View Full Version : родителско разрешение за секс?
SeXy_KoTe_F
04-09-2008, 18:57
na4i s gadjeto mi toi e na 15 az na 14 iskame da pravim sex seriozni sme
hodim ot 2 godini ve4e oba4e na6te ne ni davat! kak da gi nakaram da ni dadat
PLSSSSS HELP
7 точка от правилата
moderated by Coki
ее съжалявам не може трябва ви подпис от родителите :-P
princesa_viki
04-09-2008, 19:01
Щом слушате още мама и тате,значи има бая да папкате докато станете готови за секс!
Лапета :?
~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
04-09-2008, 19:03
мила, и аз имах такав проблем и найстина ти трябва поспис от ваще и требе да си намериш добар адвокат :D
SeXy_KoTe_F
04-09-2008, 19:07
Щом слушате още мама и тате,значи има бая да папкате докато станете готови за секс!
abe ti kato ne razbira6 ne se obajdai ma kva si ti ma
nai6 li az v star4ipi6ka, qmbolsko 4e sam nai golemata ma
a gadjeto mi si ima sobstvena armiq na povikvane eeeeeeeeee
NE SE OTVARAI MN MMN oti 6e izqde6 poparata
Spider4eto
04-09-2008, 19:14
ЦЕНЗУРА
2 точка от правилата
moderated by Coki
s3x_0n_th3_b3aCh
04-09-2008, 19:16
Xaxaaa mama i tate ne ni davat.. Emi qvno sled kato 4akate razre6enie ot va6te qvno opredeleno ne si dorasla za sex..
krisi_bep
04-09-2008, 19:23
Ако поканиш мама и тате да ви наглеждат,да не стане нещо без тяхно знание,да са сигурни,че ще прекарате добре,да не възникне някой и друг проблем/препятствие,няма ли да се съгласят? 8-)
unfaithful1234
04-09-2008, 19:42
нищо нека се мисли за много интересна, като пуска безумно тъпи теми с надеждата да са смешни
бааххаха
не скъпичка, въобще не се мисля за интересна, и въобще не се надя
вам темата ми да е смешна... виж, това, че ти нямаш личен живот и
само висиш пред монитора, опитвайки се да "помогнеш" на другите,
нали знаеш, че не е мой проблем :oops:
Бооже,абе момиче я се стегни малко и спри да говориш такива простотии,че ми писва нещо вече.Хммм,казваш,че тя седи пред монитора,ти сега какво правиш?! :lol: А и в това да помогнеш на някого няма нищо лошо.Ти тогава защо пишеш тук?!Може би се мислиш за перфектна и аз мисля,че ти нямаш нужда от нашата помощ. :lol: Като се правиш на мн интересна и нагрубяваш хората няма да ти помогнат скоро,за да решиш този така "труден" проблем.Сега си оправи калпавото,безинтересно отношение! :-x :-x :-x
:x :x :x :x :x
1)както казаха преди мен, самият факт че питате маминка дали може показва че сте твърде зависими от родителите си.
2)отново както казаха, колкото повече плюете хората, толкова по-малко ще са склонни да помагат.
3)това че отговорите не ти изнасят принцеске (sexy_kote_f), изобщо не означава че трябва да нагрубяваш. ква си ти всъщност? искаш мнение, получаваш го, и ако не ти харесва почваш да плюеш.
4)научете се най после че като пишете със светли цветове, ситни шрифтове или редувате главни и малки буквички, това не ви прави нито интересни, нито оригинални, нито 'готини', просто постовете ви се четат по-трудно и хората ги заболяват очите => се изнервят => по-вероятно е да чуете че темата или отговорът ви е тъп/а/...
по темата, мисля че точка 1 както и 3-те страници постове до сега бяха достатъчно изразителни.
peace
6ibanqka
04-09-2008, 20:39
Незнам тая тема с каква цел се пуска... Би следвало когато имате желание да го направите и да не питате родителите си за това. Айде след като сте ги питали да речем за съвет, те са ви казали, че забраняват, но на вас ви се иска, ми направете го бе... да видим как ще ви хванат :-o
Но тук идва другия момент , че трябва да сте наясно как да го правите в което не съм сигорен...
Брей, на времето на тия години за други неща мислехме :?
Повечето от вас сте доста зле. Но сте в такава възраст разбирам ви. Пубертета на никого но прощава.
Съвсем нормално е авторката на темата да търси одобрението на родителите си за толкова важен въпрос. Лично според мен не е нормално да се прави секс на тези години.
hahavteen
04-10-2008, 11:21
Според мен слушай родителите си. Майка ми също нямаше да ми разреши ако и бях сервирала на 14 че искам да почна да правя секс. Е в края на краищата родителите ти не могат да те спрат да го направиш но това значи че трябва да се криеш и ако имаш въпрос или проблем не можеш да споделиш с тях а представи си какво ще стане ако забременееш и нямаш подкрепата на майка си и баща си..Сама си реши но според мен недей да го правиш докато не си в състояние да си носиш последствията.Аз започнах сексуален живот на 17 но знаех че каквото и да се случи мога да разчитам на подкрепата на майка ми.. :-o
Choby85c35
04-10-2008, 11:21
На мен не ми е ясно защо трябва да питам мама или тати , кога и защо трябва да правя полово снушение . А до колкото до годините таман ви е време да правите СЕКС , аз на 13 години си загубих дествеността , ама поне беше с опитно момиче .Девойчето беше на 18 .Ама аз си падам по по - голями какички . Дори сега съм с жена на 35 години и вече сме 4 години заедно. Но айде стига съм говорил за мен , не мисля че е тук мястото за споделяне ;)
Успех със секса и да не забравите да ползвате кондоми 8) :D
TheBlackStranger
04-10-2008, 11:48
NE SE OTVARAI MN MMN oti 6e izqde6 poparataС това отношение няма да стигнеш далеч момиче. :smt075
nejnaDROGA
04-10-2008, 11:59
Щом не ви дават изчакайте да станете на 18 :razz: И тогава вече ще ви е позволено :razz: Е освен ако до тогава умственото ви развитие не се забърза и не разберете,че не винаги трябва да питате мама и тати дали ви е позволено :razz:
П.П. Не те знам от кое село си ама вместо да нареждаш хората вземи почни по-често да ходиш на училище,защото за 14 год. говориш и пишеш досте зле :x
Едит:Видях едно мнение на същото момиче...
ми аз мастурбирам до 3-4 пъти на ден, зависи дали се видя с гаджето, пък и той рядко е съгласен да правим секс :-x
Що ли си мисля,че темата е ебавка?! :-o
gavro64eto
04-10-2008, 13:20
ami te ne mogat da vi sprat 6tom ste re6ili 6te go napravite
gavro64eto
04-10-2008, 13:21
neobhodimo li e zdaljitelno da vi razre6at?da ne bi da vi svetqt kato go pravite?
stealthyGirl
04-10-2008, 13:47
Йеаа, имаме си турбо-дизел ГЪЗари във форума... 8-)
П.Т.: Помолете мама и тати да ви понабият яко по-добре!
divacheee
04-10-2008, 13:49
Щом не ви дават изчакайте да станете на 18 :razz: И тогава вече ще ви е позволено :razz: Е освен ако до тогава умственото ви развитие не се забърза и не разберете,че не винаги трябва да питате мама и тати дали ви е позволено :razz:
П.П. Не те знам от кое село си ама вместо да нареждаш хората вземи почни по-често да ходиш на училище,защото за 14 год. говориш и пишеш досте зле :x
ми аз мастурбирам до 3-4 пъти на ден, зависи дали се видя с гаджето, пък и той рядко е съгласен да правим секс :-x
Що ли си мисля,че темата е ебавка?! :-o
+1 :-D
TheBlackStranger
04-10-2008, 13:51
Що ли си мисля,че темата е ебавка?! :-oBUSTED :smt117 xax :shock:
Няма ли да спрете с тия ебавки? Не сте интересни. :?
Избърши си първо едното бяло от лицето,после гледай за другото..
TellMeYourName
04-10-2008, 14:15
Избърши си първо едното бяло от лицето,после гледай за другото..Послушай тоя съвет ;)
И моля те, не пращай армията по нас :razz:
alex_devv
04-10-2008, 14:16
Боже, колко мъка има на този свят! :lol:
Как искаш да ти дадът родителите ти като си лапе на 14 години ? :?
awe ti si bolna we q odi se pregledai a gajeto ti kva mu e armiqta tate dedo i 4i4e li
Insatiable
04-10-2008, 14:42
Как ще ви разрешат... Рано ви е :)
MiSs_DioR_CheRiE
04-10-2008, 17:55
Що ли си мисля,че темата е ебавка?! :-oaz puk mislq 4e vtoroti i mnenie e prosto edna luja :D :D
ДобРе Де ВиЕ стЕ малКи ощЕ каК миСлитЕ чЕ ващЕ щЕ дадАт тО Се иСка МалкО Да Се миСли :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D МалЕ мАлЕ сЛед кАтО исКатЕ тоЛкоВа прАвеТе го кВо пиТатЕ ваЩе тО Е яСно Че нЯмА да ДАдаТ :grin: :grin:
beautiful_f
04-10-2008, 19:22
Според мен слушай родителите си. Майка ми също нямаше да ми разреши ако и бях сервирала на 14 че искам да почна да правя секс. Е в края на краищата родителите ти не могат да те спрат да го направиш но това значи че трябва да се криеш и ако имаш въпрос или проблем не можеш да споделиш с тях а представи си какво ще стане ако забременееш и нямаш подкрепата на майка си и баща си..Сама си реши но според мен недей да го правиш докато не си в състояние да си носиш последствията.Аз започнах сексуален живот на 17 но знаех че каквото и да се случи мога да разчитам на подкрепата на майка ми.. :-o
напълно съм съгласна.. :)
Хмммм да ... я по добре си купете барби ... :grin:
DevilWish
04-10-2008, 19:38
Boje ,boje ti ako i tyah pita6 . . . :o :-o
nejnaDROGA
04-10-2008, 22:24
Мииии НЕ!Докато има хора,които да пускат тъпи теми ще има и хора,които да им се ебават
MakeMeLaugh
04-10-2008, 22:34
Тя била най-голямата.. пък мама не и давай да види курец...
той имал цяла армия.. пък бил на 15 и не можел да си го пъхне щото мама им не им давала..
Боже, че наистина си смешна и жалка и проста не е истина...
посмях се :razz: :razz:
А те трябва ли да знаят всяка ваша стъпка? Като ходиш до тоалетна майка ти с теб ли идва? :D
marrybella
04-10-2008, 23:54
sme6ni otvoreni kele6i deeba horata go savetvat to sa prai na int.... alooo moity momi4e kade sa namira6... a be bojeee horata hubavo ti kazvat
ARToftheDEVIL
04-11-2008, 08:32
дет са вика
допикало им се те си мислят че свършват
ахахахаха "скъпичка"
пишлеме си още без мама и дупето си неможеш да избършеш за секс ми говори :D :D :D :D :D
Ice_Queen_
04-11-2008, 08:35
:razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ето едни праведни християни!
8-)
.....с две думи - пропаднала работа..... :?
Entombed
04-11-2008, 14:50
Каква е тяхната роля в връзката ви.....Извинявай много ама вие ще се чукате.....те нямат нищооо общо така че да не ти пука...ебете се пък после кажи на майка ти че и ти си човек...
Добре не мога да разбера защо задължително ти трябва разрешение? Все пак има родители дето и на 20 ще ти забраняват! Това си е изкуство- да слушаш само когато се налага. Пък и забраненият плод е наи- сладък :P
Малее,вие луди ли сте да ги питате бе??? :D Ше праите квот си искате,живота си е ваш.Родителите нямат работа тука.Те са за по-ранната възраст 8) и по-други неща :)
Ivalinka
04-13-2008, 09:42
как очакваш да ти разрешат на 14...а ако не ти пука от тяхното мнение
,го направи тайно....ама явно вече си решила или просто си търсиш извинение да не го направиш
като ходите да серете пак ли искате разрешение ? :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
VerryBerry
04-13-2008, 09:48
Тя била най-голямата.. пък мама не и давай да види курец...
той имал цяла армия.. пък бил на 15 и не можел да си го пъхне щото мама им не им давала..
Боже, че наистина си смешна и жалка и проста не е истина...
посмях се :razz: :razz:
+1
I_likE_Sex
04-13-2008, 10:10
Мииии НЕ!Докато има хора,които да пускат тъпи теми ще има и хора,които да им се ебават
Докато има балъци ще има и тарикати! :wink:
I_likE_Sex
04-13-2008, 10:14
Добре не мога да разбера защо задължително ти трябва разрешение? Все пак има родители дето и на 20 ще ти забраняват! Това си е изкуство- да слушаш само когато се налага. Пък и забраненият плод е наи- сладък :P
Мдам коза е забранен :grin: 8-)
_|_LolipOp_|_
04-13-2008, 10:15
Xaxaaa mama i tate ne ni davat.. Emi qvno sled kato 4akate razre6enie ot va6te qvno opredeleno ne si dorasla za sex..
+11111 PIKLO MAIKATI NIKOGA NQMA DA TI RAZRE6I !!!! :D :D :D :D :D ZATOVA PITAI BA6TA TI !!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
angel_hearth
04-14-2008, 17:45
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ... баш па за тва никога нема го напрааа да питам наще вие как сте вее :D
angel_hearth
04-14-2008, 17:48
тва да ги накарате да ви разрешат е кофти
а трябва ли да разбират 4е сте 8-) 8-) 8-) 8-) ...
нема да казвате и тва е :oops: :oops: :P
DaRk_AnG3L
04-14-2008, 18:31
NE SE OTVARAI MN MMN oti 6e izqde6 poparataС това отношение няма да стигнеш далеч момиче. :smt075
Sexy_Kote_F - стваш смешна и с тва поведение ще стигнеш до под кривата круша :smt075 била ми най- голямата на ко най-голямата? На простотията ли?
BaTe_Martoo
04-15-2008, 16:17
:razz: :razz: :razz: To ako pitahme sig 6tqhme da sme si devstveni do svatbata :D :D :D
Щом слушате мама и тати, значи още не сте готови за секс. Секса е за хора които са си стъпили на краката и които могат да разсъждават със собственните си глави не да питат за всичко мама и тати.
Лелеее на 14 и вече им е време за секс :? Щом ви трябва разрешение от родители значи ви е още рано.Аз на наште нищо не казах ама си и бях по-големичка.Ай спрете се малко де...накъде отиват тия лапетии :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: ебаси ташака заклевам се
ми отиваш при мама и тате и викаш аз вече съм зряла жена на 14 и имам сексоални нужди ! приятели му се изкривиха ръце от онанизъм и трябва да го чукам за да не умре от липса на задоволяване
:lol: :lol: :lol: :lol: ебаси ташака заклевам се
ми отиваш при мама и тате и викаш аз вече съм зряла жена на 14 и имам сексоални нужди ! приятели му се изкривиха ръце от онанизъм и трябва да го чукам за да не умре от липса на задоволяване
Добър си бате :D :D :D
Армия от балерини със зайчета ли? Ай само без лични нападки във форума, щото ако почнем да си мерим армийте... а й в дълбокопуси заралийско аз съм най- голямата стърчипишка... :D :D :D :D :D
ili si super maloumna ili temata si e 4ista ebawka
+11111 PIKLO MAIKATI NIKOGA NQMA DA TI RAZRE6I !!!! :D :D :D :D :D ZATOVA PITAI BA6TA TI !!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:razz: :razz: :razz: :razz:
emi sajelqqm ama procedyrata e slojna i nz dali 6te se spravite s neq no neka vi q obqsna 1vo pi6e se molba koqto trqbva da byda ydovletvorena i podpisana sled koeto sledva dvysedmi4no predizvestie za namereniqta vi koeto sy6to trqbva da byde podpisano no rqdko stava tolkova lesno i ponqkoga trq da kixne6 nqkoi lev za da stane no nai dobroto re6enie moje bi e tova da ne se zanimavate s tolkova dokymenti i da se otkajete za6toto e tvyrde slojna procedyra :)
moon_flower
04-23-2008, 22:01
Най голямата в кое село казваш? :D
А вие кво направихте,отидохте за ръка двамцата пред майка ти и и казахте "маме,ние искаме да правим секс,затова би ли ни отстъпила твоята спалня? :D :D
Явно просто наистина не си дорасла за това,след като си мислиш,че ти трябва разрешение... когато се чувстваш готова,тогава го правиш...а не да питаш майка ти.Тя никога няма да ти даде...и на 20 да станеш :D
alex_devv
05-16-2008, 15:59
Не сте престарили...
Можете да изчакате още малко. Това колко време ходите нищо не значи. Тръгнали сте на по 12 години :-o
Може би ще сте следващите на които ще четем темите за ескапел и т.н.
bulgarcheto
05-16-2008, 16:08
Аз просто не съм питал 8-)
extaz_93
05-16-2008, 16:16
PLSSSSS HELP
7 точка от правилата
moderated by Coki
мн СИ зле :? :? :? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :? :? :? :?
Miss_Perfekt
05-16-2008, 20:52
По добре изчакайте първата брачна нощ и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО мама и тати трябва да са там за да гледат голямото си момиченце :razz:
nikemilov
05-16-2008, 21:08
Нищо чудно да ти забраняват... по начина по който разсъждаваш си личи каква глупост може да направиш и да сътвориш проблеми на вашите...
FunnYboY
05-16-2008, 21:14
Да, трябва да питате родителите си!
аз преди да правя секс - питах баща си:
"Тате, мога ли да еба приятелката си" :grin:
Ебете се, спокойно... :D :D :D 8)
Pepincetyy
05-17-2008, 09:21
По добре изчакайте първата брачна нощ и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО мама и тати трябва да са там за да гледат голямото си момиченце :razz:
:razz:
за моя пръв път исках разрешение от общината и договор подписах с папата от ватикана и премиера на индия !!
По тъпо лапе не бях срещала честно :shock: майко ако имам едно такова в къщи като дете или по малка сестра ... :-x замисли се бе момиче ако тръгнат на 14 да те клатят на 20 кво ще правиш???!!!?!?! Еба* ти тъпите малки курвички,ей такива теми могат да ми скапят настроенито за цял ден!!! :-x :x
FantaMen
05-17-2008, 13:29
А кой е казал,че трябва да ги питаш.Ако не им кажеш че си правила не могат да разберат.И щом си ги питала както разбра и от постовете преди моя трябва още да папкаш че секс да правиш :-x
tekila_sunrise
05-20-2008, 16:18
пффф ,не трябваше въобще да ги питаш,мноо ясно че няма да ти дадат :lol: :lol: [/u]
AnChItOoOo
05-20-2008, 16:34
Дай номерата на майките ви...след 15мин всичко ще дават :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
InSoMn1aC
05-20-2008, 16:37
\:D/
Даже накарах майка да ми купи презервативите :lol: :lol:
bulgarcheto
05-20-2008, 19:54
\:D/
Даже накарах майка да ми купи презервативите :lol: :lol:
Аз ако съм в метро с родителите си понякога си вземам...кат ще е на аванта 8-)
Начи вземи да станеш голяма и не ми критикувай мнението. Нормална възраст за първите полови сношения е 17+ поне. Това че четеш тука хора започнали по рано, не мисля че е правилно. Сигурно повечето ще се оправдаят някак, но това е истината. И после защо ни мислят за изостанали другите страни. Сега някои ще тръгне ме критикува ще му отвърна много лесно, това си така още си малка. Като искаш секс сдържай се малко това ни отличава от животните все пак. Ти прави каквото искаш, но по добре със съгласието на родителите да не стане дете с дете :D :D :D :D
:lol: :lol: :lol: Тая тема ако не е ебавка пък на :razz: Вие щом още слушате мама и тате... Пък и на 14 ми били сериозни хайде на друго място вицовете 8)
Незнам за мама ви и тати ви ама земете си намерете друго занимание и не си търсете белята :-x
niggazzZ
05-21-2008, 09:39
"слушайте мама и тате.Те ВИНАГИ са прави" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dexterssis
05-21-2008, 11:31
Начи вземи да станеш голяма и не ми критикувай мнението. Нормална възраст за първите полови сношения е 17+ поне. Това че четеш тука хора започнали по рано, не мисля че е правилно. Сигурно повечето ще се оправдаят някак, но това е истината. И после защо ни мислят за изостанали другите страни. Сега някои ще тръгне ме критикува ще му отвърна много лесно, това си така още си малка. Като искаш секс сдържай се малко това ни отличава от животните все пак. Ти прави каквото искаш, но по добре със съгласието на родителите да не стане дете с дете :D :D :D :D
виж съгласна съм че не трябва на по 12-13 години да се прави секс...но 15-16 е нормално...стига да си узрял за това..а колкото до другите страни..в германия масово на по 16 имат деца..и това са ми го разказвали хора, които живеят там..така че не знам ние ли сме изостанали или някой друг..колкото до темата...ако ще питат тея дечица мама и тати дали може да правят секс..по-добре изобщо да не тръгват да правят нещо подобно..явно че не са готови за това и толкова..Освен това сексът е отговорност, която те самите трябва да поемат, а не родителите им
Хаха а иначе и аз като ходя с тати в метро си зимам 1-2 кутийки презервативи :) нали той плаща :))
mir4ovski
05-21-2008, 13:01
Mama i tai ne mogat da vi sprat,kato iskate go napravete...
p.s lele,hora,sprete da se pluete edni drugi.samo iznervqte i draz :( nite...
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Sharky_Kn
05-21-2008, 21:01
Ебете се на воля бе ... кой слуша родителите на днешно време?
Samo ot towa izkazwaneto si li4i, 4e si lape, a toi kato te tyrpi 2 god, zna4i, TOO...protiw sexa na 14 sym,taka,4e...i s meri prikazkite :-x -se pak iska6 sywet, syobrazqwai se :-x
Ne moe6 da gi obedi6- az li4no sy6to mn spodelqm s maika si, kato teb, koeto e pohwalno, no edwa li mnogo 6te mi se zaradwa, wypreki 4e sym na 16.
elitssa_
05-22-2008, 07:54
1)както казаха преди мен, самият факт че питате маминка дали може показва че сте твърде зависими от родителите си.
2)отново както казаха, колкото повече плюете хората, толкова по-малко ще са склонни да помагат.
3)това че отговорите не ти изнасят принцеске (sexy_kote_f), изобщо не означава че трябва да нагрубяваш. ква си ти всъщност? искаш мнение, получаваш го, и ако не ти харесва почваш да плюеш.
4)научете се най после че като пишете със светли цветове, ситни шрифтове или редувате главни и малки буквички, това не ви прави нито интересни, нито оригинални, нито 'готини', просто постовете ви се четат по-трудно и хората ги заболяват очите => се изнервят => по-вероятно е да чуете че темата или отговорът ви е тъп/а/...
по темата, мисля че точка 1 както и 3-те страници постове до сега бяха достатъчно изразителни.
peace
агрее :-)
и аз имам проблем хора мам не ми дава да се изпишквам сам аз съм на 35 какво да правя да я питам дали може да се изпишквам сам или да я оставя
dronerat
05-22-2008, 12:18
О свещена простота :shock: Вие нормални ли сте двамата бе ?
Лапета :? :-D :-D :-D
PollyPoi
05-22-2008, 18:42
OMG! Защо си ги питала?Много ясно че няма да ти позволят поне докъто не станеш на 18...
А в случая ние какво трябва да направим? Да ви позволим вместо мама и тати?! :-x
- Мамо, може ли да правя секс ? Аз си имам приятел и много си го обичкам и вече мисля, че съм готова да го направя. Айде да е подарък за дванайстия ми рожден ден ^^ ?
- http://i.actualno.com/club.bg/gsm/preview/images/71184.gif
Ilarion_III
05-22-2008, 21:24
Best Answer!
Евала!
napravete podpiska ot rodata koi e "ZA" i koi "PROTIV" i ako ima vuzdurjali se nali ne moe bez teh i vijte dali moje
Ilarion_III
05-22-2008, 22:38
napravete podpiska ot rodata koi e "ZA" i koi "PROTIV" i ako ima vuzdurjali se nali ne moe bez teh i vijte dali moje
И да дадът причина за отговора си. След което тези отговори да бъдат анализирани от комисия професионалисти за да може да се определи адекватността на съответните лица в момента на подаване и дали отговорите им ще бъдат приети като валидни.
Примерно.
Chefinkaaa
05-22-2008, 22:48
По-проста от нея... не бях виждала.. тия лапешки изпълнения.. "ти знайш коя съм МА".. олее аз съм еди коя си МА.. баси личи си че си селянка тъпа от далече... без маниери.. и т.н.. да не почна да дискутирам, че вече изгубих ценно време да пиша тъпия ти коментар.. проста селяндурка... пфф е от такива надути пу*ки мн, ма е яд...квато и да си .. едва ли някой в тоя форум са интересува... хаха... на мн отворена са прай... научи са първо да говориш.. и да пишеш най--важното и тогава го прави.. оф..въри са еби там и тва е !!
Blo0dyBitch
05-23-2008, 11:34
пф,аз ако слушам наще ще си остана девствена до сватбата(ако зависи от тях-направо девствена ще си умра)
това е мн тъпа тема-просто недей да и казваш,ама ми се струва,че не си готова,щом питаш такива умни бъпроси :P
Ilarion_III
05-23-2008, 12:00
Представям си сценката обаче:
"Мамо, мамо!!!"
"Какво маминото?"
"Може ли да правя секс?"
"Не."
Тва да пораснеш и да станеш самостоятелен/самостоятелна не става като оставяш някой друг да ти взима решенията.
Meri_007
05-23-2008, 12:09
PLSSSSS HELP
7 точка от правилата
moderated by Coki
Хах....и това си го бива..
леко леко че ме уплаши с тая собствена армия на гаджето 8-) :lol: :-D
Избърши си първо едното бяло от лицето,после гледай за другото..Послушай тоя съвет ;)
И моля те, не пращай армията по нас :razz:
аааааааа ти ме уби :razz:
GregoryHouse
05-23-2008, 14:29
А ти не слушаш ли мама и тате? Само не миказвай не щото за Не тряя си на 30 години минумум и да живеят в друг Град...
GregoryHouse
05-23-2008, 14:31
Ами повикай я таа армия ма голематааааа...от селотуууу
Ловеч ,кв Младост бл332 ет3 ап7
beb4eto0o
05-23-2008, 19:14
PLSSSSS HELP
7 точка от правилата
moderated by Coki
za6to nepo4akate da porasnite kato tolkova ste zavisimi ot roditelite si da 4akate razre6enie
BabyishKisses
05-23-2008, 19:18
PLSSSSS HELP
7 точка от правилата
moderated by Coki
za6to nepo4akate da porasnite kato tolkova ste zavisimi ot roditelite si da 4akate razre6enie
А сигурни ли сте че искате?
Сексът е отговорност....готова ли си да я поемеш?
Ако все още се хихикате при думите Пенис,клитор и вагина...и не можете дори да ги произнесете, моето мнение е не си и помисляйте за секс.
Но, трябва да докажете на родителите си че сте отговорни личности.Достатъчно информирани за рисковете при полов контакт.