View Full Version : Момчета и момичета,моля за съвети!
Angel Pixi
04-09-2008, 17:43
Добре,проблема е следния-имам 22 дена да се запозная с едно момче,което е моето училище.Ще кажете да деиствам направо,но не мога,защото детинско или-не ме е срам!За това ме интересуват други начини!
prettyIdeath
04-09-2008, 17:46
И защо пък точно 22 дена? :-o
Ако си мъж за теб не трябва да има други начини.
но очевидно не си.....
hrisiiiiii
04-09-2008, 17:50
Малко е скучно така, но все пак - може да намериш GSM номера му и да му пишеш смс от ''тайна обожателка'' ... не знам, нещо такова. :-o
Жалко, че те е срам, но въпреки това ако решиш да се престрашиш и да идеш да се запознаеш с него това ще е най-добрият вариант ;)
CucAgMuH
04-09-2008, 17:51
Nakarai nyakoi tvoi poznat/poznata da se zapoznae s nego i da go zavede na kafe ili kakvoto ti hrumne tam s teb i primerno oshte 2-3 choveka... tam si se zapoznai spokoino s nego. Nishto obvyrzvashto - pet-shest choveka ste na kafe zaedno... po princip bi trybvalo da ima i po-dobri resheniya, ama za momenta sym blokiral nad moi si problem :-k
hrisiiiiii
04-09-2008, 17:52
да, това може би е по-добра идея :)
отиваш и му казваш фанах се на бас за 50 кинта, че за 22 дена трябва да те фана за гадже ако си навит делим на половина 8-)
NightGuardian
04-09-2008, 18:03
Защото май е абитюрент! Прав ли съм ? :-o
gangstata
04-09-2008, 18:05
Добре,проблема е следния-имам 22 дена да се запозная с едно момче,което е моето училище.Ще кажете да деиствам направо,но не мога,защото детинско или-не ме е срам!За това ме интересуват други начини!
е па щом те е срам...пробвай да научиш повече неща за него от общи познати и се навъртай повече около него..,за да имаш възможност да общувате..
Защото май е абитюрент! Прав ли съм ? :-o
И кво балът му да не е на 1-ви май?
CuRly_Doll
04-09-2008, 18:10
отиваш и му казваш фанах се на бас за 50 кинта, че за 22 дена трябва да те фана за гадже ако си навит делим на половина 8-)
Най-добре така :D
confused_d
04-09-2008, 18:16
AXaxaxa + 1000 :) :-)
CucAgMuH
04-09-2008, 18:16
Най-добре така :D
Ama taka e s 25 leva nazad :? Pyk ako e nyakoi kato men, samo shte se usmihne i shte si podmine vse edno e vidyal kloun v cirk...
PerfectByNature
04-09-2008, 18:36
mi kato te e sram 6e sedi6 bez mom4eto :?
Angel Pixi
04-09-2008, 18:44
Takaz:parvo sam momi4e i to4no za tova tuk stava duma za MOM4E i vtoro 22 dena,za6toto zavar6vam na 21mai,a toi e s godina po-malak!
Takaz:parvo sam momi4e i to4no za tova tuk stava duma za MOM4E i vtoro 22 dena,za6toto zavar6vam na 21mai,a toi e s godina po-malak!неска сме 9 има бая повече от 22 дена, не искаш ли да земеш мене на бал :-o 8-)
Опитай се да го хванеш,докато е сам.Аз съм момче (и съм много срамежлив) и хич не ми е комфортно,като се запознават с мене пред приятели.Но когато съм сам няма мърдане :D
Така че може да го издебнеш- изненада за пича ! :grin:
Miss_Perfekt
04-09-2008, 19:11
Недей че имам опит но на мене не ми и отказаха де ... :razz: :razz: :razz:
А по темата казваш си не ми пука и отиваш
Я разкажи за твоя опит, че ми стана интересно.
Направи се нещо на отнесена,бутни се в него,или се направи ,че се спъваш от него...или тва за баса е добро :-D
Miss_Perfekt
04-10-2008, 14:52
Я разкажи за твоя опит, че ми стана интересно.
Ми начи харесвах си едно момче и щот аз не съм особено от срамежливите :D отивам бутам го с него имаше трима и му казвам - абе пич виж ся много си сладак и се хванах на бас за 50 кинта че за една седмица ше ми станеш гадже ако се съгласиш делим на половина :D :D и ония до него викат - ооо и той вика - о аз няма да се дърпам излезнахме на кафе после на диско и той наистина ми стана гадже :D
Mono_Blok
04-10-2008, 14:55
e tva e 4oveka e prav
www.impulse.bg/rastiii
Takaz:parvo sam momi4e i to4no za tova tuk stava duma za MOM4E i vtoro 22 dena,za6toto zavar6vam na 21mai,a toi e s godina po-malak!неска сме 9 има бая повече от 22 дена, не искаш ли да земеш мене на бал :-o 8-)
Трябваше да уточняваш, че сме АПРИЛ...
Mechtatel
04-10-2008, 16:38
пепар спрей докато е под влияние го пъхаш в човала и е готов. После вадиш в тенджарата ,дотамяваш по сол и като заври добавяш блашното.