Влез

View Full Version : Избелване на зъби:)

EnriqueIglesias
04-08-2008, 19:51
ta wuprosa mi e kakwi drugi produkti oswen pastite za izbelwane moje da se namerqt na bulgarskia pazar;?znam za takiwa koito imat wremenen efekt w smisyl se majat s chetka izkrqshto beli sa,no sled towa se izmiwa ,a me nme interesuwa neshto s po traen efekt primerno ima edno predawane po gtv(welikolepnata petorka) ne znam kolko ot was sa go gledali tam redowno im predlagat nqkakwi izbelwashti lepenki za zubi;?;)ne che moite ne sa beli prosto predpochitam da sa iskrqshto beli:)

fuklu
04-08-2008, 20:19
Ami az imam edna pudra za zubi.Kazva se Doctor's white . Mnogo e qka i maha nasloqvaniqta na hrana osven 4e izbelva i ima vkus na qgodka :-)
;)

kuklichka_bg
04-08-2008, 20:22
Ami az gledam velikolepnata petorka :) :-D

PAk za zabite pitai zabolekarkata si az pone pri neq sam redovna :( a jalost tq mi prepora4a na sensodin mislq 4e 4ervenata e za po beli.

Trqbva da ima i drugi ne6ta no neznam za tqh :smt048

EnriqueIglesias
04-08-2008, 20:41
ne,ot pastata za zubi ne moje da se dobie taq belota koqto tursq a i 1 put mi se e nalagalo da hodq na zabolekur prez jiwota si da chukna na durwo da ne mi se nalaga chesto ,no pitam za imeto na teq izbelwashti lepenki kazwaha go po predawaneto,no ne uspqh da razbera kak e tochno
neshto takowa primerno
http://www.teethwhiteningresources.com/images/brunettesmile.jpg

Rush_girl
04-08-2008, 20:57
http://www.whitestrips.com/en_US/renewal_mini/home.jsp =>Казаха ми,че ги има и в България,но трябва да поразпиташ...И ако разбереш драсни едно ЛС плс :)

EnriqueIglesias
04-08-2008, 21:07
mejdu drugoto nai izbelwashtata pasta koqto sym probwal e http://www.beautyheaven.com.au/product_images/4727/im_1.jpg

Rush_girl
04-08-2008, 21:12
Ti mai si zariben na tazi tema a :) :-)

EnriqueIglesias
04-08-2008, 21:23
chak pyk zariben ne bih kaza prosto bih jelal da imam priqtna i charowna usmiwka ne samo za men a i za drugite:) a teq lepenki koito kazwash ako gi ima na bulgarskia pazar weroqtno shte sa za 30 lv shte gi probwam stiga da deistwat i da ne me hwane qd sled towa, che sym gi probwal

Rush_girl
04-08-2008, 21:27
Ами само добри отзиви съм чувала за тях само че незнам къде в България ги има...

sexi_lady_666
04-08-2008, 21:35
ami otidi na zabolekar da ti izbelqt zubite tam e siguren efekta :-D

stolichankata
04-19-2008, 19:49
трайното избелване на зъби струва 600лева. моя зъболекар е едни от най-добрите, беше стоматолог на годината... той ми сподели за трайното избелване :grin:

Pepincetyy
04-20-2008, 09:49
Аз лично освен добра паста за зъби използвам също и конци за зъби и една паста за избелване много съм доволна от нея ...казва се Pearl Drops ... :)

P.Halliwell
04-20-2008, 10:37
На картинката която си показал, момичето има страхотно бели зъби (Добре , че все още съществува добрия стар Фотошоп)! Най добрия вариант за избелване е при зъболекар, а за пастите за зъби и аз имам те не са кой знае чак какво, но вършат работа...а и освен това напълно бели зъби няма (освен по ТВ и Интернет, някоя хубава реклама и някой който я е създал на Фотошоп)... :D :P :grin:

iams
04-20-2008, 16:43
И аз се интересувах от такива продукти преди и се спрях на 1 паста за зъби, от която съм доволна(само трябва да имаш нерви :) ). Избрах паста, защото четох, че в много от случаите след използване на по-интензивни продукти се появяват проблеми. Но ти май го нямаш този проблем :)

Samotno_Angel4e
04-20-2008, 16:48
Бяха ми казали за сода бикарбонат.... :( Пробвах,но ефекта беше минимален...И аз искам да си избеля зъбките... 8)

Virtuallll
04-20-2008, 19:41
ami otidi na zabolekar da ti izbelqt zubite tam e siguren efekta :-D

Да така е ефекта е сигурен, но и дефекта също :D след едно такова избелване емаила се разваля и започва да се рони /Моя стоматолог ми го каза защото се поинтересувах (той е наи добрия в града) /

1410
04-21-2008, 02:43
И аз попринцип съм много зарибена на тема зъби...колкото до избелването съм използвала Crest Strips което наистина избелва зъбите и трайноста му е година и половина до края на ефекта му...(не живея в България затова си нямам на идея къде може да се продават но потърси в Метро или по-големите магазини или се консултирай със заболякар) :)
1. чела сам в интернет и по разни списания че попринцип пастите които се водят Whitening нямат нuкaкъв избелителен ефект...единственото което правят е да запазят зъбите в досегашната им белота но не и избелване
2. Има също за избелване на зъби "жабуркaщи се концентрати" които съм чувала че избелват както и предпазват от кариеси и джиндживит
3. Както каза Virtual^Reality второстепеното действие от избелването при стоматолог е пагубно за емайла а също така и за здравината на зъбите...

EnriqueIglesias
04-21-2008, 12:23
И аз попринцип съм много зарибена на тема зъби...колкото до избелването съм използвала Crest Strips което наистина избелва зъбите и трайноста му е година и половина до края на ефекта му...(не живея в България затова си нямам на идея къде може да се продават но потърси в Метро или по-големите магазини или се консултирай със заболякар) :)
1. чела сам в интернет и по разни списания че попринцип пастите които се водят Whitening нямат нuкaкъв избелителен ефект...единственото което правят е да запазят зъбите в досегашната им белота но не и избелване
2. Има също за избелване на зъби "жабуркaщи се концентрати" които съм чувала че избелват както и предпазват от кариеси и джиндживит
3. Както каза Virtual^Reality второстепеното действие от избелването при стоматолог е пагубно за емайла а също така и за здравината на зъбите...
da,towa go znam:) i pak kazwam moite sa si beli prosto izkrqshto beli mi e dosta po dobre weroqtno shte probwam s lepenki shte ima nqkakyw rezultat weroqtno ne takyw kakuwto tursq,no wse pak:)a weroqtno shte si wzema za kino studiata izbelwashtite lakowe

6DBK
04-22-2008, 12:54
пастата Pearl Drops от къде в София може да се купи ???

qwertyto
06-15-2008, 17:35
пастата Pearl Drops от къде в София може да се купи ???

v pikadili gi ima :P

pcdollsmimi
06-16-2008, 16:34
na moqta setsra sa i izbeleni zabite mn sa qki supersko beli sa :D :D :D e vse pak maikani e zabolekarka :-P

TheNewReligion
06-16-2008, 17:17
За зъболекар случайно да си чувал ? :-o

Kub4e_Led
06-23-2008, 15:16
аз съм чувала за прахчета за избелване на зъбите! :D