичене от моя клас да ми е дама на бала ама да ви кажа аз няма много много да стоя при нея :lol: все пак за последно ще сме всички заедно така, че трябва да си направя шоуто на махххххххххххх :grin:

fifa
04-08-2008, 19:35
И как я хвана като си тъп?

не ми е гадже просто добра приятелка разбрахме се всички да си имаме дами и затова се наложи да намера и така...

LadyDi
04-08-2008, 19:38
Здравейте... аз съм от Плевен и тази година правя бал... значи оказа се че ще имам дама която е невероятно красива и с високо самочувствие докато аз съм си тъпак така да се каже в смисъл си мисля че аз ще бъде няква изцепка до нея някаква дупка все едно ме няма и ще ми бъде подтиснато цяла вечер.. кажетее как да спра да мисля за тия глупости и да се радвам че съм с най-красивата дама...

Щом си мислиш, че си такъв, значи най-вероятно е така. Нищо не можеш да направиш по въпроса. Бъди себе си.

skatemore
04-08-2008, 19:39
еми като ти е приятелка къф е проблема кво те боли начи всички ше си викат " ега ский го ква путка е забил "

LadyDi
04-08-2008, 19:41
еми като ти е приятелка къф е проблема кво те боли начи всички ше си викат " ега ский го ква путка е забил "

По-скоро ще си викат: Егати, скиай тая путка с кво се движи :-)

Ivalinka
04-08-2008, 19:41
щом си се оредил с красивото момиче,какво изобщо му мислиш...радвай се :grin:

Ivalinka
04-08-2008, 19:43
без да искам...(правописната грешка) :oops:

5StaR
04-08-2008, 19:44
Според мен бала ще е по яко, ако са хора само от едно и също даскало - 12 класове примерно или само 1 клас.. нз де не съм добре информиран... Все пак за последно така да се каже официално..
Та по темата : само 1 съвет.. не се мисли за сдухан.. щом сте 12 клас предполага се че вече доста години сте били заедно и се познавате, а щом се е съгласила значи не те мисли за лоозер. А сам като се мислиш, нищо добро не си причиняваш.