View Full Version : ЕСКАПЕЛ
аз имам въпрос...понеже на скоро ми се наложи да пия Ескапел...Възможно ли е страничните ефекти от листовката да се появят след 1 седмица?Защото го пих на 28 вечерта(след 4 4аса след "гафа")и още не ми е дошло а ми казаха 4е трябва да ми дойде до 1сед след като сам го изпила.От 2 дена ме болят яйчниците,усещам някакво напрежение..Гардите ме болят от малко повече време .. и нз мн съм объркана.Днес си правих тест и е отрицателен ама нзз още имам страх ... Повече не искам да ми се налага да го пия!И междудругото сте прави ... аз го пих повече от страх май.
LipSoFAnAnGel
04-08-2008, 20:22
Сигурно ще ти дойде ;) До колкото съм чела в този форум ескапел разбърква цикъла :)
alex_devv
04-08-2008, 22:39
бързо, бързо му звънни. бременна си вече тииии 8)
луд ли си е? ЖОРО Е НЕВИНЕН!!
По темата.. Не го пий от "страх" щото тва не са бонбонки, пий го ако има нужда.. И да чел съм че това са страничните ефекти, но и трябва да ти дойде цикъла... демек да изхвърлиш ..ае да не се обеснявам че ще излезе че знам повече отколкото някои други :D .. А и да прецакват цикъла..
SeXy_PaLaVnIcA_14
04-09-2008, 00:22
Здравей, въобще не се притеснявай, взимала съм Ескапел вече 4-5 пъти (почти като бонбончета бони бон ги взимам ;)) Нормално е да ти закъснее, понякога дори и с месец закъснява. Боли те корема, циците, гадно ти е, но ще ти мине. Обещавам...особено щом теста е бил отрицателен :)
marina star
04-09-2008, 03:49
tezi ne6ta stra6no obarkvat cikala,ne 4akai da ti se normalizira do nqkolko meseca
indecent
04-09-2008, 10:44
kolko struva ЕСКАПЕЛ
Homunuculus
04-09-2008, 10:47
Има една мнооооого хубава тема от Кака ни Хоти точно за това хапче,ама от де акъл да потърсиш малко ....
sex_igra4ka
04-09-2008, 10:49
Ама че тя е даже на 1ва страница май...то голямо търсене се изисква
Homunuculus
04-09-2008, 11:04
То на стики темите никой не обръща внимание,камоли да ти рови в дъното на страницата...а това ТЪРСЕНЕ какво ли ще ееее....
sexy_sladuranka___
04-09-2008, 11:26
Ескапеле струва 30 - 45 лева и трябва да се испие до 3 дена след рисковия полов акт . Спокойно ще ти дойде , лекарството има страничния ефект да разбърква цикъла . Щом теста е отрицателен значи всичко е ок
temata za escapel q vidqh daje i sam pisala tam... ama tva 4e vie ne gledate si e vash problem.Mersi na vsi4ki dr koito mi dadoha otg :P
Choby85c35
04-09-2008, 13:38
Въпреки че не съм жена съм доста запознат с тези работи ако небяхме направили аборт с гажето сега щях да съм тати на дете на 1 година и 8 месеца ,та от тогава доста чета за тези работи .Ама както и да е сега по темата .
Ескапел струва от 23 до 28 лв спред зависимост от аптеката от която го копувате.
Ескапела е 75 % на хормонална основа , което наистина разбурква хормоните , нормално е да те болят гърдите както и яйчниците .
Възможно е да не ти дойде цикъла дори и след месец , но когато дойде ще е по продължителен и силен . Ако те пропусне над 1 месец бих те посъветвал да идеш на генеколог .
Симптомите след употреба на Ескапел и по време на Бременност са почти едни и същи само че при ескапел няма причина да връщаш поръчките ,а точно обратното имаш голям апетит въпреки че ти е кофти .
Хей и не вярвайте много много на тестовете , 3 теста отрицателни резултати и след това на генеколог ама ти си бременна в 3тия месец ;)
Споко аборта струва м/у 45 и 80 лв не е кой знае колко скъпо а и не е толкова страшно дори и с местна упойка :)
Успех !!!
MiSs_DioR_CheRiE
04-09-2008, 17:03
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=164736 ... eto vi temata mislq 4e trqbva vseki umnik koito pie escapelle kato bonboni da q vidi
TheOtherME
04-12-2008, 09:22
Здравей, въобще не се притеснявай, взимала съм Ескапел вече 4-5 пъти (почти като бонбончета бони бон ги взимам ;)) Нормално е да ти закъснее, понякога дори и с месец закъснява. Боли те корема, циците, гадно ти е, но ще ти мине. Обещавам...особено щом теста е бил отрицателен :)
Ти чуваш ли се бе??Как ще ги вземаш като бони бон? :x В самото упътване си пише че ескапел може да се взима веднъж на 6 месеца!В противен случай при такава честа употреба няма да можеш да имаш деца! :-x
Forever_love_
04-12-2008, 10:48
луд ли си е? ЖОРО Е НЕВИНЕН!!
По темата.. Не го пий от "страх" щото тва не са бонбонки, пий го ако има нужда.. И да чел съм че това са страничните ефекти, но и трябва да ти дойде цикъла... демек да изхвърлиш ..ае да не се обеснявам че ще излезе че знам повече отколкото някои други :D .. А и да прецакват цикъла..
доцент 5StaR се обади.. но е прав