Влез

View Full Version : Срещнахте ли вече истинската любов?

slun4ice_90
04-09-2008, 11:25
Ще започна с това,че все повече хора,започнахме да се отчайваме заради любовта.Но както бях написала в едно мое мнение,любовта е силна,защото ни кара да страдаме.Вие как мислите?Вие срещнахте ли истинската любов?И въобще правите ли всичко възможно да намерите човека до себе си.? :-P :) Чакам всеки,който иска да си даде мнението и да направим дискусия. :wink: И запомнете,каквото и лошо нещо да ви се случи,не допускайте да ви натъжи.Всичко е поправимо,единсвено смъртта...Не, е. :? Усмихвайте се по-често,за да може и живота да ви се усмихва по-често.Ще се радвам,ако съм дала поне малко на вас, от моята слънчева усмивка и кураж,да се борите с проблемите от живота. :-) Вече навлязох в друга тема.Ами ако ви е интересна темата ми,заповядайте и пишете.Ще се радвам,на много и най-различни мнения. :oops:

sexa_na_kompleksa
04-09-2008, 11:38
За сега още не съм я срещнала, но с нетърпение я чакам. :-D

MoonAngel
04-09-2008, 11:45
Аз също не съм :)

slun4ice_90
04-09-2008, 11:50
Дано да я срещнете много скоро..и неочаквано да ви се сгромоли на главите. :grin: :-P :-) Вярвайте и ще стане.Става все по-трудно да се намери,но рано или късно всеки ще я открие.

alek200
04-09-2008, 11:51
За сега още не съм я срещнала, но с нетърпение я чакам. :-D

и аз така :(

Ivalinka
04-09-2008, 11:54
не сме се засичали напоследък :D

slun4ice_90
04-09-2008, 11:58
не сме се засичали напоследък :Dхаха Пожелавам ти,да се засечете. :grin: :-P

GabisiTa
04-09-2008, 11:59
Мисля, че да ... :grin: До сега не съм обичала никой, както обичам НЕГО! Искам да бъда завинаги с него, защото само Той ме прави истински щастлива! :smt007 =P~ =P~ =P~

slun4ice_90
04-09-2008, 12:01
Мисля, че го срешнах...
И го загубих..
Не съм напълно виновна, но все пак той беше любовта на живота ми досега, да...
И не знам дали ще срещна някого, който да обичам толкова, колкото него.
Понякога когато си легна сама в тъмното и си мисля... Ама бързо се отказвам да мисля за това, защото е плашещо... След него имаше двама души, единият от които почти година се опитвах да обикна насила, и всеки ден си повтарях колко го обичам, несъзнателно само за да се успокой след онази голяма любов...
И сега срещнах едно прекрасно човече, което вече... с него сме ужасно щастливи, обаче понякога сякаш усещам, че с него започва да се получава същото.. И пак несъзнателно започвам да си повтарям, че започвам да го обичам и че той е най-прекрасното нещо, което може да ми се случи...И съм ужасно уплашена, че може да стане така и с него...
:-o И се плаша, че така се влюбих тогава, и че онзи тип така беше единствената ми голяма любов,че заради него години след това още не мога да обичам...
Не знам, сложно е... :-o Сложно наистина,и аз бях така,мислех че едно момче е най-голямата ми любов..а съм грешила.Дано при теб всичко да се развие в най-добрата посока.Слушай сурцето си за всичко. :) :-) Не се отчайвай.

slun4ice_90
04-09-2008, 12:05
Кефите ме,тези,които сте открили любовта.Давайте само така и мислете положително,защото не може да искате да ви се случи нещо хубаво..а да мислите за гадни неща. :grin: И за всички,които не са я открили се отнася.

Cukata
04-09-2008, 12:08
Кефите ме,тези,които сте открили любовта.Давайте само така и мислете положително,защото не може да искате да ви се случи нещо хубаво..а да мислите за гадни неща. :grin: И за всички,които не са я открили се отнася.
+1 :)

A_JoLiE
04-09-2008, 12:09
И аз не съм я срещала, но се надявам скоро да дойде, да ме хване за ръката и да ме поведе на някъде... Там където не съм била. :) И когато всичко свърши да пророня най нежната, горчива, любовна сълза и да кажа.... А ти мое човешко сърце не спирай!!! Тупай, тупай, тупай!!! Любовта отново ще дойде.... Туп, туп, туп....

*SwEeTy_KiTtY*
04-09-2008, 12:09
Мислех,че съм я срещнала,бях много щастлива,мислех,че ще сме заедно едва ли не с години....а то кво стана-след около 6 месеца се оказа,че на него вече не му пука!Хах...малко като гръм от ясно небе ми дойде,ама,след известно(немалко) количество сълзи,тонове съвети от приятели и сериозно обмисляне на нещата реших,че това наистина не е бил човек за мен и сега не съжалявам,защото продължавам напред,май отново се влюбвам в един много готин човек и....ще се моля нещата да станат така,както искам!!!Както казва една моя позната "Всяко зло за добро!" :grin: :grin: :grin:

find_m3
04-09-2008, 12:12
Не вярвам на никой (под 20) ,който твърди ,че е открил истинската любов това е тийн форум бе хора демек тука пишат пишлигари (като мен).Мразя хора ,които на 15 се имат за жени/мъже и си мислят ,че могат да се справят с живота.Не се поемат отговорности докато не се сблъскаш с реалността (секса включително) ,но сега са модерни двете крайности - 1 вата е да кажеш ,че на 14 вече си срещнала любовта на живота си и започнеш да се превъзнасяш как ще се ожените и ще живеете щастливо докато смъртта ви раздели т.н. и т.н. и 2рата "аз съм ебати пичката ,въртя ги по 8 нали веднъж се живее 8) "

A_JoLiE
04-09-2008, 12:16
Не вярвам на никой (под 20) ,който твърди ,че е открил истинската любов това е тийн форум бе хора демек тука пишат пишлигари (като мен).Мразя хора ,които на 15 се имат за жени/мъже и си мислят ,че могат да се справят с живота.Не се поемат отговорности докато не се сблъскаш с реалността (секса включително) ,но сега са модерни двете крайности - 1 вата е да кажеш ,че на 14 вече си срещнала любовта на живота си и започнеш да се превъзнасяш как ще се ожените и ще живеете щастливо докато смъртта ви раздели т.н. и т.н. и 2рата "аз съм ебати пичката ,въртя ги по 8 нали веднъж се живее 8) "

Леле човек, направо ми изпълни душата..... Така е !!! И аз съм на тва мнение ... 8-)

slun4ice_90
04-09-2008, 12:19
И аз не съм я срещала, но се надявам скоро да дойде, да ме хване за ръката и да ме поведе на някъде... Там където не съм била. :) И когато всичко свърши да пророня най нежната, горчива, любовна сълза и да кажа.... А ти мое човешко сърце не спирай!!! Тупай, тупай, тупай!!! Любовта отново ще дойде.... Туп, туп, туп....Това,което си написала е много много добро. :shock: :grin: :-P Супер е.Мисли положително,ще я срещнеш. :-)

A_JoLiE
04-09-2008, 12:21
И аз не съм я срещала, но се надявам скоро да дойде, да ме хване за ръката и да ме поведе на някъде... Там където не съм била. :) И когато всичко свърши да пророня най нежната, горчива, любовна сълза и да кажа.... А ти мое човешко сърце не спирай!!! Тупай, тупай, тупай!!! Любовта отново ще дойде.... Туп, туп, туп....Това,което си написала е много много добро. :shock: :grin: :-P Супер е.Мисли положително,ще я срещнеш. :-)

О мерсиии... :)) Амии моите приятели винаги са ми завиждали какъв оптимист съм... Обожавам живота и вярвам, че всеки има право на малко щастие на тази земя :))

slun4ice_90
04-09-2008, 12:21
Мислех,че съм я срещнала,бях много щастлива,мислех,че ще сме заедно едва ли не с години....а то кво стана-след около 6 месеца се оказа,че на него вече не му пука!Хах...малко като гръм от ясно небе ми дойде,ама,след известно(немалко) количество сълзи,тонове съвети от приятели и сериозно обмисляне на нещата реших,че това наистина не е бил човек за мен и сега не съжалявам,защото продължавам напред,май отново се влюбвам в един много готин човек и....ще се моля нещата да станат така,както искам!!!Както казва една моя позната "Всяко зло за добро!" :grin: :grin: :grin:Точно,щом е станало така,така трябва да е.Всеки следващ може да те направи още по-щастлива. :-P :grin:

butty
04-09-2008, 12:22

Ха, да бе.. се едно 20 е една преломна възраст и изведнъж ставаш по-мъдър и зрял...нали? Всеки се развива индивидуално,едни по-рано, други по-късно.. Аз съм на 17..и мога категорично да кажа, че съм срешнала човека,с когото искам да съм в следващите години. Когато се запознахме бях на 14..разбира се, че тогава всичко беше различно и си мислехме че няма да се задържим много,но уви... връзката ни продължава много дълго вече,за което съм супер щастлива! Затова недей да слагаш всички под общ знаменател..сигурна съм, че има и много други като мен.. Да,разбира се, има хора, които за всяко свое поредно гадже казват, че е истинската им любов.. Но не са всички така.. Може би си прав, че не сме се сблъсквали с живота и всичко може да стане..но с него специално сме преживели много и мисля, че ще се справим заедно напред в живота! ;)

Kamigawa
04-09-2008, 12:23
За жалост да, даже 2 пъти, вярвам че не съм си пропуснал шанса в живота защото още ми е кофти за последната, а беше преди повече от година....не ми се разказва в подробности...само за спора- да

slun4ice_90
04-09-2008, 12:25

О мерсиии... :)) Амии моите приятели винаги са ми завиждали какъв оптимист съм... Обожавам живота и вярвам, че всеки има право на малко щастие на тази земя :))Така трябва да сме оптимисти,да имаме вяра и да променяме това,което можем за наше добро. Да обичаме БЪЛГАРИЯ,защото сме БЪЛГАРИ.

slun4ice_90
04-09-2008, 12:27

Ха, да бе.. се едно 20 е една преломна възраст и изведнъж ставаш по-мъдър и зрял...нали? Всеки се развива индивидуално,едни по-рано, други по-късно.. Аз съм на 17..и мога категорично да кажа, че съм срешнала човека,с когото искам да съм в следващите години. Когато се запознахме бях на 14..разбира се, че тогава всичко беше различно и си мислехме че няма да се задържим много,но уви... връзката ни продължава много дълго вече,за което съм супер щастлива! Затова недей да слагаш всички под общ знаменател..сигурна съм, че има и много други като мен.. Да,разбира се, има хора, които за всяко свое поредно гадже казват, че е истинската им любов.. Но не са всички така.. Може би си прав, че не сме се сблъсквали с живота и всичко може да стане..но с него специално сме преживели много и мисля, че ще се справим заедно напред в живота! ;)И аз за това мислех да споря,хаха,защото имам познати които са срещнали любовта рано и все още са заедно.Така,че не мисля,че възрастта играе важна роля!Може да си на 50 год. и още да не си срещнал любовта,но ненадейно да я срещнеш.. :-P :grin:Както и обратното.

*SwEeTy_KiTtY*
04-09-2008, 12:27
Мислех,че съм я срещнала,бях много щастлива,мислех,че ще сме заедно едва ли не с години....а то кво стана-след около 6 месеца се оказа,че на него вече не му пука!Хах...малко като гръм от ясно небе ми дойде,ама,след известно(немалко) количество сълзи,тонове съвети от приятели и сериозно обмисляне на нещата реших,че това наистина не е бил човек за мен и сега не съжалявам,защото продължавам напред,май отново се влюбвам в един много готин човек и....ще се моля нещата да станат така,както искам!!!Както казва една моя позната "Всяко зло за добро!" :grin: :grin: :grin:Точно,щом е станало така,така трябва да е.Всеки следващ може да те направи още по-щастлива. :-P :grin:

Дано!!! :D

comics
04-09-2008, 12:29
чакам

A_JoLiE
04-09-2008, 12:33

О мерсиии... :)) Амии моите приятели винаги са ми завиждали какъв оптимист съм... Обожавам живота и вярвам, че всеки има право на малко щастие на тази земя :))Така трябва да сме оптимисти,да имаме вяра и да променяме това,което можем за наше добро. Да обичаме БЪЛГАРИЯ,защото сме БЪЛГАРИ.

Леле братле много ме кефиш .... Много малко хора познавам които са патриото-оптимисти като мен :) ... Направо... :-) :-)

butty
04-09-2008, 12:35

Ха, да бе.. се едно 20 е една преломна възраст и изведнъж ставаш по-мъдър и зрял...нали? Всеки се развива индивидуално,едни по-рано, други по-късно.. Аз съм на 17..и мога категорично да кажа, че съм срешнала човека,с когото искам да съм в следващите години. Когато се запознахме бях на 14..разбира се, че тогава всичко беше различно и си мислехме че няма да се задържим много,но уви... връзката ни продължава много дълго вече,за което съм супер щастлива! Затова недей да слагаш всички под общ знаменател..сигурна съм, че има и много други като мен.. Да,разбира се, има хора, които за всяко свое поредно гадже казват, че е истинската им любов.. Но не са всички така.. Може би си прав, че не сме се сблъсквали с живота и всичко може да стане..но с него специално сме преживели много и мисля, че ще се справим заедно напред в живота! ;)И аз за това мислех да споря,хаха,защото имам познати които са срещнали любовта рано и все още са заедно.Така,че не мисля,че възрастта играе важна роля!Може да си на 50 год. и още да не си срещнал любовта,но ненадейно да я срещнеш.. :-P :grin:Както и обратното.
Дам, съгласна съм с теб ;) Никой не знае кога ще го връхлети любовта, затова бъдете на щрек и се оглеждайте, защото най-ненадейният човек може да се окаже истинската ви любов ( както стана с мен :-D )Бъдете щастливи!! :P

BlueCat
04-09-2008, 13:07
чакам
и аз...

ANTIHUMAN
04-09-2008, 13:10
Вие как мислите?- Ako liubovta sy6testvuva ni nosi samo Bolka!
Вие срещнахте ли истинската любов?-NE
И въобще правите ли всичко възможно да намерите човека до себе си.?-NE.Nikoga nedavam Wsi4ko ot sebe si!A za mene kakvo 6te ostane ,ako dam vsi4ko? 8) Adi nqkoi da mi otgovori na tozi vypros! :P

miteto
04-09-2008, 13:15
хах значи когато бях на 19 години демек преди 3 години си мислех, че съм намерил любовта на живота си, но се оказа, че е лигава кучка в последствие :D

доста тъжах докато осъзная по какво всъщност тъгувам - по едно страхотно и супер сексапилно момиче, но с объркана душичка. след нея честно казано спрях изобщо да търся МОМИЧЕТО, но от известно време - абе случиха ми се доста неща, които окончателно ме убедиха в силата на позитивизма като житейска философия и сега вярвам, че няма да е далеч момента, в който ще Я намеря - истинската ЛЮБОВ :) Или тя ще ме намери, но не мисля да разчитам на това 8)

slun4ice_90
04-09-2008, 13:29

Леле братле много ме кефиш .... Много малко хора познавам които са патриото-оптимисти като мен :) ... Направо... :-) :-)Момиче съм, хаха.Благодаря за хубавите думи :-) :-P :)

slun4ice_90
04-09-2008, 13:35
И въобще правите ли всичко възможно да намерите човека до себе си.?-NE.Nikoga nedavam Wsi4ko ot sebe si!A za mene kakvo 6te ostane ,ako dam vsi4ko? 8) Adi nqkoi da mi otgovori na tozi vypros! :PХехехе Ок, ще се опитам да ти отговоря ахам,как искаш да срещнеш любовта след като я отричаш,и както казваш не даваш нищо от себе си,това да ти се случи?Сигурна съм,че ще дойде ден,в който ще пуснеш тема "обичам я" или нещо от сорта. :-P :grin: Ти си егойст,не даваш нищо а искаш нещо.Не става,съжалявам.Някой ден,ще се сетиш какво съм ти казала... :wink: Нормално,сега няма да се съгласиш никога с мен,пък и не те задължавам.Пък и мисълта,че отричаш любовта ме кара да мисля,че си я срещнал но е била несподелена..защо тогава я отричаш и казваш,че носи болка? :shock: :? 8)

slun4ice_90
04-09-2008, 13:46
хах значи когато бях на 19 години демек преди 3 години си мислех, че съм намерил любовта на живота си, но се оказа, че е лигава кучка в последствие :D

доста тъжах докато осъзная по какво всъщност тъгувам - по едно страхотно и супер сексапилно момиче, но с объркана душичка. след нея честно казано спрях изобщо да търся МОМИЧЕТО, но от известно време - абе случиха ми се доста неща, които окончателно ме убедиха в силата на позитивизма като житейска философия и сега вярвам, че няма да е далеч момента, в който ще Я намеря - истинската ЛЮБОВ :) Или тя ще ме намери, но не мисля да разчитам на това 8)Така е има и разочарования,но без тях не може.Дано срещнеш по-стойностен човек.Успех :grin: :-P :-)

MaD BuNnY
04-09-2008, 13:57
az ne sym sre6nala istinskata lubov :) na tazi vyzrast koqto sym sega (14 god) ne mislq 4e ima istinska lubov, no tva si e moe mnenie.. :-o

find_m3
04-09-2008, 13:57

осъзнайте се бе ДЕЦА!кво си мислите ,че може да задържите този ДЕТСКИ СПОМЕН завинаги?не е възможно.женени хора се развеждат ,а вие на 14 (10+4) си мислите ,че сте намерили истинската любов ( о да обичам те,никога няма да се разделим ,ти си моя живот и на никоя не съм казвал това ,не мога да живея без теб. да ви е познато?).Не можеш да запазиш нищо такова на -13,14,15,16 години ,защото не знаеш дори как.защо мислите ,че ви викат деца още?защото да си дете значи да има на какво да се научиш в тоя живот като едва последното е любов.А какво е любов?Дайте ми дефиниция

A_JoLiE
04-09-2008, 14:01

Леле братле много ме кефиш .... Много малко хора познавам които са патриото-оптимисти като мен :) ... Направо... :-) :-)Момиче съм, хаха.Благодаря за хубавите думи :-) :-P :)

Знам ама аз тва братле го повтарям на лягане и на ставане хаха :D

slun4ice_90
04-09-2008, 14:07

осъзнайте се бе ДЕЦА!кво си мислите ,че може да задържите този ДЕТСКИ СПОМЕН завинаги?не е възможно.женени хора се развеждат ,а вие на 14 (10+4) си мислите ,че сте намерили истинската любов ( о да обичам те,никога няма да се разделим ,ти си моя живот и на никоя не съм казвал това ,не мога да живея без теб. да ви е познато?).Не можеш да запазиш нищо такова на -13,14,15,16 години ,защото не знаеш дори как.защо мислите ,че ви викат деца още?защото да си дете значи да има на какво да се научиш в тоя живот като едва последното е любов.А какво е любов?Дайте ми дефиницияЛелел писна ми вече,на 18 съм,но това няма значание.Мисля,че има истинска любов,това е мое мнение.Ти на колко год си?Точна дефиниция за любов едвали някой може да даде... :? Ам ти кажи,ако знаеш!Аз знам,че любовта ме е направила,колкото нещастна,толкова и щастлива. :-P :grin:Това е и единственото чувство,което ни прави ХОРА и когато човек е влюбен е най-силен...

slun4ice_90
04-09-2008, 14:08

Знам ама аз тва братле го повтарям на лягане и на ставане хаха :DОк, няма проблем,все пак ме изкефи. :grin: :-P

HexGirl
04-09-2008, 14:10
Ne vqrvam v lubovta

find_m3
04-09-2008, 14:17

осъзнайте се бе ДЕЦА!кво си мислите ,че може да задържите този ДЕТСКИ СПОМЕН завинаги?не е възможно.женени хора се развеждат ,а вие на 14 (10+4) си мислите ,че сте намерили истинската любов ( о да обичам те,никога няма да се разделим ,ти си моя живот и на никоя не съм казвал това ,не мога да живея без теб. да ви е познато?).Не можеш да запазиш нищо такова на -13,14,15,16 години ,защото не знаеш дори как.защо мислите ,че ви викат деца още?защото да си дете значи да има на какво да се научиш в тоя живот като едва последното е любов.А какво е любов?Дайте ми дефиницияЛелел писна ми вече,на 18 съм,но това няма значание.Мисля,че има истинска любов,това е мое мнение.Ти на колко год си?Точна дефиниция за любов едвали някой може да даде... :? Ам ти кажи,ако знаеш!Аз знам,че любовта ме е направила,колкото нещастна,толкова и щастлива. :-P :grin:Това е и единственото чувство,което ни прави ХОРА и когато човек е влюбен е най-силен...

на 17 съм и това ,което ни прави хора е секс за удоволствие.не мога да ти дам дефиниция ,но не аз твърдя ,че знам какво е любов.и кой е казъл ,че не вярвам в нея?

slun4ice_90
04-09-2008, 14:22

на 17 съм и това ,което ни прави хора е секс за удоволствие.не мога да ти дам дефиниция ,но не аз твърдя ,че знам какво е любов.и кой е казъл ,че не вярвам в нея?Секс,казваш?Ок,но така само ще пропуснеш истинските елементи,на любовта,след като предпочиташ самият секс.Не знам,не те познавам....прави каквото искаш. 8) :? :grin: :-P

find_m3
04-09-2008, 14:35
абе какви предпочитаня те подгониха пък сега?казвам ти това ,което е доказано без да ме изкарваш курва :x .А относно това ,което ще пропсуна на тия години...няколко безсънни години ,рев и изтъркани фрази без покритие? мисля да пророня 1 сълза още сега за пропиляния си жиовт :-#

miteto
04-09-2008, 14:36
Слънчице, мога ли да попитам какво провокира това еуфорично настроение, което излъчват постовете ти? :P Да не е заради по-топлото време тия дни? 8) Или е нещо другооооооооооооо :-) :grin:
Айде похвали се 8)

BlueFace
04-09-2008, 14:37
Дам срещнах я !!! :grin: :grin:

slun4ice_90
04-09-2008, 14:39
абе какви предпочитаня те подгониха пък сега?казвам ти това ,което е доказано без да ме изкарваш курва :x .А относно това ,което ще пропсуна на тия години...няколко безсънни години ,рев и изтъркани фрази без покритие? мисля да пророня 1 сълза още сега за пропиляния си жиовт :-#Хей стига,недей така баси не исках да стане така. :? 8) Зарежи,не се натъжавай малко се увлякох и аз... :-D :-P :grin: Извинявай. :-o :)

cat_woman
04-09-2008, 14:41
До преди месец си мислех, че съм я срещнала, но май съм се лъгала адски мнго...сега всеки ден страдам, но го обчичам и търпя.Не позволявайте всичко, защото ви се качват на главата и си мислят, че вече сте тяхна лична вещ :( :( :( :(

slun4ice_90
04-09-2008, 14:42
Дам срещнах я !!! :grin: :grin:Това да се чува. :-) :-) :grin: :grin: :grin: :-P

find_m3
04-09-2008, 14:44
абе какви предпочитаня те подгониха пък сега?казвам ти това ,което е доказано без да ме изкарваш курва :x .А относно това ,което ще пропсуна на тия години...няколко безсънни години ,рев и изтъркани фрази без покритие? мисля да пророня 1 сълза още сега за пропиляния си жиовт :-#Хей стига,недей така баси не исках да стане така. :? 8) Зарежи,не се натъжавай малко се увлякох и аз... :-D :-P :grin: Извинявай. :-o :)

дам сори и двете си имаме мнение за нещата.каквато и да си влюбена или забаламосана важното е да си щастлива и така да си остане =;

slun4ice_90
04-09-2008, 14:46

дам сори и двете си имаме мнение за нещата.каквато и да си влюбена или забаламосана важното е да си щастлива и така да си остане =;И ти бъди много много,лелел много съм щастлива заради един човек... :-P :grin: :grin: :grin: :) :)

find_m3
04-09-2008, 14:53
може ли да попитам как се казваш...много ми напомняш на 1 човек :D

slun4ice_90
04-09-2008, 14:54
Слънчице, мога ли да попитам какво провокира това еуфорично настроение, което излъчват постовете ти? :P Да не е заради по-топлото време тия дни? 8) Или е нещо другооооооооооооо :-) :grin:
Айде похвали се 8)Да, има причина заради един скъп човек,много се радвам,и май ще сме много щастливи мисля да опитам с него... :-) И заради времето,нали аз съм си слънчице. :oops: :) :grin: :-P :-P :grin: :grin:

slun4ice_90
04-09-2008, 14:56
може ли да попитам как се казваш...много ми напомняш на 1 човек :DДа,може :D Малина се казвам,но има много Малини все пак. :grin: :-P :grin: :) :-PНа кой ти напомням,кажи.. :? :-P :grin: :-P :grin:

find_m3
04-09-2008, 15:02
ее тая дет ми тряя е Мишето :D близо е

slun4ice_90
04-09-2008, 15:05
ее тая дет ми тряя е Мишето :D близо еАха и какво за нея?Как така се сети,за нея и я свърза с мен? :lol: :-P :grin: :)

az17
04-09-2008, 15:08
Апф не съм я срещал и не ми и трябва.Не си струва за мен да си влюбен,да обичаш и какво от това има и други неща дето те прават щастлив.И защо да се кълнеш на някой,че го обичаш,че ще си само с него а след това му изневериш.Затова не се хващам за нищо и не вярвам в любовта защото не ми трябва само една Insatiable !! Не искам да се влюбвам толкова много и знам че това няма да стане докато не го поискам а аз не го искам тъй че Любовта е за слабите за мен.Защото влюбвам се аа искам закрила а у глупости с него съм сигурна пфф я се махай бе хаха аз да не съм пазач !! :grin: :-D

monityY
04-09-2008, 15:09
Изпитах я..Загубих я... Сега пак я изпитвам и пак ще я загубя........ :cry:

find_m3
04-09-2008, 15:12

на колко си бе мила? повече от 15 не давам ,а вече 2 истински любови....е за тва говорих до ся

miteto
04-09-2008, 15:19
Поздрав за Слънчицето :-) и за всички, които са в добро настроение :grin:

http://www.youtube.com/watch?v=mqccwBKkWf4

ааааааааааааа :grin:

monityY
04-09-2008, 15:23

на колко си бе мила? повече от 15 не давам ,а вече 2 истински любови....е за тва говорих до ся

E,da na 15 sum i?Nevuzmojno li e da se vlubq istinski na taq vuzrast?Az go chuvstvam istinski,nezavisimo ot vsichko... kakto i da e..

slun4ice_90
04-09-2008, 15:28

E,da na 15 sum i?Nevuzmojno li e da se vlubq istinski na taq vuzrast?Az go chuvstvam istinski,nezavisimo ot vsichko... kakto i da e..Възможно е,аз на 13 бях адски луднала по едно момче,но той се подигра с мен.Аз страдах 3 год и не можах да го забравя.Всички ми викаха,че това е каприз,но аз си знам какво ми е било...Възможно е... :grin: :-P :grin: :) Ти си знаеш,най-добре мила. :-)

slun4ice_90
04-09-2008, 15:30
Поздрав за Слънчицето :-) и за всички, които са в добро настроение :grin:

http://www.youtube.com/watch?v=mqccwBKkWf4

ааааааааааааа :grin:Мерси,поздрави за всички готини хора и за теб. :-) :-) :-) :-) :-P :grin: :) :grin: :-P Усмихвайте се,повече това е и ще ви е готино.

find_m3
04-09-2008, 15:41

E,da na 15 sum i?Nevuzmojno li e da se vlubq istinski na taq vuzrast?Az go chuvstvam istinski,nezavisimo ot vsichko... kakto i da e..Възможно е,аз на 13 бях адски луднала по едно момче,но той се подигра с мен.Аз страдах 3 год и не можах да го забравя.Всички ми викаха,че това е каприз,но аз си знам какво ми е било...Възможно е... :grin: :-P :grin: :) Ти си знаеш,най-добре мила. :-)

нарича се ИСТИНСКА любов ,защото се предполага ,че е една и единствена

slun4ice_90
04-09-2008, 15:44

нарича се ИСТИНСКА любов ,защото се предполага ,че е една и единственаТой беше...не ми се говори за него.Ае стига :lol: :-P :grin: :) :? :-P 8)

A_JoLiE
04-09-2008, 16:47

нарича се ИСТИНСКА любов ,защото се предполага ,че е една и единственаТой беше...не ми се говори за него.Ае стига :lol: :-P :grin: :) :? :-P 8)

Леле човек, колко си позитивна и колко ме кефиш хахах... направо ми пълни тфа душата :grin: :grin: :grin: :grin:

CucAgMuH
04-09-2008, 17:05
Liubov? Mina i zamina. Mahah i entusiazirano za dovijdane.

Da postavyash nyakoi drug pred sebe si, v piramidkata na interesite ti? Nevaaaaaaa... I koito mi tvyrdi che go pravi/moje da go napravi, za men e dushevno bolen i bi sledvalo da byde zatvoren do izlekuvaneto si. Men mi mina. Procesa e baven i boleznen, no po dyavolite - kolko e hubavo sled tova :) No feelings, no pain, nothing... Ostava samo zavladyavashtoto chuvstvo za vsesilie, mosht i bezkrainost...

I ako nyakoi se opita da mi go otneme sh` strada! :o

Bubbly
04-09-2008, 17:09

Абсолютно точно! То пък оставаше на 16 да сме срещнали и любовта -по тая логика на 30 ще се пенсионираме :D Не са много хората, на които първата любов е единствената.

miteto
04-09-2008, 17:11
Хах, мнението е смислено, но дотам, докъдето любовта не става обсебваща. И без нея не е добре, пък като е прекален пак. Стигаме до кой извод? Всяко нещо с е хубаво, когато е с мярка :P

и тн ае стиа см философствал 8-)

MoOnLiGhT_ShAdOw
04-09-2008, 17:55
Искрено се надявам да съм срещнала Единствения. :) Всичко е тип-топ, вярно, че се караме понякога, но знам, че и двамата държим един на друг страшно много, за да може който и да е да остави да се случи нещо лошо на другия. Само ме притеснява фактът, че отвсякъде ми повтарят и има неоспорими факти, че връзка трудно издържа от 16 години до 26+. :? И все пак трудно не значи невъзможно! Знам и за двойки, които са заедно именно от прогимназията. :-D Но май много се отвлякох, фактът е, че обичам приятеля си, че и той ме обича и че искрено се надяваме да не се наложи да се разделим. :)

LadyDi
04-09-2008, 18:19
Искам бебе от приятеля си. Това значи ли, че съм срещнала голямата, единствената, неповторимата любов?!

F4e_stz
04-09-2008, 18:27
Az sum se sre6tala s lubovta... ne be6e kolkoto priqtno tolkova i neponosimo:) Imah adski mnogo priqtni migovi zaradi lubovta mi i adski mnogo sym si poplakala :P

Pliok0019
04-09-2008, 18:41

Леле братле много ме кефиш .... Много малко хора познавам които са патриото-оптимисти като мен :) ... Направо... :-) :-)

Хора, внесохме малко родост в деня ми (който беше наистина ужасен). Заради хора като вас си струва да се живее. Аз в момента не мога да се похваля с особен оптимизъм, заради болката, която изпитвам. А патриотизмът... едно от най-красивите неща на света.

find_m3
04-09-2008, 18:49
:razz: :razz: :razz: абе хора да си наивен не е хубаво кога ще го разберете :razz: далеч е от качество

betyrk
04-09-2008, 18:55
Аз мисля,че я срещнах!Хихи Вече сме 3 месеца заедно нооооо мисля,че той е всичко за мен и е това което съм търсила!Много Го обичам :-)

Fantomche
04-09-2008, 18:57
?И въобще правите ли всичко възможно да намерите човека до себе си.? ne mislq 4e 4ovek trqbva da pravi vsi4ko vuzmojno za da q nameri tova e lubov vse pak nemoje6 da uporstva6 dokato ne q nameri6 neznam lubovta idva sama pri teb ponqkoga moje da si po dlgo sam i izvednuj da nameri6 4oveka do sebe si kogato si se ot4al ili kogato se ogleda6 da vidi6 4e toi e bil postoqno do teb ili da is nqkoi haimannu da si minal prez mnogo vruzki i da ne namira6 4oveka spored men braka e edno zaduljenie lubovta e purvite 3 godini ot tam natatuk e navik i zaduljenie no otnosno dali q tursim 4ovek ne trqbva da tursi i namira 4ovek trqbva da jivee i vse nqkoga 6te go zastigen ova use6tane

p.p. a moga da kaja kategori4no 4e za momi4etata i mom4etata na moqta vuzrast 15 16 4e ne sa namerili istinskata si lubov za6too na tezi godini izpitvame silni 4uvstva i kazvame a tova e lubova na jivota ni no ako se zamislim ta nie se deca ne znam prosto bih pisala dosta no nikoi nqma mi pro4ete post4eto :oops: :razz:

LadyDi
04-09-2008, 19:34
Ще започна с това,че все повече хора,започнахме да се отчайваме заради любовта.

ТИЙНЕЙДЖЪРИ. Не хора.

Но както бях написала в едно мое мнение,любовта е силна,защото ни кара да страдаме.

И какво по-точно искаше да кажеш с тази иначе толкова проникновена мисъл?

Вие как мислите?Вие срещнахте ли истинската любов?И въобще правите ли всичко възможно да намерите човека до себе си.?

Да намерим човека ДО себе си? Ами не, той обикновено си е там, до мен. Дефинирай "истинска любов".

Чакам всеки,който иска да си даде мнението и да направим дискусия. :wink:

Дискусия се прави, когато имаш поне 2 теми за обсъждане, обикновено с различни тези. Въпрос, предполагащ ДА/НЕ отговор, не е материал за дискусия.

И запомнете,каквото и лошо нещо да ви се случи,не допускайте да ви натъжи.Всичко е поправимо,единсвено смъртта...Не, е. :? Усмихвайте се по-често,за да може и живота да ви се усмихва по-често.Ще се радвам,ако съм дала поне малко на вас, от моята слънчева усмивка и кураж,да се борите с проблемите от живота. :-) Вече навлязох в друга тема.Ами ако ви е интересна темата ми,заповядайте и пишете.Ще се радвам,на много и най-различни мнения. :oops:

Е, колко много и различни мнения искаш на въпрос Срещнахте ли любовта - да, не?!

skatemore
04-09-2008, 19:42
мислех че съм я срещнал ама тя ме отреза кат самурай :?

w0sh
04-09-2008, 19:44
Хм с цел дискусия - Не.

CfEtii
04-09-2008, 19:46
Срещнах я(май) и я загубих...но го преодолявам :( и чакам най-истинската от всички :)

LadyDi
04-09-2008, 19:48
Истинска -> По-истинска -> Най-истинска -> Без Коз Истинска -> Всичко Коз Истинска...

Ще я дочакаш, нема страшно. Пази тузовете.

ANTIHUMAN
04-09-2008, 19:53
И въобще правите ли всичко възможно да намерите човека до себе си.?-NE.Nikoga nedavam Wsi4ko ot sebe si!A za mene kakvo 6te ostane ,ako dam vsi4ko? 8) Adi nqkoi da mi otgovori na tozi vypros! :PХехехе Ок, ще се опитам да ти отговоря ахам,как искаш да срещнеш любовта след като я отричаш,и както казваш не даваш нищо от себе си,това да ти се случи?Сигурна съм,че ще дойде ден,в който ще пуснеш тема "обичам я" или нещо от сорта. :-P :grin: Ти си егойст,не даваш нищо а искаш нещо.Не става,съжалявам.Някой ден,ще се сетиш какво съм ти казала... :wink: Нормално,сега няма да се съгласиш никога с мен,пък и не те задължавам.Пък и мисълта,че отричаш любовта ме кара да мисля,че си я срещнал но е била несподелена..защо тогава я отричаш и казваш,че носи болка? :shock: :? 8)

kazah 4e nedavam 100% ot sebe si!Davam 70- 80% nai mnogo! A kakva e garanciqta 4e 6te uspeq kto dam 100%!Bydete realisti!Sre6nah q i naistina be6e nespodelena!4esno da ti kaja: STRAH ME E DA NE SE POVTORI SY6TATA SLU4KA I PAK DA STRADAM!VSeki den iskam da imam nqkoe momi4e do sebe si ama ...... prosto me e strah i nemoga da se preborq s straha si! :(

A_JoLiE
04-09-2008, 20:05

Хора, внесохме малко родост в деня ми (който беше наистина ужасен). Заради хора като вас си струва да се живее. Аз в момента не мога да се похваля с особен оптимизъм, заради болката, която изпитвам. А патриотизмът... едно от най-красивите неща на света.

Радвам се че сме помогнали нечий ден да стане по-красив.... :-)

Diva4e
04-09-2008, 20:14
Mi lubov v moq jivot ima,no dali e lubovta na jivota mi samo vremeto shte pokaje :)

cares
04-09-2008, 20:41
Osetih q predi nqkolko meseca.Idva neochakvano kogato nai malko predpolagash che shte te spoleti tova silno chustvo.I ako ne spodelena e mn bolezneno na nikoi ne go pojelavam. ;]

MoHuTo
04-09-2008, 22:09
Мисля, че я срещнах. Дано да не съм се излъгала. :)

MoOnLiGhT_ShAdOw
04-10-2008, 04:24

Наистина е красиво - много оптимистично! Тъкмо ми дойде страхотно за "добро утро" в 7 часа. :grin:

bader
04-10-2008, 05:14
:( Не изпуснах я преди мн време ,но неможеш да промениш миналото ,можеш само да усереш бъдещето.

mumiikataa
04-10-2008, 05:55
Все още се чувствам малка за истинска любов,но разбира се я чакам :)

SINDEL
04-10-2008, 06:22
:) Да, така мисля!
Оби4ам го пове4е от себе си, 4ак се плаша. И ако ме иска, мога да бъда негова завинаги и ще съм щастлива :) Така 4е, да, срещнах го

slun4ice_90
04-10-2008, 09:23
:) Да, така мисля!
Оби4ам го пове4е от себе си, 4ак се плаша. И ако ме иска, мога да бъда негова завинаги и ще съм щастлива :) Така 4е, да, срещнах гоСупер,страхотно само така. :-P :grin: :) :-P :-)

slun4ice_90
04-10-2008, 09:24

Наистина е красиво - много оптимистично! Тъкмо ми дойде страхотно за "добро утро" в 7 часа. :grin: Изключително съм доволна,от всички,които се кефят на темата и на моя оптимизъм.Бъдете позитивни,и тогавя няма как да не сте щастливи и обичани. :-P :grin: :grin: :grin: :) :-)

slun4ice_90
04-10-2008, 09:26
:( Не изпуснах я преди мн време ,но неможеш да промениш миналото ,можеш само да усереш бъдещето.Кофти е,че си я изпуснал,но за в бъдеще може би,те очаква по-голяма и дано не я изпуснеш. :-P :grin: :) :grin: :-)

slun4ice_90
04-10-2008, 09:29
мислех че съм я срещнал ама тя ме отреза кат самурай :?Невинаги,можем да сме само щастливи в любовта.Това,че тя те е отрязала,не трябва да те смачква и натъжава.Въпреки това,продължавай и сами хубави неща от мен да ти се случват. :-P :grin: :grin: :)

icheto
04-10-2008, 09:41
Аз мисля че сам я срещнал и в момента сме заедно и се обичаме :grin:

Spider4eto
04-10-2008, 09:42
минали са едва 16 години от живота ми, така че е рано да кажа

find_m3
04-10-2008, 11:08
минали са едва 16 години от живота ми, така че е рано да кажа

8) точно

A_JoLiE
04-10-2008, 14:42

Наистина е красиво - много оптимистично! Тъкмо ми дойде страхотно за "добро утро" в 7 часа. :grin: Изключително съм доволна,от всички,които се кефят на темата и на моя оптимизъм.Бъдете позитивни,и тогавя няма как да не сте щастливи и обичани. :-P :grin: :grin: :grin: :) :-)

:-) :-) :-) :-) :-)

butty
04-10-2008, 15:19
Здравейте отново!
Искам отново на отговоря на find_m3 , доколкото разбрах ти си на същата възраст, на която съм и аз-17.. преклонната възраст,в която човекът започва вече да узрява и да избира приоритети си. Права си за това, че сме още твърде млади и не можем да кажем 100%, че тези хора, с които сме в момента, ще бъдем завинаги с тях.. да така е, това е цялата истина. Но когато срещнеш човека, с когото усещаш, че можеж да преодолееш всичко, че ще сте заедно, се усеща... Всеки има свое лично мнение и затова стават споровете 8-) За теб в момента е най-важен сексът, до колкото съдя от мненията ти, няма нищо лошо... но ще е перфектно, ако за теб стане важен не само сексът,а и любовта между двамата човека ;) Важното е човек да е щастлив по какъвто и да е начин, с когото смята за добре! Пък това дали е истинската любов, ще покаже времето :P

find_m3
04-10-2008, 15:32
Здравейте отново!
Искам отново на отговоря на find_m3 , доколкото разбрах ти си на същата възраст, на която съм и аз-17.. преклонната възраст,в която човекът започва вече да узрява и да избира приоритети си. Права си за това, че сме още твърде млади и не можем да кажем 100%, че тези хора, с които сме в момента, ще бъдем завинаги с тях.. да така е, това е цялата истина. Но когато срещнеш човека, с когото усещаш, че можеж да преодолееш всичко, че ще сте заедно, се усеща... Всеки има свое лично мнение и затова стават споровете 8-) За теб в момента е най-важен сексът, до колкото съдя от мненията ти, няма нищо лошо... но ще е перфектно, ако за теб стане важен не само сексът,а и любовта между двамата човека ;) Важното е човек да е щастлив по какъвто и да е начин, с когото смята за добре! Пък това дали е истинската любов, ще покаже времето :P

ако някой от приятелите ми прочете това ще се напикае от смях.къв секс ви гони бе хора ДЕВСТВЕНА СЪМ.нямах предвид ,че секса е най-важното ,а че от това се интересуват по принцип на тая възраст.това усещане за което ти говориш се нарича любов да или другото му име (пак казвам говоря да детската възраст ,защото ако се имате за жени и мъже охооо има още много хляб да ядете) е заблуда.на 14-15-16-17 още не знаеш какво искаш просто ти се живее и имаш чувството ,че целият свят се върти около тебе ,започваш да вършиш глупости и да дрънкаш простотии ,които пораждат само смях у хората и си викат "абе като порасне ще види за кво иде реч".кво си мислиш ,че си много зряла ли?докато има такива на "наща възраст" дет питат дали може да забременееш от бъркане с пръст не ми казвай ,че си голяма и нз си какво ,защото 1 жена ,която знае що е любов (демек е изпитала нещо повече от плътско привличане и желание да се чувства харесвана) няма да попита кво да прави ,ако гаджето й и се е изпразнило на корема,нали?

съжалявам ,че съм груба и цинична ,но наистина това ,което описа просто не съм аз и съм обидена.вярвам в любовтта ,но да твърдиш ,че си срещнала ИСТИНСКАТА на 15 е детинщина,глупост,недорасл о поведение и т.н

Кажи ми сега ти имала ли си гадже ,с което НЕ си имала чувството ,че можеш да минеш през ада и колко е продължила тая връзка?

LadyDi
04-10-2008, 15:35
Трябва да си взема пуканки. Това тук е по-качествена комедия от "Приятели" :grin:

Kuklataaaaa
04-10-2008, 15:35
Vse o6te ne sam q sre6tnala i neiskam da q sre6tam taka bez "luivovta" mi e po-dobre :D :-P

find_m3
04-10-2008, 15:36
Права си за това, че сме още твърде млади и не можем да кажем 100%, че тези хора, с които сме в момента, ще бъдем завинаги с тях.. да така е, това е цялата истина. Но когато срещнеш човека, с когото усещаш, че можеж да преодолееш всичко, че ще сте заедно, се усеща...

а това е толкова противоречиво изказване ,че ако се замислиш ще разбереш (надявам се поне 8) ,щото като гледам до сега 1 дума не си ми разбрала) ,че си казала 2 изклюващи се изречения.как е възможно да не можеш да кажеш еди кво си и в същото време да знаеш ,че е така и да го усещаш и нз си кво?а това "срещнеш човека" ми звучи малко далечно не мислиш ли.самата дума "човека" ми говори за определен човек ,а именно истинската любов ,която НЕ УСПОРВАМ.

SliM_EviL
04-10-2008, 15:58

аз пък ше продължа да си мисля гадни неща. Такъв е животът - някой се намират други не . Аз май съм от вторите . Както казваше Слави Трифонов едно време :
"Няма любов, не намерих любов . Преобърнах всичко ала не намерих любов . :shock:

vesito13
04-10-2008, 16:00
мисля че съм я срешнала , защото аз много го обичам , както никой друг до сега , а и се надявам и той да ме обича така както аз него :grin: :smt007 :smt007 :smt007

find_m3
04-10-2008, 16:02
мисля че съм я срешнала , защото аз много го обичам , както никой друг до сега , а и се надявам и той да ме обича така както аз него :grin: :smt007 :smt007 :smt007

весито13?абе ти друго гадже имала ли си до сега или като казваш "както никой друг до сега" имаш предвид мама и тати?а в профила ти 1 месец и 16 дни :shock: ,а стига бе е пожелавам го на всички това е real LOVE!! айде няма да ти се карам ,ще пораснеш :) :shock:

butty
04-10-2008, 16:21
Здравейте отново!

ако някой от приятелите ми прочете това ще се напикае от смях.къв секс ви гони бе хора ДЕВСТВЕНА СЪМ.нямах предвид ,че секса е най-важното ,а че от това се интересуват по принцип на тая възраст.това усещане за което ти говориш се нарича любов да или другото му име (пак казвам говоря да детската възраст ,защото ако се имате за жени и мъже охооо има още много хляб да ядете) е заблуда.на 14-15-16-17 още не знаеш какво искаш просто ти се живее и имаш чувството ,че целият свят се върти около тебе ,започваш да вършиш глупости и да дрънкаш простотии ,които пораждат само смях у хората и си викат "абе като порасне ще види за кво иде реч".кво си мислиш ,че си много зряла ли?докато има такива на "наща възраст" дет питат дали може да забременееш от бъркане с пръст не ми казвай ,че си голяма и нз си какво ,защото 1 жена ,която знае що е любов (демек е изпитала нещо повече от плътско привличане и желание да се чувства харесвана) няма да попита кво да прави ,ако гаджето й и се е изпразнило на корема,нали?

съжалявам ,че съм груба и цинична ,но наистина това ,което описа просто не съм аз и съм обидена.вярвам в любовтта ,но да твърдиш ,че си срещнала ИСТИНСКАТА на 15 е детинщина,глупост,недорасл о поведение и т.н

Кажи ми сега ти имала ли си гадже ,с което НЕ си имала чувството ,че можеш да минеш през ада и колко е продължила тая връзка?

Ти слагаш всички под общ знаменател. Това, че всички сме на 17 не значи, че сме едни и същи. Не всички се интересуват само от секса. Това, че някои задават тъпи въпроси си е за тях.. това не значи, че всички са необразовани по тази тема.. За последния ти въпрос- ДА имала съм гадже, с което съм била просто за забавление.. харесвала съм го..но не съм го обичала.Бяхме заедно 1 месец. За възрастта си може да не съм имала супер много гаджета( като някои, които си водят бройки) , но знам каква е разликата между харесване, любов и секс...Всеки трябва да опита от всичко. Твоето мнение си е твое. Никой не може да го промени. Но за мен това не е така! Според мен любовта може да връхлети човек на всяка възраст- 15,25 или 35... при някои става по-рано,при други по-късно. Истинската любов съществува и при тинейджърите. Тази връзка страшно много ме е променила и съм се научила да се справям с много неща. Вече цели 3 години съм с този определен човек и мисля, че това е доста време, за което сме се доказали един на друг, знаем всичките си проблеми,недостатъци и се опитваме да си помагаме, имаме си доверие и т.н. Това е сериозен напредък за мен.. много неща и хора са се опитвали да ни разделят..но ние си знаем кой какъв е и си вярваме,което е най-важното и не се повлияваме от другите! Да, карали сме се,но това е нормално,няма перфектна връзка!
Няма смисъл да пиша повече за мен. Извинявай за предишното ми мнение, не съм искала да те обидя, просто така си помислих от предишните ти мнения. Нищо лично! Радвам се, че има хора, които да ми опонират и да отстояват мнението си. Така че не слагай всички под общ знаменател.. Повечето може да са такива, но си има и изключения ;)

vesito13
04-10-2008, 16:27

весито13?абе ти друго гадже имала ли си до сега или като казваш "както никой друг до сега" имаш предвид мама и тати?а в профила ти 1 месец и 16 дни :shock: ,а стига бе е пожелавам го на всички това е real LOVE!! айде няма да ти се карам ,ще пораснеш :) :shock: ами знаеш ли какво , всащност не мога да кажа че сам обичала някой друг сравнение с чувствата ми към него , по скоро е било просто захласване по другите :)

find_m3
04-10-2008, 16:33
За последния ти въпрос- ДА имала съм гадже, с което съм била просто за забавление.. харесвала съм го..но не съм го обичала.Бяхме заедно 1 месец.

ето това не е любов със сигурност,а другото е просто еуфория.влюбена си сега така ли да го разбирам?в такъв случай няма смисъл да спорим,в момента сме като огъня и водата -две коренно различни мнения и позиции ,защото и аз съм имала гадже и съм се чувствала щастлива ,но за мене това не е любов или поне не истинска.Мислиш ,че ти я изпитваш?А мислиш ли ,че може да продължи завинаги?Като свърши първо на мен да кажеш.

писна ми да ви давам акъл ходете питайте майките си да ви светнат по въпроса.за това тийнейджърите не се разбират с родителите си ,защото си правят каквото искат и чувстват ,че е правилно ,а не слушат кво йм казва човек ,който е бил на тяхно място и знае как стоят нещата в действителност.не казвам ,,че съм в перфектни отношения с наще и на мен ми се живее и т.н. обаче знам,кое е правилно и кое не (поне за толко съм дорасла ),а това че не се доверявам на чуждото мнение е отеделен въпрос.мога да споря тука 6 дни и пак да си знам ,че съм същия пубер

butty
04-10-2008, 16:42
За последния ти въпрос- ДА имала съм гадже, с което съм била просто за забавление.. харесвала съм го..но не съм го обичала.Бяхме заедно 1 месец.

ето това не е любов със сигурност,а другото е просто еуфория.влюбена си сега така ли да го разбирам?в такъв случай няма смисъл да спорим,в момента сме като огъня и водата -две коренно различни мнения и позиции ,защото и аз съм имала гадже и съм се чувствала щастлива ,но за мене това не е любов или поне не истинска.Мислиш ,че ти я изпитваш?А мислиш ли ,че може да продължи завинаги?Като свърши първо на мен да кажеш.

писна ми да ви давам акъл ходете питайте майките си да ви светнат по въпроса.за това тийнейджърите не се разбират с родителите си ,защото си правят каквото искат и чувстват ,че е правилно ,а не слушат кво йм казва човек ,който е бил на тяхно място и знае как стоят нещата в действителност.не казвам ,,че съм в перфектни отношения с наще и на мен ми се живее и т.н. обаче знам,кое е правилно и кое не (поне за толко съм дорасла ),а това че не се доверявам на чуждото мнение е отеделен въпрос.мога да споря тука 6 дни и пак да си знам ,че съм същия пубер

Да,разбира се, че тази връзка 1 месеца не е любов. Това е ясно на всикчи. В момента съм страшно влюбена-да. С едно момче съм вече от 3 години. Не мисля, че трябва да "даваш акъл"...щом ти си дораснала до този акъл..значи и много други са дораснали. Това, че твоята връзка не е успяла, не значи, че другите винаги ще бъдат нещастни и няма да имат дълга връзка, в която да се обичат с човека до тях.. И двете можем да си спорим много по въпроса..така че.. май е по-добре да спрем до тук.. но ми беше много приятно де... ;) каква зодия си btw? :)

slun4ice_90
04-10-2008, 16:42

аз пък ше продължа да си мисля гадни неща. Такъв е животът - някой се намират други не . Аз май съм от вторите . Както казваше Слави Трифонов едно време :
"Няма любов, не намерих любов . Преобърнах всичко ала не намерих любов . :shock:Аз пък ако искаш ще ти изпея даже "Намерихте и няма да те пусна никога"....тази песен.Имали полза,пък да си отчаян?Ще я намериш,но може би още не ти е дошло времето :-P :grin: :-P

slun4ice_90
04-10-2008, 16:45
Все още се чувствам малка за истинска любов,но разбира се я чакам :)Е това си е, ;-)

slun4ice_90
04-10-2008, 16:56

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-P :grin: :grin:

slun4ice_90
04-10-2008, 17:00
Искам бебе от приятеля си. Това значи ли, че съм срещнала голямата, единствената, неповторимата любов?!Ами не знам,но след като искаш бебе хаха,е какво според теб значи този човек за теб?Май ти трябва да знаеш. :? 8) :-P :grin:

LadyDi
04-10-2008, 17:02
Искам бебе от приятеля си. Това значи ли, че съм срещнала голямата, единствената, неповторимата любов?!Ами не знам,но след като искаш бебе хаха,е какво според теб значи този човек за теб?Май ти трябва да знаеш. :? 8) :-P :grin:

Ми може да има хубави гени. Примерно... В такъв случай, той за мен значи просто донор на подходящ генетичен материал :)

punkrock
04-10-2008, 17:04
Все още не съм :-k

slun4ice_90
04-10-2008, 17:05

весито13?абе ти друго гадже имала ли си до сега или като казваш "както никой друг до сега" имаш предвид мама и тати?а в профила ти 1 месец и 16 дни :shock: ,а стига бе е пожелавам го на всички това е real LOVE!! айде няма да ти се карам ,ще пораснеш :) :shock:Ей я стига,защо мисля,че не искаш никой да е щастлив,защото може би ти не си...без да те обиждам,просто казвам какво мисля...и затова се заяждаш със всички,а не. :x Възможно е да я е срещнала,ЗАЩО НЕ? :? :grin: :-P Въпреки всичко,ти пожелавам от все сърце да бъдеш,много щастлива и обичана. :-P :grin: :grin: :-P

find_m3
04-10-2008, 17:07

Да,разбира се, че тази връзка 1 месеца не е любов. Това е ясно на всикчи. В момента съм страшно влюбена-да. С едно момче съм вече от 3 години. Не мисля, че трябва да "даваш акъл"...щом ти си дораснала до този акъл..значи и много други са дораснали. Това, че твоята връзка не е успяла, не значи, че другите винаги ще бъдат нещастни и няма да имат дълга връзка, в която да се обичат с човека до тях.. И двете можем да си спорим много по въпроса..така че.. май е по-добре да спрем до тук.. но ми беше много приятно де... ;) каква зодия си btw? :)

не съм казала ,че винаги ще са нещастни ,дори не съм казала ,че изобщо ще са такива просто на тая възраст тва не е любов.слагам точка на спора ,казах вече че сме в разлигни позиции и няма смисъл.Водолей съм

slun4ice_90
04-10-2008, 17:12
Все още не съм :-kЕй,не се натъжавай,ще я срещнеш или може би,трябва да се огледаш,понякога точния човек е до нас..а ние дори не го забелязваме. :? :-P :grin: :-)

slun4ice_90
04-10-2008, 17:14

Ми може да има хубави гени. Примерно... В такъв случай, той за мен значи просто донор на подходящ генетичен материал :)Ти пък хаха ебаси на съвсем друга тема отиде...ми прави каквото искаш и каквото мислиш за правилно,просто е. :-D :grin: :grin: :-P :-P

slun4ice_90
04-10-2008, 17:16
Аз мисля,че я срещнах!Хихи Вече сме 3 месеца заедно нооооо мисля,че той е всичко за мен и е това което съм търсила!Много Го обичам :-) :grin: :grin: :-P :-) Радвам се много за вас.

slun4ice_90
04-10-2008, 17:23
:razz: :razz: :razz: абе хора да си наивен не е хубаво кога ще го разберете :razz: далеч е от качествоНе мисля,че сме наивни.Това се нарича да гледаш на света през розови очила,знам трудно е,в такива времена в каквито живеем и да сме добри и да мислите положително,но ако всички сме и малко по-добри....всичко ще е по-лесно и живота ни ще е по-хубав. :-P :grin: :grin: :grin: :-) И,което е по-важно да не мислим само за нас,а и за другите...трябва.Но каквото и да говоря,никой няма да ме послуша. :? 8) :grin: :-P :grin: :(

slun4ice_90
04-10-2008, 17:26
Здравейте отново!
Искам отново на отговоря на find_m3 , доколкото разбрах ти си на същата възраст, на която съм и аз-17.. преклонната възраст,в която човекът започва вече да узрява и да избира приоритети си. Права си за това, че сме още твърде млади и не можем да кажем 100%, че тези хора, с които сме в момента, ще бъдем завинаги с тях.. да така е, това е цялата истина. Но когато срещнеш човека, с когото усещаш, че можеж да преодолееш всичко, че ще сте заедно, се усеща... Всеки има свое лично мнение и затова стават споровете 8-) За теб в момента е най-важен сексът, до колкото съдя от мненията ти, няма нищо лошо... но ще е перфектно, ако за теб стане важен не само сексът,а и любовта между двамата човека ;) Важното е човек да е щастлив по какъвто и да е начин, с когото смята за добре! Пък това дали е истинската любов, ще покаже времето :P =D>

LadyDi
04-10-2008, 17:28
Че аз не съм искала съвет какво да правя :)

slun4ice_90
04-10-2008, 17:35
Ще започна с това,че все повече хора,започнахме да се отчайваме заради любовта.

ТИЙНЕЙДЖЪРИ. Не хора.Да,и аз се чудех,дали да го напиша.Нз.

Но както бях написала в едно мое мнение,любовта е силна,защото ни кара да страдаме.

И какво по-точно искаше да кажеш с тази иначе толкова проникновена мисъл?Ми,исках да кажа,че когато страдаме разбираме,че любовта не ни кара само да се смеем и да сме щастливи...

Вие как мислите?Вие срещнахте ли истинската любов?И въобще правите ли всичко възможно да намерите човека до себе си.?

Да намерим човека ДО себе си? Ами не, той обикновено си е там, до мен. Дефинирай "истинска любов".Истинска любов,се усеща няма как да ти е опиша. :?Човек,просто разбира и чувства.

Чакам всеки,който иска да си даде мнението и да направим дискусия. :wink:

Дискусия се прави, когато имаш поне 2 теми за обсъждане, обикновено с различни тези. Въпрос, предполагащ ДА/НЕ отговор, не е материал за дискусия.ок. :?

И запомнете,каквото и лошо нещо да ви се случи,не допускайте да ви натъжи.Всичко е поправимо,единсвено смъртта...Не, е. :? Усмихвайте се по-често,за да може и живота да ви се усмихва по-често.Ще се радвам,ако съм дала поне малко на вас, от моята слънчева усмивка и кураж,да се борите с проблемите от живота. :-) Вече навлязох в друга тема.Ами ако ви е интересна темата ми,заповядайте и пишете.Ще се радвам,на много и най-различни мнения. :oops:

Е, колко много и различни мнения искаш на въпрос Срещнахте ли любовта - да, не?!Каквито искат. :-P :grin:

evelinka1122
04-10-2008, 17:37
срещнах я, ама отдавна я забравих :lol:

slun4ice_90
04-10-2008, 17:39
Че аз не съм искала съвет какво да правя :)ок :grin:

A_JoLiE
04-10-2008, 19:51
[quote:2c4aae90f8="A_JoLiE"]И аз не съм я срещала, но се надявам скоро да дойде, да ме хване за ръката и да ме поведе на някъде... Там където не съм била. :) И когато всичко свърши да пророня най нежната, горчива, любовна сълза и да кажа.... А ти мое човешко сърце не спирай!!! Тупай, тупай, тупай!!! Любовта отново ще дойде.... Туп, туп, туп....Това,което си написала е много много добро. :shock: :grin: :-P Супер е.Мисли положително,ще я срещнеш. :-)

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-P :grin: :grin:[/quote:2c4aae90f8]

Леле ние се изядохме :lol: :lol: :lol: :lol: :-P :-P :P 8-) 8-) :-) :-) :D :D :-D :grin: :grin: :grin: 8) 8)

kuklichka_bg
04-10-2008, 21:02
koq lubov ima tolkova vidove lubov priqtelska roditelska xaxaxa :grin:

Koqto trqbva sam namerila tei 4e :}}xaxax no drugata oshte ne sam :oops: :P

CucAgMuH
04-10-2008, 21:40
Zashto izobshto si igraete da tyrsite liubovta? Nek`va moda li e, sh`o li...
Ne che shte ima koi da me razbere, ama... Zashto vi e da si izbirate nyakoi opredelen individ, prevryshtaiki go v unikalen, nezamenim i da go postavyate na kliuchovo myasto v jivota si? Pri koeto eventualnoto mu premahvane(ili samopremahvane po negova volya) bi dovelo do srivane na vashiyat svyat i bi syzdalo redica problemi i uslojneniya...

Ne mojete li da si izgradite svetyt ot vzaimnozamenyami chastichki, taka che kakvoto i da se sluchi vie nikoga da ne bydete zasegnati, naraneni, i t.n. i t.n.
:-$ Nauchete se che v jivota ima dosta po-priyatni i interesni neshta ot "liubovta".

De fakto ako go poglednesh ot strani v tova systoyanie kym koeto tolkova se stremite, vie zapochvate da vzemate nelogichni resheniya, koito dori chesto deistvat i sreshtu samite vas. Samoizdigate si idol, samounishtojavate se bavno pred nego, iziskvaiki syshtoto i kogato toi/tq ne vi otvyrne kakto iskate(t.e. misli malko po-trezvo) vie zapochvate da se chuvstvate zle. Eventualno tozi chovek si trygva. Togava vashiyat svyt ruhva. Sledvat redica gluposti. Zapochvate da tyrsite sledvashtiyat chovek koito da samoizdignete na vyrha na svetyt si.

Da pravya kato vas? Ne, blagodarya... 8)

MoOnLiGhT_ShAdOw
04-11-2008, 05:21

весито13?абе ти друго гадже имала ли си до сега или като казваш "както никой друг до сега" имаш предвид мама и тати?а в профила ти 1 месец и 16 дни :shock: ,а стига бе е пожелавам го на всички това е real LOVE!! айде няма да ти се карам ,ще пораснеш :) :shock: ами знаеш ли какво , всащност не мога да кажа че сам обичала някой друг сравнение с чувствата ми към него , по скоро е било просто захласване по другите :)

Виж, Веси, освен ако не сте се познавали от доста време преди това, освен ако с момчето не сте били близки дълго време преди да тръгнете (като приятели), за 1 месец е невъзможно да обикнеш някого. :? Аз разбрах, че обичам приятеля си 3 месеца, след като тръгнахме, а имай предвид, че 4 месеца преди да се съберем бях много хлътнала по него. А ако и индексът "13" на името ти показва твоята възраст, ясно ми е колко ти е "real" твоята "love"... Не се обиждай, трудно е да правиш такива заключения за една връзка, когато тя е на 1 месец, особено като си на 13. :) Аз лично след 9 месеца с момче, което постоянно повтаря, че щом се обичаме, няма никакви пречки за нас двамата, още си имам наум. Може би съм прекалено скептична, но предпочитам да не си давам излишни надежди, за да си спестя възможни разочарования - все пак малко връзки издържат от 16 до 26+ и е почти невъзможно от първия път да целнеш Истинския. :)

partychild
04-11-2008, 05:23
da...poznavame se o6te ot 6 godini gore dolo ..no sme zaedno ot godina 5 meseca i 9 dena :smt007

PepiDesigns
04-11-2008, 06:40
Да :grin: :oops:
Официално се срещнах с Любовта преди (вижте ми подписа :Р)

PK
04-11-2008, 06:49
Да...Но много ме нарани...

hottie
04-11-2008, 06:59
Срешнах я и сега си подготвяме бъдещето заедно :oops:

slun4ice_90
04-11-2008, 09:06
[quote:d28f9c2267="slun4ice_90"][quote:d28f9c2267="A_JoLiE"]И аз не съм я срещала, но се надявам скоро да дойде, да ме хване за ръката и да ме поведе на някъде... Там където не съм била. :) И когато всичко свърши да пророня най нежната, горчива, любовна сълза и да кажа.... А ти мое човешко сърце не спирай!!! Тупай, тупай, тупай!!! Любовта отново ще дойде.... Туп, туп, туп....Това,което си написала е много много добро. :shock: :grin: :-P Супер е.Мисли положително,ще я срещнеш. :-)

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-P :grin: :grin:[/quote:d28f9c2267]

Леле ние се изядохме :lol: :lol: :lol: :lol: :-P :-P :P 8-) 8-) :-) :-) :D :D :-D :grin: :grin: :grin: 8) 8)[/quote:d28f9c2267]хахаха 8-) :D :-) :-) :-) :-) :-) :-P :grin: :grin: :oops:

slun4ice_90
04-11-2008, 09:15
Да :grin: :oops:
Официално се срещнах с Любовта преди (вижте ми подписа :Р) :-) :grin: Поздравления. :-P :)

kifla
04-11-2008, 10:42
хахаха яка темичка браво на автора или авторката !!!
Та по темата ...ами уж правя всичко възможно ,но явно не е достатъчно и все удрям на камък за жалоаст .Има време да млада съм още :grin: все пак 18 години май е рано за истинската любов :P

mickelangelo
04-11-2008, 10:45
Намерих я ... но уви в момента е на има няма 3500 км от мен 8)
но не се отчайвам и знам че ще намерим начин да сме заедно рано или късно ...

butty
04-11-2008, 10:52
но не се отчайвам и знам че ще намерим начин да сме заедно рано или късно ...
Браво!! :) Много се радвам, че сте заедно въпреки разстоянието.. това е доказателство, че любов съществува и на дълги разстоянияяяя!!!!! Супер яко! И сестра ми и приятеля и са на 10 000 км един от друг,но са заедно вече 5 години ;) Така че някой ден ще дойде и вашия час и ще сте шастливи! :P

slun4ice_90
04-11-2008, 10:55
но не се отчайвам и знам че ще намерим начин да сме заедно рано или късно ...Бубо,не се сдухвай,говорили сме за това момиче.Знай,че ако имате силни чувства дори и 3500 км,не се пречка.Надявам,се скоро да сте много щастливи,защото ти го заслужаваш. :-P :grin: :grin: :grin: :-)

slun4ice_90
04-11-2008, 10:57
хахаха яка темичка браво на автора или авторката !!!
Та по темата ...ами уж правя всичко възможно ,но явно не е достатъчно и все удрям на камък за жалоаст .Има време да млада съм още :grin: все пак 18 години май е рано за истинската любов :P Благодаря ти,че темата и теб заинтригува. :-P :grin: :-) :-)

AiKaTa
04-11-2008, 11:21
не мисля, че мога да отговоря на въпроса дали съм срещнала истинската любов, след като във всеки следващ момент може да изникне нещо още по силно... никога незнаеш :) винаги може и повече..
но за сега да... за сега изпитвам силни чувства към човек, така както никога не съм ги усещала и специално за мен това е истинско, но само за сега.. :)

abble
04-11-2008, 11:37
не мисля, че мога да отговоря на въпроса дали съм срещнала истинската любов, след като във всеки следващ момент може да изникне нещо още по силно... никога незнаеш :) винаги може и повече..
но за сега да... за сега изпитвам силни чувства към човек, така както никога не съм ги усещала и специално за мен това е истинско, но само за сега.. :)
Tykmo towa мислех да напи6а

slun4ice_90
04-11-2008, 12:42
но за сега да... за сега изпитвам силни чувства към човек, така както никога не съм ги усещала и специално за мен това е истинско, но само за сега.. :)И аз смятам така,щом изпитваш силни чувства,това е нещо хипер-яко :-P :grin: :-)

badgirl95
04-11-2008, 16:16
Аз все още не съм открила истинската любов,но мисля,че все пак съм още млада за това.Но не стоя и не чакам.Тарся момче,коета да ме обича,както и аз него.Любовта е най-красива,когато е взаимна.Аз се надявам да я изпитам в скоро време :-)

vesito13
04-11-2008, 16:22

весито13?абе ти друго гадже имала ли си до сега или като казваш "както никой друг до сега" имаш предвид мама и тати?а в профила ти 1 месец и 16 дни :shock: ,а стига бе е пожелавам го на всички това е real LOVE!! айде няма да ти се карам ,ще пораснеш :) :shock:Ей я стига,защо мисля,че не искаш никой да е щастлив,защото може би ти не си...без да те обиждам,просто казвам какво мисля...и затова се заяждаш със всички,а не. :x Възможно е да я е срещнала,ЗАЩО НЕ? :? :grin: :-P Въпреки всичко,ти пожелавам от все сърце да бъдеш,много щастлива и обичана. :-P :grin: :grin: :-P благодаря за подкрепата :grin: :grin: :grin:

vesito13
04-11-2008, 16:26

Виж, Веси, освен ако не сте се познавали от доста време преди това, освен ако с момчето не сте били близки дълго време преди да тръгнете (като приятели), за 1 месец е невъзможно да обикнеш някого. :? Аз разбрах, че обичам приятеля си 3 месеца, след като тръгнахме, а имай предвид, че 4 месеца преди да се съберем бях много хлътнала по него. А ако и индексът "13" на името ти показва твоята възраст, ясно ми е колко ти е "real" твоята "love"... Не се обиждай, трудно е да правиш такива заключения за една връзка, когато тя е на 1 месец, особено като си на 13. :) Аз лично след 9 месеца с момче, което постоянно повтаря, че щом се обичаме, няма никакви пречки за нас двамата, още си имам наум. Може би съм прекалено скептична, но предпочитам да не си давам излишни надежди, за да си спестя възможни разочарования - все пак малко връзки издържат от 16 до 26+ и е почти невъзможно от първия път да целнеш Истинския. :) познавам се с това момче от доста време и преди бяхме много добри приятели такаче бих могла да кажа че вече се познаваме идеално като характери . просто го обикнах много не знам и аз как се получи така , просто стана :)

slun4ice_90
04-11-2008, 16:32
Аз все още не съм открила истинската любов,но мисля,че все пак съм още млада за това.Но не стоя и не чакам.Тарся момче,коета да ме обича,както и аз него.Любовта е най-красива,когато е взаимна.Аз се надявам да я изпитам в скоро време :-)Хора,благодарна съм ви,че ви има.Само така,трябва да мислите.Любовта е най-велика. :-P :grin: :grin:

slun4ice_90
04-11-2008, 16:34

весито13?абе ти друго гадже имала ли си до сега или като казваш "както никой друг до сега" имаш предвид мама и тати?а в профила ти 1 месец и 16 дни :shock: ,а стига бе е пожелавам го на всички това е real LOVE!! айде няма да ти се карам ,ще пораснеш :) :shock:Ей я стига,защо мисля,че не искаш никой да е щастлив,защото може би ти не си...без да те обиждам,просто казвам какво мисля...и затова се заяждаш със всички,а не. :x Възможно е да я е срещнала,ЗАЩО НЕ? :? :grin: :-P Въпреки всичко,ти пожелавам от все сърце да бъдеш,много щастлива и обичана. :-P :grin: :grin: :-P благодаря за подкрепата :grin: :grin: :grin:Моля,ти я заслужаваш. :-P :grin: :grin: :-)

bibi90
04-11-2008, 16:39
Ако под "истинската любов" се разбира,този с когото искам да прекарам живота си-не,не съм го срещнала.
Имах такива мисли и такива чувства към един човек,ноо...всичко свърши :)

find_m3
04-12-2008, 07:24
срещнах я, ама отдавна я забравих :lol:

Абе вие нормални ли сте бе келемета малки.Истинската любов е 1 единствена и ,ако я има то тя не се забравя или губи изобщо!

Enichka
04-12-2008, 20:17
Ами срещнала съм човека, когото наистина много обичам и за пръв път толкова силно.... Знам, че той е моята голяма любов, но в някои моменти имам чувството, че не е така и по принцип за много неща е така при мен... Но в крайна сметка всичко си идва на мястото :-P

slun4ice_90
04-13-2008, 07:51
Ами срещнала съм човека, когото наистина много обичам и за пръв път толкова силно.... Знам, че той е моята голяма любов, но в някои моменти имам чувството, че не е така и по принцип за много неща е така при мен... Но в крайна сметка всичко си идва на мястото :-PПоздрави от мен,и занапред още повече да си се обичате и ДА ЖИВЕЕ ЛЮБОВТА! :grin: :grin: :grin: :-) :-P :grin: :grin:

malkatadesss
04-13-2008, 08:31
да срещнах я след толкова много болка и разочорования и сега съм истински щастлива с него :-) :grin:

slun4ice_90
04-13-2008, 08:33
да срещнах я след толкова много болка и разочорования и сега съм истински щастлива с него :-) :grin: :-) :grin: Суперррр.

sexy_dizzy
04-19-2008, 18:57
Срещнах човека, който успя да ме промени и да ми докаже-че си заслужава всичко в този живот-срещнах човека-с кого искам да бъда и се надявам всичко да продължи занапред още по-сладко и силно!!!!!

_MalKo_dQvOL4e_
04-20-2008, 12:44
Ami az q sreshtnah,no az precakah neshtata... :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 i nz kak da si q vyrna :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022

iiirish
04-20-2008, 13:48
истинска е, но дали е "голямата" това само времето ще покаже

slun4ice_90
04-20-2008, 14:40
Йеееееееееее пишете,аз си мислех,че темата ми вече е забравена. :-P :grin: :grin: :-) Радвам се,за вас.

slun4ice_90
04-20-2008, 14:41
Ami az q sreshtnah,no az precakah neshtata... :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 i nz kak da si q vyrna :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :( Защо така?

krem4et0
04-21-2008, 11:01
След като сме заедно близо 4 години, обичаме се, радваме се 1 на друг и мислим най-сетне на есен да се събираме.........трябва да съм я срещнала. Просто не мога да си представя да съм с някой друг......

Sweet`dreams
04-21-2008, 16:39
Срещнах я, да. Всъщност....срещнах любовта, която се спря за миг и ме подмина след това. И не от нежелание да бъде мен, а просто защото беше невъзможно. И съжалявам. Съжалявам, че я срещнах, защото стана не на точното място, не в точното време и при лоши обстоятелства. За съжаление съм убедена, че беше истинската ми любов. И така вече не ми се иска да съм я срещала. А времето не може да се върне назад. Така че не бързайте...има време за всичко. Май да срещнеш истинската си любов не е толкова хубаво нещо, или поне в моя случай не беше. За съжаление не се и преодолява, нито пък се забравя.