Влез

View Full Version : Удър в слабините

niggadick
04-10-2008, 14:53
Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете , днеска играхме футбол с едни приятели и по случайност ме ритнаха в слабините (преди 4 часа) в началото се сгърчих от болка но ми отмина и от тогава ме боли срашно много корема - според вас има ли някакъв проблем или ще ми мине че за подобно нещо се притеснявам.

Force
04-10-2008, 14:55
am i mene mnogo puti sa me ridali udrqli s topka s jumruk 8-) ama minava ako te boli i utre ve4e otidi na lekar nema nishto sramno az sam hodil

Spincho_LIVE
04-10-2008, 15:00
Най много да ти направят една малка операцийка, но ти ще преживееш. Операцията е около 20 мин и вечерта същия ден ще можеш да ходиш и до седмица-две-три ще се върнеш във форма

amatorium
04-10-2008, 15:02
Nai-veroqtno shte ti mine. Vuzmojno e obache da se poluchi usukvane na kanalite i moje da dovede dori do smurt tova, no kato cqlo e malko veroqtno. I pomnete edno staro mujko: NIKOGA ne udrqite nqkoi v topkite umishleno! Ako nqkoi go napravi si prosi ubiistvo! I osobeno kum momichetata: Nikoga ne udrqite momche tam, ako ne iskate da izmetat ot boi ulitsata s vas. 8)

jjjjjj6363
04-10-2008, 15:19
neiskam da te plsaha na edin priqtel patuvashe sus korbi i edno korabno vaje go odari v slabinite i sled 2 meseca se poburka a sled oshte 1 umrq ot nqkva bolest v mozaka koqto e bila pre4inena ot tozi udar

04-10-2008, 15:34
http://zazz.bg/play:4ea9577f gledai tova !

BaBy_bS
04-10-2008, 15:45
ух ама и вие смърт бла бла.ако продължава да те боли-иди на лекар,няма нищо срамно!а пък и даже да спре да те боли,можеш да си направиш профилактичен преглед

niggadick
04-10-2008, 15:53
Абе да отида на преглед няма да е проблем до сега съм ходил ... пъти
въпроса дали може да е нещо сериозно - почва да ме отболява като седа на едно място и като стана да ходя пак почва да ме боли

04-10-2008, 16:09
Абе да отида на преглед няма да е проблем до сега съм ходил ... пъти
въпроса дали може да е нещо сериозно - почва да ме отболява като седа на едно място и като стана да ходя пак почва да ме боли
Ni6to ti nqma nai-lo6oto e da ne moje6 da ima6 deca ! Togava si go odreji i stani monah-budist i trenirai boini izkustva !

LadyDi
04-10-2008, 16:12
Най-вероятно са ти натикали топките в корема. Иди да ти ги извадят :)

rubi
04-10-2008, 16:16
леле вие сте ебати идиотите .......момчето пита нещо сериозно вие го зехте на ебавка....ебати тъпите хора..
а иначе по вупроса мисля че ако наистина не те отболи отиди на лекар...но може би ще си мине и само :)

LadyDi
04-10-2008, 16:43
леле вие сте ебати идиотите .......момчето пита нещо сериозно вие го зехте на ебавка....ебати тъпите хора..
а иначе по вупроса мисля че ако наистина не те отболи отиди на лекар...но може би ще си мине и само :)

Благодарим.

Ние сме идиотите, но не нас са ритнали в ташаците преди 4 часа, не нас ни боли корема (уж от това) и не ние висим да пишем във форума, вместо да идем в Бърза Помощ.

А то може и да си мине и само. Ама да не се окаже после, че цял живот ще стреля с халосни патрони ;-)

Ама иначе сме идиоти, да :grin:

psychopath
04-10-2008, 18:20
на мен са ми влизали с бутнокни със шпагат в топките...направо умрЕх тогава...ама съм жив и ми става все още (а съм на 67 8) )

Saymon90
04-10-2008, 18:56
Ами, ние няма как да знаем... може да е нищо, може и да е лошо. Ако до няколко дни не мине, по-добре се консултирай с лекар. Но не отлагай, защото може да се окаже сериозно. И все пак имай предвид, че подобни удари си болят по принцип.

Ако искаш хвърли един поглед тук -> http://www.puls.bg/ има обяснения за доста видове здравни проблеми, може и да намериш нещо полезно.

_|_LolipOp_|_
04-10-2008, 20:06
Bratle hodi na lekar nesi gubi vremeto po forumi !!!

swords1010
04-10-2008, 20:52
Здравей!
Съветвам те да отидеш на лекар. Не се знае какво може да е. Обикновено при подобен удар, болката би трябвало да отмине до полвин час. 4 часа е твърде много време и не ми изглежда нормално.
Успех и дано няма усложнения! :)

Doom Bringer
04-17-2008, 09:17
Бегай при некой лекар, щото може да е сериозно

xXxScreamxXx
04-18-2008, 06:22
Nai-veroqtno shte ti mine. Vuzmojno e obache da se poluchi usukvane na kanalite i moje da dovede dori do smurt tova, no kato cqlo e malko veroqtno. I pomnete edno staro mujko: NIKOGA ne udrqite nqkoi v topkite umishleno! Ako nqkoi go napravi si prosi ubiistvo! I osobeno kum momichetata: Nikoga ne udrqite momche tam, ako ne iskate da izmetat ot boi ulitsata s vas. 8)

:lol: :razz: :lol: :razz: :lol: ... bojee teq ot moq klas katy me qdosat tam gi ritam :D :D :D i posle ni6toooo :D 8) 8) 8) 8-)

MalthazaR
05-22-2008, 20:21
АКО НЕ ТИ МИНЕ ДО 1 ДЕН ОТИВАЙ НА ЛЕКАР !!! ПО ПРИНЦИП МИНАВА, ЗНАМ ГО ОТ ЛИЧЕН ОПИТ :D

RUSNAKABG
05-24-2008, 16:57
И мене са ме удряли и не веднъж и всеки път 1 и също! Супер мега много те боли корема с часове даже и дни! Мисля, че чакането му е майката! :)

RUSNAKABG
06-07-2008, 13:12
Laughing Razz Laughing Razz Laughing ... bojee teq ot moq klas katy me qdosat tam gi ritam Very Happy Very Happy Very Happy i posle ni6toooo Very Happy Cool Cool Cool Cool
Ми те тея от твоя клас да не са си оставили тестисите някъде?! (или имат каски?!) :D :razz: :D :razz:

fo'shizzle
06-21-2008, 13:17
еми и аз така си го премазах жеднъж докато фрийрънвах...
И после боклата се качи на корема ми,и ме боля цяла вечер...същото като при теб...
но ми мина....но ако смяташ , че са те ритнали много силно ходи на лекар , и друг път гледаи повече да се пазиш , че хич не е шега работа :?

xoEyelinerWhore
06-21-2008, 14:18
Половият огран ти е влязъл в корема това е :D

vamp
06-21-2008, 16:18
И мене са ме удряли и не веднъж и всеки път 1 и също! Супер мега много те боли корема с часове даже и дни! Мисля, че чакането му е майката! :)

И мен така,веднъж ме събориха така на спаринг...

RhytmiX
06-21-2008, 17:49
ako momi4e me udari v slabinite shte sujalqva shtoto ti plesne shamar,ok no udar v topkite ne e shega rabota

shweppsy
06-22-2008, 22:45

имаме си доктор и съветник :D
:)
правилно .. не удряйте там
Връща си го лошоо

amarok
06-23-2008, 08:25

:D :D :lol:

JustBecko
06-23-2008, 12:26

:lol: :razz: :lol: :razz: :lol: ... bojee teq ot moq klas katy me qdosat tam gi ritam :D :D :D i posle ni6toooo :D 8) 8) 8) 8-)
Мн смешно!Овца!А ако тебе те ритат м/у краката , яко ли ще ти е?

:D :D :lol:

Ерфф..Ами наистина има такава възможност, ама лейди-то малко се изхвърли ( :lol: ), щото по принцип като бебе ташаците са ти в корема, и като растеш слизат надолу, ама се правят и такива операции са сваляне, щото понякога при развитието ти те не слизат, а си остават там горе, и не се развиват, а ако не се забележи на време можеш да си останеш без деца.

InDo
07-22-2008, 20:55
Много боли удряли са ме 1,2-пъти болката е страшна споко сигурно ударът е бил по-силен ако продължи да те боли потърси мелицинска помощ. :)