PDA

View Full Version : Силни момичета/жени

find_m3
04-09-2008, 12:06
...или иначе казано -Do guys like tough girls? мисля ,че думичката tough най-добре описва това ,което искам да кажа.Ако някой не е разбрал искам да попитам харесват ли момчетата/мъжете силни момичета?Нямам предвид физическа сила ,а по скоро смелост,твърдост и т.н..... или предпочитат човека до тях да е...."нежен" .Искате ли да закриляте половинката си или предпочитате момиче ,което да може да се грижи за себе си независимо от това ,че до нея бихте изглеждали по-слабия (поне психически)

Не исках да налагам никакви прилагателни ,за да не се повлияете от тях ,затова просто кажете какви качества трябва да притежава една жена според вас (моля без заучени фрази)

MoonAngel
04-09-2008, 12:24
Да много добър въпрос. И аз бих искала да знам мнението на момчетата по тази тема :)

Blab
04-09-2008, 12:25
По мое наблюдение - другите са за предпочитане.

A_JoLiE
04-09-2008, 12:28
Ами предполагам не.... Момчетата които съм харесвала и с които съм ходила просто не издържат с мен. Аз съм супер морална и силна и много малко хора могат да ме тъпчат и да ми развалят мнението по въпрос. Родена съм да съм лидер, и съм била винаги най-силния и трезвомислещ човек сред приятелите ми :) Явно заради това ме предпочитат за най-добра приятелка.... Не за гадже (ауу как я мразя тази думичка!!!). Приятелките им са нежни наконтени, които имат нужда от психическо спасене и избавление ... ляля ... Някви глезли които имат нужда от някой който да ги пази както психически така и физически ...
А относно физическата сила... хаха по слаба съм от пекинеза си. Хаха ....

butty
04-09-2008, 12:31
Аз съм момиче..но просто темата много ми хареса и ще отговаря в моя случай как е.. Аз по принцип съм силен човек и се оправям винаги сама,много рядко искам помощ от някого и се старая да мога сама да разреша нещата.. Но се чувствам много добре все пак като знам, че има човек до мен, на кого да разщитам и който да ме защити.. ;)

comics
не си падам по мъжкарани, ако това питаш :D

MoonAngel
:D И аз съм в такова положение. Даже момчетата ги е страх от мен понякога, но предпочитам това, отколкото да играя роля на беззащитна лигла!

A_JoLiE
04-09-2008, 12:34
:D И аз съм в такова положение. Даже момчетата ги е страх от мен понякога, но предпочитам това, отколкото да играя роля на беззащитна лигла!

+1

Blab
04-09-2008, 12:42
Даже момчетата ги е страх от мен понякога
+1

MoonAngel
04-09-2008, 12:46
леле засрамихте ме... :oops:

Cukata
04-09-2008, 12:52
На мен лично неми харесват култористките ! 8)

MoonAngel
04-09-2008, 12:57
"Нямам предвид физическа сила ,а по скоро смелост,твърдост и т.н..... "

Мисля че хората са си го казали. Ти за какво говориш? Май не е по темата.

04-09-2008, 13:02
Предпочитам нежните момичета , които изразяват женственост [-(

Blab
04-09-2008, 13:06
изразяват женственост [-(
моля те, кажи как се изразява женственост 8-)

MoonAngel
04-09-2008, 13:06
Но кой каза, че тези момичета не са нежни? Това че не иска да зависи от някой друг не значи че е коравосърдечна! (поне за мен твърдението е в сила)

Alabalaportokala
04-09-2008, 13:09
смелост,твърдост и т.н..... или предпочитат човека до тях да е...."нежен" .

А защо не и трите ? Само че такова животно няма и няма да има. Жана Дарк е само филмите книгите.

момиче ,което да може да се грижи за себе си независимо от това ,че до нея бихте изглеждали по-слабия (поне психически)

Не познавам такова момиче. Грижа за себе си ? Това е само на думи. Tough girls има по американските екшъни...Гордостта няма да позволи на повечето да го признаят, но емоцията и чувствителността е заложена във всяка представителка на нежния пол.

find_m3
04-09-2008, 13:47

А защо не и трите ? Само че такова животно няма и няма да има. Жана Дарк е само филмите книгите.

момиче ,което да може да се грижи за себе си независимо от това ,че до нея бихте изглеждали по-слабия (поне психически)

Не познавам такова момиче. Грижа за себе си ? Това е само на думи. Tough girls има по американските екшъни...Гордостта няма да позволи на повечето да го признаят, но емоцията и чувствителността е заложена във всяка представителка на нежния пол.

да съгласна съм ,но не съм казала ,че не рева на филми (представителка съм на групата :oops: ) ,не съм емоционална,романтична или чувствителна и безнадеждна мечтателка,но просто съм си "мъжкарана",ако това е думата.Мразя да ми налагат мнението си ,мразя да губя и съм адски нервна,твърдоглава и упорита ,а това са черти присъщи на мъжете (на жените също,но за повечето не е от голямо значение ,ако го има красивия принц на бял кон ,който да ги спасява ,ако се напият в дискотеката и няма кой да ги прибере).Аз съм от типа ,който не чака помощ от другите ,а се справям(или поне се опитвам) в ситуации от изгоряла крушка до смяна на казанчето в кенефа или заковаване на някой стърчащ пирон,въпреки това съм много разхвърляна,не съм кокетна и се грижа за външния си вид ,колкото да не изглеждам зле ,но не си падам по оглеждането в джобно огледалце по цял ден и не отделям повече от 15 минути за прическата си.Слабичка съм ,но издържам на болка и не рева от треска под нокътя ,не ме е страх от работа и дори предпочитам да е по-тежка за да не губя иинтерес и концентрация 8-) .Мразя нещата да не стават по моя начин и се стремя да постигам това ,което желая и понякога манипулирам хората несъзнателно(това го слагам към чертите присъщи за една жена ,но и към минусите си)

Имам чувството ,че вие си представяте жената чудо или някаква екшън героиня култористка наистина ,но не става въпрос за това.Не говорим за преследване с коли и стрелба по лошите :? това наистина го има само по филмите

slun4ice_90
04-09-2008, 13:51
Аз съм момиче..но просто темата много ми хареса и ще отговаря в моя случай как е.. Аз по принцип съм силен човек и се оправям винаги сама,много рядко искам помощ от някого и се старая да мога сама да разреша нещата.. Но се чувствам много добре все пак като знам, че има човек до мен, на кого да разщитам и който да ме защити.. ;)+1 И аз съм такава,но и съм понякога прекалено чувствителна и ранима. :oops: :grin: :-P

Alabalaportokala
04-09-2008, 14:05
.Мразя да ми налагат мнението си ,мразя да губя и съм адски нервна,твърдоглава и упорита ,а това са черти присъщи на мъжете

Явно не познаваш типично мъжките черти. Това са черти присъщи на и на двата пола...

И тези неща които описа те правят силно момиче така ли ? Ти си практично момиче което е не чак толкова суетно. Крушката и 10 годишната ми брачетка може да я смени. Всичко което показваш може да го прави човек под летвата на среднатастатстическото. Знаеш ли що е то силна жена ? Силната жена това е жена която е независима, а такава няма защото рано или късно опирате до гъзовете (пишките) на мъжете. Няма нещо което 1 момиче което да може нещо и аз да не го мога също..Айде със здраве

MoonAngel
04-09-2008, 14:13
Интересно. Или на мен ми се струва или някой не обича да го засрами мацка? (нищо лично)

find_m3
04-09-2008, 14:14
.Мразя да ми налагат мнението си ,мразя да губя и съм адски нервна,твърдоглава и упорита ,а това са черти присъщи на мъжете

Явно не познаваш типично мъжките черти. Това са черти присъщи на и на двата пола...

И тези неща които описа те правят силно момиче така ли ? Ти си практично момиче което е не чак толкова суетно. Крушката и 10 годишната ми брачетка може да я смени. Всичко което показваш може да го прави човек под летвата на среднатастатстическото. Знаеш ли що е то силна жена ? Силната жена това е жена която е независима, а такава няма защото рано или късно опирате до гъзовете (пишките) на мъжете, защото няма нещо което 1 момиче да направи и аз да не мога...Айде със здраве

мислиш ли ,че са много тия момичета ,които сами вършат тези "елементарни" неща?това колко го могат нищо не значи.лесно е да и независимата жена е силна жена ,но кажи ми нима това да си свършиш работата сам не е независимост?а да съм казала ,че не можеш това ,което аз мога и какво общо има с темата ми?има нещата ,които ти можеп ,а аз не мога да.не мога да вдигна 70 кила от лежанка ,но пак ти казвам за не знам кой път НЕ ГОВОРЯ ЗА ФИЗИЧЕСКА СИЛА и пак си помисли преди да ми кажеш ,че има и други неща (освен физически) ,които ти можеш ,а аз не мога,защото всичко опира до опита.имам приятелки ,които не знаят как се включва ютията камоли пералнята, ти знаеш ли?

Alabalaportokala
04-09-2008, 14:23
мислиш ли ,че са много тия момичета ,които сами вършат тези "елементарни" неща?това колко го могат нищо не значи.лесно е да и независимата жена е силна жена ,но кажи ми нима това да си свършиш работата сам не е независимост?а да съм казала ,че не можеш това ,което аз мога и какво общо има с темата ми?има нещата ,които ти можеп ,а аз не мога да.не мога да вдигна 70 кила от лежанка ,но пак ти казвам за не знам кой път НЕ ГОВОРЯ ЗА ФИЗИЧЕСКА СИЛА и пак си помисли преди да ми кажеш ,че има и други неща (освен физически) ,които ти можеш ,а аз не мога,защото всичко опира до опита.имам приятелки ,които не знаят как се включва ютията камоли пералнята, ти знаеш ли?

Всяко момиче може да смени крушката. Завърташ отвърташ. Не говориш за физическа сила хубаво, а ти къде видя аз да споменавам това ? Когато някой контакт се развали ми обясни какво да трябва да се направи ? Ето ти пример за който не се изисква физическа сила, ами когато тв-то почернее кво праийм ? Купуваме ново нали ? :grin: . А за коли няма да говорим щото надали има жена която може да се оправи без мъжка помощ когато закъса някъде дори да е завършила автотранспортно училище с диплома отличен 6.

Интересно. Или на мен ми се струва или някой не обича да го засрами мацка? (нищо лично)

Разбира се че не обичам, но това така или иначе граничи в рамките на невъзможното :-P

MoonAngel
04-09-2008, 14:29
Да забелязваме душичко, че не обичаш и то е нормално. Но това че не обичаш, не значи да отричаш. И не мисля, че е невъзможно. А за примерите, които даваш, това не е кой знае каква сложнотия, за коли да не говорим. Но ... нали се сещаш, че има много неща, в които един мъж никога не би могъл да замени жена. Но не отричам, че и обратното го има! :)

find_m3
04-09-2008, 14:32

Всяко момиче може да смени крушката. Завърташ отвърташ. Не говориш за физическа сила хубаво, а ти къде видя аз да споменавам това ? Когато някой контакт се развали ми обясни какво да трябва да се направи ? Ето ти пример за който не се изисква физическа сила, ами когато тв-то почернее кво праийм ? Купуваме ново нали ? :grin: . А за коли няма да говорим щото надали има жена която може да се оправи без мъжка помощ когато закъса някъде дори да е завършила автотранспортно училище с диплома отличен 6.

Разбира се че не обичам, но това така или иначе граничи в рамките на невъзможното :-P

казах ти да не намесваш това и да премислиш кво пишеш ,щото не ми отговори за пералнята.кажи ми ти като си такъв мъжкар как трябва да си простреш блузата ,за да става пак за носене.като се развали контакта първо отвинтваш бушона после сами контакт махаш всичко до жица и по обратната процедура слагаш новия.като почернее тв-то ..не съм телевизионен техник ,ама явно е изгорял и ме съмнява ти да знаеш как да оправиш всяка повреда ,ако не си точно такъв и аз имам баща и знам колко може и колко не въпреки ,че може да оправи сешоара,не винаги се получава с по-сложната техника.За колата си прав да ,но бих проверила първо дали има вода ,защото може да е загряла (да знам къде да бръкна :lol: ) ,а ако се спука гума....може да ми трябва малко мъжка СИЛА с крика ,но мога да си сменя гумата.пак всичко опира до силата

Alabalaportokala
04-09-2008, 14:34
Да забелязваме душичко, че не обичаш и то е нормално. Но това че не обичаш, не значи да отричаш. И не мисля, че е невъзможно. А за примерите, които даваш, това не е кой знае каква сложнотия, за коли да не говорим. Но ... нали се сещаш, че има много неща, в които един мъж никога не би могъл да замени жена. Но не отричам, че и обратното го има! :)

Не говори общи приказки "душко", а давай примери. В какво не можем да ви заменим ? В отглеждането на дете ? Да имате майчински истинкт. Много хубаво, обаче нали знаеш че не е пълноценно самото отглеждане когато мъжа липсва. А нали знаеш коя е най силната обич и духовна връзка позната на майката природа ? Това е между БАЩА И СИН. По силна е от майка и дъщеря... Вади си изводите.

кажи ми ти като си такъв мъжкар как трябва да си простреш блузата ,за да става пак за носене

Не знам, каква е тая специална процедура за простиране, обаче аз си го правя по стандартния начин. Разтилам хубаво дрехата на балкона, две щипки и готово. Досега проблем не съм имал и винаги си нося дрехите без усложнение. Виж сега бейби, нека не бъркаме домакинството и битовизма с независимостта. Ние мъжете също можем да пускаме прахосмукачка, да мием съдове, да готвим, да боравим с перални и т.н. , но просто сме ви опитомили вие да вършите тея неща. :grin:

MoonAngel
04-09-2008, 14:37
Ок душко! Не искам да се караме , но за да покажеш майчинският си инстинкт и да говорим за пълноценно семейство, както си казал, си прав. Но нали това дете трябва първо да дойде от някъде (добре че са щъркелите ) :-D

find_m3
04-09-2008, 14:42
леле убиваш ме момичето ти го каза ,а ти пак изкриви нещата. не мога само да проумея ти ли не сещаш за подходящи примери ,в които мъжа не може без жената или си мислиш ,че като нямам пишка няма да се сетя(то от там идва мозъка мдаа...)

попитах те за прането, кажи ми без да питаш мама?а ти знаеш ли ,че не е пълноценно и отглеждането без майка?или си мислиш ,че един баща със силната си духовна връзка може да се справи сам с дете, по-добре от жена?на пръсти се броят тези ,които могат да се справят ИЗОБЩО.

Alabalaportokala
04-09-2008, 14:42
Да идва от утробата на жена, а сега помисли дали от самосебе си се е озовавало там ? Не ставааа. Знаеш ли когато мъжа колко сперматозоида се състезават за оплождане на яйцеклетката ? ХАхаха не ти трябва и да знаеш :D . Само ще ти кажа че в 1 капка има сперматозоиди достатъчни да оплодят половината жени в Европа. Забременявате благодарение на нас...Не се зачита... опитай пак :grin:

Alabalaportokala
04-09-2008, 14:45
попитах те за прането, кажи ми без да питаш мама?а ти знаеш ли ,че не е пълноценно и отглеждането без майка?или си мислиш ,че един баща със силната си духовна връзка може да се справи сам с дете, по-добре от жена

Глупаво дете престани да изопачаш думите ми. Когато 1 от двата родителя липсва е непълноценно независимо дали майката с майчинския си инстинкт или бащата. Факта си е факт баща - син най силна връзка. Точка по въпроса.

Ето какво ще ти кажа. Независмостта е отностелно понятие, но мъжа е в пъти по независим от колкото жената !

П.С. Отговорих на това за прането. Виж горния ми пост. Едитнат е, не бързай да нареждаш !

MoonAngel
04-09-2008, 14:47
М много добре знам колко са сперматозоидите и колко яйцеклетките. Но колкото сперматозоиди се борят за една яйцеклетка, толкова мъже могат да се борят за една жена :oops: И мога да кажа от собствен опит, че има мъже, който си падат по силни жени. :wink:

Alabalaportokala
04-09-2008, 14:50
М много добре знам колко са сперматозоидите и колко яйцеклетките. Но колкото сперматозоиди се борят за една яйцеклетка, толкова мъже могат да се борят за една жена :oops: И мога да кажа от собствен опит, че има мъже, който си падат по силни жени. :wink:

Това е нещо съвсем различно от коментираното. Има го и в обратния случай. Не се отклонявай плс...

find_m3
04-09-2008, 14:50
кажи ми ти като си такъв мъжкар как трябва да си простреш блузата ,за да става пак за носене

Не знам, каква е тая специална процедура за простиране, обаче аз си го правя по стандартния начин. Разтилам хубаво дрехата на балкона, две щипки и готово. Досега проблем не съм имал и винаги си нося дрехите без усложнение. Виж сега бейби, нека не бъркаме домакинството и битовизма с независимостта. Ние мъжете също можем да пускаме прахосмукачка, да мием съдове, да готвим, да боравим с перални и т.н. , но просто сме ви опитомили вие да вършите тея неща. :grin:[/quote]

това,че си закачил щипките не значи ,че го правиш правилно.трябва да са на обратно, за да не пожълтяват от слънцето и да внимаваш къде защипваш щипката ,за да не оставя белези по дрехите...,но има неща които 1 мъж не забелязва.а що се отнася до опитомяването...и до това ,че "една жена не може да оправя кола дори да е завършила авто със 6" ...ти да не си се родил научен?са ще кажеш "имам мъжки усет" -е аз имам женски за други неща и ето на защо да сменям масло и да се мъча с крика като имам говореща маймуна да си троши ръцете? :-x връщам си не се обиждай

Alabalaportokala
04-09-2008, 14:53
това,че си закачил щипките не значи ,че го правиш правилно.трябва да са на обратно, за да не пожълтяват от слънцето и да внимаваш къде защипваш щипката ,за да не оставя белези по дрехите...,но има неща които 1 мъж не забелязва.а що се отнася до опитомяването...и до това ,че "една жена не може да оправя кола дори да е завършила авто със 6" ...ти да не си се родил научен?са ще кажеш "имам мъжки усет" -е аз имам женски за други неща и ето на защо да сменям масло и да се мъча с крика като имам говореща маймуна да си троши ръцете? Mad връщам си не се обиждай

Може и така да е. Не съм ги забелязал защото не съм имал проблем с такива работи. Дрехите ми са си окей и нямам оплакване. Така че...Със или без това си е същия х*й :D:D:D Както казах и по назад. Не говореща, а пишеща. НЕ се зачита. Опитай пак... :grin: . Мъжете нямаме усет. Ние не се доверяваме на тези неща.

За колата - не е въпрос, до учение , а въпрос на оправност...Ехх готино е когато бълваш грешни лайна... :grin: Благодаря за отделеното време успя да ме разсмееш и това че на тебе ти е трудно да приемеш че сте по зависими пол отделен въпрос. :P

MoonAngel
04-09-2008, 14:53
М ок! Жената не може без мъж, никога не съм отричала, но и ти трябва да признаеш, че мъжът не може без жена... Май се поувлякохме в спора ! :)

find_m3
04-09-2008, 14:55
това,че си закачил щипките не значи ,че го правиш правилно.трябва да са на обратно, за да не пожълтяват от слънцето и да внимаваш къде защипваш щипката ,за да не оставя белези по дрехите...,но има неща които 1 мъж не забелязва.а що се отнася до опитомяването...и до това ,че "една жена не може да оправя кола дори да е завършила авто със 6" ...ти да не си се родил научен?са ще кажеш "имам мъжки усет" -е аз имам женски за други неща и ето на защо да сменям масло и да се мъча с крика като имам говореща маймуна да си троши ръцете? Mad връщам си не се обиждай

Може и така да е. Не съм ги забелязал защото не съм имал проблем с такива работи. Дрехите ми са си окей и нямам оплакване. Така че...Със или без това си е същия х*й :D:D:D Както казах и по назад. Не говореща, а пишеща. НЕ се зачита. Опитай пак... :grin:

:razz: :razz: мързи ме вече да се занимавам ,заболяха ме крехките пръстчета да споря с тебе трябва да ми помогне някой мъжага със силни ръце и много мускули :razz:

Alabalaportokala
04-09-2008, 14:56
М ок! Жената не може без мъж, никога не съм отричала, но и ти трябва да признаеш, че мъжът не може без жена... Май се поувлякохме в спора ! :)

Пак говориш не по темата. Не съм и искал да си представя света без жени . Тука обаче говорим за силни жени и независимост. Има разлика. Като нямаш какво да кажеш мълчи. Благодаря !

find_m3
04-09-2008, 14:57

Може и така да е. Не съм ги забелязал защото не съм имал проблем с такива работи. Дрехите ми са си окей и нямам оплакване. Така че...Със или без това си е същия х*й :D:D:D Както казах и по назад. Не говореща, а пишеща. НЕ се зачита. Опитай пак... :grin: . Мъжете нямаме усет. Ние не се доверяваме на тези неща.

За колата - не е въпрос, до учение , а въпрос на оправност...Ехх готино е когато бълваш грешни лайна... :grin: Благодаря за отделеното време успя да ме разсмееш и това че на тебе ти е трудно да приемеш че сте по зависими пол отделен въпрос. :P

да ,ако бяхме с еднакво телослужение щяхме да сме еднакво зависими :D и аз ти благодаря за смеха

MoonAngel
04-09-2008, 14:57
Не че нямам какво да кажа! Аз няма да споря повече, но тази "тъпа" женска интуиция казва, че и на теб не са ти безразлични такива момичета (щом отричаш толкова). Е може и да греша, но може и да не греша. И да съм правя няма да признаеш!

maaster
04-09-2008, 15:02
Искам да съм като закрилник на момичето, но в нинакъв случай да съм и като покровител ... може би нежни момичета, но такива който знаят как да се оправят и сами ;)

MoonAngel
04-09-2008, 15:03
Ето за това говоря от нз колко време !!!!! :smt041 :smt041 :smt041

VinDiesel
04-09-2008, 15:04
Щом ми харесва на външен вид добре. После гледам характера.... Мога да бъда с всяко момиче стига да не ми се лигави и да не ми прай номерца да ми се сърди през 1 мин

find_m3
04-09-2008, 15:06
Щом ми харесва на външен вид добре. После гледам характера.... Мога да бъда с всяко момиче стига да не ми се лигави и да не ми прай номерца да ми се сърди през 1 мин

ми значи предпочиташ силните секси :)

Alabalaportokala
04-09-2008, 16:01
Не че нямам какво да кажа! Аз няма да споря повече, но тази "тъпа" женска интуиция казва, че и на теб не са ти безразлични такива момичета (щом отричаш толкова). Е може и да греша, но може и да не греша. И да съм правя няма да признаеш!

Досега не съм видял да спориш. Обичам силните жени, но има време докато стигна до тях. Никой не може да ме убеди че има tough girls както се изрази автора на темата.

MoonAngel
04-09-2008, 16:04
:) Голям си инат ей. Няма лошо. :)

n1ght_shadow
04-09-2008, 16:08
Мен ми е все едно...

П.П. tought в повечето случаи служи за физическа сила ;)

Ms.Lonely
04-09-2008, 17:06
Да не кажа голяма дума , но съм силна психически . Но ме е страх от кучета и насекоми . :-D :-D :-D Ако това се брои .

CucAgMuH
04-09-2008, 17:41
Koi ti obicha slabi jeni? Za vsichko da tichat pri teb, da piskat...

V pet i polovina sutrinta, vik razdira noshtta(a az tykmo sym si legnal predi polovin chas):
"Milooooooooooooooooooooooooooo, ima hlebarka v kuhnyataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"
Az stavam, edvam gledam...(tova se sluchva za koi li pyt). Hodya na zig-zag, fiksiram kafyavoto petno na poda koeto syshto hodi na zig-zag. Hvashtan edna tochilka, pyham ya v rycete na momicheto. Izlmotvam edno: "dryj zdravo, mlati smelo, vse edno idva shibaniyat krai na sveta", posle hvashtam rycete i malko sled laktite i zapochvam da i pomagam da vkarva sila v udarite si i da gi nasochvam. Gorkta hlebarka. Lyagam si.

V edin na obed vik razdira apartamenta(tykmo po sredata na spaneto mi):
"Miloooooooooooooooooo, pyk Hrisi mi kaza che sym typa patka zapsalaaaaaaaaaaaaa"
Stavam. Hodya na zig-zag, zakrivaiki s ryka svetlinata ot prozoreca da ne me oslepi. Pyhvam i tochilkata v rykata, s ostatycite ot hlebarkata po neya. Imyrmorvai edno: "dryj zdravo, mlati smelo, vse edno idva shibaniyat..." Poluchavam udar s tochilka. Lyagam si(udara spomaga zaspivaneto).

V edin i polovina neshto me gydelichka po uhoto i se chuva shepot:
"Miloooou, ama obadi i se i i kaji che e prosta ovca, tya tebe shte te poslusha... ili neshto takova... napravi neshto!" i mi buta telefon v rykata. Syadam v legloto. Prikrivam si ochite s ryka. Proshepvam: "Ya mi podai onazi tochilka tam..." Vzemam ya. Blyskam po telefona koito mi naviraha v rykata vse edno idva krayat na shibaniyat svyat. Lyagam si.

Sybujdam se v shest bez petnaiset. Protyagam se, poglejdam zaleza, radvam se na jivota. Mackata sedi i reve s edna vyzglavnica na drugiyat krai na legloto... WTF? Az samo izkah da si dremna...

Silni jeni? Tova sigurno shte da e hubavo :) Dano da stavate vse poveche i po-silni, che inache... :-x

vamp
04-09-2008, 18:20
...или иначе казано -Do guys like tough girls? мисля ,че думичката tough най-добре описва това ,което искам да кажа.Ако някой не е разбрал искам да попитам харесват ли момчетата/мъжете силни момичета?Нямам предвид физическа сила ,а по скоро смелост,твърдост и т.н..... или предпочитат човека до тях да е...."нежен" .Искате ли да закриляте половинката си или предпочитате момиче ,което да може да се грижи за себе си независимо от това ,че до нея бихте изглеждали по-слабия (поне психически)

Не исках да налагам никакви прилагателни ,за да не се повлияете от тях ,затова просто кажете какви качества трябва да притежава една жена според вас (моля без заучени фрази)

Не е в природата на жените да бъдат силни,точно това ме привлича в тях.Че са нежни и имат нуждат от закрила,мразя курвенските номера,а когато се правят на силни и отракани се получават само курвенски номера.Ако искам силен човек да себе си,щях да бъда педерас и да се чукам с култористи!

LadyDi
04-09-2008, 18:22

Тя пак може да е безкрайно женствена и да ти бие дузпата като Бербатов в 33-тата минута.

Ivalinka
04-09-2008, 18:23
както обикновено,всеки е различен,с различни желания :)

LadyDi
04-09-2008, 18:25
Не е в природата на жените да бъдат силни,точно това ме привлича в тях.Че са нежни и имат нуждат от закрила,мразя курвенските номера,а когато се правят на силни и отракани се получават само курвенски номера.Ако искам силен човек да себе си,щях да бъда педерас и да се чукам с култористи!

Дрън-дрън. Защо, когато една жена знае какво иска и умее да се бори за него... му викате курвенски номер? Щото не ти играе по свирката.

Не мога да си обясня :? Някой да ме светне по въпроса, моля :oops:

w0sh
04-09-2008, 18:33

Дрън-дрън. Защо, когато една жена знае какво иска и умее да се бори за него... му викате курвенски номер? Щото не ти играе по свирката.

Епа по същата причина поради която мъжете като си гледат интересеа са гадни кучи синове.

LadyDi
04-09-2008, 18:36
Това също може да ми го обясниш. Ако искаш. Какво значи "гаден кучи син"?

И изобщо - каква е тая тъпотия? Ами че много ясно, че ще си гледам първо моя задник, ами че той си е мой. Като не ми харесва някой - да си хваща багажа и на другия влак.

И мене като не ме харесва някой, защо пък трябва да му се натискам и да рева, че не е с мене, че и да го псувам, че бил гаден кучи син, щото ме е*ал и после ме зарязал. Ми е*ал... и аз съм е*ала, и ми е харесало.

w0sh, светни ме, щото не искам да си остана невежа :grin:

find_m3
04-09-2008, 18:55

Тя пак може да е безкрайно женствена и да ти бие дузпата като Бербатов в 33-тата минута.

:razz: :razz: :razz: :razz: уби ме е за тва ми е темата за да чета такива проникновения :razz:

vamp
04-09-2008, 19:07

Извадени реплики от репертоара на една "силна жена" :D :D :D
1)Обичам те,много държа на теб,но не мога да съм с теб,трябва ми време
2)Много те ценя,никога няма да те забравя,нека си останем само приятели
3)за мен пред един мой познат още същата вечер:"Много го обичам,не мога без него,с него се чувствам добре,съжалявам,че скъсахме,аз съм виновна"
4)когато я питах съжалява ли,при положение,че исках да чуя да и да се сдобрим"Съжалявам обаче така трябваше да направя" При опита ми да се сдобрим получих мълчание след това
5)Силната жена винаги пита какво да прави с човека който обича и който я обича и те винаги и казват как да го преебе,за да е нещастна и тя като приятелките си

Да,това са постъпки все на силни жени...Самия израз силна жена е перверзия,една жена не може да бъде силна,не и е природата това,а когато се прави на силна прави най-големите грешки и страда самата тя.Силна жена и нежен мъж не ми звучат добре тия неща!
Ако все пак мога да определея някоя като силна,то това е тази която си преследва целите докрай,не се лигави,знае какво иска и е откровена и точна.ТАКАВА ЖЕНА НЯМА!!!

fUcK_LoF
04-09-2008, 19:19
Ами предполагам не.... Момчетата които съм харесвала и с които съм ходила просто не издържат с мен. Аз съм супер морална и силна и много малко хора могат да ме тъпчат и да ми развалят мнението по въпрос. Родена съм да съм лидер, и съм била винаги най-силния и трезвомислещ човек сред приятелите ми :) Явно заради това ме предпочитат за най-добра приятелка.... Не за гадже (ауу как я мразя тази думичка!!!). Приятелките им са нежни наконтени, които имат нужда от психическо спасене и избавление ... ляля ... Някви глезли които имат нужда от някой който да ги пази както психически така и физически ...
+1 и аз съм така :-D

LadyDi
04-09-2008, 19:26

Извадени реплики от репертоара на една "силна жена" :D :D :D
1)Обичам те,много държа на теб,но не мога да съм с теб,трябва ми време
2)Много те ценя,никога няма да те забравя,нека си останем само приятели
3)за мен пред един мой познат още същата вечер:"Много го обичам,не мога без него,с него се чувствам добре,съжалявам,че скъсахме,аз съм виновна"
4)когато я питах съжалява ли,при положение,че исках да чуя да и да се сдобрим"Съжалявам обаче така трябваше да направя" При опита ми да се сдобрим получих мълчание след това
5)Силната жена винаги пита какво да прави с човека който обича и който я обича и те винаги и казват как да го преебе,за да е нещастна и тя като приятелките си

Да,това са постъпки все на силни жени...Самия израз силна жена е перверзия,една жена не може да бъде силна,не и е природата това,а когато се прави на силна прави най-големите грешки и страда самата тя.Силна жена и нежен мъж не ми звучат добре тия неща!
Ако все пак мога да определея някоя като силна,то това е тази която си преследва целите докрай,не се лигави,знае какво иска и е откровена и точна.ТАКАВА ЖЕНА НЯМА!!!

Не. Това са постъпки на малки лигли, които още не са се ориентирали дали им се пикае или им се е*е. Разграничавайте Жена от Момиченце. Разграничавайте Кучка от Пикла.

Разграничавайте Силната Жена, която знае какво иска и как да го постигне от Тийнейджърката, която тепърва ЩЕ осъзнае какво е живот и какво да прави с тоя боклук.

И не съм сигурна, че точно ТИ си срещал Силна Жена. Ако беше - едва ли щеше да стоиш тук и да дрънкаш глупости.

И на колко си години, че си срещал все такив СИЛНИ ЖЕНИ. Да наблегнем на ЖЕНИ...
Не се обиждай :) Не ми е това целта.

w0sh
04-09-2008, 19:31
Това също може да ми го обясниш. Ако искаш. Какво значи "гаден кучи син"?

И изобщо - каква е тая тъпотия? Ами че много ясно, че ще си гледам първо моя задник, ами че той си е мой. Като не ми харесва някой - да си хваща багажа и на другия влак.

И мене като не ме харесва някой, защо пък трябва да му се натискам и да рева, че не е с мене, че и да го псувам, че бил гаден кучи син, щото ме е*ал и после ме зарязал. Ми е*ал... и аз съм е*ала, и ми е харесало.

w0sh, светни ме, щото не искам да си остана невежа :grin:

И аз това викам ама никой не ме слуша
аз>мама и тате> сичко друго.

vamp
04-09-2008, 19:34
Лейди Ди,батко съм ти,предполагам :) На 19 съм,ходил съм с какви ли не,от 14 годишни лигли,до 24 годишни каки,които завършват или са кадрови в армията.Бая уруспии съм минал,да не говорим с колко съм флиртувал.Силните жени,тези които се определят като такива са или грозни или тъпачки,не ме разбирай обаче,че обичам лиглите.Тях не ги издържам и ги правя на парцал за кеф.Аз обичам нормалните жени/момичета с които мога да се държа нормално и човешки,да не ми се налага да преигравам,да бъда лош,за да знаят кога съм добър и т.н.

w0sh
04-09-2008, 19:35
Лейди Ди,батко съм ти,предполагам :) На 19 съм,ходил съм с какви ли не,от 14 годишни лигли,до 24 годишни каки,които завършват или са кадрови в армията.Бая уруспии съм минал,да не говорим с колко съм флиртувал.Силните жени,тези които се определят като такива са или грозни или тъпачки,не ме разбирай обаче,че обичам лиглите.Тях не ги издържам и ги правя на парцал за кеф.Аз обичам нормалните жени/момичета с които мога да се държа нормално и човешки,да не ми се налага да преигравам,да бъда лош,за да знаят кога съм добър и т.н.
СЪмнявам се да си и батко... акъла и е доста над останалите тука.

vamp
04-09-2008, 19:38

Ей секретарката,ако искам да оставя съобщение ще се обърна към теб!
И да знаеш,че не е възпитано да се месиш в чужди разговори!

LadyDi
04-09-2008, 19:39

Е, аз съм малко по-стара от теб. Не съм излизала с жени, особено с кадровачки. И Силната Жена не е нищо повече от Нормална Жена.

И за пореден път, "БАТЕ", силата на жената не се определя от обиколката на бицепса, а от това колко силно може да си навре токчето в задника ти :D

w0sh
04-09-2008, 19:41

Ей секретарката,ако искам да оставя съобщение ще се обърна към теб!
И да знаеш,че не е възпитано да се месиш в чужди разговори!
1-во
Скучно ми е
2-ро в мой интерес е да се забавлявам като се меся в чужди раговори
3-то Ф-О-Р-У-М по букви ще разбереш ли,че няма лични разговори.

04-09-2008, 21:07
vamp, изчетох мненията ти дотук и.. виж, не съм съгласна с тебе. нямам намерение да вкарвам патос и да развявам знамето на феминизма - това е тъпо. обаче както ти си ходил с не знам си колко девойки, мен са ме отгледали и възпитали истински, силни и независими жени. представи си - такива има.

една от тях беше най-добрата учителка, която съм имала. за съжаление наскоро почина. на погребението й чух едни много силни думи - "тя беше жена-тигрица". заставям зад него с цялото си същество... невероятна личност, воля, характер, ум (2 думи - IQ 186 по тестовете на менса), независимост. не болезнена и крайна, но достатъчна. трудно ми е да пиша за нея във форум, но почувствах, че може би трябва. тя до последно се е борила с болестта си, за да изпълни ангажимента към последния си випуск... на погребението й я изпратиха с аплодисменти.

съпругат й прилича много на нея... достоен човек. рядко има такива личности. предполагам само истински силните могат да оценят това качество у другите.

може би аз съм сбъркана да си мисля, че на такава личност човек може само да се възхищава.

силни жени... има. но, отново - ключовата дума е жени..

AngelXrisi
04-09-2008, 21:18
Като цяло мнозинството мъже предпочитат крехки половинки,за които да се грижат,но на някои целта им е друга-да ги контролират и манипулират!
Само едно/а силно/а момиче/жена може да се измъкне навреме от 'лапите' на измамник или да се отдели от човека,който обича,защото я е наранил или просто няма смисъл.Слабите жени обичат да са закриляни и тичат след мъжете си с оправданието,че 'не могат да ги оставят,обичат ги'...Ами да,и аз съм обичала и още обичам,но в един момент виждаш,че това трябва да е края и колкото и да боли теглиш чертата...
Още нещо...Мъжете(поне много от тях) не обичат по-умни и по-силни жени от тях,защото се комплексират и им се отнемат единствените качества,за чиито преимущество по принцип могат да претендират.
Така че силните жени много трудно си намират мъже,някои остават и сами за цял живот.

alex_devv
04-09-2008, 22:02
не!
обичам нежните и готини момичета, а не мутиралите мъжкарани

NightGuardian
04-09-2008, 22:40
Разбирасе ,че не!Искам аз да съм силният!Все пак съм от мъжкия пол трябва да съм и физически и психически по-здрав!

Alabalaportokala
04-09-2008, 22:59
УоУ. Вие изкарахте жената унивесално животно бе ей ненормалници :grin:

1) Силната жена винаги има право
2) Силната жена си е силна жена
3) Тя няма задръжки
4) Тя смесица между кучка и нормална жена. Цял хибрид
5) Тя може да оправи цялта ел. инсталация сама
6) Има ли хлебарки дайте и ги насам.
7) Силната жена е независима
8 ) ПОнеже е независима тя няма нужда от въздух. За какво и е ?
9) Силната жена няма нужда и от слънце
10) Силната жена няма нужда от секс, тя има пръсти
11) Силната жена винаги се е чудила защо мъжете са тука
12) Силната жена се адаптира към каквото и да е, от горещите африкански температури, до ледените антарктически зими
13) Силната жена не е лигла която се оставя да я командват
14) И преди да продължа нещо. Силната жена е СИЛНА. Силата е нейното веро ю, тя черпи енергия от СИЛАТА, защо ? Много просто...зашото е силна
15) Силната жена не усеща миризма на мръсни мъжки чорапи. Тя просто ги взема и мушка в пералнята, без щипка на носа
16) Силната жена играе футбол
17) Силната жена е груба, но тя е и женствена , най вече тя използва груба женственост и женствена грубост
18 ) Излишно е да казвам че силната жена (забравих си мисълта) :P :-P
19) Пак си забравих мисълта
20) Силната жена не пише в теенпроблем.нет . Останалите които пишат нарича изверги, защото слаба жена няма.
21) Думата слаб е табу в нейния речник
22) Дори великия ЧЪК НОРИС се прекланя пред силната жена
23) Когато 5ма мъже и налетят тя ги разсипва за точно 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 секунди и моли за още
24) ЧЪК НОРИС моли за помощ жена, но не просто жена, СИЛНАТА ЖЕНА
25) Силната жена не се оставя да я свалят. Тя сваля мъжете или с юмруци или със СИЛАТА която черпи от СИЛАТА
26) За забравилите и неразбралите. Силната жена е силна, който я нарече слаба, ще бъде заличен
27) Силната жена е навсякъде
28 ) Дори в гардероба
29) Под леглото
30) В кухнята
31) В казармата
32) В Холивуд
33) На работа
34) Силната жена не се умаря
35) Силната жена няма нужда от сън, тя е денонощно будна
36) Силна жени не играе по свирката на 1 мъж, тя му я прави
...
....
.
.
.
.
.
.
.
.
.......

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
100) Абе кажи му СИЛНА ЖЕНА и повече не го коментирай

И това те прави силна ? Да ама ти си с настройката че ще е за ебането нали ? Пак стигаме до кучия син, но явно при тебе е на съвсем различен перипет. Споки. Знаем се... 8-)

по-умни и по-силни жени от тях,защото се комплексират и им се отнемат единствените качества,за чиито преимущество по принцип могат да претендират.

Не ние не обичаме по глупави жени в стил : "мило нокътя ми се счупи ела ми го оправи". Дишай дълбоко. Умна жена няма да се хване с такъв мъж...

50cent
04-09-2008, 23:53
нищо лошо да си tough но аз си падам по по чувствителните

natalitoo
04-10-2008, 07:31

vse edno slu6am sebe si .. v momenta xodq s edno mom4e koeto to4no tova iska .. ne obi4a nqkakvi pikli deto se praqt na 6 bez 10 .. a to4no silno momi4e koeto dyrji na dumata si ..znae kakvo iska i t.n.

HePeAJIeH
04-10-2008, 08:17
При по-чувствителните жени можеш да ги накараш по-бързо да те обикнат но при по-силните връзката може да е по-силна (като чувства говоря).Така че 50/50 :)

mislitelka
04-10-2008, 09:25

казах ти да не намесваш това и да премислиш кво пишеш ,щото не ми отговори за пералнята.кажи ми ти като си такъв мъжкар как трябва да си простреш блузата ,за да става пак за носене.като се развали контакта първо отвинтваш бушона после сами контакт махаш всичко до жица и по обратната процедура слагаш новия.като почернее тв-то ..не съм телевизионен техник ,ама явно е изгорял и ме съмнява ти да знаеш как да оправиш всяка повреда ,ако не си точно такъв и аз имам баща и знам колко може и колко не въпреки ,че може да оправи сешоара,не винаги се получава с по-сложната техника.За колата си прав да ,но бих проверила първо дали има вода ,защото може да е загряла (да знам къде да бръкна :lol: ) ,а ако се спука гума....може да ми трябва малко мъжка СИЛА с крика ,но мога да си сменя гумата.пак всичко опира до силата
Не мисля, че качествата на една силна жена са да има уменията да сменя крушки и да поправя развалени домакински уреди. Не става ли въпрос за силната жена като характер? Когато ми се развали нещо, викам или питам някой мъж, който разбира от тия неща и той го оправя.
Фактът, че нямам диплома за механик ме прави по-слаба може би? Не мисля. Една силна жена не е лиглата, която ще реве за щяло и нещяло и единственото, което би спряло сълзите й, е гримът, който би се разтекъл. Тя не е тази дето пищи като види летяща топка към нея от страх да не й се счупи маникюра. Тя е тази, която умее да се справя с трудностите в живота и без да драматизира излишно намира най-правилното решение на проблема. И въпреки всичко, смятам, че понятието 'силна жена' не е изключва женствеността и нежността й.

LadyDi
04-10-2008, 11:12

И това те прави силна ? Да ама ти си с настройката че ще е за ебането нали ? Пак стигаме до кучия син, но явно при тебе е на съвсем различен перипет. Споки. Знаем се... 8-)

по-умни и по-силни жени от тях,защото се комплексират и им се отнемат единствените качества,за чиито преимущество по принцип могат да претендират.

Не ние не обичаме по глупави жени в стил : "мило нокътя ми се счупи ела ми го оправи". Дишай дълбоко. Умна жена няма да се хване с такъв мъж...

Не ме прави това силна. Това беше пример за обяснението, че мъжете не са кучи синове, защото си преследват целите (универсалния случай - секса). Исках да кажа, че когато и аз е*а без да очаквам нещо от някого, това ме класифицира при к*рвичките с к*рвенските номера, нали? Играя си с мъжете.

Всъщност, мисля малко по-различно. Но не виждам смисъл да се обяснявам, защото явно не знаете какво е всъщност силна жена. Темата се заля от отговори от типа на: Ми не, ако исках щях да си хвана културистка. Ми не, аз обичам да съм силния.

Пак ще поясня. Силата на една жена не се измерва от обиколката на бицепса й. Измерва се от начина, по който гледа на живота. А силните жени умеят да не страдат, когато ги боли.

Нали знаете: Болката е неизбежна. Страданието е по избор!

find_m3
04-10-2008, 11:28
мислителке точно това се опитвах да набия в главата на алабалапортокала ,но той така и не разбра позицията ми и продължаваше да си държи на физическата сила и как едва ли не мъжете могат всичко ,а жените могат само да готвят и перат.Е- зад всеки успял мъж стои интелигентна,психически устойчива и силна жена.Никой няма да прокопса с лигла от типа ,който посочи с маникюра и грима...това не е жена това е прахосмукачка за пари и става само за ебане!Най-лошото е ,че ако държиш на някой мъж трябва да си курва ,защото ако се бавиш някоя лесна и тъпа ще ти го отмъкне.Ами знам аз какво искат мъжете от една жена ,но се чудех дали няма да се намери някой разумен ,който да погледне под обвивката...малко знам изпитала съм го ,но това не ме кара да бъда такава каквато не съм ,не ме е страх от топката ,нито от размазания грим или хлебарката.Преживяла съм достатъчно за да смятам ,че мога да се справям сама.Нямам навика да се оплкавам и рядко споделям проблемите си.И не жените искат да спорят вечно кой е по-силният пол просто мъжете са прекалено горди за да си признаят ,че не случайно има жени на тоя сват пък на който му харесва да става всяка сутрин с писъците на някоя лигла прав му път ,ако и това не му изнася да ходи да го бутат СИЛНИ мъже

Ivalinka
04-10-2008, 11:44
vamp,явно не познаваш силни ЖЕНИ!!!защото не става въпрос за момиченца

find_m3
04-10-2008, 12:04
vamp,явно не познаваш силни ЖЕНИ!!!защото не става въпрос за момиченца =; =D>

Niakoitam
04-10-2008, 12:08
Силни момичета,мъжкарани,доста от тях може и да не ми обърнат внимание,защото не съм типичният мъжкар както се възприема това в днешно време.Но доста често като съм се сблъсквал с такъв тип момичета съм усещал доста силно привличане към тях.Не съм правил нищо по случая поради ред причини и страх от отблъскване,но почти винаги усещам такова силно привличане към жените,които са силни,отстояват мнението си и дори се обличат мъжки.Ако не се променя това е невъзможно,но страшно ме блазни това да успея да премина през "дебелата им черупка"и да вникна в душата и съзнанието им и да открия че и те са нежни създания и че те са хора като всички останали.Обичат,страдат,бо и ги и всичко останало.Да могат да разтворят "твърдата си черупка" пред мен,а пред другите да продължават да са пак силните момиче.Безценно!Ама еееххх метиии...
Може би за това така ме привличат. :)

MoonAngel
04-10-2008, 12:14
Силните момичета имат Нужда от най-много нежност! :)

yuyuto
04-10-2008, 13:05
Абе по всичко дето е казано и спорено в тая тема мога да кажа само едно: жените са неформални лидери... За да стане нещо, както ние искаме - мноу просто - подхвърляш му идеята съвсем леко, ама така че мъжа да си помисли, че гениалната идея е негова... Той за пореден път си казва: "Бреййй, колко съм умен, измислих го, без мен жена ми е за никъде..." и тва е... Пример мога да дам от семейството ми... Седим си ние на масата и вечеряме... Майка ми си е наумила, че трябва на другия ден да отидем в по-голям магазин като Метро или Била, за да накупим повече неща и по на едро... Е хубавото де ама баща ми мрази такива големи магазини и не обича да чака на опашки на касата и т.н... Винаги когато му предложим той категорично отказва, като казва, че тези големи магазини са си женски работи и ние да си ходим сами... Обаче майка ми знае как да стане на нейното:
- Еми, мило, много съм се притеснила, за празника, за да сготвя ми трябват повече продукти... А пък тука в хранителните стоки до нас няма всичко, от което имам нужда... И не ми идва на ума какво да правя...
- Е, ти пък не се ли сетила? В Метро има на едро всичко и много разнообразно...
- Брей, да наистина, добре, че си ти да ме подсетиш... Ама как ще ги донеса до вкъщи, Метро е чак в Тракия (в края на града)?
- Еми ще ви закарам, ще купим квото трябва и се прибираме...
- Еехх, мило, без теб съм аз никъде...
:grin: Е тва е то... Става на нашто, пък няма сърдити... Уфф мързел ме е повече да пиша... Ай... Тва си е суровата истина и тва е.. Въпроса е да го накараш да си мисли, че той го е измислил... :grin:

s1NNer
04-10-2008, 13:19

И тези неща които описа те правят силно момиче така ли ? Ти си практично момиче което е не чак толкова суетно. Крушката и 10 годишната ми брачетка може да я смени. Всичко което показваш може да го прави човек под летвата на среднатастатстическото. Знаеш ли що е то силна жена ? Силната жена това е жена която е независима, а такава няма защото рано или късно опирате до гъзовете (пишките) на мъжете. Няма нещо което 1 момиче което да може нещо и аз да не го мога също..Айде със здраве

Ти май не разбра много много ... :/

Тези черти ,които описа тя не са толкова срещани при момичетата ... а и въпросният пример със сменянето на крушката ... ми браво на братчедка ти като може да я смени ,но ставаше въпрос ,че примерно има някои куклички на които като им изгори крушката пред огледалото вместо да си я сменят просто ще отидат пред друго огледало ;]
Има момичета ,които примерно ако ги накараш да забият един пирон ще си заковът и 3-4 пръста ... просто си ги има тези индивидки ;] които квото и да си говориме не могат да свършат нищо като хората което би изисквало малко по-голямо усилие от това да си сложиш спирала ... ;]]
Докато има и други момичета които ако ги накараш да ти пробият 2-3 дупки с бормашина ще се справят без проблем.

Аз лично съм от момичетата ,които не чакат някой да им помага за всичко ами обичам сама да си свърша работата (дори обожавам дърворезбата :]]]) Но това не ни прави автоматично културистки със грубо държание ...

Просто си има и неспособни фешънки (извинявам се ако обидя някоя такава ;]) и обикновенни справящи се със трудни ситуаций момичета ;]]

Това ,че момчетата предпочитат фешънките със завряните във ботушите дънки си е съвсем отделен въпрос ... Имам чувството ,че някои момчета си мислят ,че по-силните момичета са със по-скапан характер и са сдухани от тва идват и мнения от сорта ,че сме били "култористки" или "мъжкарани" и т.н. Просто трябва да опознаеш човек преди да го осъдиш ;]]

Niakoitam
04-10-2008, 13:45

И аз си мисля същото.За съжаление черупката им се пробива не много,а иключително трудно.Всъщност аз веднъж мисля че имах някакъв успех и то наполовина след една година опити.Затова казвам че трябва да се променя.И поливината път за една година не е малко,но аз съм малко неопитен,а и доста често си боксувах на едно и също място.

В този ред на мисли искам да благодаря на авторката за това че ме накара като се замисля над този въпрос да си отговоря на един въпрос,който ме глождеше 3 години.Защо тичах цяла година след едно момиче и до сега не съм я забравил напълно.Знаех какво ме е дразнило в нея,но досега неможех да си отговоря напълно,макар че още малко ми трябва какво толкова ме е привличало в нея.Вече в голям процент си отговорих.Явно си падам малко мазохист.Постигане на по горната цел това ще да е било.Е, засега поне както се виждат нещата се провалих.

MoonAngel
04-10-2008, 13:53
Не се предавай, ще успееш. Стискам палци :)

find_m3
04-10-2008, 14:14

И аз си мисля същото.За съжаление черупката им се пробива не много,а иключително трудно.Всъщност аз веднъж мисля че имах някакъв успех и то наполовина след една година опити.Затова казвам че трябва да се променя.И поливината път за една година не е малко,но аз съм малко неопитен,а и доста често си боксувах на едно и също място.

В този ред на мисли искам да благодаря на авторката за това че ме накара като се замисля над този въпрос да си отговоря на един въпрос,който ме глождеше 3 години.Защо тичах цяла година след едно момиче и до сега не съм я забравил напълно.Знаех какво ме е дразнило в нея,но досега неможех да си отговоря напълно,макар че още малко ми трябва какво толкова ме е привличало в нея.Вече в голям процент си отговорих.Явно си падам малко мазохист.Постигане на по горната цел това ще да е било.Е, засега поне както се виждат нещата се провалих.

явно си попаднал на много твърдогалва или просто не те е харесвала.аз не съм такава ,всъщност съм много обичлива и човек лесно може да ми направи добро впечатление.работата е там ,че не се оставям да бъда манипулирана и ,когато нещо не ми харесва го казвам директно и до там.момче може да ме спечели не по -трудно от което и да било друго момиче,стига да го харесвам (за което е нужно да го познавам поне малко) ,но няма да позволя някой да ми се качва на главата ,така както не си позволявам да мрънкам и да се оплаквам непрекъснато :?

sharmen
04-10-2008, 17:51
Момиче съм но все пак ще се изкажа ;] Силна личност съм,категорична,решителна, ълно перде,готова съм да отстоявам себе си винаги и по всякакъв начин .... много малко са хората успели да ме изтърпят.Тук е мястото да спомена че силните момичета не е задалжително да са мъжкарани или културистки,аз си се нося много женствено но това не ми пречи да мога да си сменя сама крушката или да забия пирон без да си закова пръстите. Лека вечер! ;]

kifla
04-10-2008, 18:06
Момиче или жена тя винаги е нежна малко или много .Просто природа всичко друго е просто външно изразяване на вътрешните страхове. :(

Niakoitam
04-11-2008, 06:14
Не се предавай, ще успееш. Стискам палци :)

Ако говориш за успех с това момиче.Еми...почнах да си го избивам от главата вече.Незнам дали и тя знаеше какво иска,вече от много време не съм я виждал,направих сумата и опити и вече съм решил,няма да си мръдна пръста повече за нея освен ако тя не реши да ме потърси някога.

Niakoitam
04-11-2008, 06:33
явно си попаднал на много твърдогалва или просто не те е харесвала

Незнам каква е,но предпочитам да ми беше казала че не ме харесва като не ме харесва и това е.И до сега нищо не можах да разбера.

Тя направи така че чрез бъзици "Слънца","Скъпи",да се запознаеме.После цяла година ту се дърпаше,ту пък като аз се отдръпнех тя сама идваше.Искала ми е телефона,връзвала ме е за кафе,разправяла е бъзикчийски на учителите"какво готино гадже си има",Понякога ми е разправяла че няма да ме забрави ама на мене ми било само за секса(бях си сложил маска,но впоследствие ме опозна,но не че и за нея не се говореха много неща)аз си бях срамежлив де,и сега съм си малко.Като разбрах че я харесвам и почнах да и го казвам и показвам се правеше че не разбира и увърташе.И какво накрая като не видя друг начин говори един път полусериозно с мен и ми каза че"много ме обичала и много ме харесвала като приятел и страшно държала на мен".Веднъж дори ми каза че не я познавам на бала ми,когато танцувах с нея,а в разговора с приятелството каза че просто е била пияна.И какво накрая ме забрави и сигурно вече не си спомня за мен.Но за тази една година разбрах че:правеше се на по-глупава от действителното.Поддържаше някакъв си неймн имидж,никой не трябваше да разбере какво представлява всъщност и колкото и да ми разправяше че не и пука какво говорят за нея страшно много се интересуваше от това.Правеше се на много силната психически но...аз съм успявал да я сдухам.Не че и тя не ме е карала да се чувствам като парцал понякога.Отначалото беше готова да ме бие с разни лопати,а накрая като говореше неше с някой разпалено и аз се приближах към тях млъкваше.:-)

ice_cream_f
04-11-2008, 06:36

да съгласна съм ,но не съм казала ,че не рева на филми (представителка съм на групата :oops: ) ,не съм емоционална,романтична или чувствителна и безнадеждна мечтателка,но просто съм си "мъжкарана",ако това е думата.Мразя да ми налагат мнението си ,мразя да губя и съм адски нервна,твърдоглава и упорита ,а това са черти присъщи на мъжете (на жените също,но за повечето не е от голямо значение ,ако го има красивия принц на бял кон ,който да ги спасява ,ако се напият в дискотеката и няма кой да ги прибере).Аз съм от типа ,който не чака помощ от другите ,а се справям(или поне се опитвам) в ситуации от изгоряла крушка до смяна на казанчето в кенефа или заковаване на някой стърчащ пирон,въпреки това съм много разхвърляна,не съм кокетна и се грижа за външния си вид ,колкото да не изглеждам зле ,но не си падам по оглеждането в джобно огледалце по цял ден и не отделям повече от 15 минути за прическата си.Слабичка съм ,но издържам на болка и не рева от треска под нокътя ,не ме е страх от работа и дори предпочитам да е по-тежка за да не губя иинтерес и концентрация 8-) .Мразя нещата да не стават по моя начин и се стремя да постигам това ,което желая и понякога манипулирам хората несъзнателно(това го слагам към чертите присъщи за една жена ,но и към минусите си)

Имам чувството ,че вие си представяте жената чудо или някаква екшън героиня култористка наистина ,но не става въпрос за това.Не говорим за преследване с коли и стрелба по лошите :? това наистина го има само по филмите +100000 se edno vidqh sebe si v tvoito opisanie :)

Alabalaportokala
04-11-2008, 13:52
Не ме прави това силна. Това беше пример за обяснението, че мъжете не са кучи синове, защото си преследват целите (универсалния случай - секса). Исках да кажа, че когато и аз е*а без да очаквам нещо от някого, това ме класифицира при к*рвичките с к*рвенските номера, нали? Играя си с мъжете.

Игрите между мъже и жени, не са в леглото. Когато се чукаш без кой знае какви очаквания за сериозна връзка е нормално да не те боли. Така или иначе когато те преебе мъж пак си го наричаш кучи син. А затова че когато ви чукаме и зарязваме си права да : не сме , но това трябва да го обясниш не на мене или на мъжкото съсловие във форума а женското защото то явно не хваща...Ние просто си удовлетворяваме сексулния нагон, а като гледам поста ти явно и вие жените. Просто е....

Пак ще поясня. Силата на една жена не се измерва от обиколката на бицепса й. Измерва се от начина, по който гледа на живота. А силните жени умеят да не страдат, когато ги боли.

Силата на човек не е в това да не страда. Силата му е да умее да се прикрива дори тогава когато боли. И въпреки голямото страдание той да върви усмихнат по улицата. Страданието и болката не може ей така да се превъзмогнат. Въпроса е кой ги преодолява по бързо и лесно и кой позволява и не позволява те да вземат превес в живота му. Тогава се показва силата. Щото ако ти изтряскам десен прав между очите ще те боли два дена. Е да знам че това си е чисто физическа болка и сила, но същото е и с човешката душа. След психическия удар върху нас ние не можем мигновено да се съвземем от него нали така ? Съгласен с мнението ти ако е казано в метафоричния смисъл.

Всъщност, мисля малко по-различно. Но не виждам смисъл да се обяснявам, защото явно не знаете какво е всъщност силна жена. Темата се заля от отговори от типа на: Ми не, ако исках щях да си хвана културистка. Ми не, аз обичам да съм силния.

Ти го каза. Мислиш малко по - различно. Защо ? Защото за всеки човек силата е относително понятие. Всеки си има различни критерии за сила. Няма общи критерии сила, иначе тя щяха да са написани в учебните по етика и право, по психология и т.н. Сеш се...Тъпо е да казваш че не знаем какво е силна жена понеже нашите мнения се разминават с твоето мислене. Затова преодолей егото си на голяма и силна кака, слез на земята и престани да се вдигаш на високо защото ето това вече смехотворно, да си на 25 + (или на колкото си там) и да се правиш на голямата работа пред тинейджъри които още не знаят как да се регистрират в abv-то. Нали така ? За тебе това е силна жена, но за други това са малоумни критерии които не отговарят на мисленето им (не визирам себе си). Говоря принципно.

LadyDi
04-11-2008, 14:38

Игрите между мъже и жени, не са в леглото. Когато се чукаш без кой знае какви очаквания за сериозна връзка е нормално да не те боли. Така или иначе когато те преебе мъж пак си го наричаш кучи син. А затова че когато ви чукаме и зарязваме си права да : не сме , но това трябва да го обясниш не на мене или на мъжкото съсловие във форума а женското защото то явно не хваща...Ние просто си удовлетворяваме сексулния нагон, а като гледам поста ти явно и вие жените. Просто е....

Силата на човек не е в това да не страда. Силата му е да умее да се прикрива дори тогава когато боли. И въпреки голямото страдание той да върви усмихнат по улицата. Страданието и болката не може ей така да се превъзмогнат. Въпроса е кой ги преодолява по бързо и лесно и кой позволява и не позволява те да вземат превес в живота му. Тогава се показва силата. Щото ако ти изтряскам десен прав между очите ще те боли два дена. Е да знам че това си е чисто физическа болка и сила, но същото е и с човешката душа. След психическия удар върху нас ние не можем мигновено да се съвземем от него нали така ? Съгласен с мнението ти ако е казано в метафоричния смисъл.

Ти го каза. Мислиш малко по - различно. Защо ? Защото за всеки човек силата е относително понятие. Всеки си има различни критерии за сила. Няма общи критерии сила, иначе тя щяха да са написани в учебните по етика и право, по психология и т.н. Сеш се...Тъпо е да казваш че не знаем какво е силна жена понеже нашите мнения се разминават с твоето мислене. Затова преодолей егото си на голяма и силна кака, слез на земята и престани да се вдигаш на високо защото ето това вече смехотворно, да си на 25 + (или на колкото си там) и да се правиш на голямата работа пред тинейджъри които още не знаят как да се регистрират в abv-то. Нали така ? За тебе това е силна жена, но за други това са малоумни критерии които не отговарят на мисленето им (не визирам себе си). Говоря принципно.

Нямам какво да ти кажа. Просто мисля, че темата не визираше физическата сила на жената. Поправи ме ако греша. Не ми се ровят постовете, но мисля, че автора/ката на темата дори го поясни няколко пъти. Това е, което опитах да кажа, но така като гледам не ти е станало ясно, щом ми говориш за учебници по психология, етика и право.
Обясни ми, какво те навежда на мисълта, че се "правя на голямата работа" пред тийнейджърите? И къде видя его на голяма и силна кака?! След като се опитах 1 или 2 пъти да кажа какво разбирам под силна жена и постоянно четях обяснения, че "мъжкараните" не били на мода. Еми, колко пъти да "се обяснявам"?
И за пореден път ще кажа - за мен силна жена е жена, която може да се справи с всяка една психологическа ситуация? Смяташ, че да се изтъквам като голяма и силна кака е някаква особена психологическа ситуация, с която чеша невероятното си его?
Възможно е. Въпрос на мислене :)

LovePoisoned
04-11-2008, 15:05
Не знам дали тук е мястото (много спорове се заформиха...) да започна въпроса.. Какво мислят момчетата за момичетата със свръхчувство за хумор и които изглеждат доста по-"корави" от другите си връстнички? Наистина ли момчетата се плашат от жени с по-твърдо държание и убийствен хумор? Наистина ли виждат конкурент в тяхно лице? Или най-добре са лиглите? А какво значи "нормално" момиче? Какви критерии имате за държанието и влиза ли хуморът в сметката? Интересно ми е. :)

Alabalaportokala
04-11-2008, 15:06
Не просто е възможно то си е така. Първо говориш за мъже как си играела с тях(а това няма нищо общ с темата) и т.н. при положение че аудиторията на форума е главно от деца които се занимават с момченца / момиченца, второ натъртваш мнението си сякаш трябва ние да те аплодираме и да му отделим специално внимание. А единствения който го прави в момента май съм аз. Бравоо ти каза 2 клишета и тонове общи приказки на малко по висок стил и показа що е силна жена. Радвам се за тебе. Върху тия тука може и да успееш да се превъздигаш, обаче мене не можеш ме заблуди. :)

И за пореден път ще кажа - за мен силна жена е жена, която може да се справи с всяка една психологическа ситуация? Смяташ, че да се изтъквам като голяма и силна кака е някаква особена психологическа ситуация, с която чеша невероятното си его?

Аз не смятам, аз съм убеден. Много правилно го формулира, даже по - добре от мене. Ако не беше така нямаше да отделяш толкова време да го коментираш. И знаеш ли. Аз умея да разгадавам хората по постовете им. А ти за мене си като детска книжка.

Нямам какво да ти кажа. Просто мисля, че темата не визираше физическата сила на жената. Поправи ме ако греша. Не ми се ровят постовете, но мисля, че автора/ката на темата дори го поясни няколко пъти. Това е, което опитах да кажа, но така като гледам не ти е станало ясно, щом ми говориш за учебници по психология, етика и право.

Както и да е. Мисля че се уточнихме и всички разбрахме че не говорим за физическа сила. Не коментирай егото си. Явно е прекалено високо а коментирай това което съм написал. Но да...мълчанието е знак за съгласие така че няма какво да те карам. Човъркай си го лелче щом така ти изнася...

LadyDi
04-11-2008, 15:33
Не просто е възможно то си е така. Първо говориш за мъже как си играела с тях(а това няма нищо общ с темата) и т.н. при положение че аудиторията на форума е главно от деца които се занимават с момченца / момиченца, второ натъртваш мнението си сякаш трябва ние да те аплодираме и да му отделим специално внимание. А единствения който го прави в момента май съм аз. Бравоо ти каза 2 клишета и тонове общи приказки на малко по висок стил и показа що е силна жена. Радвам се за тебе. Върху тия тука може и да успееш да се превъздигаш, обаче мене не можеш ме заблуди. :)

Първо, споменах "играта с мъжете" като пример. Никъде не съм обяснявала как АЗ си играя с тях. Това беше образно казано, просто използвах първо лице. Но да приемем забележката ти.
Второ, имаше общо с поста на vamp за курвенските номера и поста на w0sh за кучите синове. Към тях бяха насочени и моите коментари, а не към аудиторията от деца. Трето, не съм натъртила мнението си. Не ми е ясно как от няколко букви успя да разгадаеш тона. Използвах клишета, защото това се използва масово. Покажи ми едно мнение, в което няма клише. Четвърто, не претендирам за висок стил, но благодаря, че го оценяваш така.

Аз не смятам, аз съм убеден. Много правилно го формулира, даже по - добре от мене. Ако не беше така нямаше да отделяш толкова време да го коментираш. И знаеш ли. Аз умея да разгадавам хората по постовете им. А ти за мене си като детска книжка.

Отделям време на темата, защото ми е интересна, а освен това ми е скучно. А ти продължавай да четеш постовете ми. Току виж се оказало полезно и вземеш, че научиш нещо.

=;

Alabalaportokala
04-13-2008, 18:39
Използвах клишета, защото това се използва масово. Покажи ми едно мнение, в което няма клише. Четвърто, не претендирам за висок стил, но благодаря, че го оценяваш така.

Само по това твое изказване виждам че до момента съм спорил с доста ограничен човек.

Отделям време на темата, защото ми е интересна, а освен това ми е скучно. А ти продължавай да четеш постовете ми. Току виж се оказало полезно и вземеш, че научиш нещо.

Пак не разбираш. Отделяй си колкото искаш време за темата. Говорих за егото. Както и да е. Заблудата и слепотата са неща които се ширят доста по нашата родна България. Готино е да спориш с хора които пишат на сляпо и говорят наизуст

Не ми е ясно как от няколко букви успя да разгадаеш тона.

Лесно ! Но не става въпрос за тон. Други са факторите. Форума е маска за пред тези които не познават добре човешката природа и психика.

Crafter
04-13-2008, 18:51
Докато не сте се избили и аз да пусна един коментар

Не. Определено не харесвам жени, които са психически по-стабилни, че и дори по-силни от мен. Най-вероятно повредата е в моя телевизор, но не мога да изпитвам нищо към жена/момиче, което няма да търси утеха и спокойствие при мен. Нямам нищо против тях разбира се. Браво за вродената им твърдост, но що се отнася до мен - пропускам.

nyx
04-13-2008, 22:22
Знам едно...НЯМА ПО ВЕЛИКО ЧУВСТВО,ОТ ТОВА ДА ЗНАЕШ,ЧЕ ПАРТНЬОРЪТ ТИ,СИЛЕН ИЛИ СЛАБ,ИМА НУЖДА ОТ ТЕБЕ,ОТ ЗАКРИЛАТА И ПОМОЩТА ТИ...Може да е силна,но ако знае как,винаги ще те накара да се чувстваш жизнено важен...Но има и такива,които хем не са силни и оправни и хем ти мачкат самочувствието "Сама ще се оправя,има кой да ми помогне,нищо не разбираш,нищо не можеш да направиш" и т.н.