PDA

View Full Version : Вкуса на момичетата

4a6ka_za_kafe
04-08-2008, 20:37
Напоследък взех да се питам нещо и може въпросът ми да е странен, но ми е любопитно...
Щом има начини, най-вече с различни храни, момчето да има по-вкусна сперма, има ли и начин и момичето да стане по-вкусно/сладко "отдолу"?
Благодаря предварително за отговорите. :)

urgent
04-08-2008, 20:39
Напоследък взех да се питам нещо и може въпросът ми да е странен, но ми е любопитно...
Щом има начини, най-вече с различни храни, момчето да има по-вкусна сперма, има ли и начин и момичето да стане по-вкусно/сладко "отдолу"?

НАМАЖИ Я С ШОКОЛАД :-P :-P :-P

4a6ka_za_kafe
04-09-2008, 06:24
Бих била благодарна, ако още някой изкаже мнение по въпроса, и то не само за външно овкусяване, ами и за когато момичето яде определена храна. :)
Чела съм например, че спермата ставала с особено приятен вкус, ако мъжът е ял ананас или е пил уиски. :-o

beautiful_f
04-09-2008, 07:54
:shock: за първи път "чувам" нещо подобно ... тая тема определено ще ми е интересна ... айде и аз чакам отговори .. :D

dydka
04-09-2008, 07:57
ima razli4ni intimni kremove i sprei4eta s mirismi nai vajnoto e da se izmie6 mn mn dobre da se mahne kakvoto i da e okosmqvane da ima6 redovna higiena maje6 se ilis e pr1ska6 s specialno krem4e koeto da miri6e prieqtno i naistina e sladko nqma nujda da te majat s 6okolad xahaxhax

hottie
04-09-2008, 08:27
Ами същото горе-долу важи и за нас жените и най важното е да не пушиш. Определено има разлика. Иначе относно храните за мъжете се препоръчват плодове, за жените не знам. Може и да пробваш.

dydka
04-09-2008, 08:44
e kakvo ob6to ima pu6eneto az sm1 si momi4e pu6a ddz ili z amom4etata kazva6 ?

hottie
04-09-2008, 08:46
e kakvo ob6to ima pu6eneto az sm1 si momi4e pu6a ddz ili z amom4etata kazva6 ?

Ами отразява се на вкуса на спермата както и се отразява и при момичетата. И аз не го вярвах докато приятелят ми не направи разликата (преди пуших) и каза че сега е коренно различно и много по-хубаво.

dydka
04-09-2008, 08:50
emi nz az si pu6a ne sa mi kazvali lo6i ne6ta za otdolu xahxah pu6a si s1vsem nai redovno no predi da prvq kakvoto i da e se miq obilno s razli4ni intimni gelove koito izpolzvam hubavo e i hlebna soda za po dobra higiena i dezinfekciq i nakraq se maja obiknovenno na vaniliq miri6a xahaxh i e ok no ina4e ot moi gadjeta kvi li ne istorii sm1 4yvala za biv6ite im averki xahaxh

hottie
04-09-2008, 08:55
emi nz az si pu6a ne sa mi kazvali lo6i ne6ta za otdolu xahxah pu6a si s1vsem nai redovno no predi da prvq kakvoto i da e se miq obilno s razli4ni intimni gelove koito izpolzvam hubavo e i hlebna soda za po dobra higiena i dezinfekciq i nakraq se maja obiknovenno na vaniliq miri6a xahaxh i e ok no ina4e ot moi gadjeta kvi li ne istorii sm1 4yvala za biv6ite im averki xahaxh

Аз не казвам, че е лошо. Казвам само, че било уж по-хубаво ако не си пушач. Иначе и да се миеш и да не се миеш не се отразява на твоята слуз. Все си я има като се възбудиш.

WhiteWolF
04-09-2008, 09:03
Аз не казвам, че е лошо. Казвам само, че било уж по-хубаво ако не си пушач. Иначе и да се миеш и да не се миеш не се отразява на твоята слуз. Все си я има като се възбудиш.
dam s nepu6a4ka ima malka razlika ama za sluzta mnogo faktori igraqt rolq kakto i pri mom4etata no pri vas momi4etata sekreta se otdelq ot drugade i ne sam rzpitval vseki pat kakvo si qla i kakvo si pila prosto use6tam vkusa i ako ne mi haresva spiram kakto pri bqloto te4enie e mnogo kiselo i taka razbrahme 4e ima

dydka
04-09-2008, 09:05
pri vsqko momi4e e razli4no nz no naitina dori i pu6a4ka nqmala sm1 problemi pone do sega xhaxha 5 godini stana ma nz vinagi moje da ima dori kato sm1 s mom4e da mi b1rka az posle oblizvam sama s1m si use6tala vkusa i si4ko ne e lo6o ave ot mn ne6ta zavisi i ot smaite momi4eta kakto i da e pff na4etah se tuka na kvi li ne ne6ta omr1zna mi 4ak

hottie
04-09-2008, 09:19
Абе има нещо, което променя консистенциятя и вкуса , защото мен ми се е случвало като гълтам после да ме боли много стомаха. Случвало ми се е 2-3 пъти, ама чувството е неприятно. Следващият път ако ми се случи ще питам какво е ял или пил :-P

dydka
04-09-2008, 09:22
emi nz praviola s1m seks s 15 mom4eta na vsi4ki sm1 g1ltala men li4no me kefi obojavam ne mi se e slu4valo ponqkoga naistina mn nepriqten e vkusa ma pregl16ta6 i tva e

hottie
04-09-2008, 09:30
emi nz praviola s1m seks s 15 mom4eta na vsi4ki sm1 g1ltala men li4no me kefi obojavam ne mi se e slu4valo ponqkoga naistina mn nepriqten e vkusa ma pregl16ta6 i tva e

Да, не винаги е хубав. Кофтите е, че не можеш да презениш кога е вкусно и кога не :P

4a6ka_za_kafe
04-09-2008, 09:39
Плодовете май са универсално решение. :-D Притеснява ме само фактът, че от повечето плодове ми се подува стомахът, не знам при другите как е, а да взема да "куркам" по някое време няма да е приятно. :) Иначе не си пуша и си поддържам хигиената. Макар че по мое мнение прекалено обилното използване на душ-гелове, кремчета, спрейове и т.н. изсушава кожата отдолу, променя киселинността на нормалния секрет на вагината и предразполага към инфекции. За което съм чувала пък, че води до неприятна миризма и тем подобни...

hottie
04-09-2008, 09:41
Плодовете май са универсално решение. :-D Притеснява ме само фактът, че от повечето плодове ми се подува стомахът, не знам при другите как е, а да взема да "куркам" по някое време няма да е приятно. :) Иначе не си пуша и си поддържам хигиената. Макар че по мое мнение прекалено обилното използване на душ-гелове, кремчета, спрейове и т.н. изсушава кожата отдолу, променя киселинността на нормалния секрет на вагината и предразполага към инфекции. За което съм чувала пък, че води до неприятна миризма и тем подобни...

Така си е

amatorium
04-09-2008, 09:47
Vkusa e otnovo kaktoo pri mujete. Glemi porcii plodov + mlqko q pravqt da e po-klusna. 8)

dydka
04-09-2008, 10:11
ave 4estno kazano ne me int tolkova vkusno li e ne e li vkusno vajnoto e 4e te kefi smaoto pravene ahha aide omitam se na daskalo 4ao

BlueMushroom
04-09-2008, 10:54
Абе има нещо, което променя консистенциятя и вкуса , защото мен ми се е случвало като гълтам после да ме боли много стомаха. Случвало ми се е 2-3 пъти, ама чувството е неприятно. Следващият път ако ми се случи ще питам какво е ял или пил :-P

[/b]i na men mi se e sluchvalo sushtoto neshto

amatorium
04-09-2008, 11:02
Ot gultaneto da boli stomah :lol: :lol: :lol: Edva li e ot tova ... :-)

sex_igra4ka
04-09-2008, 11:18
Абе моля ви,бе ,хора,чаках някой да го поправи,ама все пак айде във пост-овете е разбираемо,но поне в заглавията може да няма грешки-ВкyсЪТ на момичетата ако обичате... :?

hottie
04-09-2008, 15:10

Ооо аре гълтай ти да те видим :-P Да бе човек много остра болка. Няма от какво друго да е. Наистина е неприятно.

amatorium
04-09-2008, 16:00

Ооо аре гълтай ти да те видим :-P Да бе човек много остра болка. Няма от какво друго да е. Наистина е неприятно.

Haide ne se izlagai s podobno izkazvane. 8)

4a6ka_za_kafe
04-09-2008, 17:15
Абе моля ви,бе ,хора,чаках някой да го поправи,ама все пак айде във пост-овете е разбираемо,но поне в заглавията може да няма грешки-ВкyсЪТ на момичетата ако обичате... :?
Още в началото си забелязах грешката, ако държиш да знаеш. Ама реших, че не е от толкова голямо значение, пък и толкова неграмотни срещнах, че едва ли толкова много биха забелязали, че и да spam-ят в темите със забележки. ;) За информация, пише се "Хайде" и "В постовете". Няма да споменавам пунктоацията. ;)

Smokk
04-09-2008, 18:21
Ako той не ти харесва вкуса да лапа една дъвка и да почва :D :D
аз така правя :D

LiLGrizzly
04-09-2008, 18:50

НАМАЖИ Я С ШОКОЛАД :-P :-P :-P
+1 :D

hottie
04-09-2008, 19:46

Какво ще се караме ли 8) Искам аргументи ! Ооо сега ще ти се накарам в МСН :-x

urgent
04-09-2008, 21:32
може да се намаже момичето с шоколад :-o :-o предполагам

alex_devv
04-10-2008, 03:15
абе до некои ден ше питате и как да си напраите дете и то да е с некъв вкус #-o
ебати безмозъчните въпроси...

Barbie
04-10-2008, 08:04

Мeжду другото, the_hottie е права и се случва понякога. Рядко ми се е случвало, но се е случвало.

Tasto
04-10-2008, 09:26

амм иска ли ти се пак и аз на теб ако ти се иска сме оредени :oops: 8-)

koman
04-10-2008, 11:14
няма начини момчето да си подобри "вкуса" ! и момичето също толкова ли сте зле че не го проумявате .....

lwsu
04-10-2008, 13:35
няма начини момчето да си подобри "вкуса" ! и момичето също толкова ли сте зле че не го проумявате .....

явно ти си зле, щото има "начини"...

I_likE_Sex
04-10-2008, 20:40

the_hottie "Слузта" се нарича мазга :)

Slun4evko
04-10-2008, 20:55

Мeжду другото, the_hottie е права и се случва понякога. Рядко ми се е случвало, но се е случвало.

И на мен ми се е случвало,не точно остра болка,но все пак болка и тежест в стомаха,даже някъде някоя беше споделила за киселини. :oops: Не съм го питала какво е ял,сигурно е от това,но заради това,както заради горчилката спрях да гълтам. Той няма нищо против,стига на мен да ми е ок.
По темата: май и при жените вкуса се влияе от стрес,цигари и т.н. Но се влияе и от хормоните. Например след цикъл вкусът е по-алкален,по време на овулация-силно изразено киселинен,след това киселиността намалява.Това са наблюденията на моя приятел.

koman
04-13-2008, 21:13

хуу ве какво общо има храносмилателната система с половата господин Всезнайко ? Попрочетете малко стига сте вярвали на бабешките девотии...

vesuuu
04-13-2008, 21:24
хигиената за жените е следната:
значи отиват на бензиностанцията и закупуват половин кило бензин като си отидат у тях се полуват отдоло и драсссс клечката - така се махали пучи въшки..
след това обелдат 1 бананче и сядат на него докато се разтопи вътре с цел момчетата като и праавят френска да се чувстват по екзотично (сеедно са в африка има безплатни банани)
и накрая като се събудят и си викат маината им на момчетата аз и така съм си супер :-P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-D :-D :-D :-D

emviii
04-14-2008, 09:45
mmm zavisi ama ne znam tochno ot kvo ... :)

MoOnLiGhT_ShAdOw
04-14-2008, 10:44

хуу ве какво общо има храносмилателната система с половата господин Всезнайко ? Попрочетете малко стига сте вярвали на бабешките девотии...

Според мен има, защото все пак в стомаха, дванадесетопръстника и в червата се просмукват вещества през стените - все пак нали по този начин се извлича полезното от храната и се запазва в организма. ;) Хайде, преди да обиждаш, и ти прочети малко. :)

koman
04-21-2008, 13:07
И те като се всмучат да не ти отиват в оная работа , бе момичее :-D :-D Достатачно съм чел и знам , че храносмилателната и половата система нямат нищо общо ... Секрета дето се отделя служи за смаска и е от спецялни желези ... То по ваща логика и вкуса на потта може да се променя :D че що да не и миризмата ... В другата тема доктор ви го казва и вие пак си знаете ващо :x

KRaLiCa_na_OrGaZmA
04-21-2008, 13:40
И те като се всмучат да не ти отиват в оная работа , бе момичее :-D :-D Достатачно съм чел и знам , че храносмилателната и половата система нямат нищо общо ... Секрета дето се отделя служи за смаска и е от спецялни желези ... То по ваща логика и вкуса на потта може да се променя :D че що да не и миризмата ... В другата тема доктор ви го казва и вие пак си знаете ващо :x

Аа незнам за първото, но за потта грам не съм съгласна с теб. Защото първо бях гледала един филм за някакъв човек дето бил незнам си колко години само на мандарини ии потта му миришела така. А и я пробвай да се назобаш с чесън няколко дена да видим дали няма да ти мирише по-лошо потта?

babykiller_
04-21-2008, 14:07
тая тема ме разбииии :D :razz: :D :razz: :D 8-) 8-)

N_a_G_a
04-21-2008, 15:20
без да 4ета на другите ти казBам отгоBора ... приятелката ми е казBала тези нешта да не ме помислите за изBратен :D когато поглашташ поBе4е сокоBе,те4ности,плодоBе се променяло мн Bкуса а и осBен 4е приятелката ми каза тоBа сам 4ел на няколко места саштото не6то 8)

koman
04-21-2008, 20:51
ae :-x няма да споря повече :o

MoOnLiGhT_ShAdOw
04-22-2008, 08:44
То по ваща логика и вкуса на потта може да се променя :D че що да не и миризмата ... В другата тема доктор ви го казва и вие пак си знаете ващо :x
Сладък, потта не мирише при нормални условия. :) Мирише, когато кожата не е чиста и заедно с тези мръсни частици секрета някак си се смесва и се появява лошата миризма.
Соковете не отиват в "онази работа", те се предават от клетка на клета, пренасят се заедно с кръвта и други вътршнотелесни течности, които са външните среди на клетките и с които клетките си взаимодействат. Нищо не пречи тези вещества от храните да достигнат от жлезистите клетки, които отделят секрета за смазка, и да му повлияят. Смятам, че съм права, защото в моента учим почти същото по биология. :P

Wicked_Kid
04-22-2008, 08:56
И пушенето, и алкохола влияят на вкуса, както и някои храни, например чесъна.Ако искаш да си по-"вкусна" отдолу, трябва да пиеш много течности и да ядеш плодове. :)

nefchi_bs
04-22-2008, 14:02
vseki moje da maje jenata sus smetana...budi bulgarin-namaji q s bob i liuti chushki... :grin: :grin: :grin: :grin: :D

amatorium
04-22-2008, 14:07
Vkusa i mirizmata na potta sushto se promenqt da. Mnogo zavisi ot stresa i hranata i fizicheskoto sustoqnie na chovek. 8)

RyAn
05-17-2008, 20:32
:oops:

amatorium
05-18-2008, 00:13
Hah, predi sedmitsa popadnah na edna reklama za nqkakuv muskus, kazva se "Vulva". Prodava se na saita: www.smellmeand.com 8-)

MoOnLiGhT_ShAdOw
05-18-2008, 06:59
Hah, predi sedmitsa popadnah na edna reklama za nqkakuv muskus, kazva se "Vulva". Prodava se na saita: www.smellmeand.com 8-)
Това ме разби. :lol:

elitssa_
05-21-2008, 21:52
Нямам опит...ама до колкото знам наистина храните и много външни фактори влиаят яж пове4е плодове и пии повечко вода. :)
Също и ако се притесняваш напреите го във ваната . :-) :-)