.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 165

Град
    Варна

За или против връзките само за секс...?

За или против сте за връзките само за секс .. без любов .. без ревност .. без нищо .. само Секс ...? Питам защото напоследък станаха мн актуани ...

hottie
    Guest
    По принцип съм За и съм вила в такава връзка. Но вече си имам сериозен приятел и нямам нужда от подобна връзка.

Град
    софия
    vseki trqbva da mine prez tova seks s nqkoi si i ni6to pove4e az sam za tai kato imah dosta takiva vrazki
    Рано или късно всички си отиваме от този свят

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    az nqmam ni6to protiv takiva vrazki,no da sa do vreme,6toto vse pove4e stavame svideteli kak mladi i krasivi momi4eta se hva6tat s toq i onq 4isto i prosto za ednoto ebane-v koeto vsi4ko e ok,oba4e vse nqkoga bi trqbvalo da se stigne do nqkakva zrqlost ...pone spored men e taka.imala sum nqkolko takiva vrazki,no sega namerih 4oveka,koito jelaq istinski i ne iskam drug,ta bilo to i za 4istoto razvle4enie!no ob6to kazano-ZA!

Град
    Ha MopeTo (sun)
    аз не съм имала такава връзка/връзки,но съм ставала свидетел на подобни тип отношения ... не бяха красиви честно казано незнам дали съм за или против,може би защото аз самата не съм била в подобна ситуация
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Град
    зад ъгъла
    В такива връзки в един момент всичко се прее*ава жестоко и става грозна гледка,за това ги избягвам
    Play hard,go PRO!

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    аз не съм имала такава връзка/връзки,но съм ставала свидетел на подобни тип отношения ... не бяха красиви честно казано незнам дали съм за или против,може би защото аз самата не съм била в подобна ситуация
    +1

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

ами, опитвал съм, ама винаги прераства в нещо повече.. не мога само секс и дотам винаги като се захвана с момиче и се опиянявам от нея и не мога без нея и не мога за други да мисля
    Do you speak Salsa? .......

Повече от фен
    За,ако и двамата го осъзнават и са сигурни че искат само това.
    [img] [/img]

Супер фен
    Може някои от вас да ме мислят за задръстена, но аз съм ТВЪРДО ПРОТИВ тези връзки....

Град
    Мездра
    Аз съм ЗА

Мега фен Аватара на amatorium
    Ami po princip tezi vruzki taka ili inache prerastvat v seriozni ili se razpadat. Za 1 -2 puti sex OK, no posle se porajdat chuvstva ako sexa e strahoten i si dopadate. Nqma nachin prosto...
    Eating isn't cheating - Arnold

Голям фен
    Аз съм "ЗА" подобни взаимоотношения.Всеки има нужад от секс,но всеки път си има постоянен партньор.Затова не виждам нищо нередно да се забавлявате и да правите секс без да сте обвързани.Разбира се и двамата трябва да сте абсолютно сигурни,че ще е само секс и нищо повече.

Определено За.
    Както казаха и по-горе повечето хора минават през такъв етап от живота си докато намерят някой, с който да не е само секс. Не виждам нищо лошо.

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Ami po princip tezi vruzki taka ili inache prerastvat v seriozni ili se razpadat. Za 1 -2 puti sex OK, no posle se porajdat chuvstva ako sexa e strahoten i si dopadate. Nqma nachin prosto...
    +1 i az sam za i si mnogo prav edna takava vraska ili se razpada ili stava seriozna az ot po4ti godina sam v takava vraska i moga da kaja,4e nikoga nee samo sex,za dase pravi sex trqbva da ima i trapka pone ot tova ne6to .
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Цитирай Първоначално написано от Homunuculus
    В такива връзки в един момент всичко се прее*ава жестоко и става грозна гледка,за това ги избягвам
    nee taka,ne vinagi vsi4ko se pree*ava,pri men nee taka.
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Kakvato i da e az li4no sam tvardo ZA
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Град
    East Coast
    И аз да кажа ЗааааА кажи речи всичко в тоя живот, ако не те обвързва е страхотно

П.П. Става дума само за хубавите неща като... нали

Guest
    Tvurdo protiv ! Horara sa tupi i mislqt samo za seks !

Аз съм за !!! Кфо му е ... Ако се чукаш с най-добрия си фр и чукането е страхотно.... Защо не?
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Голям фен
    i az sam *za* :P

Аз се еб* с най-добрата ми приятелка и нямам проблеми с чувства или нещо подобно. Пък и по-добре с нея отколкото с кварталната к*рва, нали?

Цитирай Първоначално написано от b0b1_7urb070
    Аз се еб* с най-добрата ми приятелка и нямам проблеми с чувства или нещо подобно. Пък и по-добре с нея отколкото с кварталната к*рва, нали?
    +1
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Супер фен Аватара на Barbie
    Кухи, безмислени връзки. Против.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си