.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Избелване на зъби:)

ta wuprosa mi e kakwi drugi produkti oswen pastite za izbelwane moje da se namerqt na bulgarskia pazar;?znam za takiwa koito imat wremenen efekt w smisyl se majat s chetka izkrqshto beli sa,no sled towa se izmiwa ,a me nme interesuwa neshto s po traen efekt primerno ima edno predawane po gtv(welikolepnata petorka) ne znam kolko ot was sa go gledali tam redowno im predlagat nqkakwi izbelwashti lepenki za zubi;?;)ne che moite ne sa beli prosto predpochitam da sa iskrqshto beli:)

Ami az imam edna pudra za zubi.Kazva se Doctor's white . Mnogo e qka i maha nasloqvaniqta na hrana osven 4e izbelva i ima vkus na qgodka

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Ami az gledam velikolepnata petorka

PAk za zabite pitai zabolekarkata si az pone pri neq sam redovna a jalost tq mi prepora4a na sensodin mislq 4e 4ervenata e za po beli.

Trqbva da ima i drugi ne6ta no neznam za tqh
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

ne,ot pastata za zubi ne moje da se dobie taq belota koqto tursq a i 1 put mi se e nalagalo da hodq na zabolekur prez jiwota si da chukna na durwo da ne mi se nalaga chesto ,no pitam za imeto na teq izbelwashti lepenki kazwaha go po predawaneto,no ne uspqh da razbera kak e tochno
    neshto takowa primerno

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    http://www.whitestrips.com/en_US/renewal_mini/home.jsp =>Казаха ми,че ги има и в България,но трябва да поразпиташ...И ако разбереш драсни едно ЛС плс
    ___to Be Continued___

mejdu drugoto nai izbelwashtata pasta koqto sym probwal e http://www.beautyheaven.com.au/produ.../4727/im_1.jpg

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    Ti mai si zariben na tazi tema a
    ___to Be Continued___

chak pyk zariben ne bih kaza prosto bih jelal da imam priqtna i charowna usmiwka ne samo za men a i za drugite a teq lepenki koito kazwash ako gi ima na bulgarskia pazar weroqtno shte sa za 30 lv shte gi probwam stiga da deistwat i da ne me hwane qd sled towa, che sym gi probwal

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    Ами само добри отзиви съм чувала за тях само че незнам къде в България ги има...
    ___to Be Continued___

ami otidi na zabolekar da ti izbelqt zubite tam e siguren efekta

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

трайното избелване на зъби струва 600лева. моя зъболекар е едни от най-добрите, беше стоматолог на годината... той ми сподели за трайното избелване

Аз лично освен добра паста за зъби използвам също и конци за зъби и една паста за избелване много съм доволна от нея ...казва се Pearl Drops ...

На картинката която си показал, момичето има страхотно бели зъби (Добре , че все още съществува добрия стар Фотошоп)! Най добрия вариант за избелване е при зъболекар, а за пастите за зъби и аз имам те не са кой знае чак какво, но вършат работа...а и освен това напълно бели зъби няма (освен по ТВ и Интернет, някоя хубава реклама и някой който я е създал на Фотошоп)... :P

И аз се интересувах от такива продукти преди и се спрях на 1 паста за зъби, от която съм доволна(само трябва да имаш нерви ). Избрах паста, защото четох, че в много от случаите след използване на по-интензивни продукти се появяват проблеми. Но ти май го нямаш този проблем

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Бяха ми казали за сода бикарбонат.... Пробвах,но ефекта беше минимален...И аз искам да си избеля зъбките...

Цитирай Първоначално написано от sexi_lady_666
    ami otidi na zabolekar da ti izbelqt zubite tam e siguren efekta
    Да така е ефекта е сигурен, но и дефекта също след едно такова избелване емаила се разваля и започва да се рони /Моя стоматолог ми го каза защото се поинтересувах (той е наи добрия в града) /
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

И аз попринцип съм много зарибена на тема зъби...колкото до избелването съм използвала Crest Strips което наистина избелва зъбите и трайноста му е година и половина до края на ефекта му...(не живея в България затова си нямам на идея къде може да се продават но потърси в Метро или по-големите магазини или се консултирай със заболякар)
    1. чела сам в интернет и по разни списания че попринцип пастите които се водят Whitening нямат нuкaкъв избелителен ефект...единственото което правят е да запазят зъбите в досегашната им белота но не и избелване
    2. Има също за избелване на зъби "жабуркaщи се концентрати" които съм чувала че избелват както и предпазват от кариеси и джиндживит
    3. Както каза Virtual^Reality второстепеното действие от избелването при стоматолог е пагубно за емайла а също така и за здравината на зъбите...

Цитирай Първоначално написано от 1410
    И аз попринцип съм много зарибена на тема зъби...колкото до избелването съм използвала Crest Strips което наистина избелва зъбите и трайноста му е година и половина до края на ефекта му...(не живея в България затова си нямам на идея къде може да се продават но потърси в Метро или по-големите магазини или се консултирай със заболякар)
    1. чела сам в интернет и по разни списания че попринцип пастите които се водят Whitening нямат нuкaкъв избелителен ефект...единственото което правят е да запазят зъбите в досегашната им белота но не и избелване
    2. Има също за избелване на зъби "жабуркaщи се концентрати" които съм чувала че избелват както и предпазват от кариеси и джиндживит
    3. Както каза Virtual^Reality второстепеното действие от избелването при стоматолог е пагубно за емайла а също така и за здравината на зъбите...
    da,towa go znam i pak kazwam moite sa si beli prosto izkrqshto beli mi e dosta po dobre weroqtno shte probwam s lepenki shte ima nqkakyw rezultat weroqtno ne takyw kakuwto tursq,no wse paka weroqtno shte si wzema za kino studiata izbelwashtite lakowe

пастата Pearl Drops от къде в София може да се купи ???

Цитирай Първоначално написано от 6DBK
    пастата Pearl Drops от къде в София може да се купи ???

v pikadili gi ima :P

na moqta setsra sa i izbeleni zabite mn sa qki supersko beli sa e vse pak maikani e zabolekarka

За зъболекар случайно да си чувал ?

Град
    PlOvdiV-mAinA
    аз съм чувала за прахчета за избелване на зъбите!
    Веднъж попитали един философ какво е любовта, а той отговорил моментално "Висша степен измама", но след като се поразмислил малко казал "Любовта е да дадеш властта на един човек да те унищожи и да си сигурен, че той няма да го направи"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си