View Full Version : Към момичетата?!?
Момчето с което ходите посягало ли е да ви удря ?!?
MoonAngel
04-09-2008, 14:38
Не! (и дано не ми се случва)
cat_woman
04-09-2008, 14:41
Момчето с което ходите посягало ли е да ви удря ?!? само на майтап, поне засега :(
MaD BuNnY
04-09-2008, 14:44
NEEE!!! :shock:
confused_d
04-09-2008, 15:13
Ами ние си се бием взаимно :) Но на майтап де ! Нищо, че някой път си правим синини 8-)
ако някога мъж ти посегне бягай.това е мойто мото и го следвайте ,ако не искате да ви мачкат цял живот ,не с 1 шамар ,а с истински бой
MartyParty
04-09-2008, 15:31
Ако ми беше посегнал ,със сигурност нямаше да ходя с него.
Miss_Perfekt
04-09-2008, 15:33
Да.Един път ме удари в рамото а после ме изрита и ме разплака а после се кефеше и се правеше пред всички и разправяше колко съм тъпа да му вярвам той разби всичките ми представи за любов и затова вече не вярвам в нея ... :? :( :(
SlADka_lIGlA
04-09-2008, 15:36
ДА!! Веднъж се случи момчето с което ходех и много обичах ми удари един шамар и то не на бъзик или на игра ;)
Beatifica
04-09-2008, 15:37
Не.
Но ме гъделичка, което го прави садист. xD
ам то егати едиотщината да си биеш гаджето
Alabalaportokala
04-09-2008, 16:15
Аз лично си закачам по някое момиче на стената и упражнявам боксьорския скил :grin: .
Иначе момче което посяга да удря момиче е глупаво и слабохарактерно. Момичето ( жената ) е животно което се бие и побеждава с думи, а не с физика :P .
Не ми е посягал да ме удря!Защо твоя да не те е ударил? :( :x :-x
Ms.Lonely
04-09-2008, 16:34
В момента нямам гадже , а ако имах и ми посегне , стой та гледай ! Най-много той да си изяде някой шамар ! :-D
Ms.Lonely
04-09-2008, 16:43
Да.Един път ме удари в рамото а после ме изрита и ме разплака а после се кефеше и се правеше пред всички и разправяше колко съм тъпа да му вярвам той разби всичките ми представи за любов и затова вече не вярвам в нея ... :? :( :(
Ох и аз много мразя такива момчета , които се мислят за готини като бият момичета . Момчето в , което съм влюбена един път се опита да ме спъне и аз се върнах , зашлевих му един шамар и той се засмя и ми се извини . Ама , ако някое момиче все още ходи с момче , което и посяга просто трябва да не е добре психически !
Ne,Nikoga!!!!! Ako ti posegne znachi e dolno izchadie!!! Bokluk!!! :-x
Miss_Perfekt
04-09-2008, 17:10
Ох и аз много мразя такива момчета , които се мислят за готини като бият момичета . Момчето в , което съм влюбена един път се опита да ме спъне и аз се върнах , зашлевих му един шамар и той се засмя и ми се извини . Ама , ако някое момиче все още ходи с момче , което и посяга просто трябва да не е добре психически !
Да горкия беше идиот ама ся му се връща щот една приятелка която той харесва се държи точно както той с мен луд го прави само го разплаква закопава и унижава но аз не се кефя на неговото нещастие никой не заслужава такова отношение :)
fUcK_LoF
04-09-2008, 19:16
Той не е веднъж де щото аз си бях виновна щото повечето аз му посягам :D и не се стърпя и ме удари ма леко :-)
natalitoo
04-09-2008, 19:36
ne nikoga .. no samo da mi posegne .. posle na nego 6te mu posegnat o6te nqkolko .. ne sym nqkoq ciganka priqtelq mi da me bie vseki den za dobyr den .. tcyk ...
Бия ги като Ивендър Холифилд Майк тайсън в мач за титлата.
В момента съм без гадже,но никога не са ми посягали.Тва е отвръщаващо.Момче,което посяга на ммиче,не е момче(поне за мен)
Fantomche
04-09-2008, 21:00
nems poprincip az gi nalagam teq koito haresvam na maitap kato lapetiite ponqkoga ninikoga seriozno e imalo e i bolezneni a ina4e zdravo perda6q mom4etatat no na men posgneli mi nqkoi prosto tva nee mom4e za men
:D Да, оба4е при нас нещата са странни и от това само се възбуждам
На шега да, но иначе не :?
CuRly_Doll
04-10-2008, 17:17
НЕ,но ако го направи веднага късам отношенията с въпросното момче!
Mono_Blok
04-10-2008, 17:24
to da posegne pak se obra6tam i ...... :o :o :o :o :o :o :o :o :grin:
evelinka1122
04-10-2008, 17:46
ами в момента нямам гадже, но съм имала и връзка, в която ударих едно момче... 8) той беше мн бесен и ми отвърна, но беше мн лек, извини ми се веднага, но аз са цупих две седмици и тогава му простих.... :lol:
nencuHka
04-10-2008, 18:41
Не.. не ми се е случвало обаче ако стане не отговарям и аз .. падам си бойна натура :D
NaNa_SladuRana
04-10-2008, 18:44
Ще посегни е ще си търси частите в dir.bg :o Така де отговарът ми е НЕ (е то смее ли момчето) :-)
MiMcHeToOo
04-10-2008, 20:10
Не, и едва ли ще се случи.
Ms.Lonely
04-10-2008, 20:33
Да горкия беше идиот ама ся му се връща щот една приятелка която той харесва се държи точно както той с мен луд го прави само го разплаква закопава и унижава но аз не се кефя на неговото нещастие никой не заслужава такова отношение :)
Права си ! :) Хубаво е , че все още има такива честни хора ! :)
skatemore
04-10-2008, 20:36
само на шега съм я удрял , не бих я ударил на сериозно
ViLLi_lv_muSic
04-11-2008, 07:47
o0o0o toi samo da posmee ;] ne ne mi se e slu4valo i se nadqvam i za vbyde6te da e taka...a ina4e ako mi posegne imam dobyr refleks :D /treniram boini izkustva ot 7 godini /
Pedigree
04-11-2008, 07:57
Да има късмета да направи нещо, ще му правя сървайвър на топките, ама никоя няма да оцелее. :D
mi za sq ne ama ako stane ne6to takova prosto nz kvo 6te staa{gospod da my e na pomo6t}
slun4ice_90
04-11-2008, 11:45
Да горкия беше идиот ама ся му се връща щот една приятелка която той харесва се държи точно както той с мен луд го прави само го разплаква закопава и унижава но аз не се кефя на неговото нещастие никой не заслужава такова отношение :) Я ми го дай аз малко да го "помачкам",баси нещастника лигав.Ще посяга той... :booooomb: Що не ми е на мен,хаха ще го науча аз хаха...сам ще си говори... :lol: 8-) :o
hrisiiiiii
04-11-2008, 11:57
Да има късмета да направи нещо, ще му правя сървайвър на топките, ама никоя няма да оцелее. :D
ахахаа :D
badgirl95
04-11-2008, 17:27
Само на шега се поступваме...
SpiDer__GirL
04-11-2008, 18:07
НЕ! :grin: и дано НИКОГА не ми се случи
selo_girl
04-11-2008, 18:16
xax ами не... но той заслужава понякога аз да го удрам ... поступвам го бия му два -три и излита на 500 метра от мен :-D
Obsession
04-11-2008, 18:22
Никога момче не ме е удряло! (освен на шега).
sladkoto_imonche
04-11-2008, 19:39
s predi6noto mi gadje sew biehme s pru4ki..bazi boje.. ama to 6ot mn sse obi4ahmeee :grin: :grin: :grin: :D :D :-) :grin: :grin: :grin: :oops: :P
Не.
Но ме гъделичка, което го прави садист. xD
Хахахаха И аз съм така .. знае че имам навсякаде гъдел и постоянно ме гаделичка :lol: :lol: 8-) по някои път се бием ама само на маитап и супер леко .. все едно в забавен кадър се удряме винаги .. Но все така се обичаме :-) :P
Ch0c0la73
04-11-2008, 20:52
pf ako mi posegne .. prosto trqbva da zabravi za mene.. adski e grupo i netarpimo tova.. i daje da go obi4am shte mi padne v o4ite
shhht.don't.tell.mum
04-11-2008, 21:00
Не и дано не се случва ... :?
evil_angel69
04-11-2008, 21:06
:lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz:
a ina4e on temata:samo az go biq ma leki4ko :D
gangstata
04-11-2008, 21:21
до са никой не ми е посягал... да посме някой да го направи :-x
noni_bonboni14
04-11-2008, 21:34
ami imah edno gaje s koeto be6e mn stranno hem s eharesvahme hem ne mojehme da se traem i predi da go skusam dosta se biehme u6 na 6ega ma si be6e baq borene :D No nikoga ne mi se e slu4vali na seriozno , mn kofti za teb 4e toq tupak taka e napravil , qvno toi prosto ne te zaslujava zaebi go ;)
един от бившите ме удари един шамар много силен и аз си тръгнах после ме молише да му простя извиняваше се и се кълнеше че никога няма да го направи пак ... ха глупак да не си мислише че ще му играя по свирката!аз да не съм му долнопробна курва и пачавра че да прави каквото си иска с мен ... скъпа ако имаш такъв проблем че приятеля ти да те бие или дори удря остави я ти тая любов и се махай от там :? пожелавам ти късмет! :-)
Spider4eto
04-11-2008, 22:07
ем доколкото помня малко преди да тръгнем, нещо ме дразнеше и аз със сичка сила го треснах по гърба, той също ме удари по гърба ама по-лекичко. Нацупих му се и на следващия ден ми беше взел розичка и се сдобрихме ама откакто тръгнахме не ми е посягал освен на шега. Ама дали нема синки от мене 8)
sweet_bebok
04-13-2008, 14:12
xixi..em samo na bazik sme si igrali taka .. ina4e da me ydari :shock: tfa e nedypostimo tupoo .. :-x
v momenta ne hodq s nikogo, inache poprincip se e slu4valo...ama otde toq kusmet da me udari nali posle she go ubiq :D
pasii_sladuranata
04-15-2008, 21:19
аз пак в момента сам самичка :o :oops:
Не [!] Ако посмее.. Краят на връзката ни ще бъде ужасно болезнен за него [!] :x
mumiikataa
04-16-2008, 06:55
С първото ми гадже си се млатихме.Аз го фрасна леко без да искам,той ми отвърне,аз го охапя,той също.Като се сетя умирам от смях.Забавни времена бяха :-D :-D :-D
Sladinka_f
04-16-2008, 07:20
В момента не ходя с никой,но ако ходя и дори само се опита...незнам дали ме разбира..просто КРАЙ!!!
Удрял ме е да, но преди това аз го ударих. Слава богу, че не беше през лицето :)
lyloster
04-16-2008, 09:18
на шега - милион пъти :grin:
но иначе не
VerryBerry
04-16-2008, 09:43
Не,нито на майтап,нито с някаква цел
Mislq 4e ne me e udrql... Ili ako se e slu4valo e bilo na igra,kato se borime.No v nikakuv slu4ai ne mislq 4e bi me udaril na seriozno..A i kak 6te smee da me udrq kato az sum boini4ka i ne sum nqkoq,deto 6te sedi tiho i krotko...:grin:
snowgirl
04-16-2008, 11:15
С предишния ми само на шега... много често се биехме :smt007
Сегашния- не... Недопустимо е да ти посяга :?
Удрял ме е да, но преди това аз го ударих. Слава богу, че не беше през лицето :)
Малии... Гледай да не се задълбочат нещата....
А добре не ви ли пошляпват...
*прокашлям се*
*прокашлям се*
Ти момиче ли си бе [!] :D :D :D :D :D :D :D
*прокашлям се*
Не.
*прокашлям се*
Не.
епа ни виждаш ли че се питат момичетата :D :D :D :D :D :D :D
*прокашлям се*
Не.
Епа на мен кв'о ми пречи да се изкажа.
На всяка манджа мерудия съм аз.
*прокашлям се*
Не.
На всяка манджа мерудия съм аз.
Личи си :D :D :D Нищо лично ;)
ами не, иначе си се бием,ама само на игра. Понякога стават яко синини и рани,но и голям смях :-D Момче, което посмее да удари момиче, за мен не е момче.....
Тъй е на умните хора им личи,ч е много знаят.
За да не е спам... Друго си е като я насиниш хубаво.. повече няма да спори.
hahavteen
04-16-2008, 12:59
един от бившите ме удари един шамар много силен и аз си тръгнах после ме молише да му простя извиняваше се и се кълнеше че никога няма да го направи пак ... ха глупак да не си мислише че ще му играя по свирката!аз да не съм му долнопробна курва и пачавра че да прави каквото си иска с мен ... скъпа ако имаш такъв проблем че приятеля ти да те бие или дори удря остави я ти тая любов и се махай от там :? пожелавам ти късмет! :-)
И при мен се случи ма аз му простих след известно време...От тогава той почна да се държи страшно добре с мене просто все едно съм принцеса но в мене нещо се пречупи и в понеделник(няколко месеца след случката) се разделих с него защото отношението ми не може да бъде същото като преди шамара..Обичам го но просто едно такова нещо е непростимо и дори да се съберете рано или късно или ще го повтори или просто отношенията ви няма да са толкова искрени тъй като всеки път като се скарате ще си спомянш какво е направил и ще те е страх да не се повтори...Поне аз така го чуствам.За мен си беше началото на края.
BWald0rf
04-16-2008, 13:01
Не! .. Ак0 те удря значи има някакви сериозни проблеми с акъла тоя......
Mono_Blok
04-16-2008, 13:23
*прокашлям се*
Не.
На всяка манджа мерудия съм аз.\
MN QSNO
NALI TUK SEKI IMA PRAVO NA DUMA PODKREPQM MOM4ETO
www.impulse.bg/rastiii
:razz:
AnChItOoOo
04-16-2008, 13:35
ami mila ne znam ,no ako go e napravil badi digurna 4e 6te go povtori :( ot li4en opit ti go kazvam
MaCe_Za_MiLi0nI
04-16-2008, 13:41
Ne eSt! MoMcHe Da uDrQ MoMicHe tfA She go naprai samu nai tupiq :D
Ivalinka
04-16-2008, 19:29
ами то нашето не е бой,а занимавка :-D иначе сериозно,не :?
_InSaNe_
04-27-2008, 15:45
неее! ние дори и не сме се карали откакто ходим... а и да смее да ми посегне... пфффф .. :x
ако говорим за шамар - не. впрочем аз съм си обещала, че пипне ли ме мъж по този начин и директно си хващам дърмите и дим да ме няма. никоя жена не бива да позволява да се гаврят така със самочувствието й и да я снижават до подобие на човек
no_name_girl
04-27-2008, 16:02
ami nie se bori4kame no samo na maitap :) ei samo da me prasne i zaminava :P :o ina4e az imam edna priqtelka koqto go e prejivqla i taka 2 godini no v kraina smetka se razdeliha i sega dori ne mogata da se gledat !!! momi4eta ne trqbva da se ostavqte !!!
simpson_girl
04-27-2008, 16:09
Не ми е посягал да ме удря!Защо твоя да не те е ударил?
+1 ta naistina da ne te e ydrql :-x
Korni_ReSeRvE
04-27-2008, 16:14
ha toi da me udari i... posle jiv nqma da ostane :grin:
gPa3HuTeJl
04-27-2008, 17:12
Аз мойта я бия нон стоп... сутрин... обед...вечер.... а понякога и в prime time-a... :o :razz:
babykiller_
04-27-2008, 17:14
еми дам ама си бех и виновна :oops:
fuck_me_pls
04-27-2008, 17:16
повечето момчета с които съм ходила не са ми посягали,но имаше и такива които са ме удряли не веднъж.примерно последното ми гадже никога не ме бе удряло за 7 месеца ... просто толкова внимаваше с мен .. всичко си е до момчето..
на сериозно не и съм сигурна че няма да го направи , но на бъзик си позволява да ме удря лекичко или да ме щипе :-D
Wicked_Kid
04-27-2008, 17:44
Ммм...не точно...Ама аз на него- да :D
PiNk_GiRl
04-27-2008, 19:33
Ами ние си се бием взаимно :) Но на майтап де ! Нищо, че някой път си правим синини 8-)
I nie sme taka :grin: Na skoro v daskalo bqhme po4nali da si biem 6amari na 6ega :shock: Ama leki de :D Celiq klas ni gleda6e vse edno e vidql NLO 8-) I vse pak be6e zabavno :) No mi e kazval 4e nikoga nqma da mi posegne,a i ako iska6e do sega ,kolkoto pati sam go qdosvala da go e napravil :? Gledam 4e ima6e mneniq za gadeli4kane..nie kato po4nem i stava lo6o :D Az imam gadel absoliutno na vsqkade ,a toi mn obi4a da me drazni s gadeli4kane :-D
Имам си някакъв принцип, че може всичко друго да простя, но не и да ми се посегне! Но виж... аз посягам доста често! Драскам, хапя, скубя, че понякога се изпускам и с юмруци да удрям... Общо взето хората, които най - много обичам най - често ги посинявам! :oops: :D :D :D
cinderella_gugutka
04-27-2008, 20:54
ако ме беше удрял нямаше да ми е гадже
anonymous535096
04-27-2008, 21:03
Момчето с което ходя НЕ,но 2 пъти ми се е случвало да ме удрят момчета които после са ги чупели от бой и даже 1ния ми го фанаха и ме оставиха аз да го бия хаха ама тфа вече е др въпрос :) А според мене този който посегне на момиче е пълния боклук е така...
gPa3HuTeJl
04-27-2008, 21:06
bube7o я фани си смали снимката в подписа... че... гледай к'во става с форума... айде с1образявай се малко...
kuklichka_bg
04-27-2008, 21:46
naprao me prebi :grin: :grin:
abe ne est (: shto za vapros (:
Manenkoto
04-27-2008, 22:55
Ммммда случвало ми се ама съм си върнала и то тъпкано му го напраих тогава. Та после съжалява цела година че ми е посегнал
WhoCaresAnymore
04-27-2008, 23:11
po princip sega ne sam s nikoi no ne mi se e slu4valo do sega pak i se nadqvam da ne mi se slu4i :( no ako na nqkoi se e slu4ilo .. :? dali toi e "izbraniq" ? :D
TheMaggie
04-28-2008, 17:49
Само на майтап,не би посмял иначе...Пък и не е умопобъркан.! :shock:
Sunny_stz
04-28-2008, 18:03
Bili sme se samo na maitap :)
NE no ako nqkoga go napravi tva smisal ako ne se maitapi a me udari s sila tva 6te bade kraq za nas i za samia nego 6toto 6te go naprava na ni6to
Никога. Удари ли ме и него ще го сполети същото. И това ще е последния път, в който ме вижда.
Не позволявам такива волности нито на майтап, нито на истина
FreeSpirit
04-28-2008, 20:39
Момиче се бие само с цвете, в краен случай със саксия :grin: :grin:
Това беше в кръга на шегата :)
Нямала съм такъв човек до себе си и се радвам, ако някое момче ми посегне- няма да му остана длъжна ;)
miss_popularity
05-03-2008, 20:46
хах само да посмее :D 6е му разкажа играта :razz:
gangstata
05-03-2008, 21:06
да посмее..
_princess_
05-03-2008, 21:58
НЕ, но ако посмее ще го разкарам моментално, въпреки че много го обичам!
elli4ka93
05-03-2008, 22:25
хаха тва до ся не е ставало ама ако стане горкичкия няма ад знае после откъде му е дошло :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: НИКОЙ няма право особено пак на момичетата !!!! както и да е нали знаете отмащението на жената :o :o :o :o :o :grin: :grin: :grin: :D :D :D :D
Mademoiselle
05-04-2008, 04:42
nikoga
samo e posqgal...ne me e udrql....e na 6ega nqkoe 6amar4e..ama leki4ko est...
MoOnLiGhT_ShAdOw
05-04-2008, 07:58
Не би го направил. Той само да посмее, де... Светът ще му се стори тесен, и без това имам приятели, с които не са в много приятелски отношения. :?
unfaithful1234
05-04-2008, 08:19
Ако момче удари момиче,за мен това момче не е мъж и не заслужава никоя.Потемата-Не ме е удрял,а и аз никога няма да го позволя!
Sawyer_94
05-04-2008, 08:33
Оооо не :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Бия ги като Ивендър Холифилд Майк тайсън в мач за титлата.
Уши ядеш ли?
bdilinkb
05-04-2008, 11:58
Еми само на игра, но иначе е много лошо да те удари...но ако постъпи така върни му го :x :wink:
Преди 2-3 години беше с "голямата ми любов" :?
Скарахме се за нещо,бяхме с приятели и той нещо ме обиди и аз му ударих шамар,след което ми заби един в лицето...
От тогава сме само на здравей-здрасти....иска да се сдобрим и още тичка подир мен...но НЕ!!!
Със сегашния само на шегичка се млатиме и понякога без да искаме се фраскаме яко :D ,ама не е нарочно.
Иначе като сме си говорили сериозно ми е казвал,че никога няма да ме удари...и му вярвам,защото е адки свестен.... :-)
epa biem se no na maitap...makar ponqkoga toi da ima zubki ot men ili az sinini ot nego :D
vesito13
05-04-2008, 17:29
НЕ ! А ако го направи просто слагам край на всичко , не бих му позволила да ме удари . :?
fuck_me_pls
05-04-2008, 17:33
Ако няма мозък,ше ме удари.
Аз май съм писала коментар тука .. ама ме мързеше да потърся :D
Иначе с милото се бием на майтап преди два дена играхме на разбиване ама свърши зле 'щото без да искам го сритах в мъжкото му достойнство и сега го е страх да играем пак :lol: :lol: Ама беше жестоко 20 минути неможа да се отлепи от леглото 8-) 8-) :razz: :razz: и сега го базикам да си сложи за следващят път броня ,че не се знай може пак там да уцеля 8-) 8-) .. Ама си ме обича нищо ,че го заболя много :-) :-) :-) А пък ако някой се опита да ме удари ще го последва същото като на милото ама с тройно повече сила :o :o :o
Dencheto_92
05-05-2008, 14:55
NE ! a ako me odari posle ba6te mi trqbva da go obie :o :o ! a tva da bie6 momi4e e bati idiot6tinata :shock: :shock: :shock:
С един от бившите последните ни дни заедно се удряхме на бъзик :D
cS_LaMeRkA
05-05-2008, 15:57
Еми на игра си 'трошим' кокалите :D , но сериозни баници не съм яла... :-o