View Full Version : За или против връзките само за секс...?
natalitoo
04-09-2008, 07:31
За или против сте за връзките само за секс .. без любов .. без ревност .. без нищо .. само Секс ...? Питам защото напоследък станаха мн актуани ...
По принцип съм За и съм вила в такава връзка. Но вече си имам сериозен приятел и нямам нужда от подобна връзка.
WhiteWolF
04-09-2008, 07:36
vseki trqbva da mine prez tova seks s nqkoi si i ni6to pove4e az sam za tai kato imah dosta takiva vrazki
az nqmam ni6to protiv takiva vrazki,no da sa do vreme,6toto vse pove4e stavame svideteli kak mladi i krasivi momi4eta se hva6tat s toq i onq 4isto i prosto za ednoto ebane-v koeto vsi4ko e ok,oba4e vse nqkoga bi trqbvalo da se stigne do nqkakva zrqlost ...pone spored men e taka.imala sum nqkolko takiva vrazki,no sega namerih 4oveka,koito jelaq istinski i ne iskam drug,ta bilo to i za 4istoto razvle4enie!no ob6to kazano-ZA!
аз не съм имала такава връзка/връзки,но съм ставала свидетел на подобни тип отношения ... не бяха красиви :( честно казано незнам дали съм за или против,може би защото аз самата не съм била в подобна ситуация :-o
Homunuculus
04-09-2008, 08:08
В такива връзки в един момент всичко се прее*ава жестоко и става грозна гледка,за това ги избягвам
beautiful_f
04-09-2008, 08:08
аз не съм имала такава връзка/връзки,но съм ставала свидетел на подобни тип отношения ... не бяха красиви :( честно казано незнам дали съм за или против,може би защото аз самата не съм била в подобна ситуация :-o
+1
ами, опитвал съм, ама винаги прераства в нещо повече.. не мога само секс и дотам :) винаги като се захвана с момиче и се опиянявам от нея и не мога без нея и не мога за други да мисля :-) 8-)
sex_igra4ka
04-09-2008, 08:18
За,ако и двамата го осъзнават и са сигурни че искат само това.
Може някои от вас да ме мислят за задръстена, но аз съм ТВЪРДО ПРОТИВ тези връзки.... :?
amatorium
04-09-2008, 09:05
Ami po princip tezi vruzki taka ili inache prerastvat v seriozni ili se razpadat. Za 1 -2 puti sex OK, no posle se porajdat chuvstva ako sexa e strahoten i si dopadate. Nqma nachin prosto... 8)
scanadal
04-09-2008, 09:34
Аз съм "ЗА" подобни взаимоотношения.Всеки има нужад от секс,но всеки път си има постоянен партньор.Затова не виждам нищо нередно да се забавлявате и да правите секс без да сте обвързани.Разбира се и двамата трябва да сте абсолютно сигурни,че ще е само секс и нищо повече.
Определено За.
Както казаха и по-горе повечето хора минават през такъв етап от живота си докато намерят някой, с който да не е само секс. Не виждам нищо лошо.
jim_beam
04-09-2008, 10:24
za :-P
aanitogb
04-09-2008, 13:34
Ami po princip tezi vruzki taka ili inache prerastvat v seriozni ili se razpadat. Za 1 -2 puti sex OK, no posle se porajdat chuvstva ako sexa e strahoten i si dopadate. Nqma nachin prosto... 8)
+1 i az sam za i si mnogo prav edna takava vraska ili se razpada ili stava seriozna az ot po4ti godina sam v takava vraska i moga da kaja,4e nikoga nee samo sex,za dase pravi sex trqbva da ima i trapka pone ot tova ne6to .
aanitogb
04-09-2008, 13:35
В такива връзки в един момент всичко се прее*ава жестоко и става грозна гледка,за това ги избягвам
nee taka,ne vinagi vsi4ko se pree*ava,pri men nee taka.
Nik4o_Spain
04-09-2008, 13:42
Kakvato i da e az li4no sam tvardo ZA :-D
И аз да кажа :-D ЗааааА :D кажи речи всичко в тоя живот, ако не те обвързва е страхотно :grin:
П.П. Става дума само за хубавите неща като... нали ;)
Tvurdo protiv ! Horara sa tupi i mislqt samo za seks !
Аз съм за !!! Кфо му е ... Ако се чукаш с най-добрия си фр и чукането е страхотно.... Защо не?
pepelq6kaaa
04-09-2008, 16:19
i az sam *za* :P
TheBlackStranger
04-09-2008, 16:24
Аз се еб* с най-добрата ми приятелка и нямам проблеми с чувства или нещо подобно. Пък и по-добре с нея отколкото с кварталната к*рва, нали?
Аз се еб* с най-добрата ми приятелка и нямам проблеми с чувства или нещо подобно. Пък и по-добре с нея отколкото с кварталната к*рва, нали?
+1
Кухи, безмислени връзки. Против.
Ако и двамата са необвързани и имат нужда от секс,докато си намерят сериозен партньор,с когото да си допадат и да имат чувства,не виждам нищо лошо.По-добре да си имаш партньор "само за секс",докато си необвързан/а,отколкото да си лягаш със случайни и безразборно. 8-)
Иначе мен лично не ме влече идеята да си имам такъв партньор. :)
gagito_th
04-09-2008, 17:19
ebete se na volq mn e hubavo az saz ZA :-) :-) :-)
ЗА ЗА ЗА FTW !
какво по хубаво от това ;)
Golfadjiq
04-09-2008, 20:44
:grin: Разбира се - ЗА !!!
PoLiToOo
04-09-2008, 22:01
твърдо "За"! :-)
Аз съм твърдо ЗА такива връзки. Понякога просто имаме нужда да задоволим нуждите си, а не искаме да се обвързваме. Няма лошо. Стига само да няма прекалено честа смяна на партньорите :)
Nik4o_Spain
04-10-2008, 14:07
ZA!
krem4et0
04-10-2008, 15:40
Определено За.
Както казаха и по-горе повечето хора минават през такъв етап от живота си докато намерят някой, с който да не е само секс. Не виждам нищо лошо.
Не всеки минава. Аз как не съм имала таякава връзка, а си правя секс с човек, с който това далеч не е само секс. Не обобщавайте така.
По темата. Аз не съм този тип човек. За мен сексът е интимност, разголване, пълноотдаване на тяло и душа. Общо взето не мисля, че бих правила секс с някой, към който не изпитвам огромни чувства. А да не говорим, че не си представям да правя някога секс с някой друг, освен с настоящия ми приятел.
{Sweety_f}
04-10-2008, 15:44
ами по принцип съм За...само че никога секса не е само секс...смисъл....или от едната или от другата страна ще има чувства..споерд мен де...
Ivalinka
04-10-2008, 15:58
нееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stefunka12
04-10-2008, 17:32
estestveno 4e za no iskam da otbeleja 4e spored men posle tezi otno6eniq prerastvat sega sum v takava vruzka.purvo bqh s mom4eto i to purvo be6e s men samo za sexa sega ne mojem edin bez drug postoqnno si pi6em v skype,sms-4eta i kato se vidim go pravim kato za posledno :grin: :P :-P [[/b]
Катег0рично НЕ [!] :!: [-X
psychopath
04-10-2008, 18:17
тц тц тц
аз съм без мнение :D
MiSs_DioR_CheRiE
04-10-2008, 19:11
Az sum za ... ponqkoga 4ovek ima nujda ei taka da raztovari .. ne nqkoi da go revnuva neprestanno i tem podobni
Определено За.
Не всеки минава. Аз как не съм имала таякава връзка, а си правя секс с човек, с който това далеч не е само секс. Не обобщавайте така.
Да съм казала всеки? Казах повечето. Различно е. :)
Аз съм "ЗА" подобни взаимоотношения.Всеки има нужад от секс,но всеки път си има постоянен партньор.Затова не виждам нищо нередно да се забавлявате и да правите секс без да сте обвързани.Разбира се и двамата трябва да сте абсолютно сигурни,че ще е само секс и нищо повече.
не разбрах само какъв е проблемът да има и чувства? все едно е нещо непростимо :? няма по-хубаво от това да си с любим човек, дори да е несподелено. кой знае - може пък да прерасне във по-дълбоки отношения и евала на тия, които са го постигнали :!: пък и чрез редовен секс се усъвършенстваш - до сега само положителни неща видях, при което не виждам причина да съм против ;)
SeXy_PaLaVnIcA_14
04-10-2008, 19:37
Защо не. Лошо няма, стига и двамата да са наясно с това, да няма чувства, но да им е хубаво заедно :)
krem4et0
04-10-2008, 19:55
Определено За.
Да съм казала всеки? Казах повечето. Различно е. :)
Някой беше казал преди тебе всички и съм останала с това впечатление. Както и да е. Извинявам се.
tuk trqbva6e da napravi6 i edna ankera za da moje pone da vidim rezoltata ;) a ina4e est 4e sum za ;)
Кви връзки кви 5 леа, ви сте мноо заблудени.
Мноо ясно че само секс и никви връзки!
]
не разбрах само какъв е проблемът да има и чувства? все едно е нещо непростимо :? няма по-хубаво от това да си с любим човек, дори да е несподелено. кой знае - може пък да прерасне във по-дълбоки отношения и евала на тия, които са го постигнали :!: пък и чрез редовен секс се усъвършенстваш - до сега само положителни неща видях, при което не виждам причина да съм против ;) Защото ако имаш чувства към човека,а той те има само за едното е**** ,може би ще се чувстваш използван,неудовлетворен и т.н..... Ако тва те устройва проблемът е никакъв. :) А за тва дали сексът ще прерасне в дълбоки отношения-наистина евала на тея дето го постигат,защото са много малко! :D
Choby85c35
04-11-2008, 10:10
Омръзнало ми е от този тип връзки , вече съм ги надживял някак си .
по- добре е когато връзката е с човека който те обича и ти обичаш.
Но иначе съм ЗА , но до определено време !!
Разбира се че ще са актуални- това си е чиста свобода + удоволствие. Не става въпрос за супер безразборен секс, а само от време на време да се увлече човек само за 1 нощ. :P
За! Само разбира се да не се получи така, че в някого от двамата да се появят чувства, докато другият не ги споделя. Иначе кво им е лошото на секс връзките? :) 8)
FieRy_GirL
05-04-2008, 19:00
Za :P
VerryBerry
05-04-2008, 19:06
Засега не смятам да опитвам подобно нещо,защото си имам приятел,ноза в бъдеще може :-D
partychild
05-04-2008, 19:34
protiv... ne bih go napravila nikoga :?
1nnocenT
05-04-2008, 19:41
В днешно време вместо мъжете да търсат коя да чукат жените си търсят кой да изчукат
иначе съм ЗА !
beb4eto0o
05-04-2008, 19:45
+1 i az sam za i si mnogo prav edna takava vraska ili se razpada ili stava seriozna az ot po4ti godina sam v takava vraska i moga da kaja,4e nikoga nee samo sex,za dase pravi sex trqbva da ima i trapka pone ot tova ne6to .
+1 :-)
+1 :-)
Аз не съм съгласна ..... лично аз смятам , че може да има секс без никакви чъвства, просто готин секс ....
Значе имах 2 такива връзки секса е супер ама рано или късно единия хлътва по другия лично аз хлърнах в 1-ната връзка но жената беше 5 години по голяма и имаше гаже и само си азрбих сърцето :<
втората беше доста по едра от мене но правеше яко фелацио и секса беше странен но як и аз нея зех за жна но за кукла да :>
нз ся искамда си имам едно мило момиченце да го гушкамда сио прекарам живота с него
Daniel4eto
05-04-2008, 20:59
В тая ситуация има 3 вариянта
1.Единия от двамата да се влуби в другия
2.Да се намразят и да не се поглднат повече
3.Накрая да осъзнаят че са прекрасна двойка
Такаче аз съм за. Забавлявайте се хора за това е живота :grin: :grin: :grin:
против съм
за мен секса не може да е пълноценен без любов
purple__love
05-05-2008, 11:13
Protiv vruzkite samo za seks sum!taka ne e istinsko....az iskam liubov...dori i da ima bolka...iskam da use6tam blizostta na liubimiq i da znam,4e me obi4a...a ne e s men prosto za da zadovoli nujdite si!!!
Escarina
05-05-2008, 11:46
Protiv vruzkite samo za seks sum!taka ne e istinsko....az iskam liubov...dori i da ima bolka...iskam da use6tam blizostta na liubimiq i da znam,4e me obi4a...a ne e s men prosto za da zadovoli nujdite si!!!
И в моментите в които такъв човек няма, да си на сухо..
Аз съм за. Каквото и да си говорим, аз поне не познавам човек, който да не е искал да има някой с който просто да се чука. Никой не оспорва, че секса с чувства е нещо много по-красиво и истинско, но има моменти в които хората търсят просто секс.
Epa sex4e kfo za s 2-te race :grin:
\:D/ - t.e. za takiva vryzki sym,e estestveno partniora da e postoqnen...nqma nishto po-hubavo ot edna neangajirashta vryzka...,osobeno ako si prejivql/a tragichna razdqla.Samo che koftito na tezi vryzki e,che pochti vinagi se stiga do tam,kogato ediniq se vlubva adski mnogo v drugiq...,no Sydba [/i]
Определено За.
Аз съм с теб 8)
ами не мога да кажа зависи от човека с който ще имам такива взаимоотношения..но както казаха по-рано в живота си човек трябва да опита и това. Аз лично нямам нищо против, но не се и натискам много много :)
Определено ЗА..
Имал съм 3 подобни връзки, както ние го наричаме "Приятели с взаимна изгода" (Friends with benefit, One Tree Hill) и всичко си беше перфектно. Не се обвъзрваш, правиш го максимално диво и не ти дреме какво е било и какво ще бъде след това... За един мъж (съдя по мен) това е рая.. ;)
MN_DIV_P
05-14-2008, 15:37
Mi az sam protiv 6toto v edin moment kogato si hvane6 seriozen 4ovek imam predvid momi4e i to e hodilo se e ebalo s edno selo hora i sulio i pulio q e minal mn. qsno 4e kato razbere6 6te q razkara6 na koi my trqbva kurva - govorq ot imeto na mom4etata na men mi se e slu4valo i zatova vi kazvam 4e ve4e ne e na moda da hodi6 da se ebe6 kat razprana , a mom4etata tarsqt seriozni momi4eta koito sa otgovorno , vse pak si ima kurvi za tiq koito iskat samo sex 8-)
Escarina
05-14-2008, 18:13
Mi az sam protiv 6toto v edin moment kogato si hvane6 seriozen 4ovek imam predvid momi4e i to e hodilo se e ebalo s edno selo hora i sulio i pulio q e minal mn. qsno 4e kato razbere6 6te q razkara6 na koi my trqbva k***a - govorq ot imeto na mom4etata na men mi se e slu4valo i zatova vi kazvam 4e ve4e ne e na moda da hodi6 da se ebe6 kat razprana , a mom4etata tarsqt seriozni momi4eta koito sa otgovorno , vse pak si ima kurvi za tiq koito iskat samo sex 8-)
Само аз ли съм останала с впечатлението, че неангажиращата връзка НЕ означава да се изебеш с всичко което мърда, или ти нещо си в грешка?
ми според мен тея връзки отиват най-много на хлапачки,които мислят само за пари и са си хванали някой богат чичко,правят секс с него и не ги ебе кво става :-x
Escarina
05-14-2008, 19:53
ми според мен тея връзки отиват най-много на хлапачки,които мислят само за пари и са си хванали някой богат чичко,правят секс с него и не ги ебе кво става :-x
Усещам, че мненията ми започват да преобладават, ама кво общо подяволите имат парите с неангажиращата връзка? :lol:
Golfadjiq
05-14-2008, 21:16
Съгласен съм на 100% защото знам от личен опит ! Но човек се учи от грешките си и вече съм по-скоро против ! :neutral:
Runnaway
05-14-2008, 22:33
Аз съм за .. даже ми липсва такава връзка ;(
natalitoo
05-29-2008, 06:26
Усещам, че мненията ми започват да преобладават, ама кво общо подяволите имат парите с неангажиращата връзка? :lol:
хахахах :grin: :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz:
psychopath
05-29-2008, 06:32
за
BulgariaZaBulgarite
05-29-2008, 06:33
против
CataclysmicAbyss
05-29-2008, 06:42
Против [-(
onlylovenosex
05-29-2008, 16:57
TV!RDO PROTIV :-x :-x :-x
SlAdYrAnKaTa
05-29-2008, 17:02
незнам може би и двете раздвоена съм
angelcheeee_93
05-29-2008, 17:03
tvardo sam protiv :-x :(
ANTIHUMAN
05-29-2008, 17:28
За такива връзки съм! Без ревност ,без скандали само секс.Сбъдната мечта! :grin:
onlylovenosex
05-29-2008, 17:49
100 % PROTIV :-x
onlylovenosex
05-29-2008, 17:50
to nqma smisal :x bez lyubov sex ........ :?
beb4eto0o
05-29-2008, 17:56
Ve4e sam mnogo protiv tIq vraski prosto ne si zaslyjava
beb4eto0o
05-29-2008, 17:58
ve4e sam mnogo protiv teq vraski proato ne si zaslyjava
cS_LaMeRkA
05-29-2008, 18:20
Против :?
Ch0c0la73
05-29-2008, 18:29
za ;]
Твърдо против,ако освен с мен прави секс и с други моми4ета.
За стига всичко да се прави със акъл :D
ЗААААА кво толко лошо има :) :)
Vsi4ko e otnositelno
i da, i ne
divacheee
05-30-2008, 09:18
Катег0рично НЕ [!] :!: [-X
Аз също съм против!
LoLiPoP4o
05-30-2008, 09:58
Absolutno ZA sym az !!!! TOVA E NAI QKOTO NESHTO V JIVOTA ;)
SMoKe_BoY
05-30-2008, 10:29
ЗА, ЗА , зА , зА ! 100%
kalpazanka
05-30-2008, 17:47
Vsi4ko e otnositelno
i da, i ne
fuck_brainpants
05-30-2008, 18:15
Може някои от вас да ме мислят за задръстена, но аз съм ТВЪРДО ПРОТИВ тези връзки.... :?
AND I :-D
DA ako tolkova mn ti se ebe i ne moje6 da si nameri6 seriozen priatel no ako moje6 NE .... prosto e drygo s pove4e otno6eniq :oops: :oops: :oops: :oops:
merryweather_ricci
05-30-2008, 19:29
ZA! e zavisi de ako si obvurzan ne mn qsno ama ina4e za6to ne :(
Ve4e sam mnogo protiv tIq vraski prosto ne si zaslyjava
+1
huligankata
05-30-2008, 19:47
Против! Безмислени са ..
NeLLy_BaBy
05-30-2008, 19:53
Ами зависи.Когато човек желае разнообразие например след раздяла,когато е имал дълга връзка една неангажираща се отразява добре. :)
emoti0nal_girl
05-30-2008, 20:03
Аз съм "За".От време на време всеки има нужда от това :smt045
Mademoiselle
05-31-2008, 15:14
ako e samo zaradi sex,tova ne moje da e vrazka,Vijda mi se adski purvi4no i jovotinsko,puk i edva li sexa 6te si struva,ako nqma 4uvstva.Ne sam privarjeni4ka i na "priqtelskiq sex" :?
Treselle
06-01-2008, 18:35
tvardo sam ZA, imah takava vrazka i bqh 6tasliva dalgo vreme.
no mislq 4e trqbva vsi4ko v takiva vrazki da se izqsni ot samoto na4alo, nie qvno taka i ne se izqsnihme i sega az go izbqgvam, a toi iska da jiveem zaedno :?
MinimalTrip
06-01-2008, 18:40
САМО SEX :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
freak_girl
06-01-2008, 19:11
ЗА,но само,ако и двамата са необвързани...
key_of_hell
06-01-2008, 19:37
znae6 li kakvo im e lo6oto na tiq vruzki, vinagi edinq vodi!prvi mu se sex i se obajda a ti si tam vednaga ili ne vednaga no pri purva vuzmojnost no kogato ti se obadi6 vse ne6to izka4a i toi ne moje!Tupo e, vupreki 4e v pove4eto slu4ai momi4eto vodi!
FeelMyPain
06-01-2008, 19:40
znae6 li kakvo im e lo6oto na tiq vruzki, vinagi edinq vodi!prvi mu se sex i se obajda a ti si tam vednaga ili ne vednaga no pri purva vuzmojnost no kogato ti se obadi6 vse ne6to izka4a i toi ne moje!Tupo e, vupreki 4e v pove4eto slu4ai momi4eto vodi!
Не че момичето води ми при нас няма такива неща не ми се прави секс или имам работа...зарязваш всичко и отиваш да мушкаш :grin:
Не че момичето води ми при нас няма такива неща не ми се прави секс или имам работа...зарязваш всичко и отиваш да мушкаш :grin:
поне си го признавате :-D :-D :-D
FeelMyPain
06-01-2008, 19:49
Проблема е, че вие не си го признавате.Най ми е странно някое момиче като каже "уф много съм загоряла,прави ми се секс ала бала"
Ми излез на улицата и извикай "Кой ще ме нае*е" и ще се събере целия квартал пред вратата ти...
Проблема е, че вие не си го признавате.Най ми е странно някое момиче като каже "уф много съм загоряла,прави ми се секс ала бала"
Ми излез на улицата и извикай "Кой ще ме нае*е" и ще се събере целия квартал пред вратата ти...
и всички ще кажат "ебати к*рвата" не става...Ама...то така или иначе едно поне 70-80% от 13-16 годишните са...Тей че,сякаш ще е по добре направо излизат и викат :lol: :lol: :lol: :lol:
FeelMyPain
06-01-2008, 19:59
и всички ще кажат "ебати к*рвата" не става...Ама...то така или иначе едно поне 70-80% от 13-16 годишните са...Тей че,сякаш ще е по добре направо излизат и викат :lol: :lol: :lol: :lol:
За нас мъжете ще е много по-добре :P
key_of_hell
06-01-2008, 20:01
Osven 4e problema v teoriqta ti e 4e priema6 krasotata za konstanta, ili drugo q4e kazano ne e zaduljitelno da se subere celiq kvartal i az malko ne razbiram za6to samo govorite 4e ste vinagi gotovi puk kato nqkoq 6to gode simpati4na devoika vi se navre v rucete se durpate kato koketni devstveni momi4enca!
Ina4e az si kazvam na kogoto iskam da mi go sloji 4e sum razgonena posle kato stane tq kakvato e stanala se pravq na priqtno razseqna i dori iznenadana!
FeelMyPain
06-01-2008, 20:08
Osven 4e problema v teoriqta ti e 4e priema6 krasotata za konstanta, ili drugo q4e kazano ne e zaduljitelno da se subere celiq kvartal i az malko ne razbiram za6to samo govorite 4e ste vinagi gotovi puk kato nqkoq 6to gode simpati4na devoika vi se navre v rucete se durpate kato koketni devstveni momi4enca!
Ina4e az si kazvam na kogoto iskam da mi go sloji 4e sum razgonena posle kato stane tq kakvato e stanala se pravq na priqtno razseqna i dori iznenadana!
Ела ми се наври да видиш колко съм кокетен :P
key_of_hell
06-01-2008, 20:13
nedei da otpravq6 takiva predlojeniq kum 4ovek sus stra6en avatar i nikname, za da ne ostaneme i dvamata iznenadani na sutrinta!
FeelMyPain
06-01-2008, 20:14
nedei da otpravq6 takiva predlojeniq kum 4ovek sus stra6en avatar i nikname, za da ne ostaneme i dvamata iznenadani na sutrinta!
Надявам се приятно изненадан 8)
key_of_hell
06-01-2008, 20:20
ne se sumnqvai!
FeelMyPain
06-01-2008, 20:23
ne se sumnqvai!
Излезе ми късмета :grin: :grin: :grin:
krasitoOoO
06-02-2008, 18:10
za
firesnow
06-02-2008, 18:25
ако си няаш друг :)
get_high
06-02-2008, 18:27
+1
firesnow Пуснато на: Пон Юни 02, 2008 9:25 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
ако си няаш друг
a ti imas li dryg 8-)
firesnow
06-02-2008, 18:29
firesnow Пуснато на: Пон Юни 02, 2008 9:25 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
ако си няаш друг
a ti imas li dryg 8-)
друг не
друга да
съжеляам ако разбих сърчицето ти :D :D
firesnow
06-02-2008, 18:34
haha za malko :D
нищо ти няа :D
Връзките само за секс са за хора ,които нямат собствено АЗ и не могат да намерят някой с ,който да им е хубаво както в леглото така и извън него!
rozova_lady
06-02-2008, 21:07
az nqmam ni6to protiv takiva vrazki,no da sa do vreme,6toto vse pove4e stavame svideteli kak mladi i krasivi momi4eta se hva6tat s toq i onq 4isto i prosto za ednoto ebane-v koeto vsi4ko e ok,oba4e vse nqkoga bi trqbvalo da se stigne do nqkakva zrqlost ...pone spored men e taka.imala sum nqkolko takiva vrazki,no sega namerih 4oveka,koito jelaq istinski i ne iskam drug,ta bilo to i za 4istoto razvle4enie!no ob6to kazano-ZA!
:smt023 мислим еднакво :-D
ANGELO_007
06-02-2008, 21:19
:D TAKA XOPA...HEKA ...ima ECTECTBEH Prirast na RAJDAEMOSTTA :-P Gledam Tuka pove4eto sa za Protiv...Takava Vrazka ...ami nqma Ot KAKBO? da se Pla6ite Po skoro KakaTvo kaza Predi6en POTREBITEL..--> IDVA MOMENT KOGATO se PRE***VA :D NO Dokato dostigne Do Tozi Moment Vkraina CMETKA HEKA HE CE Zalagvame Tova e 4ast OT FANTAZIITE na Vseki Maj ili JENA :D Are ot men Tolkova... :P
ANTIHUMAN
06-04-2008, 21:54
to nqma smisal :x bez lyubov sex ........ :?
Във всичко има смисъл стига ти да го откриеш! :)
quote="kifla"]Връзките само за секс са за хора ,които нямат собствено АЗ и не могат да намерят някой с ,който да им е хубаво както в леглото така и извън него! [/quote]
Не мисля ,че това е причина да нямаш собствено Аза /аз/ ! Всеки човек има собствено аз!
,,Всеки човек има Аза ,Свръхаза и То!''
,,Не е чудно ,че Азът много пъти не се справя със задачата си.Тримата тирани са външния свят,Свръхазът и То . . . Така ,пришпорван от То ,ограничаван от Свръхаза ,отблъскван от реалността,Азът се бори да приведе в хармония силите и въздействията в него и върху него.И ние разбираме защо така често не можем да потиснем възклицанието: ,,Труден е животът!'' Когато Азът е принуден да види своята слабост,обзема го страх - реален страх от външния свят ,страх от съвестта пред лицето на Свръхаза ,невротичен страх и от силните страсти на То.''
Азът-вътрешната ти нагласа.Като се двуомееш притесняваш за нещо и т.н.
Свръаза-това е потиснатия гняв на човека.Онази страна която ти казва: ,,Не го прави!'' .може да се нарече ,че той е дяволчето на човешката психика и съзнание.
То-това е самата реалност.
PePeLePew
06-04-2008, 21:58
няма нищо по-хубаво от секс без ангажименти хората си мечтаят за такива рвъзки.Имал съм такава връзка обаче не продължи много дълго и не прерасна в нещо повече,но пък си беше доста вълнуваща и определено много приятна
gotodasho
06-05-2008, 05:32
най-готино е секс с приятелка в смисъл чисто приятелско такова без чувства само шибинг защото сексът между приятели е хубаво нещо 8-)
soul1199
06-05-2008, 11:36
zaaa :)
SexOnTheBeach
06-09-2008, 10:13
против
natalitoo
06-29-2008, 08:39
най-готино е секс с приятелка в смисъл чисто приятелско такова без чувства само шибинг защото сексът между приятели е хубаво нещо 8-)
само шибинг .. хаха
B.O.OM..
06-29-2008, 08:59
Зависи от мн неща,но против по принцип :P :P :P
DjuDjiTo
06-29-2008, 09:01
ЗА :-) :-) :-)
cS_LaMeRkA
06-29-2008, 09:08
Против
Не съм против, но на мен лично не ми допадат. :)
ReFlEcTiOn
06-29-2008, 10:14
против съм...но точно сега иман такава връзка ...аз си го харесвам а той казва че не иска сериозна връзка и аз се задоволявам с това което ми дава..СЕКС..колкото и тъпо да звучи все пак и тогава има нежност ..страст...и т.н
SpOrTs_GiRl
06-29-2008, 10:26
За всеки е индивидуално.
Аз съм против. .. Просто не гоня бройка и не виждам смисъл в това да правя секс с човек, към когото нямам абсолютно никакви чувства. При мен удоволствието от акта е това, че го правя с човек, който обичам.
Ако го направя с някой влагам нещо, в частност чувства. За това и до сега съм го правила само с един.
natalitoo
07-13-2008, 14:52
Тези които са "ЗА" тези взръзки .. да питам само .. има ли някакви последици след това .. независимо какъв тип са .. някой ако иска да разкаже случка :)
djidjoleo
07-13-2008, 14:54
az sum protiv tova ta nqma da imam 200000000 deca :razz: :razz: :razz:
ЗА ! Всеки има нужда от разведряване :)
nightwish16
07-13-2008, 18:23
i da i ne zavisi mnogo ot xorata :-D
Girlicious
07-13-2008, 19:28
Аз съм За...не съм го правила,но ако нямам гадже и не търся сериозна връзка бих се предала на желанието, стига той да знае как да ме изкуши....
Не виждам нищо лошо..аз съм за :)
sladinkata_marti_
07-14-2008, 12:34
против съм .. :? [-(
margo_93
07-14-2008, 12:55
аз също съм ЗА!
toni_boni
07-14-2008, 13:37
В момента поддържам такъв тип отношения и съм много доволна :grin: Причината да не прераснат в нещо повече е това, че и двамата сме твърде ангажирани с работа и учене, а за мен това в момента е на първо място и нямам време да се занимавам с нещо по-сериозно, него това го устройва... виждаме се нощем тайничко, тръпката е несравнима :grin: Няма сцени на ревност, няма излишни тревоги.. просто убийствен секс, за който и душата си давам :oops: Не знам докога ще продължи това, но дори и утре да свърши... съм убедена, че и двамата ще запазим доброто си приятелство и хубав спомен.
В момента поддържам такъв тип отношения и съм много доволна :grin: Причината да не прераснат в нещо повече е това, че и двамата сме твърде ангажирани с работа и учене, а за мен това в момента е на първо място и нямам време да се занимавам с нещо по-сериозно, него това го устройва... виждаме се нощем тайничко, тръпката е несравнима :grin: Няма сцени на ревност, няма излишни тревоги.. просто убийствен секс, за който и душата си давам :oops: Не знам докога ще продължи това, но дори и утре да свърши... съм убедена, че и двамата ще запазим доброто си приятелство и хубав спомен. 10x evalata kefi6 me i az imah takava "vrazka" s edno momi4e ama zamina za 4ujbina i mnogo mi lipsva sega
sexy_maniachka
07-14-2008, 18:11
poprincip sam za za6toto ponqkoga ti se iska s nekoi da si za edna ve4er i tolkova bez tarsene po telefonite poe4e bez ni6to prosto si gleda6 kefa no tova omrazva se nqkoga i togava e vreme da potarsi6 ne6to po seriozno
ninka_baby
07-14-2008, 18:19
+1
DEviL_BG
07-14-2008, 19:03
Против съм :-o
Escarina
07-14-2008, 21:21
За
manichka_14
07-14-2008, 21:22
ЗА !? :-D :-D :grin: :grin: